Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Echipe arrow Mind Hunters
Mind Hunters PDF
Evaluare Utilizator: / 4
SlabExcelent 

Membrii echipei pe site

Echipa evolueaza in

-

Evolutia randamentului in timp

Evolutia echipei Mind Hunters

PARTICIPARI
Campionat

6

Superliga

0

Liga

6

Cupe

13

STATISTICI
Intrebari jucate in 2009

0

Raspunsuri in 2009

0

Randament in 2009

0,00

Intrebari jucate total

2081

Raspunsuri total

629

Randament total

30,23

Rating (sf. 2009)

-3,95

Loc in rating (sf. 2009)

0

Ultima actualizare: 31/03/2010

P  A  L  M  A  R  E  S
Tipul CompetitieiTipul SubcompetitieiDenumirea SubcompetitieiLocul
CampionatLigaLiga B 2006 primavara2
CampionatLigaLiga B 2007 toamna3
Cupa EliminatorieCupa EliminatorieCupa Socrate 20072

Pentru echipa „MH”: Vine rîndul să declare: Noi ieşim la vînătoare!!!

Istoria Echipei:

După participarea destul de convingătoare a echipei „MH” la Cupa Socrate 2007, pe culoarele clubului s-a auzit întrebarea firească: „De unde „s-au luat” şi aceşti „Mind Hunters”? Să vedem, de unde.În primul rînd, „MH” este o echipă cu adevărat „crengiană” – a fost fondată de către un grup de colegi, elevi de la Liceul „Ion Creangă”, tradiţiile căruia îşi găsesc expresia într-o oarecare măsură în maniera de joc a echipei. Denumirea de „vînătorii de minţi” a fost preluată de la filmul hollywoodian omonim şi pare să răspundă perfect criteriului „sună bine”, este demnă de mari realizări, dar şi implică, evident, un grad de responsabilitate mai mare pentru echipa care s-a întitulat astfel. Primele jocuri ale echipei au avut loc în timpul sezonului de toamnă al Ligii Municipale în 2004. Startul s-a dovedit a fi un adevărat „blitzkrieg”: jucînd în divizie, echipa şi-a demonstrat potenţialul reuşind să ocupe locul I şi respectiv calificarea în ligă, obţinînd chiar cîteva victorii consecutive cu punctaj maximal posibil. Pătrunzînd în ligă, „Mind Hunters” au urcat pe locul 2 pe parcursul a 3 sezoane. În ciuda eforturilor depuse, locul I rămîne deocamdată pentru „MH” un „pol al inaccesibilităţii”, şi totuşi nu este ceva ireal. „Mind Hunters” au participat la toate „Maratoanele” organizate în cadrul clubului, începînd cu 2004, situîndu-se permanent printre primele 10 echipe din clasamentul final.

În 2007, surprinzătoare a fost participarea echipei la Cupa Liceului „Socrate”, unde „vînătorii” au jucat în finală contra veteranilor de la „Kapra”.

Palmaresul Echipei:

  • A 2-a echipă în Ligile respective, în ultimii ani
  • Locurile 4-10 la Maratonul CUC
  • Medalia de argint la Cupa Socrate 2007
  • Autoaprecierea înaltă pentru performanţe „deosebite”

(În speranţa că va urma…) Efectuînd bilanţul „vînătorii”, constatăm faptul că echipa „Mind Hunters” încă nu şi-a luat „trofeul”, sau poate încă nu şi-a găsit o pradă pe măsură (fiecare vînător vrea să ştie unde se ascunde fazanul de aur, adică bufniţa — în cazul clubului de CUC). Deci totul este înainte.

Mai spunem doar:  Jucători din toate echipele de CUC, uniţi-vă! Baftă tuturor!!!

Membrii Echipei:

Ca şi multe alte echipe de la CUC, „Mind Hunters” se confruntă cu problema acută a „rotaţiei cadrelor”, neavînd o componenţă 100% stabilă. Şi totuşi, vom menţiona acei „vînători”, care s-au avîntat în goana după „pradă” la „vînătoarea” de la Cupa Socrate 2007:
  • Dumitriţa Petrov şi Eugen Zolotco – anume ei reprezintă ASEMul şi glorioasa facultate „Finanţe”,
  • Cornel Dicusar — student la Universitatea din Iaşi,
  • Ecaterina Mhitarean,
  • Ina Pleşca
  • Maxim Calancea – Universitatea de Stat, sunt cei care aduc în arsenalul echipei cunoştinţe din domeniul informaţional-matematic.

Se poate de afirmat cu certitudine că „MH” este o echipă unită, deşi deseori se întîmplă ca părerile membrilor echipei să difere semnificativ. Iar acum, să trecem la „particularităţile vînătorii naţionale”.  

Activul Echipei:

Desigur, mijloacele fixe – cunoştinţele dintr-o varietate de domenii: începînd cu mitologia românească şi terminînd cu ştirile din fotbal şi telenovelele braziliene     

Logica şi intuiţia, care uneori pot să dea rezultate sub formă de răspunsuri incorecte, dar acceptabile în concepţia „MH” (pentru originalitatea şi frumuseţea lor)

Non-conformismul, caracterul neordinar, exprimat, printre altele, prin „pesimism-optimismul” unora din membrii echipei („Iară locul 2!?.. "Eu vreau în Superligă!”

Capacitatea de a trata cu umor situaţiile care sunt în defavoarea echipei 

Dorinţa de a juca şi energia abundentă, care de multe ori alimentează crearea bunei dispoziţii a echipei, nu şi efortul de a răspunde corect, dar în fine…

Şi încă sute de alte conturi şi subconturi…

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 7275

  Comentarii (4)
 4 Scris de Ileancik oduvancik, la 21-01-2008 14:30
in fotografie MH s-au mascat drept 10 lei :zzz :grin :zzz
 3 Salut!
Scris de Dumitru Pogolsa, la 05-12-2007 17:49
Bravo Mind hunters, sunteti o echipa interesanta!
 2 10 lei
Scris de Nadia Melinti, la 06-10-2007 15:56
:eek  
:x  
descrierea apartine MH, insa pe fotografie's 10 lei..
 1 Scris de Eugenia, la 02-07-2007 20:27
Da unde vi-s comentariile? aaaa??? :?  
Cred ca o sa incep eu cu primul: o echipa foarte sociabila si prietenoasa... cea mai iubita echipa de catre BooM... :zzz :p Bravo fete si baieti!  
Va dorim succes in continuare...sa speram ca la toamna scapati voi cumva de Liga(pentru ca stiu ca tare o doriti! :) )...[noi dj am scapat de dinsa, numai nu in sensul in care am fi dorit... :grin :grin :grin ] :(

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
Advertisement

On-line

Avem 2 vizitatori online

Meniu Campionat