Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta

Retele sociale

YouTube
Patreon
 

EVENIMENTE

 

QUIZUL
Zilele de luni, 19:00
Lake House

Sezonul de vară CUC
din 15 iunie

 

Formulare

 

Proiecte

EPIQ

 

Zicerea momentului

Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca Iuda avea amici ireprosabili. (Ernest Hemingway)
 

Imagini CUC

Statistici despre site

Membri: 24064
Stiri: 2753
Linkuri: 14
Vizitatori: 35690785

CB Workflows

Accesul restrictionat la aceasta sectiune.
Autentificare obligatorie.
Acasa

BINE ATI VENIT PE PORTALUL JOCURILOR INTELECTUALE!
Nou pe site?
Afla mai multe despre noi, citeste intrebari si vezi imagini de la evenimentele noastre. In sectiunea privata, comenteaza opere de arta, discuta pe forum si scrie in bloguri. Poti deveni membru al unei echipe, participa la campionate si cupe. Cele mai bune ehipe intra intr-un rating, iar cei mai buni jucatori participa la Sedintele Elitare. 

Rezultatele Superligii  Rezultatele Ligii A  Rezultatele Ligii B  Rezultatele Ligii C  Rezultatele Diviziilor

Active Image Active Image CUC Cluj Club Orhei CUC Praga

    BIBLIA JUCATORULUI:
Codul Jocului Intelectual de Echipa cu Timp Fixat
Regulamentului Campionatului
Clarificarile Consiliului Strategic referitor la interpretarea Codului si a Regulamentului
Ghidul pentru depunerea si analiza contestatiilor
Ghidul organizatorului de etapa

 
Campionatul XXII Etapa 6
Evaluare Utilizator: / 0
SlabExcelent 

Active ImageSâmbătă și duminică, 27-28 aprilie 2013, va avea loc a 6-a etapă a Campionatului CUC XXII.

ORGANIZAŢIONAL

Organizatorii etapei sunt: Maktub (responsabili de etapă), H5N1, EP şi SER.
Echipele din Ligi sunt rugate să transmită pachete din 25 întrebări pe adresa ce va fi indicată de echipa din SL până joi, ora 20:00.

SÂMBĂTĂ (14.00, Centrul Republican pentru Copii şi Tineret "Artico")
Divizia A (Cap-Cap, LSD, Lumina din Umbră, Majadahonda, Placebo)
Divizia B (Velvet, Mata Hari, Quantum, Gaudeamus, Romero, Punctul pe H)
Divizia C (Plagiat, Flomaster Yoda, Gather Together, Gagarin, Chainsaw, Angry Birds)

DUMINICA (11.00, IEFS).
SL (Google-Moogle, 10 Lei, Acord, Asachi, LAREME, Turnul Alb, Maktub)
Liga A (Oceanic Six, Prinţese şi Supermăni, Abricot, Asmag, Kakulla, H5N1, Kernel Panic)
Liga B (Beleizis, WTH, Intel, Mordor, 42, EP, A-Team)
Liga C (Afrodiziac, Magnet, 777, HTF, Bifidoc, SER, Moon Power)

Puteţi descărca fişele pentru SL, Liga A, Liga B, Liga C, Divizii şi Ligi externe (pachetul complet).


Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 7924

  Comentarii (25)
 25 Elogiul ranjirii
Scris de Ion-Mihai Felea, la 15-05-2013 13:40
Vitalie o are mica. :) Si se precipita rapid :) Si maica-sa e grasa :)
 24 Scris de Marcel Spataru, la 13-05-2013 19:22
Da, avem pareri diferite :)
 23 Scris de Veronica Vragaleva, la 13-05-2013 12:24
Marcel, 
Nu cred ca parerile noastre despre ce este si ce nu este fair-play concid :) Mai mult ca atit, nu vad de ce nu ar fi OK sa imi exprim parerea postum aprobarii deciziei chiar daca aceasta nu coincide cu decizia Comisiei, mai ales, ca "nu are nici un sens practic", care ar putea schimba rezultatul contestatiei, nu vad de ce nu as putea sa-mi exercit un drept constitutional si pur omenesc... ori... nu e fair-play sa o fac? :)
 22 Scris de Marcel Spataru, la 12-05-2013 19:50
Veronica,  
Tu poti sa ai orice parere doresti :) 
Dar daca tot mi-ai adresat mie mesajul, iti raspund si eu cu cateva pareri: 
 
