Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta

Retele sociale

YouTube
Patreon
 

EVENIMENTE

 

QUIZUL
Zilele de luni
Lake House

Campionatul CUC
Sezonul 2023T

11 noi - 9 dec

 

Formulare

 

Proiecte

EPIQ

 

Zicerea momentului

Nimeni nu e de neinlocuit dar - uneori - este nevoie de mai multe persoane pentru a inlocui una singura. (ClaireMartin)
 

Imagini CUC

Statistici despre site

Membri: 23344
Stiri: 2723
Linkuri: 14
Vizitatori: 34433575

CB Workflows

Accesul restrictionat la aceasta sectiune.
Autentificare obligatorie.
Acasa

BINE ATI VENIT PE PORTALUL JOCURILOR INTELECTUALE!
Nou pe site?
Afla mai multe despre noi, citeste intrebari si vezi imagini de la evenimentele noastre. In sectiunea privata, comenteaza opere de arta, discuta pe forum si scrie in bloguri. Poti deveni membru al unei echipe, participa la campionate si cupe. Cele mai bune ehipe intra intr-un rating, iar cei mai buni jucatori participa la Sedintele Elitare. 

Rezultatele Superligii  Rezultatele Ligii A  Rezultatele Ligii B  Rezultatele Ligii C  Rezultatele Diviziilor

Active Image Active Image CUC Cluj Club Orhei CUC Praga

    BIBLIA JUCATORULUI:
Codul Jocului Intelectual de Echipa cu Timp Fixat
Regulamentului Campionatului
Clarificarile Consiliului Strategic referitor la interpretarea Codului si a Regulamentului
Ghidul pentru depunerea si analiza contestatiilor
Ghidul organizatorului de etapa

 
Editia X a Campionatului CUC: rezultatele tragerii la sorti
Evaluare Utilizator: / 4
SlabExcelent 

La data de 5 martie a avut loc tragerea la sorti pentru formarea ligilor şi diviziilor în cadrul Campionatului CUC - Ediţia Primăvara 2007. Evenimentul a început cu un discurs introductiv din partea domnului Alexandru Fală, care a făcut şi o scurtă prezentare a echipelor. Acelaşi Alexandru a scos din caciula norocoasa foiţele cu numele echipelor din fiecare ligă în parte.

Rezultatele tragerii la sorti sunt disponibile aici.

Rezultatul tragerii la sorti:

SUPERLIGA
Lareme*
Sirius
Zombii
Asachi
Fia
GS
Freedom

LIGA A
10B
Bifidoc
Gladivs
Galatasaray
10 lei*
Nuri
Kapra

LIGA B
Prometeu
K-19
Phoenix
Extasy
WTF*
Maktub
Carpe Diem

LIGA C
Boom
Apeiron
Mix
Intel
Acord
Mind Hunters
Chipitoc*

 DIVIZIA 1
Scorpions
Calipso
Xeon
KB
Aprindeti Lumina
Safari
Luxor

DIVIZIA 2
Xperience
Aifos
Tazic
Brain Mix
XL
JackPot
Bamboocha

Competiţia va fi întradevăr interesantă.
Echipele marcate cu "*" organizează primele jocuri în ligi. Primul joc în Superligă va fi organizat de LAREME.

Prima etapă pentru Ligi şi Divizii va avea loc Sîmbăta, 10 martie, 16:00, la liceul "Gaudeamus".
Superliga - Duminica, 11 martie, 12:00, în "Admiral" lîngă "Librăria din Hol".  

