Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Echipe arrow Nuri
Nuri PDF
Evaluare Utilizator: / 37
SlabExcelent 

Membrii echipei pe site

Echipa evolueaza in

Superliga

Evolutia randamentului in timp

Evolutia echipei Nuri

PARTICIPARI
Campionat

6

Superliga

1

Liga

5

Cupe

25

STATISTICI
Intrebari jucate in 2009

939

Raspunsuri in 2009

383

Randament in 2009

40,79

Intrebari jucate total

3286

Raspunsuri total

1152

Randament total

35,06

Rating (sf. 2009)

54,80

Loc in rating (sf. 2009)

6

Ultima actualizare: 31/03/2010

P  A  L  M  A  R  E  S
Tipul CompetitieiTipul SubcompetitieiDenumirea SubcompetitieiLocul
CampionatSuperligaSuperliga  2009 toamna3
CampionatLigaLiga C 2009 primavara1
CampionatLigaLiga A 2007 primavara1
CampionatLigaLiga A 2006 toamna2

  

NURI 

Initial 

Detasat de la denumire, echipa a evoluat permanent in campionat incepand cu primavara anului 2004, an in care echipa formata din intitiativa Rodicai Topala si-a facut debutul la maraton. Din componenta initiala faceau parte: Rodica Topala, Diomid Revenco, Ileana Partachi, Stella Enachi, Roma Cotelea, Eugen Draco si Denis Calin.
Fiind initial cunoscuta drept „Steluta” (îi cinstea minunatei membre Stella Enachi), ca mai apoi sa fie redenumita „Lacatica” (in cinstea unei.. lacati, lacata respectiva fiind instrumentul unei vendete din curtea LAREME - liceu in care, la acea vreme, majoritatea membrilor isi faceau studiile), membrii echipei s-au dedat fara cale de intoarcere acestei pasiuni numita CUC.  

Asa cum ne cunoasteti 

Desi membrii au ramas in proportie de 50% aceeasi, in toamna anului 2006, date fiind unele circumstante neprevazute (schimbarile in structura personalului, interventia destinului si propria si inexplicabila dorinta a Ileanei), s-a decis de a schimba pentru a II-a data numele echipei, acesta devenind NURI. Trecutul echipei, prin „trecut” ne referim la punctaj, nu a fost reportat, echipa incepand totul de la 0 (zero). Pasul a fost, totusi, de bun augur, iar echipa este in prezent una dintre echipele Top 10 din comunitate (conform Ratingului). 

Despre noi 

In prezent suntem foarte fericiti ca am depasit criza din toamna aceasta (cand eram pe punctul de a ne desfiinta ca echipa) si ca avem ocazia sa jucam CUC in componenta actuala.
In ce ne priveşte, prietenosi, apropiati, clienti fideli ai Fidezko, (unii dintre noi) dependenti de ciocolata, (uneori) excentrici, adepti ai plimbarilor pedestre, ramanem a fi intruchiparea echipei care joaca pentru placere, relaţiile stranse existente intre noi fiind bazate pe o compatibilitate (in crestere continua) si comunicare facilitata de faptul ca avem multe puncte de tangenta in interese. Ne laudam cu un spirit vivace in timpul jocului, discutii insailate cu glume si replici haioase. Apreciem clipa, jocul, atmosfera. 

Colaborari 

Desi tinem foarte mult la componenta actuala, ne face placere sa cooperam cu membrii altor echipe intru socialiazarea si promovarea membrilor. In aceasta ordine de idei este de mentionat:
Conlucrarea cu membrii din 10 lei de anul trecut, cand echipa 10 Rupi a luat locul II la Brain Ring ASEM.
Colaborari recente: Nurisaki (Asachi+Nuri), Extasy, Imperativ s.a. 

Cliseele noastre

• „Nuri” asta nu de la ceai!
• Tu azi vii?
• Hai pe jos acasa!
• Cumpara-mi un snikers pe drum!
• Ne mai trebuie un membru stabil.
• Azi ii batem pe 10 lei.
• Fala, nu Muri, da’ Nuuuuri.
• Hai, generati idei (Diomid).
• - Stela, scrie!  - Ap’ ce sa scriu?   - Stela, da’ ce-ai scris?  - Ce mi-a spus Diomid, eu ascult numai de capitan!
• Hai, baieti, inca o intrebare!
• Lasa ca data viitoare.
• Vrem in ligaaa!
• Gata, tre’ sa facem descrierea. 