1. Nu orice intrebare care contine o eroare trebuie anulata. Exista o intreaga practica la acest subiect, si pe la case mai mari. In cazul dat, eroarea nu a schimbat cu nimic logica intrebarii. Nu cred ca a fost vreo echipa care nu a raspuns corect din cauza confuziei dintre clasa si librarie java. Cu toate acestea, daca ar fi fost vreo echipa care ar fi depus contestatie pentru anularea intrebarii, si daca ar fi aratat cum anume greseala I-a incurcat, cred ca ar fi fost sanse sa treaca contestatia, pentru ca eroarea e existat in fapt. 
 
Nota bene:  
Procedura actuala prevede ca echipele care depun contestatie anunta intentia lor la joc. Aceasta procedura este facuta anume pentru ca echipele sa depuna contestatie in baza cunostintelor de la joc, nu sa caute nod in papura intrebarilor cu google-ul acasa. Sunt convins ca daca as sta sa caut erori factuale in intrebarile de CUC, as gasi in orice pachet. 
Or, in cazul acestei contestatii concrete, stiu foarte bine ca Grisha a anuntat intentia de a depune contestatie pentru acceptarea raspunsului, eroarea fiind depistata doar mai tarziu, in timpul cautarii pe net a argumentelor pentru acceptarea raspunsului. 
Astfel, desi ati fi avut dreptul conform regulamentului sa cereti anularea intrebarii, o astfel de contestatie, dupa parerea mea, nu ar fi fost fair play. 
 
2. Raspunsul dat de echipa ACORD nu este \"duala perfecta\". O \"duala perfecta\" ar fi fost acceptata de 5 membri din 5, sau 10 din 10, sau 100 din 100. In genere, trebuie sa fim mai atenti cu cuvantul \"perfect\". Trecand peste asta, eu consider ca raspunsul vostru se incadreaza in logica intrebarii mai putin direct decat raspunsul initial, adica sunt necesare cateva extrapolari, interpretari mai largi ale sensului cuvintelor, inclusiv ai unor termeni tehnici (eu de exemplu pana la urma nu am inteles concret ce fac cele doua clase, dar am o puternica impresie ca ele nu fac acelasi lucru). In consecinta, acceptarea sau nu a raspunsului depinde mult de cat de departe este gata sa mearga membrul comisiei de contestatii in interpretarea liberala a textului intrebarii. Trei din cinci membri nu au fost gata sa mearga suficient de departe pentru a accepta raspunsul. Asta arata ca interpretarea este posibila (2 oameni din CC, plus echipa care depune contestatia), dar nu suficient de univoca pentru a fi acceptata in calitate de raspuns corect, desi decizia este la limita. 
 
