Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Noutati CUC arrow Campionatul Moldovei la Ce? Unde? Cand?
Campionatul Moldovei la Ce? Unde? Cand?
Evaluare Utilizator: / 5
SlabExcelent 

 Campionatul Moldovei la jocul intelectual „Ce? Unde? Când?”  a avut loc la 28 şi 29 martie 2009. Competiţia s-a desfăşurat în două etape lingvistice, româna şi rusa, şi a unit 43 de echipe din mai multe oraşe. „Cu an ce trece e tot mai greu să devenim campioni, pentru că nivelul concurenţilor permanent creşte. Pentru a câştiga în continuare, ne autoperfecţionăm an de an”, a declarat Grigori Alhazov, multiplu campion al Moldovei la „Ce? Unde? Când?”

În rezultatul celor două etape, echipa OR s-a adeverit să fie cea mai bună. Membrii echipei, veteranii jocului şi multipli campioni naţionali, Grigori Alhazov, Constantin Belous, Sergei Şihov, Vitali Chirilov, Ian Feldman, Valeri Leoncenco au reuşit să răspundă la 61 de întrebări din 96. Pe locul doi s-a clasat echipa Tilimilitreamdia, formată din foşti absolvenţi ai Universităţii Tehnice din Moldova cu 47 răspunsuri corecte, în timp ce locul trei i-a revenit echipei Carte Blanche, cu 43 de puncte.

Echipa OR va reprezenta Moldova la Campionatul Lumii la Jocurile Intelectuale unde ei vor concura cu cele mai puternice echipe din mai multe ţări din Europa, Asia şi America.

„Pentru mine orice victorie este plăcută şi semnificativă, iar în acest an ne-a fost mult mai greu să ne confirmăm întâietatea. Sunt foarte fericit că ne-a reuşit, şi anume pentru astfel de momente şi merită de jucat”, a adăugat Grigori Alhazov.

Campionatul Moldovei la "Ce? Unde? Când?" a fost organizat în comun de Clubul Intigra şi Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale. "Ce? Unde? Când?" este un joc intelectual la care participă mai multe echipe formate din câte 6 jucatori, ce trebuie să raspundă la intrebări de inteligenţă, logică, erudiţie, şi perspicacitate, având la dispoziţie doar un minut per întrebare.

(multumiri Unimediei, de unde a fost preluata stirea)

***

La 28 si 29 martie 2009 va avea loc Campionatul Moldovei la Ce? Unde? Cand? 2009. Campionatul este realizat in comun de Clubul Intigra si Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale. Campionatul se desfasoara in 2 etape (romana si rusa).

28 martie, ora 15:30 - Liceul Gaudeamus - etapa romana
29 martie, ora 14:00 - Liceul Gaudeamus - etapa rusa

[Orele 15:30 si 14:00 sunt orele de inceput ale competitiei, nu orele la care incep sa se stranga echipele, luand in consideratie meciul de sambata si oaspetii din alte localitati de duminica]

Taxa de participare: 60 lei / echipa / etapa
Echipele sunt rugate sa pregateasca banii fara rest!

S-au inregistrat preventiv (inregistrarea componentei va fi pe loc, la Gaudeamus): Turnul Alb, Acord, 10 Lei, SER, Busuioc, Kakulla, A-Style, 777, What's Up, Karlson, Asachi, Echipa 17, Nuri, B3, Chipitoc, Fantastic 7, A-Team, Q-Team, WTH, Boom, IMBA, Intel, H5N1, Sihastrii, Olimp, Gladiolus, GS, Feel Good Inc., Xperience.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 11654

  Comentarii (75)
 75 Scris de Ceban Maxim, la 18-04-2009 11:45
tak jenea de ce ridici asha galagie? 
shtii foarte bine cum s-a primit asha 
asta e posibil - 1. Un user putea vota de mai multe ori, odata cu IP de la domiciliu, odata cu IP de la universitate/job  
da, daca shtii login/pass 2. O persoana putea sa voteze de mai multe ori , folosind nicknamuri diferite  
nu se poate - 3. Au votat userii care au fost stersi  
tre de controlat - 4. S-au numarat gresit voturile
 74 Scris de Vitalie Surugiu, la 17-04-2009 18:47
Da Marcel, iaca asta frauda jestokaia, comii nici nu am jisat la asha prportii :grin  
Cel e a facut-o ar putea duce prelegeri acestora
 73 Scris de Marcel Spataru, la 17-04-2009 18:19
LISHNISHTE, ANALIZAM INCLACLARLI!
 72 Scris de Marcel Spataru, la 17-04-2009 18:18
Trebuie sa analizam INCLACLARLI! 
:grin
 71 Scris de Viorel Chihai, la 17-04-2009 17:49
:)))) 
 
Trebuie de facut o comisie speciala intr-u verificarea userilor, cit si IP-urilor. 
 
