Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Blog arrow Cuiva ii plac recenziile din Artcom

INTRODU CONTINUT IN BLOG !
(legaturi catre textele tale vor fi afisate pe pagina profilului tau)

 
Cuiva ii plac recenziile din Artcom
Evaluare Utilizator: / 1
SlabExcelent 

De ce sa te apuci singur sa citesti carti/privesti filme pentru a-ti omori apoi neuronii scriind o recenzie pentru revista la care lucrezi, daca sunt intelectualii de pe site-ul cuc.md care pot sa o faca pentru tine? ...

Am descoperit intamplator azi un interes deosebit aratat de cineva pentru recenziile de pe acest site. O oarecare (cenzurat) care aparent e responsabila pentru rubrica culturala a revistei (cenzurat) (publicatie informativa a Asociatiei Obstesti "Cultura Noua" or. Straseni) in numarul de pe 1 decembrie 2008, a "publicat" 2 recenzii la rubrica culturala a revistei: una pentru filmul "California Dreamin'" si alta pentru romanul "Strainul". Aceste 2 recenzii "inedite" nu se deosebesc nici cu un singur cuvant de recenziile celor 2 titluri mentionate mai sus care au aparut pe acest site la rubrica Artcom, scrise prima de Marcel Spataru, a doua de subsemnatul. In orice caz la locul autorului la ambele in numarul revistei sta numele (cenzurat) pentru truda pe care a depus-o facand copy-paste.

Pentru greutatea cuvintelor si a verifica informatia, iata un link foarte util (si anume la numarul respectiv al revistei): (cenzurat). Rubrica culturala se afla la ultima pagina.

Nu am nici un fel de interese in acest context, dar nu cred ca e ciudat ca m-a iritat situatia descoperita.

Nota: Anumite detalii din acest articol au fost cenzurate pe data de 8 aprilie 2010, de propriul autor, dupa ce persoana in cauza a gasit autorul (facebook), ca urmare a faptului ca persoana in cauza a fost gasita la randul ei de persoane care au citit acest articol. Ea si-a prezentat rationamentul de "personal approach", precum si rugamintea de a-i fi scos numele (evitand totusi sa isi ceara scuze, ci dimpotriva). Pentru ca viitorul cuiva sa nu fie patat de o reputatie nu foarte buna doar din cauza unei greseli copilaresti dintr-un trecut indepartat, am luat totusi decizia de a cenzura aceste detalii, pentru ca la un search ulterior al numelui respectiv pe google sa nu mai apara articolul dat. Cu toate acestea, articolul ramane.ca dovada ulterioara de consecintele plagiatului si al muncii necinstite.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 9672

  Comentarii (4)
 4 Scris de Corneliu Rosca, la 11-01-2010 15:13
Probabil
 3 Scris de Octavian Sireteanu, la 11-01-2010 14:34
Asta tu n-ai inteles mesajul meu.
 2 Scris de Corneliu Rosca, la 11-01-2010 14:26
Mda, Octav... completely missed the point.
 1 Scris de Octavian Sireteanu, la 11-01-2010 10:09
Ei, lasa Cornel, ca ti-a apreciat cineva recenzia ... :) 
Daca mai insera si sursa - poate a aparea vreun fan club C.Rosca la Straseni :) 
Da, si poate convins de recenzie, se apuca cineva sa citeasca "Strainul" si la Straseni.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
Advertisement

On-line

Avem 22 vizitatori online

Meniu Campionat