3. Asa cum eu si Veronica avem dreptul la pareri, asa au si membrii Comisiei de Contestatii.  
Acesta este exercitiul democratic: cinci oameni, desemnati in mod legitim in CC, isi expun parerile, care mai apoi se consolideaza intr-o decizie. 
A insista cu parerea proprie dupa ce cinci oameni s-au expus si au argumentat parerile lor nu cred ca este fair play, pe langa faptul ca este inutil din punct de vedere practic.
 21 Scris de Veronica Vragaleva, la 12-05-2013 16:57
Marcel, indiferent ce s-a decis, ramin la parerea ca: 
1. intrebarea continea o eroare care trebuia sa duca la anularea intrebarii (imi pare rau ca nu am contestat asta, trebuia sa o facem); 
2. raspunsul echipei ACORD trebuia acceptat ca duala perfecta la aceasta intrebare.
 20 Scris de Marcel Spataru, la 09-05-2013 12:21
Buna.  
Da, intr-adevar. Confuzia dintre librarie si clasa am facut-o noi. Ne cerem scuze. Pur si simplu nu am observat ca in a doua fraza se trece de la "aceasta librarie", cu care incepe intrebarea, la "numele clasei de baza". In acelasi timp, eroarea nu ni se pare grava, iar daca cititi contestatia, aceasta confuzie nu a influentat cu nimic esenta contestatiei. 
Pe de alta parte, am preferat sa intrebam opera in loc de personaj, intrucat am considerat ca numele personajului este o informatie mult prea specifica. 
Iar discutii nu au fost chiar asa de multe :)
 19 Scris de Ciumac Sergiu, la 08-05-2013 12:43
Probabil ar fi corect sa mentionez ca intrebarea cu GregorSamsa a fost reformulata gresit de echipa Maktub astfel incit a fost introdusa eroarea care a stirnit atitea discutii. Initial intrebarea suna in felul urmator: 
 
"Aceasta librarie Java a fost scrisa cu scopul de a facilita transformarea documentelor dintru-un format in altul. Spuneti care este numele clasei de baza din aceasta librarie, formata din concatenarea unui nume propriu, stiind ca autorul acestei librarii nu este de origine ceha si nici germana."
 18 Scris de Marcel Spataru, la 03-05-2013 18:26
Imi cer scuze, Comisia de Contestatii s-a expus. 
Eu sunt intr-o deplasare si am acces foarte limitat la internet, la fel ca si unii membri ai Comisiei de Contestatii, ceea ce a ingreunat colectarea deciziilor. In plus, desi e doar una, contestatia s-a dovedit a fi foarte dificila. 
Sper ca intarzierea nu-i foarte mare, dat fiind faptul ca urmatoarea etapa e peste doua saptamani. 
 
Textul intrebarii: 
 
O librărie Java a fost scrisă cu scopul de a facilita transformarea documentelor dintr-un format în altul. Denumirea librăriei este inspirată din numele unui personaj literar. Scrieți opera literară în care figurează acest personaj. 
Răspuns: Metamorfoza 
Surse: http://xml.apache.org/xalan-j/xsltc/xsltc_native_api.html 
Autor: Ciumac Sergiu, H5N1 
 
Contestatia echipei Acord: 
 
Echipa: ACORD 
Explicatie: Din start am vrea sa analizam sursa intrebarii. In ea se afirma ca GregorSamsa nu este o LIBRARIE, ci o CLASA (the default translet name (set by setClassName()); the built-in default class name \"GregorSamsa\").  
 
Aceeasi afirmatie gasim si in alte surse, de pilda, http://www.jguru.com/faq/view.jsp?EID=1340163 (Gregor Samsa is the main character from The Metamorphosis by Franz Kafka. However, in the Java world, it is the Translet class for Apache Xalan, the XSLT processor). Astfel, in intrebare se contine o eroare, logica autorului fiind bazata pe o CLASA, nu pe o LIBRARIE. Aceasta clasa este o parte a librariei, nu si o librarie. 
 
Exista o alta clasa Java cu denumirea Procrustes. Aceasta clasa este si ea parte a unei librarii, nu si o librarie. Existenta ei este confirmata prin cateva linkuri: (https://code.google.com/p/plsnpairs/source/browse/branch/grigori/npairs/utils/Procrustes.java?r=1755 sauhttps://code.google.com/p/plsnpairs/source/browse/trunk/plsnpairs/npairs/utils/Procrustes.java?r=1802). Destinatia acestei clase consta in transformarea (taierea sau alungirea) unui set de date pentru asigurarea comparabilitatii cu un alt set de date, adica transformarea dintr-un format in altul. Mai detaliat si pentru programatori - puteti citi in oricare din linkurile propuse. 
 
