Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Sedinte Elitare arrow Sedinta Elitara XXI : Carnaval Intelectual
Sedinta Elitara XXI : Carnaval Intelectual
Evaluare Utilizator: / 1
SlabExcelent 

 A douazeci si una Sedinta Elitara a Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale va avea loc in seara de 21 decembrie sub genericul "CARNAVAL INTELECTUAL".

Locul: Decadence Night Club (subsolul "La Roma" Club)
Ora: 18:00 - pana dupa miezul noptii
Taxa: 80 lei
Include: O seara frumoasa, local select, fructe, racoritoare, ciocolata, intrebari bune, dispozitie de sarbatoare si after party cu salsa pana dupa miezul noptii.
Cod vestimentar: Elegant. Se va aprecia prezenta in costume de carnaval, sau cel putin cu masca. Barbatii - in lipsa costumelor de carnaval, neaparat la cravata.
Intrarea in jeansi sau alt fel de haine casual va fi interzisa!

Nu uitati sa trimiteti intrebari pentru Sedinta Elitara!

La eveniment vor participa 4 echipe principale si oricate alte echipe formate ad-hoc din membrii Clubului aflati in sala. Astfel, toti cei prezenti vor avea sansa de a se aseza la masa de joc centrala. 

Ce poti face tu pentru a juca la masa centrala la Sedinta Elitara?
1. Participa la concursul Intrebarea Zilei (30 intrebari), pentru a prinde un loc printre cei 6 membri ai echipei www.cuc.md.
2. Acumuleaza CUCi, pentru a fi capabil de a-ti cumpara un loc la masa de joc centrala. Pentru a acumula CUCi, iti sugeram sa:
* scrii recenzii in Artcom
* cumperi carti de la editura Cartier (vei putea aduce bonurile de plata si lista cartilor procurate la Sedinta Elitara).
* oferi carti pentru Biblioteca CUC. Cartile vor fi evaluate cu o anumita suma de CUCi.

Daca consideri ca un coechipier de al tau sau pur si simplu un jucator bun pe care il cunosti merita sa se aseze la masa de joc in Echipa Pretendentilor, te rugam sa scrii un mesaj de recomandare utilizand acest formular.

Vedeti in continuare regulamentul Sedintei a XXI-a.

Formatul evenimentului a fost simplificat fata de cel al Sedintei a XX-a, desi unele detalii au fost pastrate. 

Participanti: 

Patru echipe principale vor avea dreptul de a incepe rundele la masa de joc:
-                      Echipa Campioană a Clubului, selectata de Octavian Sireteanu + 1 loc cumparat
-                      Echipa Magiştrilor, selectata de Irina Breahnă + 1 loc cumparat
-                      Echipa Pretendenţilor, + 1 loc cumparat
-                      Echipa www.cuc.md, + 1 loc cumparat In fiecare echipa un loc va cumparat pe CUCi de cei prezenti in sala de joc. Spectatorii prezenti in sala vor putea face echipe ad-hoc, care vor avea si ele sansa de a se aseza la masa de joc. 

Echipele: 

- Echipa Campioană a Clubului va fi formata din 6 jucatori selectati de Octavian Sireteanu. Componenta echipei va fi anuntata Crupierului pana la data de 16 decembrie. 

- Echipa Magistrilor va fi formata din 6 jucatori selectati de Irina Breahna, in componenta careia trebuie sa intri Magistrii Clubului. Componenta echipei va fi anuntata Crupierului pana la data de 16 decembrie. 

- Echipa Pretendentilor va fi formata de Crupier, in baza scrisorilor de recomandare trimise la adresa marcelATcucPOINTmd. In aceste scrisori orice persoana poate recomanda o persoana terta pentru echipa Pretendentilor si argumenta de ce aceasta persoana merita sa joace la Sedinta Elitara. Jucatorii nu se pot recomanda pe ei insisi. Scrisorile de recomandare trebuie trimise pana la data de 15 decembrie. Componenta echipei Pretendentilor va fi anuntata membrilor acesteia pe 16 decembrie, pentru ca ei sa aiba timp de pregatire. 

