Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Campionat arrow Etapele Campionatului arrow Superliga, etapa II (Freedom)
Superliga, etapa II (Freedom)
Evaluare Utilizator: / 1
SlabExcelent 

Rezultatele celei de-a doua etape a Superligii. Asachi a acumulat 15 puncte. Pe locul doi s-a clasat echipa Zombii cu 9 puncte. Lareme au acumulat 7 puncte, GS - 6 puncte, Fia - 4 puncte, iar Sirius - 3 puncte. Interesant de mentionat faptul ca Sirius au invins Zombii, iar cea mai disputata partida a fost Zombii-Lareme din ultima runda, care s-a terminat cu scorul de 6-5.

Per total, echipele au acumulat in aceasta runda: Zombii: 26 raspunsuri corecte, Asachi: 24 raspunsuri corecte, Lareme: 18 raspunsuri corecte, Fia: 16 raspunsuri corecte, GS: 16 raspunsuri corecte, Sirius: 15 raspunsuri corecte. Cea mai buna echipa dintre spectatori (Xb) a acumulat 17 raspunsuri corecte.  

Rezultatele detaliate le puteti accesa clicand pe "citeste mai departe".

 Superliga Etapa 2 (Freedom)
 EchipaRP
Runda 1Asachi3
3
GS2
0
Lareme3
3
Sirius1
0
Zombii6
3
Fia20
Runda 2Asachi4
3
Lareme3
0
Sirius5
3
Zombii4
0
GS5
3
Fia40
Runda 3Asachi8
3
Sirius4
0
GS3
0
Zombii7
3
Lareme3
1
Fia31
Runda 4Asachi4
3
Zombii3
0
GS2
0
Lareme43
Sirius2
0
Fia33
Runda 5Asachi5
3
Fia40
GS43
Sirius3
0
Lareme50
Zombii

6

3

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 10447

  Comentarii (7)
 7 re> invinuiri
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. website, la 21-03-2007 21:52
incearca si citeste aici
 6 Scris de Mihai, la 20-03-2007 15:12
Am inteles ca duminica asta, 26 martie, la 16:00 la Gaudeamus. Insa astept informatia oficiala de la Fala sau Spataru :)
 5 Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 20-03-2007 14:45
Chiar daca am niste rezerve in ceea ce tine de echipa GS si nu stiu de e strategic importanta acea intrebare cu cifra romana pentru echipa, totusi as remarca indirjia cu care baietii isi apara punctul de vedere :) Oricum, stiind echipa FREEDOM ca fiind una extrem de experimentata si inteleapta, nu cred ca ar lasa loc unor neintelegeri la compunerea intrebarii, si chiar de ar fi asa:oricine greseste, iar Freedom au demonstrat potentialul de jucatori buni mereu si intrebarile compuse de ei au fost foarte bune (cu toate ca X B ne-a luat-o inainte, mie si echipei Mix in componenta careia am jucat la SL) si merita tot respectul nostru, a tuturora. 
In ceea ce tine de jocurile SL:Felicitari deosebite pentru Zombii,care cred ca e cea mai buna echipa a acestei SL(sorry celelalte echipe;))si Asachi, care au demonstrat inca o data limii intrege(cred ca si lor insasi) ca au potential inegalabil ce trebuie doar pus in evidenta!! Sirius este si ea una din echipele mele favorite din SL, si imi pare rau ca au ratat primul joc, astfel fiind in pozitia marafonistului ce s-a pornit in urma celorlalti, dar cred ca arata ei pina la urma ca sint buni!! 
In fine, o saptamina cit mai productiva tuturor, toleranta si intelepciune si multa buna dispozitie!!! 
PS:Cind va fi organizata urm etapa?Am auzit ca nu va fi duminica sau ca va fi mai tirziu. Din partea mea ar fi perfect, ca duminica urm e campionat la dezbateri si trebuie sa fiu si nu as vrea sa ratez Marea Distractie!!
 4 Scris de Mihai, la 20-03-2007 02:04
Mai pe scurt, n-am notat eu numele persoanei dupa care se efectueaza numerotatia, insa regulile scrierii romane vi le prezint (scuze ca in engl, daca e nevoie - traduc). 
Rules regarding Roman numerals often state that a symbol representing 10^x may not precede any symbol larger than 10^x+1. For example, C cannot be preceded by I or V, only by X (or, of course, by a symbol representing a value equal to or larger than C). Thus, one should represent the number "ninety-nine" as XCIX, not as the "shortcut" IC. However, these rules are not universally followed. 
 
This 'problem' manifested in questions as to why 1990 was not written as MXM instead of the universal usage MCMXC, or why 1999 was not written simply IMM or MIM as opposed to the universal MCMXCIX. 
----------- 
Asta-i referitor la modul de scriere MIM, sau in cazul nostru MMMIM (cum a propus echipa Freedom). 
 
informatia luata de pe wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_numbers#XCIX_or_IC.3F 
Cer scuze anticipat, daca savantul mentionat in intrebare are o alta logica.
 3 Scris de Marcel, la 19-03-2007 00:38
Mie mi s-au parut intrebarile foarte interesante si chiar bune, pentru ca lasau mult loc de discutie. Cu atat mai interesant a fost cu cat am avut de multe ori de ales din mai multe raspunsuri (si am ales de multe ori chiar pe cele gresite).  
Nu vad ce obiectii s-ar putea aduce organizatorilor.  
Din potriva, din partea mea eu pot sa le spun doar multumesc.
 2 Contestatii
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. website, la 18-03-2007 20:14
Astazi, in timpul desfasurarii jocului, am fost avertizat de catre jucatorii echipei GS, ca ar trebui sa consultam 2 surse inainte de a da intrebari. 
NE CEREM SCUZE, in fata echipei GS, echipa cea mai experimentata din Superliga, pentru faptul ca am avut incredere in sursele pe care le/am avut la alcatuirea intrebarilor. 
Mi/ar fi foarte interesant sa citesc contestatiile jucatorilor acestei echipe. 
As vrea sa citesc opiniile jucatorilor echipelor din Superliga referitor la corectitudinea intrebarilor de azi. 
Va multumesc anticipat. 
Cu respect, 
Eugen din echipa Freedom
 1 Scris de Eu, la 18-03-2007 18:54
Felicitari Asachi!  
Si felicitari Zombii, care desi au acumulat doar 9 puncte, au avut cel mai bun un randament.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
Advertisement

On-line

Avem 2 vizitatori online

Echipe

 

 

Meniu Campionat