Deci, avem o clasa Procrustes, a carei denumirea este inspirata de numele lui Procust, care taia si alungea oamenii sa le conformeze patului sau. Este un personaj mitic, insa pentru noi miturile sunt niste opere literare – au ajuns pana la noi in forma scrisa, sunt descrise in lucrarile autorilor antici, precum Plutarch, Diodor din Sicilia, Pseudo-Apollodor etc. 
 
Fraza interogativa este ”Scrieți opera literară în care figurează acest personaj.” Dorim sa subliniem faptul ca nu se cere sa scriem anume nici opera din care am aflat despre existenta personajului, nici opera in care acest personaj este activ. Este de ajuns sa scriem denumirea operei in textul carei figureaza, adica orice opera in care putem gasi numele acestui personaj. Opera “Patul lui Procust“ de Camil Petrescu este perfect valabila aici – Procust se regaseste si in denumirea ei, si in textul ei (http://scorilos.files.wordpress.com/2012/08/camil-petrescu-patul-lui-procust.pdf). 
 
Logica raspunsului nostru este mai sofisticata decat cea a autorului, insa este si ea perfect valabila. Plus la aceasta, autorul a confundat libraria Java si clasa Java, deci, aceasta omisiune nu este relevanta pentru analiza contestatiei. 
 
Conform Codului Jocului intelectual cu timp fixat: 
2.1.1. Răspunsul corect 
 
Răspunsul unei echipe este considerat corect dacă el corespunde măcar unuia dintre următoarele criterii: 
§ coincide cu răspunsul autorului; 
§ corespunde criteriilor de acceptare a răspunsurilor; 
§ este mai exact decât răspunsul autorului (de exemplu nu conţine greşeli care sunt prezente în răspunsul autorului); 
§ poate fi interpretat drept răspuns desfăşurat, adică include răspunsul autorului sau un răspuns echivalent, precum şi informaţie suplimentară, care nu poate fi considerată drept alt răspuns, nu contravine conţinutului întrebării şi nu conţine greşeli faptice grave; 
§ nu corespunde punctelor menţionate mai sus, dar corespunde tuturor fără excepţie condiţiilor întrebării nu mai puţin decât răspunsul autorului sau răspunsurile care corespund criteriilor de acceptare; 
§ nu corespunde punctelor menţionate mai sus, dar corespunde unei interpretări alternative necontradictorii din punct de vedere logic a textului întrebării sau a materialelor ilustrative (de exemplu, corespunde altui sens al unor cuvinte polisemantice din textul întrebării). 
Respectiv, considerăm iminentă acceptarea răspunsului echipei în calitate de r[spuns corect, ce rezultă din textul \" nu corespunde punctelor menţionate mai sus, dar corespunde tuturor fără excepţie condiţiilor întrebării nu mai puţin decât răspunsul autorului sau răspunsurile care corespund criteriilor de acceptare\", care reprezinta o duala logica, citat anterior. 
Security Code: 16283 
Grup: Superliga 
Etapa: 6 
Numarul intr.: 11 
Raspunsul echipei: Patul lui Procust 
Echipa 1: Turnul Alb 
Raspunsul echipei 1: Metamorfoza 
Echipa 2: 10 LEI 
Raspunsul echipei 2: Metamorfoza 
Echipa 3: LAREME 
Raspunsul echipei 3: Numele trandafirului 
Echipa 4: Google-Moogle 
Raspunsul echipei 4: Alchimistul 
Echipa 5: Asachi 
Raspunsul echipei 5: Cazul straniu al doct. Jekill si mr. Hyde 
 
*** 
 
Deciziile membrilor Comisiei 
 
Rita Kotenko (Maktub):  
1. Nu cred ca e relevanta informatia cu privire la faptul ca GregorSamsa este o clasa si nu o librarie. Daca eroarea factuala a incurcat echipa sa raspunda corect, atunci trebuia sa depuna contestatia pentru anularea intrebarii. Dar dat fiind faptul ca si raspunsul lor e o clasa, nu o librarie, aceasta greseala nu a influentat discutarea intrebarii in echipa si alegerea raspunsului.  
2. Desi cred ca echipa si-a dat seama ca temenul \"format\" se refera la IT si nu la dimensiune, tehnic poate fi interpretat ca transformarea dintr-un format in altul inseamna modificarea dimensiunilor, ceea ce face clasa Procust.  
Decizie: Acceptat.  
 