- Echipa www.cuc.md va fi formata din jucatorii care vor raspunde in perioada 1-15 decembrie la cele mai multe intrebari on-line pe site-ul www.cuc.md. In total vor fi 30 de intrebari, care vor aparea cu o periodicitate de aproximativ doua intrebari pe zi. Componenta echipei www.cuc.md va fi anuntata membrilor acesteia pe 16 decembrie, pentru ca ei sa aiba timp de pregatire. 

Formatul jocului: 

Pe parcursul serii se vor juca patru runde. La inceputul acestor runde la masa centrala de joc se va aseza una dintre cele patru echipe cu dreptul de a incepe rundele la masa de joc. Echipa care se va aseza la masa va fi trasa la sorti inainte de fiecare runda. 

Jocul se disputa pana la 10 puncte.
O runda se considera castigata daca echipa acumuleaza 10 puncte inaintea crupierului. 

Intrebarile sunt de 1 si 2 puncte:
-                      in sectoarele negre de 1 punct + 1 carte noir
-                      in sectoarele rosu de 2 puncte + 1 carte rouge
-                      in sectoarele verde de 1 punct + 1 carte verte sau 1 carte blanche 

Cele patru echipe principale primesc din start cate 5 carte rouge si 5 carte noir. 

Ruleta si masa de joc: 

Masa de joc este de tipul jocului ruleta, cu 36 sectoare de culori negru si rosu.Inainte de fiecare runda, echipa care incepe jocul la masa va amplasa cate 18 cartonase rosii si 18 cartonase negre pe sectoarele respective ale mesei de joc, conform culorii. Pe fiecare cartonas va fi scris codul de identificare a intrebarii.Inainte de fiecare intrebare se va roti ruleta si se va decide sectorul intrebarii respective.

Daca pe parcursul aceleiasi runde ruleta va nimeri a doua oara pe un sector deja jucat, se va disputa o runda „zero”. 

Intrebarile:

Oricine poate trimite intrebari pentru Sedinta Elitara la adresa marcelLAcucPUNCTmd.
Cele mai bune intrebari vor fi selectate si puse echipelor.
La sfarsitul fiecarei runde se va desemna cea mai buna intrebare, iar autorul va primi un premiu.
La sfarsitul Sedintei, dintre cele patru intrebari se va alege cea mai buna intrebare a Sedintei Elitare, dotata cu un premiu special.

Pariuri: 

Inainte de fiecare rotire a ruletei echipa poate pune pariu in carte rouge sau noir:
-                      inainte de rotirea ruletei se pariaza doar carte de o culoare, rouge sau noir
-                      se pot paria maximum 5 carte noir sau 5 carte rouge
-                      daca bila nimereste pe culoarea sectorului pe care s-a pus pariu si intrebarea caruia nu este inca deschisa, atunci jocul se disputa pe o miza multiplicata cu trei, de aceeasi culoare ca si cartele pariate (de ex. echipa a pariat 3 carte, miza rundei va fi 9 carte, adica cele 3 pariate + 6 din partea crupierului)
-                      daca bila nimereste pe culoarea sectorului pe care nu s-a pus pariu si intrebarea caruia nu este inca deschisa, atunci jocul se disputa pe o miza egala cu numarul de carte pariate, de culoarea sectorului respectiv (adica inversul culorii cartelor pariate), cu exceptia cazului cand bila nimereste pe sectorul „zero”
-                      daca bila nimereste pe sectorul „zero” sau pe un sector de culoare rosie sau neagra intrebarea caruia a fost deja jucata, cartele pariate pot fi recuperate doar in cazul unui raspuns corect. 

Daca nu pariaza nimic, echipele primesc cate 1 carte de culoarea sectorului respectiv, rosu sau negru, pentru raspuns corect. In cazul sectorului „zero” situatia este mai speciala si este descrisa la punctul respectiv. 

Daca raspund corect, echipele primesc cartele mizate la intrebarea respectiva.
Daca raspund gresit, ele pierd toate cartele mizate la intrebarea respectiva. 

Intrebarile „zero”: 

In orice moment al unei runde, inainte de rotirea ruletei, echipa poate cere disputarea sectorului „zero”.
Intrebarea „zero” poate fi ceruta o data pe parcursul unei runde, indiferent de echipele care au stat la masa in runda respectiva.

