Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Sedinte Elitare arrow Sedinta Elitara XLIV
Sedinta Elitara XLIV
Evaluare Utilizator: / 0
SlabExcelent 

Ședința Elitară

La data de 28 decembrie 2019, sâmbătă, de la ora 18:00 va avea loc Şedinţa Elitară XLIV, organizată de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale. Evenimentul va avea loc la Erudit Club (Chișinău, str. A. Pușkin 52).

Taxa de participare este voluntară (suma recomandată - 40 lei). Suma colectată va acoperi fondul de premiere.

Înregistrare: Pentru o estimare a numărului de participanți, rugăm să anunțați intenția de a veni la Ședința Elitară lăsând un mesaj la această știre.

Vestimentaţie: Ţinută de seară, elegantă. Codul vestimentar este strict. Persoanele care nu vor respecta codul vestimentar nu vor fi admise.

Întrebări: Puteți să contribuiți cu întrebări, expediindu-le pe adresa spatarum PE yahoo PUNCT com (până pe data de 26 decembrie inclusiv). În cadrul acestei ședințe va avea loc și un concurs informal între autori pentru cele mai bune întrebări. De această dată nu se expediază recomandări.

Structura jocului: Seara va fi compusă din 2 dueluri semifinale şi 1 joc final. 
În semifinale vor juca 4 echipe, formând 2 dueluri. Ordinea va fi trasă la sorți (care echipă a pretendenților cu cine joacă și în ce ordine):
1. Echipa câștigătoare a Sezonului de primăvară (Asachi) vs Echipa pretendenților 1
2. Echipa magiștrilor (dacă nu se completează, vor fi aleși jucători din sală) vs Echipa pretendenților 2

Formarea echipelor pretendenților:
- La Maraton au fost distribuite 12 certificate pentru câte 1 loc la mesele pretendenților. Certificatele sunt transmisibile și sunt valabile la prezentare.
- Divizarea celor două echipe de pretendenți va avea loc înainte de joc.

- În cazul în care echipele nu vor fi complete, vor fi aleși jucători din sală.

Detalii organizatorice:
- Echipele vor fi formate din câte 6 jucători.
- Toate jocurile vor fi jucate până la 6 puncte.

- Fiecare întrebare valorează un punct (nu există runde speciale).
- După fiecare joc va fi desemnată cea mai bună întrebare.

Desfăşurarea jocului: Fiecare semifinală va reprezenta un duel între două echipe şi Club. În local (în două săli) vor fi 2 mese de joc. La masa principală se va așeza echipa favorită (câștigătoarea campionatului și magiștrii), iar la masa secundară se vor așeza pretendenții. Echipele fac schimb de mese în cazul în care echipa de la masa principală răspunde greșit, iar echipa de la masa secundară - corect. Echipa de la masa secundară răspunde în scris, iar cea de la masa principală - verbal. Se duce scorul doar pentru masa principală (scorul se continuă chiar dacă se schimbă echipele din duel). Câștigă echipa care câștigă la masa principală (ia ultimul punct pentru echipă).

Echipa din finală:
- Locurile din finală vor fi distribuite egal pentru membrii echipelor câștigătoare (3+3 sau 6).
- În cazul în care toate echipele din semifinale au pierdut, va fi formată o echipă din cei prezenți în sală și care nu au jucat în semifinale.

Desemnarea magistrului:
Un magistru este desemnat în cazul în care echipa învinge în jocul final. Magistrul este desemnat de crupier în urma propunerilor şi voturilor din sală, dintre jucătorii care au câştigat în finală.

Magistrii Sedintei Elitare 44: Orest Dabija si Andrei Curararu

 Magiștrii Ședinței Elitare 44: Orest Dabija și Andrei Curăraru (3)


Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 3350

  Comentarii (1)
 1 Scris de Octavian Sireteanu, la 30-12-2019 12:39
Cronica Ședinței Elitare 44 (28 decembrie 2019) 
Conform formatului actual, s-au duelat două perechi de echipe: echipa campioană (Asachi, căpitan Octavian Sirețeanu) vs prima echipă a pretendenților (căpitan Sergiu Gherghelejiu) și echipa magiștrilor (căpitan Ion Dodi) vs a doua echipă a pretendenților (căpitan Evghenii Beriozchin). 
 
În primul duel echipa campioană a reușit să păstreze locul la masa centrală chiar dacă a ratat tocmai 5 întrebări. Scor final 6:5. Cel mai bun jucător a fost declarat Andrei Curăraru. 
 
În al doilea duel, echipa pretendenților a reușit să le fure masa centrală magiștrilor la a doua întrebare, la scorul de 0:2. Deși au rămas la masa centrală până la finalul rundei, pretendenții din a doua echipă nu au reușit să învingă, jocul terminându-se cu scorul de 2:6. Cel mai mult a fost apreciat un blitz dublu de la Loredana Molea. 
 
În jocul final s-au așezat din nou la masă cei din echipa campioană. La fel ca și în primul joc, scorul a fost strâns și s-a încheiat la 6:4. Câțiva jucători s-au remarcat și crupierul a propus o rundă suplimentară de 3 întrebări pentru 3 jucători din echipă pentru un al doilea titlu de magistru. Au rămas Andrei Curăraru, Orest Dabija și căpitanul Octavian Sirețeanu. Echipa a reușit să câștige și această mini-rundă, cu scorul de 2:1. 
 
Astfel, au primit titlul de Magistru Orest Dabija și Andrei Curăraru (3)! 
 
Găsiți aici poze - https://www.facebook.com/pg/cuc.moldova/photos/?tab=album&album_id=2639702216099112 
Găsiți aici câteva clipuri video - https://www.youtube.com/channel/UCpc_9_e7w2ANV4s5Zmgp4Aw/videos

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Meniu Campionat