Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Intrebari OLD arrow dupa echipe arrow ale echipei Asachi
ale echipei Asachi
Anuntul publicitar
Evaluare Utilizator: / 3

In anul 1913, in suplimentul de duminica a ziarului „New York World” a fost publicat primul ANUNT PUBLICITAR, care continea 32 de cuvinte. Aceasta noutate a atras imediat atentia cititorilor si in curand a aparut pe paginile mai multor ziare americane si putin mai tarziu celor europene. Ce am inlocuit cu ANUNT PUBLICITAR? 

Raspuns: crossword sau cuvinte incrutisate

Comenteaza primul Vizualizari: 10088

Citeste mai departe...
 
Perechea lui Rabin
Evaluare Utilizator: / 2

Utilizand enciclopedia electronica Encarta 98 se poate naviga printre articole unite de aceeas tema. Exista si tema „Perechi renumite” (Famous pairs). Firesc, ca lista incepe cu Adam - Eva, dar contine si Romeo - Julietta, Pierre - Marie Curie. Cu cine este pus alaturi Yitzhak Rabin? 

Raspuns: Yasir Arafat

Comenteaza primul Vizualizari: 9933

Citeste mai departe...
 
Bocanci americani
Evaluare Utilizator: / 2

In anul 1985 armata americana a efectuat inventarierea bocancilor militari pentru barbati produse inca in anul 1965. In timpul acestei inventarieri in textul instructiunii de utilizare a bocancilor cu un marker negru a fost taiat (hasurat) un cuvant, care nu a mai aparut pe instructiunile noi, care de altfel nu s-au modificat cu exceptia acestui cuvant. Raspundeti printr-un singur cuvant englez, ce a fost hasurat in instructiuni? 

Raspuns: Men`s

Comenteaza primul Vizualizari: 8420

Citeste mai departe...
 
Cuvantul turcesc
Evaluare Utilizator: / 0

La inceput a fost el, iar numele lui din cumana inseamna – «parinte cuceritor» sau «parinte stapanitor». Pe urma au venit turcii si in secolul 15 au inventat Cuvantul. Cuvantul a fost dat uitarii pana la inceputul secolului 19, cand, din cauza rusilor, a devenit populara varianta sa frantuzeasca. Peste aproape doua secole, Cuvantul a reintrat in voga, iar peste un minut o sa-l rostiti si voi. 

Raspuns: Basarabia.

Comenteaza primul Vizualizari: 5952

Citeste mai departe...
 
DF VOEF DBOE
Evaluare Utilizator: / 3

DF VOEF DBOE

I: Descifrati!

Raspuns:
CE UNDE CAND

Comentarii (1) Vizualizari: 6502

Citeste mai departe...
 
Castoreum
Evaluare Utilizator: / 2
Castoreum - o substanta excretata de niste glande situate intre anus si partile genitale a castorului. In evul mediu chirurgii utilizau castoreum-ul in aplicatii externe si pina in secolul XIX era utilizat in farmacii ca stimulant si antispasmodic. Dar cum castoreum-ul ar interesa o femeie?

Raspuns:
Pentru parfum.

Comenteaza primul Vizualizari: 5967

Citeste mai departe...
 
Presedintele de neconvins
Evaluare Utilizator: / 4

Einstein a reusit sa-l convinga pe Plank ca quantele exista;
tuturor le-a demonstrat teoria relativitatii;
pe Roosevelt l-a convins ca bomba atomica trebuie realizata;
si doar pe Presedintele Truman nu a reusit sa-l convinga de ceva.
Ce nu a reusit sa-l convinga? 

Raspuns: ca nu trebuie sa foloseasca bomba atomica.

Comentarii (1) Vizualizari: 6211

Citeste mai departe...
 
Partea atragatoare
Evaluare Utilizator: / 0

Colaboratorii unui institutului de cercetare din Texas au analizata creatiile artistice ale unui numar foarte mare de scriitori in cautarea formulei frumusetii feminine. Despre partea corpului cea mai des intilnita si respectiv cea mai atragatoare din perspectiva scriitorilor va veti da seama daca veti sti cum era reprezentanta femeia perfect sanatoasa si gata de reproducere in China antica, imagine care dupa unele teorii a inspirat crearea unui instrument musical. Numiti ce parte a corpului va va arata Irina peste un minut! 

Raspuns: talia

Comenteaza primul Vizualizari: 6180

Citeste mai departe...
 
Mesterii congolezi
Evaluare Utilizator: / 5

Este puţin cunoscut faptul că cei mai iscusiţi astfel de meşteri sunt nimeni altcineva decat locuitorii continentului african, în special ai Republicii Congo. Anume ei au dăruit omenirii cele mai iscusite creatii specifice profesiei lor, printre acestea fiind Afro, Bananas si Dreads. Cu toate că congolezii se mandresc cu invenţiile lor, lumea africană dictează alte tendinţe. Ce aleg 50% dintre congolezi in defavoarea acestor superbe creatii. 

Rapuns: Capul ras, chilug.

Comenteaza primul Vizualizari: 7098

Citeste mai departe...
 
Fiintele stranii
Evaluare Utilizator: / 2

Există mai multe legende care explică stranietatea acestora. Chinezii susţin că aceştia au lins cerul cu limba la facera lumii, şi asta s-ar explica cel puţin culoarea, iar faptul ca ei cica sunt descendenţi ai urşilor polari ar explica aspectul. Oamenii de ştiinţă nu au găsit încă o explicaţie pentru ciudăţenia acestora. Pana vă da-ţi seama cine sint ei, eu vă spun Pa! Pa! 

Raspuns: Cîinii de rasa Chao Chao

Comenteaza primul Vizualizari: 6062

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 21 - 30 din 45
Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Meniu Campionat