Intrebarea „zero” se disputa si atunci cand bila ruletei nimereste in sectorul zero sau daca bila nimereste pe un sector al carei intrebare a fost deja jucata in runda respectiva. In acest caz, echipa nu este privata de dreptul de a cere intrebarea „zero” pe parcursul rundei.

In sectorul „zero” intrebarea se disputa pentru 1 punct.

In caz de raspuns corect la o intrebare „zero”, echipa primeste o carte verte. In caz de raspuns corect la o intrebare „zero” si daca echipa are deja o carte verte, ea primeste o carte blanche.In caz de raspuns gresit la o intrebare „zero” si daca echipa are deja o carte verte, ea pierde acea carte verte. Intrebarile zero sunt amplasate in plicuri aparte si sunt extrase de acolo de crupier. 

Carte blanche: 

Carte blanche sunt carte speciale care pot fi schimbate pentru:
-                      ajutorul salii timp de 30 de secunde daca echipa este la masa de joc
-                      pastrarea locului la masa de joc in cazul in care locul este vanat de o alta echipa (vezi mai jos)
-                      vanarea locului la masa de joc chiar si in caz de raspuns gresit (vezi mai jos) 

Regula vanarii: 

Spectatorii din sala se vor imparti, la propria lor initiativa, in echipe de cate 7 persoane si vor avea, alaturi de echipele principale, dreptul de a vana locul la masa centrala si cartele mizate la intrebarea respectiva, cu exceptia perioadei de imunitate (vezi mai departe), in care alte echipele vor avea posibilitatea de a vana doar cartele mizate, nu si locul la masa. 

O echipa isi poate pierde locul de la masa centrala in cazul in care, dupa perioada de imunitate, ea nu raspunde corect la o intrebare, iar una dintre celelalte echipe din sala (inclusiv echipele formate ad-hoc), desemnata in urma procedurii de negociere inversa (vezi mai jos), va raspunde corect. O echipa din sala va “vana” astfel locul echipei de la masa centrala, impreuna cu cartele puse in joc la intrebarea respectiva, dar nu si punctele puse in joc, care sunt castigate de crupier. Jocul continua de la scorul inregistrat la acel moment. 

Ex. O echipa, la scorul de 5-3 in favoarea sa, raspunde gresit la o intrebare de 2 puncte cu 6 carte rouge miza. Echipa din sala, desemnata sa raspunda, ofera un raspuns corect. Echipa din sala va obtine cele 6 carte rouge si va continua jocul de la scorul de 5-5 la masa centrala. 

Echipa care isi pierde locul de la masa centrala nu isi pierde cartele castigate pana atunci.

Noua echipa isi poate de asemenea pierde locul de la masa de joc.  

Echipa de la masa de joc isi poate renegocia locul la masa centrala in schimbul unui numar anumit de carte, daca echipa care i-a „vanat” locul este de acord.  

Echipa de la masa de joc poate bloca accesul echipei care i-a vanat locul in schimbul unei carte blanche, care este oferita crupierului. In acest caz, echipa care a vanat locul (a raspuns corect) obtine doar cartele puse in joc la intrebarea respectiva. 

O echipa din sala poate vana locul echipei de la masa de joc in schimbul unei carte blanche, daca castiga procedura de negociere inversa, chiar daca nu raspunde corect. In acest caz insa ea nu castiga si cartele puse in joc la intrebarea respectiva. 

Procedura de negociere inversa 

In timpul discutarii intrebarii de catre echipa din centru, echipele care vor dori sa raspunda vor ridica in sus un cartonas pe care vor scrie cate un numar de la 1 la 10. Cartonasele ridicate in sus vor fi acoperite astfel incat celelalte echipe sa nu vada ce este scris pe ele.

Dreptul de a raspunde va fi oferit echipei care va avea inscris pe cartonas cel mai mare numar care nu se va repeta la celelalte echipe. In cazul in care nu va exista o asemenea echipa, dreptul de a raspunde nu se ofera nici unei echipe. 

