Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow General arrow Inspire Business - BUZZ!Camp Chișinău
Inspire Business - BUZZ!Camp Chișinău
Evaluare Utilizator: / 0
SlabExcelent 
Active ImageBUZZ!Camp vine în Chișinău! 

Inspire Business depășește granițele și vine în Chișinău să îți ofere porția de cunoștințe, motivație și inspirație necesare pentru o carieră de succes. Vrem ca acest eveniment să fie un semnal de alarmă, un ceas deșteptător menit să-ți aducă aminte că e momentul să acționezi. ACUM! 

Evenimentul este creat pentru  tinerii cu potențial, care sunt interesați de dezvoltarea lor personală și de asimilarea cât mai multor cunoștințe. Pe 18 mai, în Chișinău, vei avea ocazia să interacționezi cu traineri renumiți, vedete și reprezentanți ai companiilor de top, printre care și Coca-Cola Hellenic. Află mai multe despre eveniment și înscrie-te pe http://buzzcamp.ro/event/chisinau/.

Active Image


Evenimentul este organizat cu sprijinul următorilor parteneri media: publika.md, timpul.md, civic.md, studentie.md, dezvoltare.md, fest.md, ong.md, allfun.md, AIESEC Chișinău, AEGEE Chișinău, BEST Chișinău, Alianța Studenților din Moldova, Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Liga Tineretului, Clubul Tinerilor Jurnaliști, Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, Asociația de Voluntariat Internațional din Moldova
, Institutul de Instruire în Dezvoltare MilleniuM, MediaPoint, Tinerii din Moldova pentru Dezvoltare etc.
 

Dacă ai întrebări ne poți contacta la info[at]inspirebusiness.ro sau pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/buzzcamp.ro). 

***

Inspire Business este o companie creativă și inspirațională, recunoscută pe piața din România pentru implementarea proiectelor educaționale, de publicitate, strategie și publishing. Suntem cei care aduc conceptul de promovare la un alt nivel, ce depășește mediul convențional. Promovăm nu doar imaginea și brandul de companie al partenerilor noștri, ci și oamenii, valorile și credințele acestora. Compania Inspire Business este cunoscută pe piața din România pentru proiectele dedicate celor două target-uri: corporate și young.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 6396

  Comenteaza primul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >

On-line

Avem 2 vizitatori online

Meniu Campionat