De renumarare cine se ocupa?
 70 Scris de Eugene Zinkovsky, la 17-04-2009 17:44
Cred ca s-ar putea afirma urmatoarele inclacari: 
1. Un user putea vota de mai multe ori, odata cu IP de la domiciliu, odata cu IP de la universitate/job 
2. O persoana putea sa voteze de mai multe ori , folosind nicknamuri diferite 
3. Au votat userii care au fost stersi 
4. S-au numarat gresit voturile  
 
Daca mai avetzi var, scrietzi, orce dovada conteaza
 69 Scris de Marcel Spataru, la 17-04-2009 14:55
Vreti sa vedeti un exemplu de voturi fraudate: 
http://www.cuc.md/index.php?option=com_poll&task=results&id=38 
 
N-au fost atatia participanti la Campionat, cate voturi s-au acumulat ;)
 68 Scris de Olga Rosca, la 02-04-2009 18:19
http://allfun.md/index.php?page=projects&id=1220878497&sid=1220878497&pid=2919 
 
Stirea a mai fost publicata si de Infotag, dar nu si pe Internet, doar cei ce au abonati la stirile Infotag au vazut-o :)
 67 Scris de Grigori Alhazov, la 02-04-2009 12:36
Intrebarile ambelor etape vor aparea pe site odata cu expirarea moratoriului pe discutarea lor impus de alte tari unde se joaca. Din cite stiu eu, expira pe data de 14 aprilie. Problema mare a primei etape a fost ca nu s-au citit comentariile, sper ca cu plasarea intrebarilor pe site se va clarifica putin esenta lor. 
 
Referitor la taxa de participare - din contul ei au fost platite intrebarile, deoarece un pachet pentru campionat costa bani. Ambele pachete au fost de un nivel bun, problemele ce apar nu depind de calitatea intrebarilor. Cornel, achitarea taxei de participare este o practica comuna, nu cred ca este cazul sa te enervezi. 
 
Octavian - am adus la cunostinta organizatorilor dorinta ta de a participa in organizarea etapei romane la anul. Cred ca este o idee buna. 
 
Cum a spus si Marcel, la Intigra noi jucam in fiecare duminica, si daca aveti dorinta sa jucati intrebarile calitative in limba originala - va asteptam. Echipele Carte Blanche si Acord asa si fac, si anume acestui fapt se datoreaza rezultatele bune obtinute la campionat.
 66 Intrebarile de la etapa rusa
Scris de Alina Dolghier, la 30-03-2009 16:44
Pacat ca nu am venit duminica :cry Ne-am gandit gresit ca daca la etapa romana nu prea am zburat de placere, la cea rusa cu atat mai mult :sigh 
 
Da intrebarile sunt disponibile undeva? Rog foarte mult pe cine le are sa zica ;)
 65 Scris de Veronica Vragaleva, la 30-03-2009 14:45
2 Viorel: 
Buna precizare cu rasucirea mintii ;)  
Intr-adevar, intrebarile in rusa ori din cauza experientei de peste 10 ani a autorilor, ori din alte cauze neitelese de mine sunt cu mult mai bogate in "wow!!!! Ce frumos!!!". 
E foarte greu dupa asa intrebari sa revii la intrebari care este obisnuit sa fie puse la noi.... 
nu!! a noastre nu sunt mai simple, dar putine din ele implica si simplitate, si iziuminca, fapt intilnit in multe intrebari ale autorilor rusi. 
PS: Promit sa fac tot posibilul sa facem un pachet pe cinste la Maraton!!
 64 Scris de Viorel Chihai, la 30-03-2009 09:44
Da, intrebari de nota 10. Raspunsul era ca capsuna de pe tort. Cel mai important era sa nu te axezi pe un punct concret de vedere, dar sa-ti rasucesti gindurile la 180 de grade si sa gindesti creativ. Unele intr-adevar erau de cunostinga generala (cine stie vre-un scriitor belgian?). Asta e, trebuie de citit mai mult. Si de jucat mai mult :)
 63 Scris de Cumpanici Maxim, la 30-03-2009 09:35
Mie personal si echipei in general ne-au placut foarte mult etapa a doua a CM. 
Intrebarile au fost cam asa: 
70% foarte bune 
20% bune 
si doar vreo 10% neluabile(asta pentru noi 
:grin, dar cred ca cei ce cunosc mai bine cultura rusa se descurcau si cu ele ) 
 
