Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Campionat arrow Etapele Campionatului
Etapele Campionatului
Campionatul CUC: Etapa I
Evaluare Utilizator: / 2

Puteti vedea RATINGUL actualizat dupa prima etapa din Campionat si RANDAMENTUL echipelor pe anul 2007.

Au avut loc primele jocuri in Campionatul CUC editia a XI-a.
In Liga A echipa Maktub a acumulat 13 puncte si este urmata de Sirius cu 11 puncte.
In Liga B a excelat favorita grupei Tilimilitreamdia, care a acumulat 12 puncte. De remarcat evolutia foarte buna a echipei Xperience, neinvinsa pana la moment, care a castigat disputa directa cu Tilimilitreamdia si a acumulat 11 puncte.
In Liga C, care a avut cea mai numeroasa prezenta, a confirmat echipa Mix, care a acumulat 13 puncte. Totusi, reiesind din numarul total al raspunsurilor corecte al echipelor se vede clar ca aceasta Liga este destul de echilibrata.

Jocul etapei:

Zombii   Zombii -Acord   Acord 6:6

In Superliga surpriza etapei a fost echipa Extazy, care a invins in disputa directa pe Zombii si a reusit o egalitate impotriva echipei Acord.
De altfel, Acord a acumulat cele mai multe puncte si raspunsuri corecte devenind prima lidera a clasamentului Superligii.

Urmatoarea etapa in Ligi si Superliga va avea loc peste doua saptamani.

Comentarii (37) Vizualizari: 9363

 
Superliga, etapa VII (Asachi)
Evaluare Utilizator: / 0

Rezultatele etapei a saptea din Superliga. Echipa GS a acumulat 12 puncte, fiind urmata de Lareme: 10p, Zombii: 9p (asta luand in considerare ca au castigat Maratonul la mare distanta de urmaritoare!), Freedom si FIA: 6p, Sirius: 1p.

Campioana s-a decis in penultima runda atunci cand s-au intalnit Lareme si Zombii, runda castigata de echipa Lareme.

Comentarii (1) Vizualizari: 8055

Citeste mai departe...
 
Superliga, etapa VI (FIA)
Evaluare Utilizator: / 0

Rezultatele celei de-a sasea etape a Superligii. Echipa Zombii si-a revenit dupa criza de la jocul trecut si a acumulat 13p, fiind urmata de Lareme: 12p, Asachi: 10p, Freedom: 4p, GS: 3p, Sirius: 1p.

In urma acestui joc am aflat din pacate numele a 2 echipe deja eliminate: FIA cu 16p si Sirius cu 25p (avand posibilitatea de a o ajunge pe GS in ultima etapa, insa avand un dezavantaj fata de GS la categoria meciurilor directe). 

Per total, echipele au acumulat in aceasta runda: Lareme: 26, Zombii: 23, Asachi: 19, Freedom: 17, GS: 12, Sirius: 10 raspunsuri corecte.

Echipa Asachi nu a reusit sa-si pastreze traditia victoriilor asupra echipei Zombii, duelul din aceasta etapa terminandu-se cu scorul de 3-3. Totusi, echipa Zombii ramane pentru al 6-lea joc consecutiv fara victorie in fata echipei Asachi.

Podiumul urmeaza a fi stabilit in ultima etapa. Pentru titlu se vor bate echipele Lareme si Zombii, echipele Asachi si GS avand doar sanse teoretice.

Rezultatele detaliate le puteti accesa clicand pe "citeste mai departe".

Comenteaza primul Vizualizari: 8546

Citeste mai departe...
 
Superliga, etapa V (Sirius)
Evaluare Utilizator: / 2

Rezultatele celei de-a cincea etape a Superligii. Echipa Freedom a acumulat 10 puncte. Pe locul doi s-a clasat echipa Lareme cu 9 puncte. Fia a acumulat 8 puncte, GS - 6 puncte, Asachi - 5 puncte, iar Zombii au surpsins pe toata lumeam acumuland 1 punct.

Per total, echipele au acumulat in aceasta runda: Freedom: 15 raspunsuri corecte, GS si Zombii: 13 raspunsuri corecte, Fia si Lareme: 12 raspunsuri corecte, Asachi: 11 raspunsuri corecte. 

Desi echipa Asachi a acumulat cel mai mic numar de raspunsuri corecte, si-a respectat traditia si a invins echipa Zombii pentru a 5 oara consecutiv si inca se mai afla pe locul intai in Superliga, avand cu un joc mai mult decat urmaritoarele.

Rezultatele detaliate le puteti accesa clicand pe "citeste mai departe".

Comentarii (8) Vizualizari: 8029

Citeste mai departe...
 
Superliga, etapa IV (Zombii)
Evaluare Utilizator: / 2

Rezultatele celei de-a patra etape a Superligii. Echipa GS a acumulat 13 puncte. Pe locul doi s-a clasat echipa Lareme cu 12 puncte. Asachi au acumulat 10 puncte, Freedom - 6 puncte, Sirius - 3 puncte, iar Fia - 0 puncte.

Per total, echipele au acumulat in aceasta runda: Lareme: 21 raspunsuri corecte, la mare distanta de urmaritori, GS: 17 raspunsuri corecte, Asachi: 13 raspunsuri corecte, Freedom: 12 raspunsuri corecte, Sirius: 10 raspunsuri corecte si Fia: 9 raspunsuri corecte. 

Rezultatele detaliate le puteti accesa clicand pe "citeste mai departe".

Comentarii (1) Vizualizari: 8426

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 21 22 23 24 25 26 27 28 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 244 - 251 din 251
Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Echipe

 

 

Meniu Campionat