Ex. In timpul discuţiei echipei din centru echipele din jur vor ridica cartonaşe. Trei echipe vor scrie cifra 9, o echipa va scrie cifra 8 si doua echipe vor scrie cifra 7. Echipa care va scrie cifra 8 va oferi un raspuns. In cazul in care doua echipe scriu numarul 10, trei echipe scriu numarul 9 si doua vor scrie numarul 7, dreptul de a raspunde nu va fi oferit nici unei echipe.  

Imunitate: 

Echipa care va incepe jocul la masa centrala va avea imunitate la primele 5 intrebari. In timpul imunitatii, echipele din sala vor putea “vana” doar cartele puse in joc, nu si locul echipei la masa centrala. 

Rezultatul rundei: 

Daca o echipa pierde runda aflandu-se la masa de joc centrala, ea pierde toate cartele pe care le are la dispozitie, in afara de carte verte si carte blanche.

Daca o echipa castiga runda aflandu-se la masa de joc centrala, ea isi dubleaza toate cartele pe care le are la dispozitie in acel moment, in afara de carte verte si carte blanche. 

Echipa castigatoare si Magistrul: 

Castigatoarea serii va fi echipa care va avea cele mai multe carte la sfarsitul celor patru jocuri, in afara de carte verte si carte blanche.
Din componenta acestei echipe, in urma consultarii cu sala, Crupierul va numi Magistrul Sedintei XXI.
In cazul egalitatii cartelor la doua sau mai multe echipe, din componenta acestora se va alege un singur Magistru.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 10314

  Comentarii (34)
 34 Scris de Fala Alexandru, la 23-12-2008 17:54
Ca de obicei zilele de lucru le incep cu uitindu-ma la ce se mai scrie pe www.cuc.md, pe urma poate mai scriu un comentariu, ma mai gindesc asupra celor scrise si cheltui pentrua asta cam vreo - 5-10 min. si apoi ma apuc de lucru. 
Insa dupa ce am citit azi mesajele de site nu mi-am putut gasi locul. Daca pina acum se mai tacea si se trecea cu vedera, cred ca a venit momentul sa spunem CLAR si DESCHIS: IN CLUB E CRIZA, mai bine spus un moment de VIRF AL CRIZEI. Si daca nu ne implicam riscam sa PIERDEM MULT, FOARTE MULT CA COMUNITATE. 
In club sunt oameni deosebiti anume prin calitati intelectuale: noi sunt cei mai buni studenti sau elevi, suntem apreciati ca niste lucratori buni pe la organizatiile pe unde activam,  
suntem premianti pe la concursuri si olimpiezi nationale si internationale si asta e numai o mica enumerare a performantelor intelectuale pe care le-am realizat. Noi suntem obisnuiti sa fim apreciati, datorita faptului ca suntem destepti. Iar cind se string multi oameni destepti, apare si dorinta de a se manifesta si ca rezultat al acestei tendinte se ajunge la concurenta- la o concurenta, deseori de o mare intensiate si de incordare emotionala. Normal ca citeodata se trece limita si concurenta duce la contradictii si chiar mai rau la conflicte. Daca trecerea limitei ar fi fost un fenomen efemer si ar avea o aparitie rara, cred ca nu ar fi mare motiv pentru ingrijorare. La noi insa CONFLICTUL este, deja, UN FENOMEN DE DURATA.  
E TIMPUL CA NOI TOTI JUCATORII INTELECTUALI SA FACEM CEVA, SA GASIM SOLUTIA PENTRU A DEPASI ACEASTA SATRE DE LUCRURI. 
Din acest motiv propun, chiar insist sa organizam o sedinta a clubului in care sa gasim calea spre pace (cred ca putem ajunge la o solutie de copromis- un fel de intelegere sau un pact, ce ar satisface toate partile). Cred ca cel mai bine este sa o facem acest lucru peste vreo 2-3 saptamini, dupa sarbatorile de iarna, va trece ceva timp si spiritele se vor mai calma, vom gindi mai la rece.  
Clubul de jocuri intelectuale este al nostru al tuturor, si situatia creata o putem solutiona mai bine numai prin unitate, vorba veche: unde-i unu nu-i putere, unde-s doi puterea creste. Acum a venit momentul sa aratam ca dorim sa jucam untr-un mediu pasnic si placut, si ca suntem in stare sa cream acest mediu.  
Sper ca propunerea sa fie sustinuta, deoarece fiecare din clubul nostru este o valoare a clubului si parerea lui conteaza. TREBUIE SA DEPASIM ACEASTA FAZA SI SUNT SIGUR CA NOI VOM FACE ACEST LUCRU! 
Va cer scuze ca prin acest mesaj diminuez din frumusetea evenimentului trecut si aduc o doza de discomfort.
 33 Scris de Natan Garstea, la 23-12-2008 12:06
Felicitari tuturor cu o seara foarte frumoasa. Chiar a fost super - multe intrebari frumoase, desene, intrebari video, intrebari adresate de cintareti... Mi-a placut foarte mult. Merci, Marcel, Vera, Lina, Eugen si Andrei. 
 