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 11862

  Comentarii (15)
 15 Scris de Sergiu, la 07-03-2007 16:44
Doar un mic comentariu referitor la Carpe Diem. As ezita sa spun ca echipa reprezinta Gettika reformata. Este corect, Viorel Chihai care a jucat un sezon cu Gettika si este managerul echipei la moment, pastreaza prerogativa de a aduce membri noi, fie si din Gettika. Insa componenta veche a Carpe Diem exista si membrii ei joaca in continuare. Este altceva daca componenta noua va putea repeta prestatia de mai inainte a echipei, aici sunt de acord. Dar timpul le va pune pe toate la locul lor. Bafta multa!
 14 Scris de Lidia, la 07-03-2007 16:20
Noi la Admiral aducem fotograf (eliadist cu fotoaparat, sper sa vina) asa ca sa fiti mai frumosi, sa se creeze impresia ca totdeauna sunteti asa ;)
 13 Campioni
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 07-03-2007 15:41
Vor avea succese pe viitor neaparat, au cunoscut elementarul, e rindul sa invinga! ;)
 12 sir
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 07-03-2007 11:41
Eu cred ca LAREME este intr-adevar favorita la moment. Si nu numai la moment ...dar si la CUC :). Este cazul tuturor echipelor campioane, duse de aripile castigului anterior. Scuzati de modestie.
 11 Scris de Pronostic, la 07-03-2007 10:02
Mie mi se pare ca voi in zadar subestimati Superliga.  
Lareme sunt intr-adevar o echipa puternica.  
Zombii au in spate experienta a sase editii, plus se pare ca echipa se va intari in acest sezon - cel putin la Cupa Socrate am vazut cateva fete noi. Inca nu stiu cu cine va juca Marcel - cu Zombii sau cu Kapra. 
Asachi au fost si ei campioni. Si-au dorit si ei foarte mult sa ramana in SL si au reusit profitand de forfeitul echipei Sfinx. Se pare ca si ei se vor intari in acest sezon. 
Nu uitati ca Sirius au fost de doua ori campioni ai Clubului, sunt o echipa cu foarte multa experienta si dorinta de a-si reconfirma valoarea. 
Freedom este de asemenea o echipa ambitioasa, care de joaca aproape 5 ani in Club. Ei si-au dorit foarte mult revenirea in SL si cred ca vor fi foarte competitivi. 
Fia si GS sunt doua echipe noi, despre care nu stiu prea multe... 
************** 
Insa sunt perfect de acord ca Liga A este groapa cu lei: Kapra, Galatasaray, Gladivs, 10 lei su Nuri... Wow! Prezic Galatasaray - ei mi s-au parut mai organizati decat Kapra. Si 10 lei sunt o echipa foarte puternica! Nu stiu ce fel de componenta va avea Gladivs, asa ca nu pot sa pariez pe ei.  
**************** 
Liga B este foarte echilibrata. Eu cred insa ca Prometeu va face o fata frumoasa. Carpe Diem sunt Gettika reformata, dar Gettika trece printr-o perioada de criza.  
***************** 
Cred ca daca tot s-a desfiintat Sfinx, o parte din jucatorii acestei echipe vor intari Acordul. Daca se va intampla asa, atunci in liga C favoriti certi sunt Acord. Daca nu, Mind Hunters, Intel si Mix vor avea sanse egale.
 10 Scris de Sergiu, la 07-03-2007 09:25
Daca tot s-a apucat lumea sa faca pronosticuri... 
Superliga daca si va fi interesanta, atunci doar datorita prestatiei Lareme. Zombii vor fi iar pe locul doi sau mai jos, sorry Fala. 
 
Liga A este a mortii. Acolo va fi rupere adevarata cu echipe care au traditii. As spune Kapra, dar inca nu este stabila. Poate Galatasaray? 
 
Liga B este mai echilibrata. Prometeu? probabil. este o echipa puternica. Carpe Diem? de ce nu? sunt o echipa care a fost vicecampioana a Clubului, asa ca au sansa sa acceada in Superliga. 
 
Liga C - Mind Hunters! Nu vad alte alternative. 
Diviziile imi sunt straine, cred ca sunt echipe noi dornice de afirmatie. 
 
