Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Tabara arrow Tabăra de Vară 2013 - informaţie
Tabăra de Vară 2013 - informaţie
Evaluare Utilizator: / 0
SlabExcelent 
În perioada 30 iunie – 7 iulie 2013, la baza de odihnă „Trandafir” (Vadul lui Vodă), a avut loc Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale, ediţia a 7-a. În acest an au participat 46 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 şi 21 ani.  

Pe parcursul celor 7 zile, tinerii au fost implicaţi în numeroase activităţi intelectuale în grup şi individuale, concursuri şi ateliere şi au fost iniţiaţi în domeniul jocurilor intelectuale. Printre activităţile organizate la tabără menţionăm: Atelier „Echipa”, Atelier „Compunerea întrebărilor”, Atelier „Tehnici de Joc”, Jocuri Ce?Unde?Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Svoia Igra, Erudit Quartet, Erudit Cafe, Erudit Loto, Joc „Piramida”, ş.a. 

Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale datorează succesul său în primul rând voluntarilor - 8 tineri, membri ai Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, care au depus efort maxim timp de câteva luni de pregătire pentru a realiza 7 zile de neuitat tinerilor dornici de jocuri intelectuale. 

Partenerii noştri au fost: Ambasada Statelor Unite ale Americii din Moldova şi Compania „Moldcell” SA – lider în industria în care activează. De asemenea, Uniunea Internaţională a Tineretului din Moldova care a contribuit la fondul de premii. 

Nu în ultimul rând, vrem să mulţumim participanţilor celei de-a şaptea ediţii a Taberei de vară de Jocuri Intelectuale. Vă mulţumim că sunteţi frumoşi, activi şi plini de viaţă. Clubul nostru înfloreşte odată cu voi!

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 1701

  Comentarii (1)
 1 Scris de Octavian Sireteanu, la 22-07-2013 10:27
Mai târziu am să public aici câteva date obţinute din anchetele completate de participanţi, plus alte materiale interesante.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
Urmator >
Advertisement

On-line

Meniu Campionat