Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Documente arrow Cluburi Membre arrow Liga Jocurilor Intelectuale ASEM
Liga Jocurilor Intelectuale ASEM
Evaluare Utilizator: / 3
SlabExcelent 

Liga Jocurilor Intelectuale ASEM a fost fondată 19 septembrie 2006. La baza ei au stat activităţile Clubului de Dezbateri al ASEM şi Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

Coordonatorul Ligii este Veronica Vragaleva, iar principalii antrenori sînt Olga Lopuşanschi şi Grigori Alhazov. Studenţilor li se propun o serie de jocuri ce dezvoltă capacităţile analitice, organizaţionale şi cunoştinţele de cultură generală. De altfel, este o activitate ce învaţă viitorii specialişti să poată lua decizii corecte în echipă – fapt indispensabil pentru activitatea postacademică. Este o activitate extracurriculară ce întruneşte studenţi de la toate facultăţile şi are o rată de creştere destul de înaltă. Dacă din primele şedinţe erau prezenţi cca 15-20 oameni, actual numărul studenţilor ce frecventează aproape s-a dublat. Printre membrii Ligii sînt persoane, ce s-au remarcat în mod deosebit. Cum, de exemplu, Vladimir Melnic este cîştigătorul Bursei Moldcell 2006, Veronica Vragaleva a luat Premiul I în cadrul concursului „Cel mai bun student economist al anului 2006” iar Iulia Sîrghi a luat premiul II în cadrul aceluiaşi concurs. Echipele, ce se antrenează la Ligă au arătat rezultate excepţionale la ultima cupă organizată de Clubul Municipal, trecînd cu brio campioni cu o istorie de 4-5 ani. Astfel s-au remarcat echipa „Mind Hunters” şi „10 lei”. Ca rezultat, apare dorinţa şi capacitatea echipelor de a trece la un alt nivel de joc – mai superior din punct de vedere organizatoric şi intelectual. În această ordine de idei organizatorii Ligii au decis petrecerea unui Joc Elitist al Ligii ASEM de Jocuri Intelectuale. Acest joc va fi o modalitate excelentă de a evolua activitatea Ligii, cît şi un moment stimulativ pentru jucătorii Ligii.

De altfel, este un loc unde ne simţim bine împreună cu prietenii ce ni i-am făcut aici sau împreună cu care, înfiinţînd o echipă, am venit aici. Anume spiritul de competiţie, care reprezintă o motivare indispensabilă a tinerilor din Ligă, ne determină să tindem să realizăm lucruri mai multe şi mai bune. Şi să reuşim acest lucru particular şi în componenţa echipei.

Alte informaţii la: www.cuc.ase.md

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 4754

  Comenteaza primul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Meniu Campionat