Succes tuturor!
 9 Explicatie
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 07-03-2007 00:54
Criteriile dupa care o echipa sa fie in liga sau in divizie au fost cateva. TOATE au fost discutate de Consiliul Strategic al CUCului (organul executiv in care intra cinci persoane: Marcel Spataru, Olga Lopusanschi, Alexandru Fala, Octavian Sireteanu si Andrei Lutenco). Decizia referitor la care echipe sa joace in Ligi si care in Divizii s-a luat de comun acord (uneori totusi cu votul majoritatii, ca in cazul echipei Aifos). Cele mai importante criterii au fost doua: 
1. Locul ocupat de echipa in campionatul precedent (este un criteriu care tine de continuitatea clubului - dupa cum fusese convenit anterior, echipele care au ocupat primele locuri in divizii au promovat in ligi, iar cele care au ocupat ultimile locuri in ligi au retrogradat in divizii - e cazul echipei Aifos, din pacate). 
2. Palmaresul echipelor care revin in circuitul competitional. Acesta a fost un fel de green card, care a fost oferit echipelor Kapra (dubla campioana), Galatasaray (campioana), Gladivs (vicecampioana). 
Cam aceasta a fost situatia. Exista si o descriere detaliata la aceasta tema, care poate fi solicitata sau de la Octavian, sau de la mine, Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. Ea va fi trimisa pe personal, daca cineva ar vrea sa afle mai multe detalii.
 8 Rugaminte
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 06-03-2007 18:29
Moderatorului: in divizie este o ekipa, "aprindetzi soarele" ap iata, nu soarele dar lumina :), dak se poate ap plz korektatzi. 
Shi ink ceva, care a fost criteriul ca o ekipa sa fie in divizie sau liga? Pur shi simplu mie interesant :)
 7 [B]Pronostic[/B]
Scris de Eugen, la 06-03-2007 16:55
SL-Lareme cred ca isi va confirma titlul  
Liga A, ar reprezenta o confrunatre dintre retro (Kapra, Galatasaray si Gladivs )shi modern (nuri & 10 Lei); va fi interesant de urmarit aceasta confruntare, Bifidoc poate creea si ea oricind probleme oricarei echipe, 10b sint la inceput de drum asa ca le doresc succes. 
Liga B , este atractiva ,greu de prognozat ceva ...mi-ar fi interesanta prestatia echipei Prometeu , dupa parcursul destul de bun de la cupa "Socrate". 
Liga C, pare a fi cea mai echilibrata, toate echipele au sanse egale. 
Succes tuturor echipelor
 6 Pronostic
Scris de Guest, la 06-03-2007 14:09
Ceva pronosticuri cineva? 
Eu zic Zombii - SL, Kapra - LA, WTF - LB, Acord - LC. 
In Divizii nu ma pricep :) 
Dar e adevarat - grupele sunt foatre echilibrate si un pic imprevizibile.
 5 Scris de Octav, la 06-03-2007 13:46
Mie mi se pare si liga C destul de puternica si echilibrata. Abia astept sa vad care va fi evolutia in toate grupele.
 4 Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 06-03-2007 12:03
Da, Aifos a fost in Superliga, dar au ocupat anul trecut ultimul loc in liga lor. Asta se cheama retrogradare... Din pacate pentru Aifos - eu chiar am vrut ca aceasta echipa sa joace in Ligi. Dar regulamentul e regulament. N-am ce sa-i fac....
 3 Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 06-03-2007 11:54
:roll  
mi se pare ca Liga A poate deveni liga cea mai disputata. Pe langa trei nume mari, Kapra, Galatasaray si Gladivs, inca doua echipe tari, 10 lei si Nuri, si doua echipe ambitioase, 10b si Bifidoc.
 2 Scris de Victor, la 06-03-2007 11:51
10B 
Bifidoc 
Gladivs 
Galatasaray 
10 lei* 
Nuri 
Kapra 
 