Cliseele altora

• Iar Nuri fac galagie!  

MEMBRI 

Diomid Revenco – capitanul si mica enciclopedie pusa la disponibilitatea echipei.
Student in anul III la UTM, facultatea Alimentatie Publica si Management, Diomid (numele sau are origini grecesti, apropo), cu spiritul sau patrunzator si temperamentul generos, reuseste in majoritatea cazurilor sa se impuna ca fiind punctul de sprijin al nestatorniciei celor 4 fete din echipa.
Dintre domeniile lui de interes mentionam: bucataria (da, da, woooooow), lectura, filmele horror, mitologie, enciclopedii.
Echilibrat, amabil, inteligent, cu comportari alese si ireprosabile, cu caracter distins, dar si cu apucaturi extravagante uneori – Diomid ″este echipa″, dupa cum spunea Rodica Topala. El este forta care uneste, raspunde si indruma in sens unitar fluxurile de idei care apar in timpul discutiilor.

Ileana Partachi – generatorul principal de idei, colectionar inrait de citate si expresia unei mari originalitati de spirit.
Studenta la ASEM, facultatea Finante si Banci, anul II, Ileana (chiar asa este in buletin, da, da, wow) reuseste sa faca multe si de toate, insa niciodata nu se plange de lipsa de timp. Este Coordonator de Proiecte in Alianta Studentilor si participanta la multe proiecte care vizeaza tineretul.
La capatul celalalt al curiozitatii si indiscretiei care-i sunt caracteristice se gaseste complezenta si colegialitatea, iar in spatele spiritului critic care se manifesta uneori, este empatica si permeabila la impresii. Impreuna cu Diomid devasteaza rafturile cu ciocolata din magazine si sunt adevarati apreciatori ai ciocolatei bune. 

Stela Enachi – intruchiparea efervescentei si generatoare de energie nuclearo-stimulativa.
Studenta la ASEM,  specialitatea Statistica si Previziune Economica, anul II, Stella este persoana care are capacitatea de a atrage atentia tuturor echipelor participante la maraton in momentele in care toti se asteapta cel mai putin. Bunaoara, daca Stella stie raspunsul la o intrebare selecta sau dificila, atunci toata sala stie ca Stella stie.
Telespectatoare fidela a Comedy Club, Smallville si Nasha Russia, detinatoarea celei mai mari colectii de pixuri cu gel colorate din comunitatea CUC, excentrica, copilaroasa, deosebita, Stella, cu firea ei inflacarata si curajoasa, este foarte pretioasa pentru echipa, in contextul in care raspunde la intrebari care la prima lectura par fara raspuns. Domeniile forte: Religia, carti ale culturii de masa, logica si filme. 

Natalia Plugaru – exemplu de noblete sufleteasca, generator de idei pretioase.
Studenta la ASEM, facultatea Finante si Banci, anul II, Natalia este spiritul meditativ al echipei, disciplinata fiind, amabila, echilibrata si modesta. Este cea care urmareste  atent discutia, directionand cursul acesteia si uneori alege o versiune (in majoritatea cazurilor corecta). Natalia impresioneaza prin caracterul sau vesel si atrage usor prietenia celor din jur. Este punctul de sprijin al Ileanei, o persoana care are capacitatea de a asculta si pe care te poti baza.
O putem lauda cu gusturile-i specifice in materie de literatura.  

Nadia Melinti – principalul redactor de nuri-cuc-intrebari si promotoare a ordinii publice.
Studenta la ASEM/Relatii Economice Internationale, anul II, Nadia se lasa observata de catre coechipieri ca fiind motorasul echipei, avand rolul de mediator uneori, abordand conflictele care apar cu diplomatie si pozitivism, iar intrebarile cu intuitia patrunzatoare. In spatele unei linisti exterioare se ascunde o fire fulgerator de surprinzatoare si „bossy”. In general, totul depinde de dispozitia din ziua respectiva.
Dar meritele ei nu se rezuma aici - pana la aparitia ei echipa nu prea stia cum arata hartiutele taiate uniform, ceea ce denota prezenta implicita a spiritului artistic:D 

