Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Intrebari OLD arrow dupa echipe arrow ale echipei 10 lei
ale echipei 10 lei
Moldova in top
Evaluare Utilizator: / 1

Anual si chiar lunar se fac multe clasamente pentru a raporta situatia in lume in raport cu un oarecare domeniu. Astfel pentru luna octombrie, Moldova a reusit un progres remarcabil urcand 20 de pozitii, aflindu-se la moment pe locul 61. Daca v-ati dat seama care organizatie efectuiaza acest clasament, scrieti peste un minut, care tara este conform acestor calcule pe 1 loc? 

Raspuns: Argentina, FIFA.

Comentarii (2) Vizualizari: 6349

Citeste mai departe...
 
Modul de a obtine "da"
Evaluare Utilizator: / 3

Continuati  fraza lui Albert Camus : „Farmecul este un mod de a obtine un “da”, fara de ... .” Fara de ce? 

Raspuns: Fara de a pune vreo intrebare.

Comentarii (3) Vizualizari: 6541

Citeste mai departe...
 
Proverbul optimist
Evaluare Utilizator: / 2

Proverb: “Din nimic voi ajunge la mult, iar X isi vor musca unghiile cand vor vedea ca am ajuns tot”. Scrieti ce a fost inlocuit cu X. 

Raspuns: nimicurile

Comenteaza primul Vizualizari: 6448

Citeste mai departe...
 
Chip vrajit
Evaluare Utilizator: / 1

Din araba, acest cuvant se tarduce ca „chip vrajit”, existenta lui dateaza din perioada antica a Babilonului si Egiptului. Poate fi purtat sau pastrat in casa. 

Raspuns: talisman

Comentarii (1) Vizualizari: 6406

Citeste mai departe...
 
Inotand cu rechinii
Evaluare Utilizator: / 3

Un absolvent al facultatii de drept la un interview  pentru angajare la serviciu in calitate de avocat a fost pus in urmatoarea situatie:

- imaginati-va urmatoarea scena: sunt 3 persoane care inoata in apa in care sunt multi rechini.  Unul din ei nu are nimic in mina … el se teme de rechini, al doilea are un cutit mare cu care se va apara in caz de atac, iar al 3lea are in maina constitutia Statelor Unite. Cu cine va asociati dvs dintre cei prezenti? Ce a raspuns studentul, daca el a fost angajat, dupa acest raspuns? 

Raspuns: cu rechinii.

Comentarii (1) Vizualizari: 6735

Citeste mai departe...
 
Caraorman
Evaluare Utilizator: / 2

Al 2-lea fluviu al Europei (dupa Volga) si al 26-lea din lume, Dunarea izvoraste din Muntii Padurea Neagra (Germania) si se varsa in Marea Neagra in apropierea padurii Caraorman. Dar ce inseamna in traducere din limba turca cuvintul „Caraorman” ? 

Raspuns: Padurea Neagra

Comenteaza primul Vizualizari: 6352

Citeste mai departe...
 
Moartea femeilor frumoase
Evaluare Utilizator: / 2

Pier Buast zicea: „Femeile frumoase mor... .” Cum mor femeile frumoase? 

Raspuns: De 2 ori

Comenteaza primul Vizualizari: 7019

Citeste mai departe...
 
Testarea parfumurilor
Evaluare Utilizator: / 2

La cumpararea unui parfum este indicat sa ai la tine putina X, pe care sa o mirosi in 'pauzele' de testare a mai multor parfumuri. Astfel, simtul olfactiv va fi readus in stadiu neutru si vei simti mai bine aroma fiecarui parfum. X, in acelasi timp, este al doilea cel mai consumat produs la nivel mondial dupa ulei. 

Raspuns: cafea.

Comenteaza primul Vizualizari: 6522

Citeste mai departe...
 
Savantul uituc
Evaluare Utilizator: / 3
Norbert Viner, tatal ciberneticii (ura si spaima studentilor de la cibernetica asem) era vestit de asemenea prin faptul ca era uituc. Astfel, atunci cind familia si-a schimbat locul de trai, sotia sa i-a lasat un buzunarul sacoului o notita cu adresa noua, insa chiar din prima zi, acesta, la servici,  a scris pe ea niste formule, insa realizind ca ideea formulelor este gresita a aruncat-o la gunoi. Seara a plecat acasa pe adresa veche. A gasit doar casa pustie. Iesind afara a zarit o fetita si ii zice: „scuza, eu sunt dnul Viner. Familia mea si-a schimbat locul de trai recent, nu stiti cumva unde?” ce i-a raspuns fetita? 

 

Raspuns: Tata, hai acasa.

Comenteaza primul Vizualizari: 7114

Citeste mai departe...
 
Tancul
Evaluare Utilizator: / 1

Englezii au inventat primul "Tank" in timpul primului Razboi Mondial. Termenul de „tank” nu a fost ales la intamplare, dar din anumite motive. Termenul a fost ales datorita semnificatiei cuvintului „tank”. Dar ce semnifica cuvintul „tank” inainte de a fi folosit ca arma de razboi?   

Raspuns: Nimic.

Comenteaza primul Vizualizari: 6320

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 10 din 48
Advertisement

On-line

Meniu Campionat