Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Statistici arrow RECENSAMANTUL CUC
RECENSAMANTUL CUC
Evaluare Utilizator: / 10
SlabExcelent 

 

Viorel Mardari - Cel mai titrat jucator de CUC. De patru ori Magistru al Clubului si de doua ori Campion al Superligii in componenta echipei Kapra. Astazi - tanar om de cinema, promitator.Vasile Tofan - Triplu Magistru CUC. Fost membru al echipei TD. Unul dintre cei mai reputati jucatori ai Clubului.Andrei Iovu - Magistru CUCCorneliu Cirimpei - Magistru CUC. Unul dintre cei mai puternici jucatori ai fostei echipe TD. Coordonatorul Ligii Nationale de Dezbateri.Sergiu Zamsa - Magistru CUC. Unul dintre cei mai puternici jucatori ai fostei echipe TD.Victor Dragutan - Campion al Superligii in componenta echipei Galatasaray. In ultimul timp a evoluat pentru Kapra. Este unul dintre cei mai puternici jucatori care nu au devenit (inca) Magistri. Despre culori nu vorbim :)Andrei Nicic - Capitanul primei echipe "Gladivs", de la Facultatea de Istorie USMVictor Bunescu - A jucat in mai multe echipe si a fost foarte bun la mai multe Sedinte Elitare, dar inca nu a reusit sa obtina vreun titlu major. Actualmente businessman.Andrei Perciun - Membru al echipei Aifos, joaca din primii ani de CUC, a evoluat de cateva ori in SuperligaDina Zaiat - Campioana a Superligii in componenta echipei Kapra. Jurnalist.Dumitita Butnaru - Campioana a Superligii in componenta echipei Kapra. Jurnalist.Diana Guja - Campioana a Superligii in componenta echipei Kapra.Mircea Esanu - Capitanul echipei Galatasaray, campioana Superligii.Andrei Smolin - Capitanul echipei "Fenix", astazi nu mai activeazaAndrei Strah - Magistru CUC, magistru in stiinte politice, fost membru al echipei Sfantul Andrei, astazi businessman de succes in afaceri imobiliare

Andrian Cerbu - A jucat CUC mai mult la inceputuri, actualmente profesor de dreptChiril Tascic - Fostul capitan al echipei UnLIMited, de la ULIM, bineinteles. Organizatorul principal al Cupei ULIM.Constantin Salagor - Membru al echipei Kapra, dublu Campion al Superligii in componenta acestei echipe. Jurnalist.Cristian Ziliberberg - Capitanul echipei Aifos. Evolueaza de foarte multi ani in Club. A jucat de mai multe ori in Superliga si la Sedintele Elitare.Cristina Batog - Fosta membra a echipei Fahrenheit, a participat in Superliga in al doilea sezon.Cristina Gherasimov - A jucat in mai multe echipe la inceputurile Clubului. Licentiata in Stiinte Politice.Dumitru Alaiba - A jucat in mai multe echipe si la o serie de sedinte elitare, dar inca nu a reusit sa obtina rezultate mari. Totusi, este unul dintre cei mai tari veterani ai clubului. Economist.Dumitru Dediu - A evoluat la primele Sedinte Elitare.Dumitru Grati - Campion al Superligii in componenta echipei Galatasaray. A evoluat mai multi ani in componenta acestei echipe.Dumitru Rusu - Fost membru al echipei Fahrenheit. A evoluat in Superliga CUC.Elena Zamsa - Fostul capitan al echipei Politehnica si coordonatorul clubului de la UTM.Eugen Furculita - A evoluat la mai multe Sedinte Elitare la inceputul istoriei Clubului.Eugen Luchianiuc - Capitanul echipei Freedom si coordonatorul Clubului CUC de la Facultatea de Jurnalism de la USM. A evoluat in Superliga CUC.Eugen Spataru - Capitanul echipei Gaudeamus. A evoluat mai multi ani in Ligile CUC.Igor Beiu - Unul dintre cei mai puternici jucatori ai Clubului care nu au devenit magistri. Fost component-cheie al echipei TD.

Marcel Bostan - Campion al Superligii in componenta echipei Galatasaray.Natalia Iarmenco - Membra a echipei Aifos, joaca CUC de la primul Campionat.Oleg Cristal - Fost capitan al echipei Noi IQ. Jurnalist.Sergiu Cibotaru - Unul dintre cei mai puternici capitani in primii ani de existenta ai Clubului. Actualmente "aproape" Ministru al Educatiei.Simion Ciochina - Dublu Campion al Superligii cu echipa Kapra. Multiplu participant la Sedintele Elitare. Jurnalist.Timur Onica - A evoluat in mai multe echipe. Actualmente masterand la CEU Budapesta.Veronica Bohantov - Capitanul echipei Strainele. A evoluat in Superliga CUC.Natan Garstea - Membru al echipei Mix. Autor al unor ample materiale didactice pentru CUC. Economist.Ala Molcean - campioana a Superligii cu echipa Asachi, absolventa a liceului cu acelasi nume, in prezent - studenta la Universitatea de Medicina din StrasbourgNicu Cristalov - campion al Superligii cu echipa Asachi, absolvent al liceului cu acelasi nume, in prezent - student la Universitatea de Medicina din Rennes.Alexandru Vrabie - a evoluat pentru echipa Asachi, absolvent al ULIM-ului, economist.Andrei Molosnic - membru al echipei Asachi, absolvent al ULIM-ului, angajat al Inspectoratului Fiscal Buiucani.Mariana Jardan - a evoluat pentru echipa Asachi, absolvanta a ASEM-uluiDumitru Croitoru - a evoluat pentru echipa Asachi, absolvent al ULIM-ului, angajat al Inspectoratului Fiscal.Octavian Sireteanu - capitanul echipei Asachi, campion al Superligii, absolvent al Liceului “Asachi”, al Colegiului “Socrate” si al ULIM-ului, economist.

Tudor Grajdieru - a evoluat pentru echipa Asachi, absolvent al ULIM-ului, anagajat Doxyterra.Vasile Brasovschi – campion al Superligii cu echipa Asachi, absolvent al ULIM-ului.Eugen Meleca - a evoluat pentru echipa Asachi, elev la Liceul “Prometeu”.Nicoleta Meleca - a evoluat pentru echipa Asachi, eleva la Liceul “Prometeu”.Victor Bordian – membru al echipei Asachi, absolvent al Universitatii de Medicina din Chisinau.Irina Breahna - membra a echipei Asachi, absolventa a Liceului “Asachi” si a USM-ului.Lina Acalugaritei - membra a echipei Asachi.Cristina Pelivan – campioana a Superligii cu echipa Asachi, absolventa a liceului cu acelasi nume, in prezent - studenta la arhitectura la Strasbourg.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 10054

  Comentarii (3)
 3 Scris de cristi, la 03-07-2007 12:35
he he,au mai aparut oameni... :)
 2 Un inceput...
Scris de Marcel, la 27-06-2007 09:47
E abia un inceput. Pagina a aparut doar ieri, de aceea multi, foarte multi, enorm de multi inca nu sunt inclusi. 
In orice caz, ideea e ca aceasta pagina sa cuprinda pe toti cei care vreodata au jucat CUC.
 1 Daaaaaaaaaa...
Scris de Vasea, la 27-06-2007 09:42
Foarte multi din cei care au pozele nu mai joaca de ani buni. Poate facem un update???

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
Advertisement

On-line

Meniu Campionat