Andrei Pascari - spiritul intreprinzator al echipei.
Student la ASEM, facultatea FAF, anul  IV, Andrei  genereaza idei frumoase, care in multe cazuri sunt corecte de utilitate marginala pentru echipa.
Incepand cu intrebarea de la cupa Mix din vara anului 2007 raspunsul careia era Blue Tooth – intrebare pe care Andrei o luase individual - a devenit clar pentru echipa ca el se va incadra repede si foarte usor printre membrii deja existenti.
Fiind foarte energic si calm, este pentru noi stabilizatorul care incetineste tempoul discutiei si readuce echipa „cu picioarele pe pamant” cand deliberarile evolueaza in directia nedorita.

MEMBRI CORESPONDENTI  

Alexei Revenco Student la Business si Administrare, anul I, Alecu este intruchiparea responsabilitatii si a straduintei. 
Insa, din cauza celor 2 specialitati care-l preocupa este in criza continua de timp si nu participa la fiecare joc al echipei, fiind, mai degraba, un membru de reper. Ori de cate ori este rugat sa vina – nu duce echipa de nas. 

Profir Partachi Expert-in-formare in materie de hipnoza, metafizica, astronomie si fenomene paranormale, Profir, elev la liceul Mircea Eliade si actual membru al echipei Chipitoc, este foarte receptiv, inteligent si smecher, fiind o doza de extraordinaritate in rutina unor intrebari de cuc, iar la noi in echipa extraordinaritatea se coteaza!  

Liviu Bolocanu Tipul adolescentului nonconformist, care in perioada cand jucam impreuna asculta si se delecta cu muzica buna si se ocupa mai mult cu legatul sireturilor coechipierilor de scaun :) 

Topala Rodica - fondatoarea echipei, membru de onoare.Studenta la Universitatea din Strasbourg, facultatea Drept si Studii Europene, Rodica evolueaza periodic prestatia echipei si este (aproape) permanent cu sufletul si cu gandul la noi. Deseori ne scrie ca se plictiseste acolo fara evenimente mondene jocuri-intelectuale-related si ca se intalneste des cu Pelivan si joaca CUC in doua.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 15959

  Comentarii (79)
 79 Scris de Ceban Maxim, la 20-02-2009 19:36
shini magistru?? :grin
 78 nuri
Scris de Enachi Stella, la 07-07-2008 07:21
eu tot...
 77 nuri
Scris de Ileancik oduvancik, la 07-07-2008 01:27
vreau sa joc....
 76 asta Stella scrie!
Scris de Alina Cazachevici, la 30-06-2008 18:46
Eu cred ca cea mai nuri echipa este de fapt un duet - Extazy si Nuri!!!! :):):):):)
 75 Stelluta, Happy Birthday!
Scris de Alina Cazachevici, la 30-06-2008 18:39
Sa cresti mare, sa devii magistru, shi sa aduci multe trofee celei mai nuri echipe!!! :) 
>:D
 74 Scris de Natan Garstea, la 07-06-2008 20:19
Oooops, am gresit pagina. Nuri, scuze.
 73 Scris de Natan Garstea, la 07-06-2008 20:18
Deci... 
Studioul e facut foarte reusit. Tibuleac in viata mi-a placut mai mult ca pe ecran. In rest, ati vazut si voi. ;)
 72 Scris de Enachi Stella, la 27-05-2008 22:53
NURI RUPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 71 Scris de Ileancik oduvancik, la 25-04-2008 00:10
:zzz  
 