oho. greu. Gaudeamus, din pacate, e cam departe. Poate si liga A la Admiral? :D cred ca merita.
 1 Scris de Mihaela, la 05-03-2007 23:26
:grin  
Se pare ca ligile vor fi interesante anul acesta.. mai ales ca miza e mare.. o singura ekipa care va trece in superliga.. si ekipele sunt puternice. Despre Superliga, nu avem decat sa speram la intrebari frumoase si jokuri bune.  
si e placut sa vad ca s=au inscris asa de multe ekipe. Dar care a fost criteriul ca o ekipa sa fie in Divizii sau Liga??? 
M-am mirat sa vad ca Aifos sunt in Divizii, din cate stiu au fost candva in superliga... sau poate eu gresesc.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
ultimul mesaj: 5 ani, 1 luna in urma
 • Octav : Hai
 • Vitalius : Intr-o buna zi cu Soare sper sa trec si eu pe-aproape :)
 • Octav : Vitalie, mai treci :)
 • Vitalius : ViaÈ›a e frumoasă, dar îmi este dor de CUC
 • Vitalius : Demult nunam băgat un comentariu aici.
 • timAK_47 : db.cuc.md - Request timeout. Cine poate reînvia serverul?
 • Vitalius : Așa o întrebare existențialistă: Dacă tot avem campionate externe organizate prin București, Timișoara, Praga, Anenii Noi, poate ar fi cazul să redenumim (sau cum se zice în popor - rebranding) Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în ceva mai atotcuprinzător? De exemplu în loc de Moldovenesc să punem Românesc
 • Octav : Am actualizat Ratingul si Randamentul dupa Cupa Liceelor.
 • Octav : Am actualizat Ratingul È™i Randamentul după etapa 4.
 • Octav : Formularul - «link»
 • Doggyb0w : Salut , vreau să fac contestare la rezultatele de ieri , unde aÈ™ putea scrie cererea?
 • Octav : Am actualizat statisticile după etapa 3.
 • Octav : Am actualizat statisticile.
 • mariabirsan : mulțumesc, Octav, voi încerca :)
 • Octav : Vino la vreun eveniment anunțat și cred că găsești echipă pe loc.
 • mariabirsan : Salut, poate e stupidă întrebarea, dar amflu dacă pot fi primită în vreo echipă CUC. Participasem vreo 3 ani în urmă, acum vreau să revin, că îmi simt creierul în repaos.
 • Octav : Am vorbit cu mai mulți jucători și propunerea este să jucăm fotbal duminică (28 septembrie, de la 16.00, tot la Manej). Cine mai vrea să vină, sunteți bineveniți. Dacă aveți vreo minge bună, aduceți. Eu am s-o aduc pe cea cumpărată dată trecută, da-i cam ușoară.
 • Octav : Am făcut restore la baza de date și parcă merge normal site-ul, doar că s-au pierdut datele din ultimele zile ...
 • potpourri : Pentru că vrem să ne ascundem de ploaie, cupa Ö se deplasează la Paluba, ora 12:00. Stilul informal, participarea gratuită și atmosfera incendiară rămân aceleași :)
 • Octav : Pentru că săptămâna care vine avem finala de la Moldcell Cafe și după tabără mai am nevoie de pregătiri, TQ5 va avea loc cealaltă joi, la 24 iulie.
 • Liosha : contestatii
 • Octav : După Alejandro Falla a fost descoperit un alt tenisist cu potențiali suporteri în comunitate, pe nume Ivan Dodig, din Croația.
 • Zeleni : am vrut sa dau search, sorry :)
 • Zeleni : slogan logo
 • alexdelpier : Etapa de pe 3 noiembrie 2013 a fost cea mai frumoasa din toata istoria campionatelor
 • Octav : Vor mai fi. Urmăriți calendarul de pe site și noutățile de pe pagina de facebook.
 • Scarlet : In anul scoalar 2013-2014, vor mai fi concursuri?
 • Octav : Noroc!
 • Scarlet : hey, Salut la toti:)
 • Octav : Va fi la toamnă. Probabil în luna octombrie.

You have to login before you can shout!

Advertisement

On-line

Avem 2 vizitatori online

Ultimele comentarii

Campionatul CUC 2023...
Noi mergem la Biblioteca ...
02/12/23 10:21 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Atenție, la Chișinău v...
28/11/23 09:45 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Sezonul de vară 202...
Până la urmă, încheie...
21/09/23 09:44 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

QUIZUL #35
De data aceasta nu transm...
24/08/23 10:06 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Calcularea punctelor în ...
08/03/23 17:37 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Meniu Campionat

Superliga

XXXV Superliga 2019toam
      S V E I P
ASA ASA  30 18 8 4 44
SER SER  30 18 7 5 43
10L 10L  30 17 8 5 42
LAR LAR  30 13 8 9 34
WTH WTH  30 7 9 14 23
H5N H5N  30 4 6 20 14
MKT MKT  30 3 4 23 10