Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Artcom arrow Cussler, Clive - Walhalla

Textul trebuie sa fie original, adica sa apartina integral unui membru, reflectand parerea acestuia despre opera in cauza. Lungimea textului trebuie sa fie de cel putin 1500 si cel mult 3000 de semne.

Vezi:   Film   Carte   Muzica   Teatru

 
Cussler, Clive - Walhalla
Evaluare Utilizator: / 4
SlabExcelent 
Scris de Sergiu Panainte   

Walhalla este o carte pe care o recomand celor impatimti de romanele de aventuri care utlizeaza nu doar fictiunea ca element obligatoriu al acestui gen literar, dar si fapte si intimplari reale in masura sa captiveze cititorul de la prima pina la ultima pagina.

Autorul cartii, Clive Cussler, este presedintele Agentiei Nationale de Studii Marine si Subacvatice din Washington si este un oceanograf cu renume mondial. Toate cartile lui au la baza fapte reale din viata autorului si a echipei sale de scufundatori si cercetatori de la NUMA.

Walhala continua seria romanelor despre Dirk Pitt si aventurile acestuia. De data aceasta, Pitt salveaza pasagerii navei naufragiate Emerald Dolphin, o nava de lux si ultimul racnet al ingineriei navale. In spatele organizarii naufragiului se afla corporatia Cerber, un gigant petrolier care aspira la hegemonie mondiala, iar cauza scufundarii lui Emerald Dolphin sunt motoarele hidrodinamice amplasate la bordul navei care foloseau un lubrifiant "magic" descoperit de Doctorul Egan.

Cartea face incursiuni pina la triburile vikingilor si coloniile lor din America de Nord, submarinul capitanului Nemo, care se presupune ca a existat cu adevarat si inventiile in domeniul ingineriei navale. Dirk Pitt impreuna cu colegii si prietenii de la NUMA reusesc sa descopere complotul pus la cale de directorul Corporatiei Cerber si sa salveze Statele Unite si omenirea de la o primejdie iminenta.

 Va urez lectura placuta!

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 11331

  Comenteaza primul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
Advertisement

On-line

Avem 2 vizitatori online

Meniu Campionat