Viorel, falicitari din suflet. E un titlu meritat.
 32 Multumesc
Scris de Viorel Chihai, la 23-12-2008 12:45
Salutare! 
 
Tin sa multumesc prin acest mesaj tuturor celor ce m-au sustinut si au avut incredere a-mi acorda un titlu la care multi au rivnit - titlul de magistru. 
Viata are si urcusuri, si coboriri, insa ceea ce s-a intimplat duminica seara, a fost unul din cele mai fericitie urcusuri ale vietii. Acest titlu nu ar 
fi fost obtinut fara aportul echipei, o echipa de oameni destepti, puternici, energici, simpli, o echipa in care s-a jucat cu inima. A fost victoria echipei, iar acest 
titlu se datoreaza numai si numai lor - Eugen, Petru, Oleg, Ileana, Dimoid, Sergiu. Fara voi - acest lucru nu s-ar fi intimplat. Eugen, YOU ARE THE BEST ;) (10 lei pe masa si iti spun de ce ;)  
 
Multumesc mult celor din sala, care au energizat atmosfera, care m-au sustinut si care nu m-au sustinut.  
 
Marcel, Vera, Eugen si toti cei ce au contribuit la realizarea acestei seri - jos palaria, caci a organiza un asemenea eveniment este foarte si foarte greu.  
 
S-a demonstrat inca o data ca nu e imposibil sa devii Magistru, or, o data ce ai devenit, iti asumi o responsabilitate, sau, cum spunea Irina - "Acum si el va vedea cat e de greu sa fii Magistru”. 
 
"Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get..." :)  
 
Va doresc tuturor LA MULTI ANI si Sarbatori Fericite!
 31 Scris de Octavian Sireteanu, la 22-12-2008 22:50
M-am gandit ca poate ti-a fi rusine si o sa sa-ti dai seama de ce se intampla. Stiu ca e greu sa schimbi oamenii, dar merita o incercare.
 30 Scris de Marcel Spataru, la 22-12-2008 22:47
Octavian, poate ar fi fost mai corect sa raspunzi pe privat.  
Nu este nevoie ca acest gen de conflicte sa fie facut public.
 29 Scris de Vitalie Surugiu, la 22-12-2008 21:33
N-am inteles cine pe cine l-a jignit? 
Octavian pe Octavian :grin ?
 28 Scris de Octavian Sireteanu, la 22-12-2008 19:46
Nu-mi place sa raspund cu aceeasi moneda, insa ... 
 
"Asa si n-am inteles care e scopul votarii din finalul Sedintei ...  
Citeste te rog in regulament: 
Din componenta acestei echipe [castigatoare], in urma consultarii cu sala, Crupierul va numi Magistrul Sedintei XXI. 
 
Sper ca de cuvantul consultare ai auzit anterior.  
In plus, Viorel a castigat si majoritatea voturilor in sala. 
 
Daca tie ti-a placut mai mult cum a jucat Eugen Zincovschi, nu ai decat sa spui acest lucru cu text deschis, fara aluzii si insinuari. 
 
Eu sunt obosit de comentariile tale care de fiecare data baga linguri de r***t in butoaiele de miere. 
 
Te rog sa-ti revezi atitudinea ta fata de club si fata de mine personal. 
Nu de alta, dar poate duce la conflicte personale." 
 