Din cate am inteles insasi Druzi a fost redactorul lor.  
Plus la aceasta, a mai fost si liniste.
 62 Scris de Marcel Spataru, la 30-03-2009 08:51
Foarte bune intrebarile de ieri. 
Cei care au avut curajul sa vina, cred ca au primit placere de la joc. 
 
o explicatzie ar fi superioritatea natiunii noastra in a face intrebari mai bune decat rasele slavone  
Rusii joaca in fiecare duminica. Vino sa-i inveti sa faca intrebari mai bune.
 61 Scris de G G, la 29-03-2009 21:51
intrebarile de az au fost pur si simplu superbe.ar fi fost minunat daca si ieri erau intrebari de acelasi nivel, nu era sa am impresia ca pierd timpul aiurea.
 60 Scris de Tim AK_47, la 29-03-2009 21:20
Jocul de astazi mi-a placut, lucru p/u care le multsumesc in mare parte coechipierilor mei :) Participand p/u prima data la Campionatul Moldovei, parerea mea este ca etapa romana a fost mai dificila decat cea rusa. Spre exemplu ekipa noastra, in care totsi suntem romani, a avut un randament mai mare la etapa rusa.
 59 Scris de Vitalie Surugiu, la 29-03-2009 20:58
Intrebarile de ieri nu au fost chiar asha de aiurea. Pur shi simplu nu erau de nivelul majoritatii echipelor, inclusiv shi a noastra. 
Mie tot nu mi-au placut intrebarile de ieri dar nu pentru ca erau proaste, ci pentru ca erau traduse din l. rusa (cam aiurea) shi astfel se pierdea "iziumminca" intrebarii la o buna parte din ele. Trebuia sa le traduci inapoi in rusa ca poate sa-ti dai seama cam ce o avut in vedere. Prin contrast intrebarile de azi au sunat mult mai frumos pentru ca erau citite in forma lor originala, dar asta mult cconteaza. 
In orice caz felicit toate echipele participante la acest campionat, mai ales cele care nu s-au speriat de etapa in l. rusa :)
 58 Scris de Octavian Sireteanu, la 29-03-2009 20:47
"Octavian - intrebarea cu vecinyi jid de ce te-a deranjat? Pentru ca e grea, sau pentru ca e usoara?" - pentru ca asta nu-i intrebare de CUC.
 57 Scris de Dabija Orest, la 29-03-2009 19:55
da, etapa de ieri o fost kam stranie...am impresia ka la vre-o 15 intrebari cel putin reactia la majoritatea echipelor era WTF??? dupa ce auzeau raspunsul corect... 
si apropo, la un concert nu exista doar o "uborshitza", kam ilogic raspunsul... si cu animalul cela, cum yi spune A-I-E??? 
o explicatzie ar fi superioritatea natiunii noastra in a face intrebari mai bune decat rasele slavone...ei da parca asta e o noutate ;)
 56 Scris de Marcel Spataru, la 29-03-2009 19:20
Cred ca sunteti cam duri referitor la etapa romana. Mie personal intrebarile mi-au placut. Mai mult decat multe intrebari din Campionatul de pana acum. Observati si lipsa conflictelor si a contestatiilor. 
