Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Documente arrow Regulamentul Sezonului de Vara
Regulamentul Sezonului de Vara
Evaluare Utilizator: / 2
SlabExcelent 

Sezonul de Vara include toate Cupele organizate de echipele CUC, desfasurate intre Campionatul de Primavara si Campionatul de Toamna. 

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o Cupa pentru a conta in Clasamentul pentru Sezonul Cupelor de Vara si conditiile de acordare a punctelor.

  • Sa participe cel putin 6 echipe;
  • Sa fie facute publice: intentia organizarii Cupei – cu cel putin 96 ore inainte de inceput; data si locul desfasurarii – cu cel putin 48 ore inainte de inceputul Cupei. De asemenea, Cupa trebuie sa fie coordonata cu Consiliul Strategic CUC, pentru a se evita organizarea a 2 cupe concomitent.
  • Sa contina cel putin 30 de intrebari;
  • Sa aiba un caracter deschis (sa poata participa orice echipa);
  • Sa fie inregistrate parcursul si rezultatele Cupei.  

Modul de acordare a punctelor:

6-9 echipe 10-15 echipe 16-23 echipe ≥ 24 echipe
115 p120 p125 p130 p
210 p215 p220 p225 p
36 p310 p316 p320 p
3 p 46 p412 p416 p
  5 p 58 p512 p
  64 p 66 p68 p
  3 p 5 p 76 p
  2 p 4 p 85 p
    3 p4 p 
    10 2 p 10 3 p 
      11 2 p 
      12 1 p 

In numarul de echipe se considera nr. de echipe prezente care au raspuns corect la cel putin 1 intrebare.

De asemenea, se acorda bonusuri pentru Jack-Pot-uri (o singura echipa a raspuns corect la intrebare). Pentru fiecare Jack-Pot se acorda:

  • 10-15 echipe – 1p;
  • 16-23 echipe – 2p;
  • ≥ 24 echipe – 3p.

- Punctele pentru organizarea cupei incluse în Sezonul de Vară se acordă echipei organizatoare. În cazul în care sunt mai multe echipelor organizatoare, punctele se împart egal între acestea. Echipele care participă cu un aport minor la organizarea unei cupe pot fi menționate la capitolul „parteneri” și acestea nu beneficiază de puncte de organizare. Organizatorii cupei trebuie să specifice clar în informația comunicată înainte de cupă care este/sunt echipa/echipele organizatoare.

- În cazul în care nu există o echipă organizatoare a cupei (cupa este organizată de o persoană sau un grup de persoane) nu se acordă puncte de organizare niciunei echipe.

- O echipă poate primi puncte din organizarea unei singure cupe de vară pe parcursul unui Sezon de Vară. Echipa poate participa ulterior la organizarea altor cupe în calitate de parteneră.

- Punctele acordate pentru organizarea cupei sunt egale cu numărul de echipe prezente la cupă care au răspuns la cel puțin o întrebare.

 

In vitrina cu trofee pentru fiecare Cupa la care participa mai mult de 10 echipe se va afisa o cupa. O cupa suplimentara va primi invingatoarea Sezonului de Vara.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 24470

  Comentarii (4)
 4 Scris de George Burdell, la 07-07-2014 12:06
Nu știu ce anume a provocat eșecul sezonului de vară 2013, și aș dori ca acesta să fie prevenit în 2014, deci îmi permit următoarea remarcă: criteriile curente de acordare a punctelor nu stimulează inițiativele de organizare. 
 
1. În cazul în care nu sunt jackpoturi, echipa organizatoare primește un număr de puncte ce corespund unei poziții intermediare între locurile 2 și 3. 
1.a Echipele care sunt în competiție pentru locurile 1 și 2 în Campionatul de Vară (să zicem Lareme și 10 lei) au un dezavantaj evident dacă decid să organizeze o etapă 
1.b. Echipa organizatoare nu este interesată să aibă jackpoturi la etapa ei - nu știu cum sunt percepute jackpoturile de restul jucătorilor, Natan le consideră indicatori ai unui pachet bun atunci când calculează statistica sa 
1.c. Echipa organizatoare este în avantaj dacă la joc vin exact 15 echipe (ea va avea 16, deci cu un punct mai mult decât cei de pe locul 2) și dezavantaj dacă la joc vin exact 16 echipe (ea va avea 17, deci cu 3 puncte mai puțin decât cei de pe locul 2). Desigur, e important ca organizatorii să promoveze evenimentul și să facă să vină cât mai multe echipe la joc, dar o astfel de separare e foarte arbitară 
 
2. Echipa organizatoare nu primește puncte în rating 
2.a Echipele care vor să promoveze sau să se mențină în ligi în baza ratingului nu sunt motivate să organizeze etape, ci doar să participe la jocuri 
2.b. Echipele care organizează etape, dar pentru care ratingul este important, ar reduce diferența în raport cu cei care joacă dacă au un număr semnificativ de sicrie sau întrebări școlărești în pachet 
 
3. Nimic nu diferențiază un pachet prost de 30 de întrebări și un pachet bun de 50 de întrebări 
 
 
 
 
Desigur, nimeni nu organizează sau joacă pentru puncte (eu însămi mă opun spiritului exagerat de competitivitate din club), dar, odată ce acest sistem există, consider că el trebuie îmbunătățit.
 3 Scuze
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 06-07-2007 12:33
ups, sorry, abia acum am dat de informatia referitoare la consiliul strategic de pe site. Asa ca va rog sa nu luati in considerare commentul anterior!!!
 2 Rugaminte
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 06-07-2007 12:04
Explicati va rog notiunea cu serioasa denumire de "consiliul strategic CUC". Daca nu-i problema va rog chiar sa arati si cu degetul la oamenii care fac parte din el.
 1 Scris de cristi, la 05-07-2007 11:33
nu-sh dc da mie nu-mi miroase frumos... poate pt k ma aflu intr-un laborator cu subst chimice prin'prejuru' meu..da nu cred k asta-i cauza... asha de multe conditii ati pus aici...bataie de cap nu alta... ei da ce pot eu sa fac...  
in fine... SA FIE INTR-UN CEAS BUN! 
+ bafta tuturor!

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Meniu Campionat