Maxim Kotiuruba (Maktub): 
În întrebare se spune că numele librăriei/clasei este inspirat din numele unui personaj literar. Din ultima frază a întrebării este clar că acest personaj este un erou al unei opere literare concrete. Amintirea lui Procust în denumirea operei literare nu ne permite să-l considerăm un personaj al acestei opere literare. Denumirea operei este o expresie idiomatică legată de numele lui Procust, dar însuși Procrust nu este un personaj al acestei opere. 
Decizie: Respins 
 
Adrian Diordita (H5N1): 
Prima parte a intrebarii \"O librărie Java a fost scrisă cu scopul de a facilita transformarea documentelor dintr-un format în altul\" admite un numar larg de librarii java care pot fi folosite pentru transformare a documentelor din careva un format in alt format. Libraria care ar contine anume transformarile procust ar fi una mai specializata pentru manipulari cu date statistice/matematice: http://en.wikipedia.org/wiki/Procrustes_transformation.  
Aceasta librarie nu poate fi folosita pentru transformarea documentelor, Exemplu xml->html  
Partea a doua a intrebarii pune o limita pe numarul larg de librarii admise in prima parte: \"Denumirea librăriei este inspirată din numele unui personaj literar. Scrieți opera literară în care figurează acest personaj\" Aici vor fi acceptate atat denumirile la librarii cat si denumirile la clasele java al caror nume este numele unui personaj literar. 
Raspunsul echipei este \"Patul lui Procust\",  
dupa definitia cuvantului http://dexonline.ro/definitie/figura in opera \"Patul lui Procust\" nu _figureaza_ un asa personaj literar ca \"Procust\". 
Este mentionat in titlu un personaj din mitologia greaca \"Procust\" insa nu cred ca la intrebarea de a numi personajele literare din opera  
“Patul lui Procust“ de Camil Petrescu\" cineva o sa raspunda Procust (daca ei au citit opera ;)
contestatia este respinsa, raspunsul echipei nu conforma criteriilor de acceptare a raspunsului corect. 
Decizia: Respins 
 
Maxim Cumpanici (SER): 
In cazul in care nu au fost inaintate contestatii de anulare a intrebarii in legatura cu confuzia librarie Java vs. clasa Java si a fost accepat raspunsul \"Metamorfoza\", cred ar fi mai corect ca si raspunsul \"Patul lui Procust\" sa fie accepat, ca raspuns ce corespunde unei interpretări alternative necontradictorii din punct de vedere logic a textului întrebării. 
Decizie: Acceptat  
 
Alexei Melnic (EP): 
In clasa Procustes se fac calcule intre doua matrice adica ambele argumente sunt folosite , iar in clasa GregorSamsa metoda foloseste pentru transformari doar documentul initial. La fel in clasa Procustes in constructorul (ce se foloseste la crearea obiectelor de tipul clasei) se face o comparatie in dimensiunile matricilor si in cazul ca dimensiunile sunt diferite apare o eroare \"Error matrices must be the same size\", deci matricile nu se taie sau se maresc. 
Decizie: Respins 
 
DECIZIE FINALA: 
RESPINS 3-2
 17 Scris de Tim AK_47, la 03-05-2013 14:26
Max, da' ce n-ai gasit asa carte "Metamorfoza si Patul lui Procust - dlea ceainikov" ? :)
 16 Scris de Maxim Cumpanici, la 03-05-2013 13:11
Si normal, pentru a analiza aceasta contestatie membrii comisiei au trebuit sa citesca "Metamorfoza", "Patul lui Procust" si sa invete Java in mai putin de 21 de zile. :)
 15 Scris de Octavian Sireteanu, la 03-05-2013 12:13
Cam mult durează analiza unei contestaţii.
 14 Decizia comisiei
Scris de Eugeniu Zolotco, la 03-05-2013 12:13
Ce a decis totusi comisia de contestatii?
 13 Scris de Natan Garstea, la 03-05-2013 11:07
Am făcut statistica pachetelor de întrebări jucate până la etapa 6. 
 