Cat despre "organizare de doi bani" - fiecare cu parerea lui. Dar pe cei mai critici o sa-i invit personal data viitoare sa se implice ca organizatori.  
Octavian - intrebarea cu vecinyi jid de ce te-a deranjat? Pentru ca e grea, sau pentru ca e usoara?  
Succese!
 55 Scris de Grigore Rosca, la 29-03-2009 10:19
Mda,speram ca etapa in rusa v-a fi mai buna :grin :grin
 54 Scris de Corneliu Rosca, la 29-03-2009 03:31
Sincer - o organizare de doi bani!!! Sa mai aiba tupeu sa ceara bani pentru asa ceva!!! M-am enervat la culme...
 53 Scris de Octavian Sireteanu, la 28-03-2009 22:56
A lasat de dorit etapa de azi de la CM. O multime de intrebari ce nu-si au rostul, altele pe care nu le intelegi nici dupa ce auzi raspunsul corect. Intrebari de tipul "vechnyi jid", sau "maturatorul" care a fost atat de banala ca nu-si merita locul nici intr-un pachet de Divizii (asa de banala, ca nici macar nu am raspuns asa), etc. etc. La un moment am avut impresia ca jucam in Campionatul URSS, nu la Campionatul Moldovei, etapa romana. Daca tot nu conteaza pentru calificarea la Campionatul Mondial (din cate stiu), se putea de facut ceva cu un cat de mic specific national.  
Au fost si lucruri mai bune, de ex. citirea intrebarilor mai buna decat anul trecut (oricum mai este inca foarte mult de lucru). Inteleg ca e pentru prima data pentru prezentatoare si chiar m-a amuzat fraza "Ce? Tot eu sa citesc raspunsurile?" :) Chiar a zis asta? Eu asa am auzit. 
P.S. Concluzie celor spuse, as ruga organizatorii de la anul, daca vor avea nevoie - sa-mi ceara ajutorul si ma voi oferi cu placere sa fac un pachet bun, chiar fiind constient de ratarea unui campionat. 
P.S.2. Raman in asteptarea unei etape mai bune maine. 
P.S.3. Felicitari coechipierilor pentru cel mai bun loc dintre echipele inregistrate in Campionatul CUC. :)
 52 Scris de Alina Dolghier, la 28-03-2009 22:46
Neobisnuite intrebari, cred ca cei care le-au compus au alte reguli de creare a lor. Mie ale noastre \"de toate zilele\" mai tare imi plac :) 
La vreo 30% din intrebari chiar nu am inteles cum puteai ajunge logic la un raspuns univoc.
 51 Scris de Corneliu Rosca, la 28-03-2009 13:41
Apu totusi vor fi si locuri pentru cativa spectatori sau nu?
 50 Scris de Fala Alexandru, la 28-03-2009 12:11
Daca doriti ca totul sa inceapa la timp va fi nevoie de citiva voluntari pe la 2:30 pentru a aranja sala festiva. 
Al doilea moment, CEL MAI IMPORTANT, la 3 in Gaudeamus sunt inca lectii, asa ca sa fie cea mai mare lineste.
 49 Scris de Marcel Spataru, la 28-03-2009 09:01
Vor fi 4 runde a cate 15 intrebari,  
iar la 15.30 SE VA CITI prima intrebare,  
indiferent de cate echipe sunt in sala. 
 