vad ca popularitatea noastra e in crestere
 70 Scris de Dumitru Popovici, la 24-04-2008 19:24
cui nu-i place face paranoia statistica shi minuni in cuc %) cine shtie intzelege :)
 69 Eugen Zincovschi
Scris de tavian ursu, la 24-04-2008 17:19
Formulele sunt formule... Spamul este spam... vizite sunt vizite, 
Descrierea echipei e super... cui nu-i place sa-si taie venele :p
 68 totushi...
Scris de tavian ursu, la 24-04-2008 17:15
hmmm, 7500 de vizualizari, doar 67 de comentarii, o luna-30 zile. cam slabutsa pentru atitea comentarii. Ok, admit ca descrierea e frumoasa, dar atunci e paradox. E chiar doar un vizitator din 7500:67 = 111,5 scrie comantariu (nu mai iau in consideratsie ca jumamtate din comentarii sunt din membrii echipei DVS+Natan+Marcel+...). Incep sa cred ca poate e vreu BUG la pagina shi pentru fiecare intrare se calculeaza pentru 111.56 vizitari.
 67 Scris de Ileancik oduvancik, la 23-04-2008 00:33
in mesajul anterior ”urmati” de citit ”urmariti”
 66 Scris de Ileancik oduvancik, la 23-04-2008 00:31
eh, Diu o avut grija... 
plus noi si brainstorming miraculos am avut intru generarea de idei pt descriere... 
si acum voila! 
 
traficul o sa creasca, mai ales cand o sa punem pozele... 
asa ca urmati pagina Nuri for updates 8)
 65 Scris de Enachi Stella, la 23-04-2008 00:10
In caz ca unii membri ai comunitatzii au dubii, as vrea sa subliniez inca o data: Nuri rupe! :)
 64 Super descriere
Scris de victor c, la 22-04-2008 23:08
Bravo Nuri...interesanta deskriere:P 
Trebuie sa luam exemplu de la voi:)
 63 Scris de Dumitru Popovici, la 22-04-2008 22:48
eu probabil voi face update la 10Rupi some time soon. keep p faza :p 
descrierea e de 10, datorita Nadei, bravo! great job
 62 Scris de Enachi Stella, la 22-04-2008 22:45
Octavian, tu chiar crezi ca oamenii asa de klasnie in Nuri nu au vizite pe site??? fii serios :P:P:P lol, eu kynd aud k noi facem programe pentru trafic pe cuc.md mor de ris! Not to mention k descrierea e rupatoare (thanks to Nadia) si echipa e rupatoare (thanks to us) asa k avem toate motivele sa fim vizitati :)
 61 Scris de Jeka B, la 22-04-2008 22:33
da-da-da, Nadia, ai perfecta dreptate 8)
 60 Scris de Nadia Melinti, la 22-04-2008 21:05
P.S. P.S.'urile nu le-am luat in calcul :)
 59 Scris de Nadia Melinti, la 22-04-2008 21:02
si-atunci chiar si cele mai modeste asteprati (5) sunt depasite :)
 58 Scris de Nadia Melinti, la 22-04-2008 21:02
..doar ca uneori mai este nevoie si de Erata: 
(mai jos)  
"intru negarea faptului ca toata chestia-i in program"
 57 Scris de Nadia Melinti, la 22-04-2008 20:58
si intru negarea faptului ca nu-i toata chestia in program
 56 Scris de Nadia Melinti, la 22-04-2008 20:57
..in asteptarea altor 5 mesaje frumoase..
 55 Scris de Nadia Melinti, la 22-04-2008 20:56
.. sa contemplezi de 5 ori ce-ai scris..
 54 Scris de Nadia Melinti, la 22-04-2008 20:56
..sa raspunzi cu 5 mesaje..
 53 Scris de Nadia Melinti, la 22-04-2008 20:54
incat iti vine sa le citesti de 5 ori la rand..
 52 Scris de Nadia Melinti, la 22-04-2008 20:52
Doina, uneori mesajele-s asa de frumoase..
 51 Scris de Doina Leca, la 22-04-2008 20:08
intuiesc ca la un comentariu nou vin cel putin 5 vizualizari :)
 50 Scris de Ileancik oduvancik, la 22-04-2008 19:57
nu, Tavian, noi program nu am pus... 
 