Le găsiți aici: http://www.scribd.com/doc/130494699/Statistica-pe-pachetele-de-intreb%C4%83ri-jucate-in-sezonul-XXII-Superliga-Ligi
 12 Scris de Marcel Spataru, la 30-04-2013 16:32
Buna ziua,  
Pana acum am primit o singura contestatie, de la echipa Acord. 
Daca au fost trimise si alte contestatii, va rog sa ne comunicati. 
 
Membrii Comisiei de Contestatie: 
Maxim Cumpanici (SER) 
Alexei Melnic (EP) 
Rita Kotenko (Maktub) 
Andrian Diordita (H5N1) 
Maxim Kotsiuruba (Maktub)
 11 Scris de Alexandru Demidenco, la 30-04-2013 00:24
Super intrebari, super pachet!!!! Sper ca acest pachet sa fie ca exemplu pentru cei care intr-adevar inteleg ce inseamna intrebare pentru CUC.  
Merci organizatorilor pentru etapa si celor ce au contribuit la compunerea acestui frumos pachet!!!! 
 
LUATI EXEMPLU!!!!!!
 10 Scris de Octavian Sireteanu, la 29-04-2013 09:33
Sunt publicate pachetele.
 9 Scris de Octavian Sireteanu, la 28-04-2013 15:50
Rog ca întrebările să nu fie făcute publice până seara. 
 