Inregistrarea echipelor se face de la ora 15.00 in fata liceului
 48 Scris de Lilian Bejan, la 28-03-2009 08:51
XP
 47 Scris de Corneliu Rosca, la 28-03-2009 01:38
Asa o intrebare: se va permite prezenta unor spectatori la campionat? Sunt niste persoane care ar dori sa vina sa vada, insa fara sa participe..
 46 Fell good inc.
Scris de Nistor Alexandru, la 27-03-2009 21:55
Feel good Inc. se inscrie ;)
 45 Scris de Muravschi Eugen, la 27-03-2009 21:42
Busuioc se retrage :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry
 44 Scris de Dabija Orest, la 27-03-2009 20:29
GS vine neaparat la prima etapa 
la etapa secunda nu...din cauza limbii
 43 Scris de Diacenco Doina, la 27-03-2009 19:35
Din pacate ma vad nevoita sa retrag inscrierea Echipei A-Style in Campionat. (trei din cei cinci membri ai echipei stau pe buletin acasa) :sigh  
 
P.S.: Succes tuturor shi distractsie placuta!
 42 Scris de Homina Olga, la 27-03-2009 19:34
Gladiolus participa
 41 Scris de Eugene Zinkovsky, la 27-03-2009 17:17
eu sund deacord si cu 2 runde a cyte 22,5 intrebari :)
 40 Scris de Viorel Chihai, la 27-03-2009 15:57
O intrebare, care va fi formatul Campionatului? 3 runde a cite 15 intrebari?
 39 Scris de Alina Dolghier, la 27-03-2009 15:39
Posibil si Olimp (62,3%)
 38 Scris de Veronica Vragaleva, la 27-03-2009 14:56
Intr-adevar duminica e turnamentul national la dezbateri si o serie de cuceri sunt si arbitri acolo , si jucatori. 
Ar fi urit sa le prejudiciem interesele 8)  
Oricum, cred ca se rezolva tot daca duminica sa incepe tot pe la vreo 2...
 37 Scris de Iulian Gramatki, la 27-03-2009 14:02
Sihastrii intra.
 36 Scris de Alex Railean, la 27-03-2009 10:14
Bine, echipa H5N1 tot participa.
 35 Scris de Marcel Spataru, la 27-03-2009 09:26
Da, Alex. Aceasta competitie nu face parte din Campionatul CUC. Ea va afecta doar ratingul (randamentul) echipelor si doar etapa in limba romana.
 34 Scris de Alex Railean, la 27-03-2009 09:23
Aceasta competitie se desfasoara paralel cu campionatul CUC, da? Adica rezultatele nu vor afecta situatia din tabelul scorurilor, ci va afecta doar statistica?
 33 Scris de Vadim Culea, la 27-03-2009 08:43
Intel tot vine.
 32 Scris de Marcel Spataru, la 27-03-2009 08:40
ATENTIE tuturor participantilor. Inregistrarea echipelor incepe de la ora 15.10! 
La 15.30 se va citi prima intrebare.  
Autorii intrebarilor si prezentatorii sunt cei de la Intigra si ei nu asteapta. 
Cine intarzie, joaca de la intrebarea la care au venit.
 31 Scris de Alexei Ciobanu, la 26-03-2009 23:04
IMBA
 30 Scris de Eugenia Grosu, la 26-03-2009 22:20
BOOM
 29 Scris de Adrian Doncenco, la 26-03-2009 21:23
WTH.
 28 ae
Scris de Ion Coban, la 26-03-2009 20:42
Q-Team pe loc 8)
 27 Scris de Victor Ivascu, la 26-03-2009 20:02
A-Team vine ....
 26 Scris de Igor Aksynti, la 26-03-2009 18:45
Fantastic 7 tot 
 
P.S. se poate de facut cumva cuc.md sa arate si semnele diacritice?
 25 Scris de G G, la 26-03-2009 18:30
Chipitoc vine.. poate vine..
 24 Scris de butterfly butterfly, la 26-03-2009 18:21
vine si b3 ... :)
 23 Scris de Diomid Revenco, la 26-03-2009 14:51
Nuri vine :)
 22 Scris de konstantza dohotaru, la 26-03-2009 14:24
ekipa 17 vine
 21 Scris de Eugeniu Zolotco, la 25-03-2009 23:50
Da' chiar nu se poate de facut o intelegere cu clubul de dezbateri?  
Mda, din cite aud eu, pe stadionul Zimbru va fi un sector aparte ocupat doar de membrii CMJI, cel mai galagios sector, probabil :) Ma grabesc si eu acolo...
 20 Scris de Marcel Spataru, la 25-03-2009 23:39
Personal, si eu sunt pentru un Campionat sambata/duminica asta. Asta ar facilita mult lucrurile. 
Pana la urma, asa si va fi probabil. 
Iar ca sa terminam mai devreme, unica solutie e sa incepem mai devreme. 
 
