Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Tabara arrow Tabara de Vara 2014
Tabara de Vara 2014
Evaluare Utilizator: / 2
SlabExcelent 

Tabăra de vară 2014În perioada 6 – 12 iulie 2014 (6 nopți), la Vadul lui Vodă va avea loc Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale, ediția a 8-a, organizată de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale. Tabăra va avea loc la baza ”Trandafir” (ca și anul trecut).

 

Cui îi este destinată tabăra: tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani. Sunt așteptați tinerii care vor să afle mai multe despre jocurile intelectuale, dar și să petreacă o săptămână frumoasă într-un mediu intelectual.

 

Modalitatea de selectare a participanților: în baza formularelor completate pe pagina www.cuc.md. Răspunsul privind acceptarea participantului va fi expediat în termen de 2-4 zile din momentul recepționării formularului.

 

Ce include tabăra: un program plin cu activități intelectuale, în grup și individuale. Participanții vor lua parte la un număr mare de concursuri, ateliere, vor putea să-și petreacă serile încercându-și forțele la diverse jocuri de societate sau urmărind filme din lista propusă. Doar câteva exemple dintre jocurile pe care le vor încerca participanții: Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Banalități, Treasure Hunting, etc. Pe parcursul taberei, participanții vor putea câștiga premii sub formă de cărți, jocuri de societate și nu numai.

 

Taxa de participare: 800 lei (în cazul achitării taxei până la data de 30 iunie inclusiv) sau 950 lei (în cazul achitării taxei în perioada 1-6 iulie inclusiv). Vor fi puse la dispoziție mai multe modalități de achitare, prin transfer sau în numerar. Taxa de participare include toate cele necesare: transportul Chișinău - Vadul lui Vodă - Chișinău (cei din alte localități vor putea lua autobuzul din Chișinău sau să meargă direct la tabără), cazarea, alimentația completă, participarea la toate activitățile.

 

În interiorul știrii găsiți câteva poze de la Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale 2013, organizată în baza unui grant oferit de Ambasada SUA în Republica Moldova.

 

Partener general al evenimentului:

Compania Moldcell 

 

Partenerii evenimentului:

American Chamber of Commerce in Moldova

Sudzucker Moldova S.A.

Brainstorm Cafe

aqua unIQa
Orhei-Vit S.A.
Veka

 

Parteneri media:

diez.md

fest.md
yupi.md

 

Moldcell
 

 

Câteva poze de la evenimentul din 2013 la care au participat 46 de tineri din 16 localități ale Moldovei.

Tabăra 2013 1

Tabăra 2013 2

Tabăra 2013 3

Tabăra 2013 4

Tabăra 2013 5

Tabăra 2013 6

Tabăra 2013 7

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 4634

  Comentarii (6)
 6 Scris de Octavian Sireteanu, la 25-07-2014 11:00
Tot uit să vă scriu despre cum s-au cheltuit cei 1080 lei donați de membrii comunității pentru Tabăra de Vară. Păi iată, banii au fost utilizați de mine pentru a procura cărți de la București, de la Bookfest și de la Constanța. În total, circa 35 de cărți. Cărțile au fost date în calitate de premii participanților. 
 
Mulțumesc încă o dată celor care au decis să ajute Clubul. Datorită contribuției voastre, a partenerilor evenimentului, a participanților și voluntarilor s-a obținut o acoperire a cheltuielilor aproape în întregime (mai exact 97%) :)
 5 Scris de Octavian Sireteanu, la 29-06-2014 11:27
Ok, ”George” :) 
Am să fac în curând secțiunea respectivă.
 4 Scris de George Burdell, la 28-06-2014 20:03
Scriu aici pentru că încă nu s-a deschis secțiunea potrivită: echipa Ö vrea să organizeze o cupă de vară la sfârșitul lunii iulie (sau pe 19-20, dacă participanții taberei de vară vor arde de nerăbdare și ne vor ruga frumos). 
 
Locul desfășurării: Noi putem propune doar parcul dendradriu. Dacă cineva din club vrea să ne ajute să găsim un loc mai agreabil, suntem deschiși pentru orice sugestii. 
 
Taxa de participare: Gratuit, BYOB. 
 
Premii: (vedeți taxa de participare și trageți concluzii). Posibil diplome, dar nu garantăm. Cu toate acestea, aș propune un sistem de schimb liber: dacă cineva are carnețele, motani, insigne, brelocuri, sandale, schiuri sau bibelouri de care vrea să se debaraseze, lasă să îi aducă la cupă și noi le vom decerna echipelor câștigătoare. 
 
Întrebări: între 36 și 50, în dependență de inspirație. Promit să mă opresc atunci când voi începe să fac întrebări despre fotbal.
 3 Scris de Octavian Sireteanu, la 11-06-2014 14:35
Avem confirmarea cu privire la locul de desfășurare a Taberei - baza ”Trandafir” de la Vadul lui Vodă, ca și anul precedent.
 2 Scris de Octavian Sireteanu, la 09-06-2014 20:40
În weekend am primit formulare de la 25 de persoane. Toți candidații au corespuns criteriilor și au fost acceptați. În caz că nu v-a venit scrisoarea de confirmare, înseamnă că va sosi în curând. 
 
Pentru ceilalți, în cazul în care doriți să mai prindeți un loc, grăbiți-vă! :)
 1 Scris de Octavian Sireteanu, la 06-06-2014 12:46
Am dat startul înregistrării pentru Tabără. În câteva zile vom indica și baza de odihnă la care va avea loc aceasta (așteptăm confirmarea finală).

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
Urmator >
Advertisement

On-line

Meniu Campionat