Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Tabara arrow Tabăra de Vară 2014 - info
Tabăra de Vară 2014 - info
Evaluare Utilizator: / 1
SlabExcelent 

În perioada 29 iunie – 5 iulie 2014, este planificată a 8-a ediție a Tabărei de Vară de Jocuri Intelectuale. Ca și în anii precedenți, aceasta se va desfășura la Vadul lui Vodă. Pregătirea evenimentului a început, iar detaliile și formularul de înregistrare vor fi disponibilie în curând.

 

În acest an vor fi disponibile circa 36 de locuri pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 15 şi 20 de ani. Participarea la Tabără se va face în baza selectării de către comisia organizatorică şi contra unei taxe. La moment nu dispunem de o finanțare consistentă pentru eveniment, însă depunem eforturi pentru asigurarea acesteia. Respectiv, taxa de participare va fi de circa 1000 lei (cu reducere în caz de achitare preventivă). Vom avea parte de câteva sponsorizări.

 

Pe parcursul taberei sunt planificate: activităţi intelectuale în grup şi individuale, concursuri şi ateliere. Tabăra presupune un program bine structurat şi atractiv, şi este destinată tinerilor interesaţi de jocurile intelectuale sau care ar dori să descopere mai multe despre domeniul respectiv.

 

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 1918

  Comentarii (1)
 1 Scris de Octavian Sireteanu, la 29-04-2014 10:06
Formăm echipa de organizatori ai Taberei de Vară de Jocuri Intelectuale 2014. Persoanele care doresc să participe la pregătirea și organizarea Taberei sunt rugate să-mi scrie un mesaj pe adresa: octavsireteanu PE yahoo PUNCT com, în care să indice cu ce ar dori să se ocupe în faza de pregătire a Taberei și ce activități ar dori să organizeze pe parcursul Taberei. Cerințe: 
- Este binevenită experiența organizării edițiilor precedente ale Taberei de Vară de JI sau a unor evenimente similare; 
- Participare activă în pregătirea Taberei; 
- Disponibilitatea de a participa pe tot parcursul Taberei; 
- Experiență bună în domeniul jocurilor intelectuale. 
Aștept mesajele și sper că echipa va fi formată pe parcursul unei săptămâni.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent
Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Meniu Campionat