Azi m-am trezit cu acest mesaj in cutia postala. Draga persoana care mi-ai trimis acest mesaj, te-as ruga si pe Dumneata sa-ti revezi atitudinea. Incearca in drumul Dumitale catre succes sa nu calci in picioare persoanele care au fost odata neconditionat alaturi de tine si din momentul ce n-au mai fost de acord intru totul cu Dumneata, au ajuns intr-o lista a "persoanelor in plus" si parerea carora egaleaza cu zero. 
Sper sa intelegi ce am avut in vedere, sa te corectezi si sa intezi sa mai jignesti.
 27 Scris de Marcel Spataru, la 22-12-2008 17:56
Multumiri celor care s-au implicat la organizarea acestei Sedinte: 
Vera Turcanu,  
Lina Acalugaritei,  
Eugen Spataru,  
Andrei Lutenco. 
 
Multumiri celor care ne-au ajutat aseara sa aranjam sala de joc, in special lui Alexandru Fala. 
 
Felicitari celor care stiu sa pretuiasca efortul de a crea o comunitate.  
 
Felicitari noului Magistru, Viorel Chihai.
 26 Unimedia
Scris de Eugene Zinkovsky, la 22-12-2008 17:45
Evenimentul de ieri a fost postat pe Unimedia. 
 
http://www.unimedia.md/index.php?mod=home&hmod=newsbyid&id=8773
 25 Scris de Veronica Vragaleva, la 22-12-2008 12:52
PS (ca de obicei): 
A fost o seara frumoasa.
 24 Scris de Veronica Vragaleva, la 22-12-2008 12:51
Felicitari noului Magistru!!!! 
The new generation of CUC-ers are more powerful than Magister's generation!!! 
Bravo baieti (si Ileana ;))!! 
Felicitari aparte lui Eugen Zinkovsky care a aratat un joc frumos si i-a facut o concurenta apriga lui Viorel la titlul de magistru ;) !! 
Dar principalul ca titlul a mers la echipa 10 LEI!!!! 
Bravo! Bravo! 
Bravo!
 23 Scris de Fala Alexandru, la 22-12-2008 11:32
A fost o seara frumoasa! 
Felicitari echipei www.cuc.md! Jocul vostru a fost intr-adevar unul de echipa, cred ca aceasta a fost ingredientul care va adus rezultatul.  
ravo! 
Viorel Chihai felicitari cu obtinerea titlului de magistru! 
Felicitari tuturor, care s-au asezat la masa de joc, a-ti dat dovada de o apriga dorinta de joc si bune calitati de jucatori intelectuali!
 22 Scris de Eugene Zinkovsky, la 22-12-2008 10:21
A fost o seara magica ieri, de ce magica ? 
 
Pentru ca echipa cystigatoare, era cotata cu putzine sanse. Probabil nici cel mai optimist din cei de la masa de joc, nu credea ca echipa www.cuc.md va cystiga. 
 
Echipa a jucat bine, ca o echipa, si acest lucru s-a simtzit.  
 
Felictari noului magistru, Viorel Chihai , ggg :D
 21 Scris de Octavian Sireteanu, la 22-12-2008 10:13
Asa si n-am inteles care e scopul votarii din finalul Sedintei ... 
Felicitari Viorel Chihai. 
Bravo Eugen Zincovschi!
 20 Scris de Veronica Vragaleva, la 18-12-2008 16:08
Multumesc Viorel 8)
 19 Echipa www.cuc.md
Scris de Viorel Chihai, la 18-12-2008 15:53
Echipa www.cuc.md va fi formata din: 
1. Viorel Chihai (c) 
2. Eugen Zincovschi 
3. Oleg Guvir 
4. Petru Sula 
5. Ileana Partachi 
6. Diomid Revenco
 18 Scris de Veronica Vragaleva, la 17-12-2008 16:04
Mult succes CAMPIONILOR!!!!!!!
 17 Scris de Octavian Sireteanu, la 17-12-2008 16:01
Echipa campioana a clubului va fi formata din urmatoarele persoane: 
1. Octavian Sireteanu 
2. Lina Acalugaritei 
3. Victor Bordian 
4. Doina Leca 
5. Ion Dodi 
6. Andrian Macari
 16 Scris de Marcel Spataru, la 15-12-2008 19:03
Din pacate, a fost imposibil sa bronam localul pentru sambata. 
Si alte localuri tot au fost ocupate. 
Pana la urma, cred ca va fi fun si duminica.
 15 Scris de Andrei Panici, la 15-12-2008 18:52
chiar, duminica se joaca??? :?  
 