Duminica intr-adevar va trebui sa incepem pe la 13.00-14.00. Problema e ca in aceeasi zi la Gaudeamus e un turnament de dezbateri.
 19 Scris de DaNna Negrescu, la 25-03-2009 23:03
Echipa Karlson ar dori sa participe si ea la Campionat.. de vreme ce tot nu sunt divizii.. :grin
 18 Scris de Octavian Sireteanu, la 25-03-2009 22:58
Eu sunt pentru Campionatul Moldovei in aceasta sambata si duminica. Referitor la ora - stiu ca sambata sunt lectii la Gaudeamus, dar pentru ziua de duminica s-ar putea de inceput mai devreme. 
De asemenea, as fi pentru amanarea etapei a 5-a din week-end-ul alegerilor.
 17 Scris de Nicu Istrate, la 25-03-2009 20:48
Echipa What\'s Up? va fi onorata sa particpe si ea la Campionatul Moldovei la Ce? Unde? Cand? 2009.
 16 Scris de cojocaru olga, la 25-03-2009 20:27
inregistrez echipa 777 pentru participare la campionat
 15 Scris de Vitalie Surugiu, la 25-03-2009 20:21
Nu, Marcel, hai ca eu am facut deja perturbatii in schema mea de lucru, l-am rugat pe un om sa vina in locul meu sambata asta. Trebu pur shi simplu sa se inceapa mai devreme totul, poate chiar shi la 12.00, daca e posibil.
 14 Scris de Vitalie Surugiu, la 25-03-2009 20:21
Nu, Marcel, hai ca eu am facut deja perturbatii in schema mea de lucru, l-am rugat pe un om sa vina in locul meu sambata asta. Trebu pur shi simplu sa se inceapa mai devreme totul, poate chiar shi la 12.00, daca e posibil.
 13 Scris de Marcel Spataru, la 25-03-2009 20:03
Sandu, sambata joaca selectionata Moldovei.  
Multi din CUC si din Intigra ar vrea sa mearga la meci.  
Nu exista posibilitatea de a incepe mai devreme? 
 
In plus, pe forumul Intigra se discuta intens daca ora 15.30 nu e prea tarziu (sunt totusi multe echipe si multe intrebari). 
 
Si mai e problema cu etapa a 5-a din Campionat, care coincide cu alegerile. 
 
In acest sens eu ma gandesc daca nu e oportuna urmatoarea schema: 
Duminica, 29 martie: Etapa romana (si o incepem mai devreme, nu la 15.30) 
Sambata, 4 aprilie: Etapa rusa 
 
Asa nu incarcam prea mult acest week-end, nu pierdem o etapa din campionat si nu pierdem Moldova-Elvetia ;) 
 
Unica problema in aceasta schema este faptul ca sambata urmatoare ar trebui sa incepem la 15.30, ceea ce se pare ca e tot destul de tarziu. Dar avantajul este ca la etapa rusa participa de obicei mai putine echipe, de aceea jocul e mai dinamic. 
 
Ce spuneti?
 12 Scris de Diacenco Doina, la 25-03-2009 18:55
Inregistrez Echipa A-Style. ;)
 11 Scris de Eugeniu Zolotco, la 25-03-2009 16:04
Ref. la ACORD: da, cred ca in mesajul meu se ascunde sensul tainic ca fara echipa ACORD si Al.Fala in particular sala de joc de la Gaudeamus risca sa ramina nematurata... :)
 10 Scris de Ceban Maxim, la 25-03-2009 15:36
Kakulla a decis ca shi la acest campionat o sa faca un pic de galagie ... 
+1
 9 Scris de Muravschi Eugen, la 25-03-2009 14:54
Inregistrez echipa Busuioc
 8 ?
Scris de marina marina, la 25-03-2009 14:23
Prin mesajul lui Zolotco E. ACORD este considerat inregistrat?
 7 :)
Scris de Cumpanici Maxim, la 25-03-2009 10:56
Asta Tima a glumit :grin
 6 Scris de Vitalie Surugiu, la 25-03-2009 10:40
anu trecut era 60 lei per echipa matinca
 5 Scris de Tim AK_47, la 25-03-2009 10:35
SER va participa! 
(...daca nu e prea mare taxa :) )
 4 Scris de Viorel Chihai, la 25-03-2009 10:09
Dupa cum am inteles si din calendarul competitiilor, in weekend-ul urmator nu va avea loc o etapa din Campionatul CUC. Insa apare intrebarea, ce vom face pe 4-5 aprilie? Liceul Gaudeamus va fi sectie de votare sau nu?
 3 10 Lei
Scris de Eugene Zinkovsky, la 25-03-2009 09:35
10 Lei, se inregistreaza
 2 Scris de Eugeniu Zolotco, la 24-03-2009 23:30
De acord, Vitalie. Mergem la CUC, ca la examen. Iar eu de multe ori ma duc la examen, ca la CUC :) E mai vesel asa.
 1 Scris de Vitalie Surugiu, la 24-03-2009 23:03
Turnul Alb vine numaidecat. Este un examen foarte important pentru noi.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >

On-line

Avem 1 vizitator online

Meniu Campionat