noi altfel lucram :p prin metode mai originale de atragere a populatiei autohtone/si nu numai intru vizitarea paginei noastre...
 49 Scris de tavian ursu, la 22-04-2008 17:55
Mie mie interesant, chiar e poate fi posibil shi sa fi pus voi programul care face trafic la nr de vizite pe site. In max 10 ore sa aveti peste 2000 de vizite, e chiar adevarat. Sau ati pus placate pe tot orashul ca sa va viziteze pagina, shi ati dat comentarii la radio, tv s.a. :? :? :?
 48 10 rupi
Scris de Ileancik oduvancik, la 09-04-2008 23:55
Noua ne-a venit ideea...[noua asta membrilor 10 rupi = 10 lei + Nuri] 
fiindca jucam membri din ambele ekipe si trebuia denumire noua... :zzz  
 
cineva tine minte cui exact i-a venit ideea?
 47 Scris de Breahna Irina, la 09-04-2008 22:54
Pe mine in ultimu timp ma kinuie o intrebare existentiala: cui i-a venit ideea cu 10 Rupi, kiar rupi :grin
 46 Scris de Ileancik oduvancik, la 08-04-2008 09:55
Pe aia cu "furnicar inside" o tin minte.. 
si asta cu isonul tot...fiindca nu stiam ce inseamna ison, si de asta mi s-a intiparit.. 
 
tre de facut intrebari si din Adam Villiers D'Isle...acolo povestirile sunt crude....la propriu si la figurat...
 45 Scris de Natan Garstea, la 08-04-2008 09:14
Ca atare, Vonnegut si Pratchett sunt foarte diferiti... Primu-i un fel de Mark Twain + Remarque in SF, al doilea seamana mai mult cu un O. Henry care scrie fantastica. Ii leaga aceea ca dupa textele lor se fac multe intrebari de cuc... 
Pentru a juca intrebari de Pratchett, nu-i numaidecit sa-l citesti - in cartile lui este mult umor subtil, care si constituie, de regula, obiectul intrebarilor. Noi in cuc am jucat doua intrebari dupa cartile lui: una cu "nu fi idiot, cauta alta strada" la cupa Mix, si alta cu "furnicar inside" la maraton. Ei si la Campionatul Moldovei "incep eu, iar tu tine-mi isonul". In schimb la Intigra practic la fiecare joc sunt intrebari dupa cartile lui.
 44 Scris de Ileancik oduvancik, la 07-04-2008 20:51
eu sunt flatata de cata atentie mi se acorda in ultimu timp :zzz  
 
astazi am aflat ca Terry Pratchett lives in England with his family, and spends too much time at his word processor. 
 
insa pana azi numele lui nu imi spunea nimic, asa ca Natan daca ai carti de a lui, poti sa incepi sa le aduci...
 43 Scris de Marcel Spataru, la 07-04-2008 18:31
aaa... de ce scriem pe pagina echipei Nuri e o chestie subliminala... 
eu ma gandeam sa scriu un mesaj pe pagina Mix, dar ma gandeam sa o mentionez pe Ileana... 
asa ca fara ca sa imi dau seama am ajuns pe pagina Nuri, unde am scris... 
da de ce am scris-o pe Ileana,  
pur si simplu aveam impresia ca ea se pricepe oleaka in ale fantasticii de genu asta... 
sau poate gresesc...
 42 Scris de Natan Garstea, la 07-04-2008 18:06
Sa incep sa aduc carti de-ale lui la citit membrilor echipei? 
Si in general, de ce noi scriem pe pagina echipei Nuri? Ei se vor supara... 
Ileana si Pratchett?
 41 Scris de Marcel Spataru, la 07-04-2008 17:05
Natan, degraba se namiceste un turneu dedicat lui Terry Pratchett. 
Ce zici, facem o echipa, participam? cum stai cu Discworld? 
Eu cred ca Ileana ne-ar puta ajuta la intarit echipa ;)
 40 Scris de Ileancik oduvancik, la 04-04-2008 00:56
aha,shi super... 
primele 6- superliga, shi 7- Noi 8)
 39 Scris de Nadia Melinti, la 04-04-2008 00:08
da' Nuri's pe 7 in rating, tLa la la:)
 38 Scris de Ileancik oduvancik, la 03-04-2008 01:50
eh, Stellutza, dac' nu ai fi tu asa emotiva ca azi la Svoiak, nici nu ai luci atyt de aprins . :grin  
 
cu toate ca eu tot eram sigura ca e western, oh well, my mistake too...
 37 Scris de Enachi Stella, la 03-04-2008 00:12
Eu scriu cu referire la svoiakul de azi din asem: 
my mistake - mii de scuze - No Country for Old Men nu este western after all... :( 
Desigur asta nu skimba in nici un mod faptul ca Nuri RUPE!!!! Si true - felicitari Nuri, shi multumiri Petru!!!!
 36 Felicitari!!!
Scris de Ileancik oduvancik, la 31-03-2008 12:12
eu pana azi...nu am simtit numaidecat necesar sa va/ne felicit public..dar dupa ziua de ieri... 
 
