Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Intrebari OLD arrow dupa competitii arrow Maraton 2007 T
Maraton 2007 T
Domnisoara din restaurant
Evaluare Utilizator: / 0

In Cehia exista un restaurant prin care se plimba o domnisoara complet goala. Cu toata rusinea si chiar daca este alaturi de iubita sa, nici un barbat adevarat nu poate evita sa priveasca corpul acestei domnisoare. In calitate de ce serveste aceasta domnisoara in restaurant ? 

Raspuns: In calitate de meniu

Comenteaza primul Vizualizari: 3590

Citeste mai departe...
 
Smoke kills
Evaluare Utilizator: / 0

In acest afis publicitar anti-fumat au fost omise doua cuvinte in limba engleza (au ramas « smoke kills »), care serveau drept denumire pentru un sir de institutii sociale in anii 90. Scrieti aceste 2 cuvinte. 

Active Image

Raspuns : Second hand

Comenteaza primul Vizualizari: 3705

Citeste mai departe...
 
Locul din Antarctica
Evaluare Utilizator: / 1

Acesta este situat in Antarctida, la 65 gr 35 min lat sudica si 140 gr long vestica. Insa chiar daca ati merge la adresa indicata, nu il veti putea vedea. Numiti-l. 

Raspuns: Polul Magnetic Sud al Pamantului

Comenteaza primul Vizualizari: 4117

 
Filosoful deceniului
Evaluare Utilizator: / 2
O echipa de experti ai revistei americane Men’s Health a publicat in octombrie 2005 lista celor mai populari barbati ai deceniului. Categoria “Filosoful Deceniului” a fost castigata de un zapacit, lenos, mancacios si ratat care poarta un nume destul de rar. Scrieti acest nume. 

Raspuns: Homer

Comenteaza primul Vizualizari: 3548

Citeste mai departe...
 
Conditiile dificile
Evaluare Utilizator: / 0

Competitiile la Jocurile Olimpice din Grecia Antica erau mai dificile decat cele de astazi. Astfel, intr-una din competitiile la fuga se intreceau goplitii – soldati incarcati cu armura si arme. Pana si competitiile la fuga printre atletii obisnuiti erau mai complicate decat cele de astazi din cauza unei particularitati a pistei. Dar ce particularitate avea pista olimpica la competitiile de fuga in Grecia Antica? 

Raspuns: Era din nisip

Comenteaza primul Vizualizari: 3705

 
EST
Evaluare Utilizator: / 0

Unul dintre suporterii de la Olimpiada din Torino a afisat un steag pe care era scris un text din noua litere. Sase litere le vedeti pe fisele primite

Reproduceti celelalte trei litere.

 

Active Image

Raspuns : ...is b...

Comenteaza primul Vizualizari: 3686

Citeste mai departe...
 
Degetele lui Stalin
Evaluare Utilizator: / 0

Nu cu mult timp in urma era cat pe ce sa se inceapa un conflict international intre doua tari. Adjunctul Ministrului Culturii Serbiei a recunoscut ca oamenii lui au furat in Londra doua degete ale lui Stalin. Serbii au vrut ca institutia lor culturala sa nu fie mai putin performanta decat institutia englezeasca respectiva. Atentie, intrebarea : de unde au fost furate degetele ? 

Raspuns : Din Muzeul Madame Tussaud

Comenteaza primul Vizualizari: 3972

Citeste mai departe...
 
Problema candidatului
Evaluare Utilizator: / 0

Politicianul american Barac Obama a fost pentru prima data ales in Senat doi ani in urma, dar deja astfel este vazut ca un candidat pentru alegerile prezidentiale din 2008. Dupa parerea analistului revistei “Newsweek” Jonathan Older, problema principala a lui Obama nu este faptul ca este negru, ci aceea ca este… Terminati fraza cu un cuvant. 

Raspuns: Verde

Comenteaza primul Vizualizari: 3718

 
Dedidatie care Leonora
Evaluare Utilizator: / 0

Scriitorul englez Pelem Woodhause a scris urmatorul prologul uneia dintre cartile sale: “Aceasta carte o dedic fiicei mele Leonora, fara participarea si motivarea careia cartea ar fi fost scrisa de doua ori mai…”. Va rugam sa ne spuneti CUM, daca a scrie anume ASA era una dintre regulile dadaistilor?  

Raspuns: Repede

Comenteaza primul Vizualizari: 3682

 
Variatie a sahului
Evaluare Utilizator: / 0

Intr-o carte intitulata “Jocuri matematice distractive” se precauta cateva variante alternative ale sahului. Intr-una dintre variante apare o noua figura, care este luata de pe masa odata cu figura batuta de ea. Cum se numeste noua figura, numita in stil oriental? 

Raspuns: Kamikadze

Comenteaza primul Vizualizari: 3771

 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 11 - 20 din 50
Advertisement

On-line

Avem 4 vizitatori online

Meniu Campionat