Contestații înregistrate: 
SL: 10 Lei(45), Acord(11,43). 
LB: Intel(45).
 8 sondaje
Scris de Ceban Maxim, la 28-04-2013 14:59
Rog insistent sa organizati sondajele pe site, pentru toti cei inregistrati, si nu pe facebook sau alte retele sociale.
 7 Scris de Marcel Spataru, la 25-04-2013 21:48
Am receptionat intrebarile de la echipa H5N1. 
Asteptam si intrebarile de la EP si SER.
 6 Scris de Kotenko, la 25-04-2013 12:19
Stimati colegi din H5N, EP si SER!  
Va rugam sa transmiteti intrebarile, cat mai curand (adica nu numaidecat sa astaptati sa aveti numarul necesar - trimiteti cate aveti, dupa care completati pachetul pana deseara), la adresa spatarum AT yahoo PUNCT com 
Multumim!
 5 Scris de Octavian Sireteanu, la 24-04-2013 11:13
Atenţie, jocul de duminică a fost mutat pentru ora 11.00.
 4 Scris de Tim AK_47, la 23-04-2013 19:28
Vitalie, prea mare Turn aveți, de asta n-a încăput în sondaj :)
 3 Scris de Vitalie Surugiu, la 23-04-2013 17:44
Aș vota, dacă în listă ar fi Turnul Alb :)
 2 Scris de Octavian Sireteanu, la 23-04-2013 11:02
De mult timp nu am mai avut sondaje pe site. Păi iată, cu 2 etape înainte de final, 6 echipe mai păstrează şanse de a deveni campioană. Puteţi să vă verificaţi intuiţia în sondajul de sub meniul principal.
 1 Scris de Octavian Sireteanu, la 22-04-2013 11:10
Revenim la Campionat. Sâmbătă şi duminică, la aceeaşi oră, în acelaşi loc.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
ultimul mesaj: 5 ani, 6 luni in urma
  • Octav : Hai
  • Vitalius : Intr-o buna zi cu Soare sper sa trec si eu pe-aproape :)
  • Octav : Vitalie, mai treci :)
  • Vitalius : ViaÈ›a e frumoasă, dar îmi este dor de CUC
  • Vitalius : Demult nunam băgat un comentariu aici.
  • timAK_47 : db.cuc.md - Request timeout. Cine poate reînvia serverul?
  • Vitalius : Așa o întrebare existențialistă: Dacă tot avem campionate externe organizate prin București, Timișoara, Praga, Anenii Noi, poate ar fi cazul să redenumim (sau cum se zice în popor - rebranding) Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în ceva mai atotcuprinzător? De exemplu în loc de Moldovenesc să punem Românesc
  • Octav : Am actualizat Ratingul si Randamentul dupa Cupa Liceelor.
  • Octav : Am actualizat Ratingul È™i Randamentul după etapa 4.
  • Octav : Formularul - «link»
  • Doggyb0w : Salut , vreau să fac contestare la rezultatele de ieri , unde aÈ™ putea scrie cererea?
  • Octav : Am actualizat statisticile după etapa 3.
  • Octav : Am actualizat statisticile.
  • mariabirsan : mulțumesc, Octav, voi încerca :)
  • Octav : Vino la vreun eveniment anunțat și cred că găsești echipă pe loc.
  • mariabirsan : Salut, poate e stupidă întrebarea, dar amflu dacă pot fi primită în vreo echipă CUC. Participasem vreo 3 ani în urmă, acum vreau să revin, că îmi simt creierul în repaos.
  • Octav : Am vorbit cu mai mulți jucători și propunerea este să jucăm fotbal duminică (28 septembrie, de la 16.00, tot la Manej). Cine mai vrea să vină, sunteți bineveniți. Dacă aveți vreo minge bună, aduceți. Eu am s-o aduc pe cea cumpărată dată trecută, da-i cam ușoară.
  • Octav : Am făcut restore la baza de date și parcă merge normal site-ul, doar că s-au pierdut datele din ultimele zile ...
  • potpourri : Pentru că vrem să ne ascundem de ploaie, cupa Ö se deplasează la Paluba, ora 12:00. Stilul informal, participarea gratuită și atmosfera incendiară rămân aceleași :)
  • Octav : Pentru că săptămâna care vine avem finala de la Moldcell Cafe și după tabără mai am nevoie de pregătiri, TQ5 va avea loc cealaltă joi, la 24 iulie.
  • Liosha : contestatii
  • Octav : După Alejandro Falla a fost descoperit un alt tenisist cu potențiali suporteri în comunitate, pe nume Ivan Dodig, din Croația.
  • Zeleni : am vrut sa dau search, sorry :)
  • Zeleni : slogan logo
  • alexdelpier : Etapa de pe 3 noiembrie 2013 a fost cea mai frumoasa din toata istoria campionatelor
  • Octav : Vor mai fi. Urmăriți calendarul de pe site și noutățile de pe pagina de facebook.
  • Scarlet : In anul scoalar 2013-2014, vor mai fi concursuri?
  • Octav : Noroc!
  • Scarlet : hey, Salut la toti:)
  • Octav : Va fi la toamnă. Probabil în luna octombrie.

You have to login before you can shout!

Advertisement

On-line

Avem 5 vizitatori online

Ultimele comentarii

Campionatul CUC 2024...
În SL (conform datelor i...
30/04/24 09:56 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Noi mergem la Biblioteca ...
02/12/23 10:21 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Atenție, la Chișinău v...
28/11/23 09:45 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Sezonul de vară 202...
Până la urmă, încheie...
21/09/23 09:44 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

QUIZUL #35
De data aceasta nu transm...
24/08/23 10:06 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Meniu Campionat

Superliga

XXXV Superliga 2019toam
      S V E I P
ASA ASA  30 18 8 4 44
SER SER  30 18 7 5 43
10L 10L  30 17 8 5 42
LAR LAR  30 13 8 9 34
WTH WTH  30 7 9 14 23
H5N H5N  30 4 6 20 14
MKT MKT  30 3 4 23 10