Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Tabara
Tabăra de Vară 2014 - info
Evaluare Utilizator: / 1

În perioada 29 iunie – 5 iulie 2014, este planificată a 8-a ediție a Tabărei de Vară de Jocuri Intelectuale. Ca și în anii precedenți, aceasta se va desfășura la Vadul lui Vodă. Pregătirea evenimentului a început, iar detaliile și formularul de înregistrare vor fi disponibilie în curând.

 

În acest an vor fi disponibile circa 36 de locuri pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 15 şi 20 de ani. Participarea la Tabără se va face în baza selectării de către comisia organizatorică şi contra unei taxe. La moment nu dispunem de o finanțare consistentă pentru eveniment, însă depunem eforturi pentru asigurarea acesteia. Respectiv, taxa de participare va fi de circa 1000 lei (cu reducere în caz de achitare preventivă). Vom avea parte de câteva sponsorizări.

 

Pe parcursul taberei sunt planificate: activităţi intelectuale în grup şi individuale, concursuri şi ateliere. Tabăra presupune un program bine structurat şi atractiv, şi este destinată tinerilor interesaţi de jocurile intelectuale sau care ar dori să descopere mai multe despre domeniul respectiv.

Comentarii (1) Vizualizari: 2251

Citeste mai departe...
 
Tabara de Vara 2014
Evaluare Utilizator: / 2

Tabăra de vară 2014În perioada 6 – 12 iulie 2014 (6 nopți), la Vadul lui Vodă va avea loc Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale, ediția a 8-a, organizată de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale. Tabăra va avea loc la baza ”Trandafir” (ca și anul trecut).

 

Cui îi este destinată tabăra: tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani. Sunt așteptați tinerii care vor să afle mai multe despre jocurile intelectuale, dar și să petreacă o săptămână frumoasă într-un mediu intelectual.

 

Modalitatea de selectare a participanților: în baza formularelor completate pe pagina www.cuc.md. Răspunsul privind acceptarea participantului va fi expediat în termen de 2-4 zile din momentul recepționării formularului.

 

Ce include tabăra: un program plin cu activități intelectuale, în grup și individuale. Participanții vor lua parte la un număr mare de concursuri, ateliere, vor putea să-și petreacă serile încercându-și forțele la diverse jocuri de societate sau urmărind filme din lista propusă. Doar câteva exemple dintre jocurile pe care le vor încerca participanții: Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Banalități, Treasure Hunting, etc. Pe parcursul taberei, participanții vor putea câștiga premii sub formă de cărți, jocuri de societate și nu numai.

 

Taxa de participare: 800 lei (în cazul achitării taxei până la data de 30 iunie inclusiv) sau 950 lei (în cazul achitării taxei în perioada 1-6 iulie inclusiv). Vor fi puse la dispoziție mai multe modalități de achitare, prin transfer sau în numerar. Taxa de participare include toate cele necesare: transportul Chișinău - Vadul lui Vodă - Chișinău (cei din alte localități vor putea lua autobuzul din Chișinău sau să meargă direct la tabără), cazarea, alimentația completă, participarea la toate activitățile.

 

În interiorul știrii găsiți câteva poze de la Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale 2013, organizată în baza unui grant oferit de Ambasada SUA în Republica Moldova.

 

Partener general al evenimentului:

Compania Moldcell 

 

Partenerii evenimentului:

American Chamber of Commerce in Moldova

Sudzucker Moldova S.A.

Brainstorm Cafe

aqua unIQa
Orhei-Vit S.A.
Veka

 

Parteneri media:

diez.md

fest.md
yupi.md

 

Moldcell
 

Comentarii (6) Vizualizari: 6029

Citeste mai departe...
 
Tabăra de Vară 2013 - informaţie
Evaluare Utilizator: / 0
În perioada 30 iunie – 7 iulie 2013, la baza de odihnă „Trandafir” (Vadul lui Vodă), a avut loc Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale, ediţia a 7-a. În acest an au participat 46 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 şi 21 ani.  

Pe parcursul celor 7 zile, tinerii au fost implicaţi în numeroase activităţi intelectuale în grup şi individuale, concursuri şi ateliere şi au fost iniţiaţi în domeniul jocurilor intelectuale. Printre activităţile organizate la tabără menţionăm: Atelier „Echipa”, Atelier „Compunerea întrebărilor”, Atelier „Tehnici de Joc”, Jocuri Ce?Unde?Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Svoia Igra, Erudit Quartet, Erudit Cafe, Erudit Loto, Joc „Piramida”, ş.a. 

Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale datorează succesul său în primul rând voluntarilor - 8 tineri, membri ai Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, care au depus efort maxim timp de câteva luni de pregătire pentru a realiza 7 zile de neuitat tinerilor dornici de jocuri intelectuale. 

Partenerii noştri au fost: Ambasada Statelor Unite ale Americii din Moldova şi Compania „Moldcell” SA – lider în industria în care activează. De asemenea, Uniunea Internaţională a Tineretului din Moldova care a contribuit la fondul de premii. 

Nu în ultimul rând, vrem să mulţumim participanţilor celei de-a şaptea ediţii a Taberei de vară de Jocuri Intelectuale. Vă mulţumim că sunteţi frumoşi, activi şi plini de viaţă. Clubul nostru înfloreşte odată cu voi!

Comentarii (1) Vizualizari: 2270

 
Tabăra de Vară 2013
Evaluare Utilizator: / 11

În perioada 30 iunie – 7 iulie 2013, la baza de odihnă „Trandafir” (Vadul lui Vodă), va avea loc Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale, ediţia a 7-a. Sunt disponibile 40 de locuri pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani. Participarea la Tabără se face în baza selectării de către comisia organizatorică şi contra unei taxe modice.

 

Pe parcursul taberei sunt planificate: activităţi intelectuale în grup şi individuale, concursuri şi ateliere. Tabăra presupune un program bine structurat şi atractiv, şi este destinată tinerilor interesaţi de jocurile intelectuale sau care ar dori să descopere mai multe despre domeniul respectiv.

 

Participarea la tabără implică o taxă de participare de 400 lei, în cazul achitării până la data de 10 iunie 2013, sau de 500 lei, în cazul achitării până la data de început a taberei* (*Taxa de participare poate suferi modificări minore pe parcursul evaluării bugetului. Valoarea nu va fi modificată pentru taxele deja achitate).

 

Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale este organizată de către Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale cu sprijinul financiar oferit de Ambasadei Statelor Unite ale Americii din Moldova.

 

Doritorii pot aplica completând formularul disponibil pe site-ul www.cuc.md. Formularele primite vor fi evaluate treptat, iar persoanele acceptate vor primi scrisori de confirmare.

 

FORMULAR

(Atenţie! În acest moment, toate locurile pentru Tabără au fost ocupate. Puteţi completa în continuare formularul şi există posibilitatea contactării Dumneavoastră în cazul în care cineva din lista de bază va renunţa la locul său.) 

 

Am stabilit locul plecării autobuzului din Chişinău către Vadul lui Vodă:

mun. Chişinău, sectorul Râşcani, intersecţia bulevardului Moscovei cu str. Miron Costin - duminică, 30 iunie, ora 10.30.

 

Înapoi, autobuzul va sosi în acelaşi loc, duminică, 7 iulie, ora 12.00. 

Comentarii (23) Vizualizari: 5080

Citeste mai departe...
 
Tabara de Vara de JI 2013
Evaluare Utilizator: / 5
Avem plăcerea să vă anunţăm că astăzi am semnat actul cu privire la oferirea unui grant din partea Ambasadei SUA, în mărime de 3.627 USD, acordat Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale pentru organizarea Taberei de Vară de Jocuri Intelectuale. Este primul grant primit de Clubul nostru şi sperăm să fie un bun început. Personal, mulţumesc membrilor Clubului care au pregătit proiectul şi au făcut acest fapt posibil. 

Vom începe pregătirea Taberei în a doua jumătate a lunii martie. Persoanele care doresc să contribuie la procesul de pregătire îmi pot scrie pe adresa octavsireteanu PE yahoo PUNCT com. Persoanele care doresc să vină la tabără în calitate de participanţi sunt încurajate să completeze formularul de înregistrare care va fi disponibil la începutul lunii aprilie. Tabăra este preconizată pentru perioada 30 iunie – 7 iulie 2013.

Comentarii (2) Vizualizari: 2338

 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 10 - 18 din 31
Advertisement

On-line

Meniu Campionat