FELICITARI!!!! 
 
noi am rupt "ne po detski" cu toate ca nu cred ca vre-unu din noi a venit ieri la campionat cu scop de genu sa fim in top 10, sau sa ajungem mai departe de Durlesti.. 
insa, ma bucura atat de mult...ca decurs de mai ales primele 3 runde am fost printre cele mai puternice ekipe din Moldova..shi kiar in final suntem pe locul 6. 
 
multumuri speciale lui Petru din CD, in primul rand fiindca ti-ai asumat asa un risc de criza de nervi, adika de a juca cu noi :))si mai ales pentru cat de bine ai jucat! 
 
8)
 35 2 Marcel
Scris de Ileancik oduvancik, la 31-03-2008 12:07
da, descrierea ekipei noastre e opera de arta, shi multumiri enorme efortului depus de Diu ...principalu creator de concept si redactor a acesteia.... 
 
cred ca la capitolul descriere noi nu doar pe Extazy i-am KO-uit.
 34 Scris de Capatina Alexandru, la 16-03-2008 10:08
Asteptam Stella, fate bine ...
 33 Scris de Marcel Spataru, la 16-03-2008 01:22
Nuri,  
cel putin la descrierea echipei pe site i-ati facut knock-out pe Extazy!
 32 pt Sandu
Scris de Enachi Stella, la 15-03-2008 23:38
ziua in care veti pierde intr-un duel ku Nuri se apropie... eu iaka puteri adun shi data viitoare... ehhhh.... makar ma bukur k pe Intel i-am rupt. :)
 31 Scris de Capatina Alexandru, la 15-03-2008 22:15
Stella, :p n-a fost chiar asa ... be-be-be, pe aproape insa ..
 30 Scris de Enachi Stella, la 15-03-2008 14:17
HAI AZI NURI SA-I RUPA PE EXTAZY!!!!!!!! eu tzin pumnii strinshi strinshi!!!!!!!!!!!!!!!!!
 29 Scris de Ileancik oduvancik, la 05-03-2008 00:14
he he, Stellutza serii... 
las k dupa commentu tau deam totzi o sa shtie k eshti cu 2 de L
 28 Nuri a jucat foarte bine
Scris de Enachi Stella, la 03-03-2008 23:50
Asha ma bucur ca Marcel ne lauda!!! :)
 27 steLLa
Scris de Enachi Stella, la 03-03-2008 23:49
am vazut k sunt Stela (lasa, poate oamenii o sa kreada k sunt doua Stele in Nuri) hi hi... doua Stelutze ale serii... kit despre lok kiar nu suntem pe 15... :(
 26 Scris de Lilian Bejan, la 29-02-2008 15:28
Am citit. Credeam doar ca se refera la intreaga pagina :)
 25 Scris de Marcel Spataru, la 29-02-2008 09:13
"ultima actualizare: 21/01/08" 
 
ei iaka asta n-ati citit? :) 
 
de atunci au avut loc doua competitii la care Nuri au jucat foarte bine.
 24 Scris de Lilian Bejan, la 29-02-2008 08:33
in partea de sus a paginii apare Rating Loc 
18,60 15
 
daca vom continua lectura, gasim  
iar echipa este in prezent una dintre echipele Top 10 din comunitate (conform Ratingului), 
fapt, confirmat pe alta pagina
 23 Scris de Ileancik oduvancik, la 28-02-2008 23:28
:zzz  
 
