Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Tabara
Tabara de Vară de JI 2011: Sedinţa 1
Evaluare Utilizator: / 1

Active ImageDacă ai idei interesante şi vrei să te implici în organizarea Taberei de Vară de Jocuri Intelectuale 2011 - te invităm să vii joi, 24 martie ora 18.00, la Petit Cafe (Clădirea Bibliotecii Naţionale).

La prima şedinţă se vor discuta:
- Distribuirea responsabilităţilor;
- Programul preventiv al Taberei;
- Promovarea Taberei;
- Planificarea cheltuielilor.

În acest an va avea loc a cincea ediţie a Taberei. Aceasta este programată pentru perioada 27.06 - 03.07.11.

Comentarii (11) Vizualizari: 3223

Citeste mai departe...
 
Tabara de Vara 2010
Evaluare Utilizator: / 7

Active ImageIn perioada 21-27 iunie, la Vadul lui Voda, Baza Trandafir (ASEM), a avut loc a 4-a editie a Taberei de vara de Jocuri Intelectuale 

Pe parcursul celor 7 zile ale Taberei de Jocuri Intelectuale au fost organizate multe concursuri intelectuale pe echipe (Ce? Unde? Cand?, Brain Ring, Erudit Cafe, Erudit Cvartet, etc.), in care participantii au avut posibilitatea sa implementeze cele aflate pe parcursul atelierelor. 

De asemenea, participantii au luat parte la activitati practice, unde pe langa intelegenta si eruditie, si-au folosit indemanarea, creativitatea si calitatile fizice. 

In programul Taberei de Vara a fost inclus si un concurs "Odyssey of the Mind", in cadrul caruia participantii au pregatit o sceneta creativa si au participat la proba spontana. 

Pentru fiecare seara au fost planificate evenimente speciale, iar dupa program, participantii au avut posibilitatea sa ia parte la jocuri de genul "Mafia". 

Cei mai activi participanti au fost rasplatiti cu IQuci, utilizati mai tarziu pentru a licita premii in ultima seara a Taberei. 

Mai multe detalii, in curand!

Active Image

Comentarii (48) Vizualizari: 5864

Citeste mai departe...
 
A avut loc Tabara de Vara 2009
Evaluare Utilizator: / 35

 

 

A treia Tabără de Vară de Jocuri Intelectuale a avut loc între 26 iunie - 1 iulie la tabăra "Trandafir" de la Vadul lui Vodă.

39 de elevi au fost antrenaţi jocuri intelectuale şi au participat la atelierele organizate de către voluntarii CMJI.

Participanţii au aflat mai multe despre principiile de bază ale jocurilor intelectuale, împărţirea rolurilor în echipă, regulile de scriere a întrebărilor, tehnicile de antrenament pentru jocul "Ce? Unde? Când?".

La începutul Taberei, organizatorii au oferit participanţilor prima versiune a "Manualului de Jocuri Intelectuale", elaborat de voluntarii CMJI. Manualul include sugestii pentru înbunătăţirea jocului la echipele de începători, multiple exemple practice, precum şi un Cod al Jocurilor Intelectuale de Echipă, în care sunt explicate principalele reguli ale acestora.

Active Image

Pe parcursul celor 6 zile ale Taberei de Jocuri Intelectuale au fost organizate foarte multe concursuri intelectuale pe echipe (Ce? Unde? Când?, Brain Ring, CUC mix, Erudit Cafe, Erudit Cvartet), în care participanţii au avut posibilitatea să implementeze cele aflate pe parcursul atelierelor.

De asemenea, elevii au fost supuşi unui adevărat test de rezistenţă, participând la un concurs intitulat "Survivor Intelectual", în care jucătorii erau eliminaţi pe rând, în baza rezultatelor etapelor, dar şi a votului celorlalţi participanţi.

În programul Taberei de Vară a fost inclus şi un concurs "Odyssey of the Mind ", în cadrul căruia copiii care au reprezentat ţara noastră la competiţii internaţionale au prezentat bazele acestui program.

Seara, după program, participanţii au jucat "Mafia", "Contact" sau "Banalităţi". Tot la Tabără a fost prezentat şi un nou proiect de joc de societate, intitulat "Arheolog".

Cei mai activi participanţi au fost răsplătiţi cu premii oferite de Librăriile Editurii Cartier, Compania Moldcell, Ambasada SUA, Casa Limbii Române, precum şi de voluntarii CMJI.

Clipuri de la tabara pe youtube:

Competitie CUC: 1 2
Joystick: 1 2
Ospiciu: 1
Odyssey of the mind: 1
Survivor: 1 2 3 4 5 6
Treasure Hunting: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Comentarii (50) Vizualizari: 12994

Citeste mai departe...
 
Tabara de Vara 2008
Evaluare Utilizator: / 32

Vezi foto de la Tabara 2008

In perioada 25-29 iunie la Vadul lui Voda a avut loc a doua Tabara de Vara de Jocuri Intelectuale, la care au participat 40 de copii si 20 de voluntari ai Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

Tabara a fost implementata de Consiliul National al Tineretului din Moldova, CNTM, cu sustinerea financiara a Ministerului Educatiei si Tineretului si cu sponsorizarea fabricilor Franzeluta si Bucuria.

Comentarii (65) Vizualizari: 11482

Citeste mai departe...
 
Tabara de Vara 2007
Evaluare Utilizator: / 50

Mai multe detalii aici

Prima Tabara de Vara de Jocuri Intelectuale, organizata de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, a avut loc intre 18-22 iunie la tabara "Paduricea Verde" (Zeleonyi Bor) de la Vadul lui Voda.

In jur de 40 de tineri din diferite localitati ale Moldovei (Chisinau, Ialoveni, Leova, Stefan Voda, Basarabeasca, Telenesti) au fost antrenati pe parcursul a patru zile intr-o serie de activitati intelectuale, jocuri, ateliere. Dupa parerea celor mai multi participanti, tabara a fost un mare succes.

Comentarii (61) Vizualizari: 21461

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 28 - 32 din 32
Advertisement

On-line

Avem 3 vizitatori online

Meniu Campionat