Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Artcom arrow Gaarder, Jodstein - Lumea Sofiei

Textul trebuie sa fie original, adica sa apartina integral unui membru, reflectand parerea acestuia despre opera in cauza. Lungimea textului trebuie sa fie de cel putin 1500 si cel mult 3000 de semne.

Vezi:   Film   Carte   Muzica   Teatru

 
Gaarder, Jodstein - Lumea Sofiei
Evaluare Utilizator: / 3
SlabExcelent 
Scris de Sergiu Panainte   
O carte de Jodstein Gaarder, filosof norvegian.

Face o incursiune in filozofie, prezentindu-i pe cei mai cunoscuti intr-o manera inedita. O fetita de 14 ani primeste de la un necunoscut plicuri mari care contin un curs de filosofie. Asta pina cind se adevereste ca atit Sofia cit si profesorul ei de filosofie sunt doar niste personaje intr-o carte pe care un maior din regimentul norvegian al ONU din LIban o scrie pentru fiica lui ca sa-i trezeasca pasiunea pentru filosofie.

Cartea e interesanta din perspectiva familiarizarii cu istoria filosofiei intr-un mod relaxant si o gaselnita buna pentru intrebari de CUC!

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 9218

  Comentarii (2)
 2 gaarder
Scris de vitalie website, la 25-06-2007 14:22
traducerea romana este oribila...am vazut varianta engleza, e mult mai buna...este o buna introducere in istoria si problemele filozofiei...
 1 :)
Scris de Marcel Spataru, la 22-03-2007 12:11
Chiar acum citesc aceasta carte. Foarte simpatic scrisa. Chiar imi pare rau ca nu am dat de ea pe la vreo 18 ani. Desi si acum se devoreaza cu placere.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
Advertisement

On-line

Meniu Campionat