Stella , da' tu eshti scrisa cu un L :)
 22 nuri RULZ!!!!!!!!!
Scris de Enachi Stella, la 28-02-2008 13:11
NURI RULZZZZZZZZZZ!!!!!!
 21 Scris de Veronica Vragaleva, la 28-02-2008 09:31
Nurisaki.. :grin :grin
 20 Scris de Marcel Spataru, la 28-02-2008 09:05
hehe, ia uite ca si fara descriere (pana astazi), Nuri a intrecut Mixul la vizite pe site. 
cu aceasta ocazie a aparut si descrierea echipei (in sfarsit! :)
*** 
indemn si celelalte echipe sa-mi trimita descrierile la adresa marcel AT cuc.md, pentru a fi publicate
 19 Scris de Nadia Melinti, la 20-02-2008 22:59
Jenel, ideea nu era sa ne cumperi pe noi ;)
 18 Scris de Ileancik oduvancik, la 20-02-2008 22:25
merci , Jenel, 
poti sa nu aduci, ca eu deja am comandat niste cioco , cyte o bucata , pentru toate echipele ...
 17 Scris de Ileancik oduvancik, la 20-02-2008 22:25
daca apare ceva scris acum..inseamna ca asta nu eu [Ileana] am scris :)  
 
 
 
 
*** this was a disclaimer 
 
*** nu shtiu nika
 16 Scris de Eugene Zinkovsky, la 20-02-2008 22:22
aaa shi rup gliukurile pe CUC 
 
deci, eu sunt Jenel shi promit ciocolata neagra pt ekipa Nuri....
 15 Scris de Eugenia Grosu, la 20-02-2008 22:16
eu vin gratis, numai pe ciocolata..., ma primitzi ? 
 
tzik tzik tzik
 14 Scris de Nadia Melinti, la 20-02-2008 21:56
Ma-ntreb.. cine si cati cuci este dispus sa ne ofere drept imbold pentru a grabi procesul de publicare a descrierii? 
 
Cucii obtinuti am putea sa-i folosim in scopul atragerii jucatorilor ptru completarea echipei inru participarea la cupa universitara :)
 13 Scris de Nadia Melinti, la 01-02-2008 18:32
gata, gata, noi o avem pe ciorna de vinerea trecuta.. dureaza inca un pic
 12 Scris de Marcel Spataru, la 01-02-2008 10:47
... si la nuri asta tot se refera!
 11 Scris de Ionascu Dumitru, la 29-01-2008 12:07
din cauza voastra am pierdut 50 lei. :cry cine va rugat sa cistigati?
 10 ?
Scris de Ionascu Dumitru, la 25-01-2008 23:58
shii cu echipa asta? ei de parca n-o mincat de un an mai ales Pascari, Liana si Adrian. 
wai hai la ingrashet!!!!!
 9 Scris de Natan Garstea, la 15-09-2007 06:44
Apropo, daca tot am ajuns cu echipa pe aceasta pagina, doream de mai mult timp sa intreb - exista vre-o sansa sa va vedem descrierea? Ca am jucat o cupa, si nu stim la cine...
 8 taviann
Scris de Radu Ursu, la 14-09-2007 16:07
sorry se pare ca taviann a gresit pagina 
inca o data ne cerem scuze pentru greselile tehnice (membru al echipei MIX)
 7 sal
Scris de tavian ursu, la 14-09-2007 16:03
imi pare rau dar spre deosebire de altsii care nu lucreaza sheful ma pune pe mine la lucru. sorry dar tre sa p[lec. recordul a fost stabuilit, char daca e pentru putin timp
 6 Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 11-08-2007 13:45
mîr
 5 Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 08-07-2007 20:53
Mai dati-ne doua saptamyni:D 
 
Yntre timp, poate reushim sa facem shi o fotografie
 4 Scris de cristi, la 03-07-2007 12:40
:grin :grin :grin :grin :grin  
sa mori de ris nu alta...miine=3 mai 2007? hai sa fim seriosi... :grin :grin :grin :grin :grin  
vapshe! :grin 
d dk serios...asta kiar nu-i atitudine serioasa :)
 3 descrierea
Scris de Marcel, la 19-05-2007 13:41
Stela, ada descrierea, ca echipa e deja in Superliga, da voi descriere tot nu avetsi :)  
Serios, asta nu-i serios.
 2 descrierea
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 02-05-2007 09:41
descrierea e la stella , care a promis ca o aduce myine :P
 1 descrierea
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. website, la 01-04-2007 01:13
unde vi-i descrierea? eu voi ashtepta o prezentare serioasa a echipei voastre :p

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
Advertisement

On-line

Avem 3 vizitatori online

Meniu Campionat