Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Intrebari OLD arrow dupa echipe arrow ale echipei Nuri
ale echipei Nuri
Moartea lui Roosevelt
Evaluare Utilizator: / 6

Pe 6 ianuarie 1919, în casa sa din New York, Theodore Roosevelt a murit. Atunci vicepreşedintele Marshall a spus: „Moartea a trebuit să-l ia în. . ., pentru că dacă ar fi fost . . . , ar fi trebuit să se bată cu el. Scrieţi cele 2 cuvinte omise. 

Raspuns: Somn, treaz.

Comentarii (2) Vizualizari: 3648

Citeste mai departe...
 
Animalele periculoase
Evaluare Utilizator: / 2

Egiptenii antici credeau că sufletul înainte de a păşi în rai, trebuia să treacă de “Marea Sală de Judecată a lui Osiris”. În caz că inima era impură, sufletul era înghiţit de monstrul Amenuit şi atras în întunericul lui Socaris. Amenuit era format din 3 animale de care egiptenii se temeau cel mai mult. Primele 2 erau crocodilul şi leul. Numiţi vă rog al treilea animal din care era alcătuit Amenuit. 

Raspuns: Hipopotam

Comentarii (1) Vizualizari: 3410

Citeste mai departe...
 
Cutia cu bomboane
Evaluare Utilizator: / 4

Un personaj care poate fi luat la pătrat spunea:„Să fii idiot nu este o cutie cu bomboane, dar cel puţin n-am avut o cutie cu bomboane plicticoasă.”

Afirmaţia personajului a fost parafrazată. Drept reper a servit fraza: „Viaţa  este o cutie cu bomboane, nu ştii niciodată cu ce te alegi”. Numiţi personajul. 

Raspuns: Forrest Gump

Comentarii (3) Vizualizari: 3379

Citeste mai departe...
 
Sa musti un mar
Evaluare Utilizator: / 2

„Să MUŞTI un MĂR. Un gest aparent simplu, dar care antrenează spaime pe care niciodată nu le-am putea înţelege cu adevărat. E un rit de trecere. E lucrul interzis. MERELE nu le MUŞTI intenţionat. Universul nostru pretinde să fim atenţi ca MERELE să nu cadă pe podea. E un gest simbolic. Eu am MUŞCAT în mine lucruri mult mai importante şi sunt fericită că am făcut-o. - MUŞCĂ MĂRUL ăsta, te rog, şi eliberează-ne de toate ideile astea blestemate, de mania de a găsi o explicaţie pentru orice şi de a face numai lucruri cu care sînt de acord ceilalţi.” 

Aveţi în faţă o frîntură de dialog dintre doi îndrăgostiţi ce stau la masă într-un restaurant. Dacă v-aţi dat seama ce cuvinte au fost înlocuite prin MUŞTI şi MĂR, scrieţi pe foaie ce făcea solistul din Cargo în „Povestiri din gară” cînd dorea să uite pe cineva. 

Raspuns: Să spargi un pahar.

Comentarii (1) Vizualizari: 3056

Citeste mai departe...
 
Tarif special
Evaluare Utilizator: / 3

O listă de tarife:

Înmormîntare în capelă – 76,5 RON

Catafalc la domiciliu – 128,7 RON

Închiriere capelă pentru o oră – 2,2 RON

Transportul decedatului cu dricul – 40,20 RON

Înhumare în cavou – 23,24 RON

Dactilografiat necrolog – 0,7 RON

Pregătire sicriu – 3,4 RON

Săpat groapa – 105,5 RON

 Şi altele. Dar ce ultim serviciu din această listă va costa pe rudele unor decedaţi 173 RON? 

Raspuns: Exhumare

Comentarii (2) Vizualizari: 4039

Citeste mai departe...
 
Fasia mortii
Evaluare Utilizator: / 4

În iunie 1962, a început lucrările la un al doilea gard paralel la o distanţă de până la 90 m înspre interior, casele cuprinse în această fâşie fiind demolate, iar locatarii mutaţi la alte adrese. A fost creat un teritoriu al nimănui între cele două bariere, cunoscut în scurtă vreme ca "fâşia morţii". Peste un minut scrieţi cu ce era acoperită „Fîşia Morţii”? 

Raspuns: Cu nisip.

Comentarii (2) Vizualizari: 3205

Citeste mai departe...
 
Semnul victoriei
Evaluare Utilizator: / 2

Conform tradiţiei creştine transmise de Eusebiu, împăratul Constantin cel Mare, în 312, cînd a pornit din Bizanţ la luptă împotriva Romei decăzute, a văzut în vis pe cer UN OBIECT cu inscripţia “In hoc signo vinces” (sub acest semn vei învinge). Împăratul a poruncit să fie înscrise aceste cuvinte pe drapelul său, pe scuturi... şi a învins. Desenaţi pe foaie acest semn. 

Raspuns: Cruce

Comentarii (1) Vizualizari: 3212

Citeste mai departe...
 
Te-as iubi
Evaluare Utilizator: / 2

“Omul îndrăgostit zice: te iubesc cu toate că eşti oacheşă, cu toate că eşti bună, şi te-aş iubi chiar dacă ai fi AŞA sau dacă ai fi rea.” (Liviu Rebreanu) Scrieţi cuvântul. 

Raspuns: blondă

Comentarii (2) Vizualizari: 3219

Citeste mai departe...
 
Podoaba sotului
Evaluare Utilizator: / 4

Este posibil ca anxietatea masculină să fi fost intensificată la oraş din cauza marii fluidităţii a relaţiilor, debordînd în resemnarea lui Panurge din Tiers Livre de Rabelais: nici un soţ nu are mijlocul de a evita să poarte X. Grigore Drăgan, în cartea sa „Între 4 ochi”, spune că pentru a-i căuta cuiva X, trebuie mai întîi să i le creşti. Ce se află în cutia neagră? 

Raspuns: Coarne

Comenteaza primul Vizualizari: 3152

Citeste mai departe...
 
Mana umoristului
Evaluare Utilizator: / 0

Cînd unui umorist arogant şi ironic i-a fost prezentat spre semnare un contract care nu-i satisfăcea doleanţele, acesta a simulat o durere de mînă.

„Ce aţi păţit la mînă?”

„Amorţeşte.”

„De la lipsa banilor?”

A mai urmat o replică laconică. Reproduceţi această replică! 

Raspuns: Nu, de la autografe.

Comenteaza primul Vizualizari: 3359

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 21 - 30 din 43
Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Meniu Campionat