Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow General arrow QUIZUL #69 sub acoperire
QUIZUL #69 sub acoperire
Evaluare Utilizator: / 0
SlabExcelent 

 

QUIZUL

Luni, 20 mai 2024, de la 19:00, va avea loc Quizul #69, la Lake House BrewPub. Îndrăznește să-ți testezi limitele și să-ți pictezi cunoștințele la un quiz intelectual 18+! Dă frâu liber imaginației tale și intră într-o lume a întrebărilor provocatoare, cu teme variate ce te vor face să gândești dincolo de convențional. Vino alături de noi pentru o seară plină de curiozitate și rafinament intelectual. Intrarea este permisă numai celor cu vârsta de 18 ani și peste.

QUIZUL este un joc intelectual distractiv în care echipe de cel mult 7 persoane încearcă să acumuleze cât mai multe puncte. Îți garantăm întrebări bune, concurență acerbă și multe emoții pozitive.

Jocul e compus din câteva runde tematice și o întrebare finală. Cu un pic de logică, atenție și cunoștințe generale, fiecare poate pleca acasă cu impresii excelente. Iar cu puțin noroc – chiar și cu un premiu!

QUIZUL este gata să primească jucători de toate vârstele. Pentru a vă simți pregătiți de joc, răsfoiți cele mai recente titluri de știri, ascultați cele mai noi piese, luați-vă dispoziția bună și adunați-vă echipa luni, la 19:00 la Lake House BrewPub (Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 182).

Taxă de participare: 60 lei/ jucător.
Înregistrarea echipelor: pe acest LINK.
Te așteptăm!


Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 201

  Comenteaza primul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >

On-line

Meniu Campionat