de ce? sambata era mai buna dintr-o serie importanta de motive
 14 Scris de Kotenko, la 06-12-2008 22:18
Da iaka asa o intrebare - se poate de recomandat numai un jucator sau mai multi?
 13 Scris de Octavian Sireteanu, la 06-12-2008 21:28
Sa mutat jocul pe duminica?
 12 Scris de Marcel Spataru, la 02-12-2008 20:34
Andrei, da, aleator nu se vor crea echipe. 
Insa echipele vor putea sa se auto-creeze in sala si sa aspire la locul de la masa centrala.
 11 wind of change ...
Scris de Andrei Panici, la 02-12-2008 20:19
... consider ca este straniu faptul ca Magistru Spataru a decis sa nu mai includa echipe-surprize (a jokerilor in editia precedenta, daca nu gresesc). acele echipe, create aleator din sala, aveau un sharm deosebit ...
 10 Comentarii
Scris de Ceban Maxim, la 01-12-2008 16:56
putem discuta intrebarile aici? (desigur peste o zi dupa ce au fost publicate) 
 
P.S. Viorel - te ashteptam!!!
 9 Scris de Viorel Chihai, la 01-12-2008 14:11
He he he, normal ca am fost... virtual :) 
Ajung in MD pe 19 dec., taman la sedinta elitara ;)
 8 Scris de Magister Ludi, la 01-12-2008 12:40
Nu vor fi intrebari nocturne. 
In mod normal va fi o intrebare de la 9 dimineata pana la 9 seara, iar alta - de la 12 pana la miezul noptii. 
Cred ca 12 ore sunt absolut destule. 
Cred ca daca intrati pe site la amiaza sau seara pe la 5-6, aveti tot timpul si toate sansele sa raspundeti la ambele intrebari.
 7 Scris de Octavian Sireteanu, la 01-12-2008 12:36
Cred ca ar fi bine sa fie cate 2 intrebari pe zi - 24 ore pentru a raspunde la ambele. Ca sa nu fie persoane care scapa anumite intrebari (ce a vrut sa zica si Viorel). 
P.S. Viorel, tu ieri ai fost la Maraton? Ca atata lume a fost, ca nu mai stiu. O sa ma uit la fotografii..
 6 Scris de Magister Ludi, la 01-12-2008 11:44
Vor fi, orientativ, cate doua intrebari pe zi. Astazi au aparut deja primele doua.  
Nu va fi o ora exacta la care vor aparea ele. 
In schimb, se vor oferi cam cate 12 ore pentru raspuns la fiecare intrebare.
 5 Scris de Viorel Chihai, la 01-12-2008 11:41
Salutare! Am observat ca a aparut prima intrebare in sectiunea "Intrebarea zilei". Sa inteleg ca vor fi 2 intrebari pe zi. Termenul in care vor aparea ele, va fi 9.00 - 21.00 si 21.00 - 9.00?  
Caci nu cred ca e normal asa ceva, ii dezavantajeza pe cei ce nu au acces de net de acasa. IMHO cred ca ar fi minunat 23.00 - 11.00 si 11.00 - 23.00. 
 
Mersi mult pentru atentie.
 4 Scris de Marcel Spataru, la 28-11-2008 15:53
da, la sectiunea intrebarea zilei. 
prima intrebare va aparea la 1 decembrie.
 3 Scris de Sandu COICA, la 28-11-2008 12:19
Pentru echipa cuc.md unde vor fi publicate intrebarile? La sectiunea "intrebarea zilei" cumva?
 2 2 Arina...
Scris de Eugene Zinkovsky, la 28-11-2008 08:12
fum de la creeri :grin
 1 Scris de Arina Levinschi, la 28-11-2008 01:04
CUCul Elitar tot timpul se face prin baruri? Acolo e fum... :cry :cry :cry

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Meniu Campionat