Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa
Erudit Cafe

Detalii despre desfasurarea filmarilor gasiti in sectiunea Erudit Cafe.

Active ImageErudit Cafe este o emisiune televizata realizata de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale in cooperare cu Moldova 1.

Emisiunea apare pe post in fiecare sambata, incepand cu ora 19.40.

Jocurile la Erudit Cafe sunt structurate in sezoane, fiecare sezon fiind compus din cinci emisiuni, inclusiv patru emisiuni de calificare si o emisiune finala.

La un joc (o emisiune), participa patru echipe. Ele sunt impartite in doua perechi. Fiecare pereche disputa cate o runda, iar cele doua invingatoare se lupta in finala serii pentru un loc in emisiunea finala (finala sezonului).

Emisiunea finala este de asemenea compusa din trei jocuri: doua semifinale si finala:

4 emisiuni de calificare                  1 emisiune finala
I runda             II runda                      I runda             II runda
16 echipe        8 echipe                     4 echipe          2 echipe

O runda consta din 6 teme, a cate 5 indicii fiecare. O tema are un singur raspuns, care poate fi un substantiv, un nume propriu, un numar. Indiciile sunt citite la intervale de aproximativ 15 secunde intre ele, iar echipele pot sa raspunda in orice moment, dupa ce capitanii apasa pe buton. Daca o echipa raspunde corect, ea obtine 1 punct, daca raspunde gresit, cealalta echipa mai are dreptul la inca un indiciu si 15 secunde de gandire. Daca nici o echipa nu raspunde corect la o tema, punctul pentru aceasta tema nu se acorda si urmatoarea tema sa joaca pentru un singur punct.

In caz de egalitate dupa cele 6 teme se va juca o tema de departajare (sau mai multe, dupa caz) care va stabili echipa castigatoare.

Pana acum invingatoare la Erudit Cafe au devenit echipele:
Sezonul IV - echipa Acord
Sezonul III - echipa Gladiolus
Sezonul II - echipa Asachi
Sezonul I - echipa Asachi

 

 
Advertisement

On-line

Meniu Campionat