Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Echipe arrow 10 Lei
10 Lei PDF
Evaluare Utilizator: / 127
SlabExcelent 

Membrii echipei pe site 

Echipa evolueaza in

Liga

10 lei logo 

Evolutia randamentului in timp

Evolutia echipei 10 Lei

PARTICIPARI
Campionat

7

Superliga

1

Liga

5

Cupe

25

STATISTICI
Intrebari jucate in 2009

932

Raspunsuri in 2009

369

Randament in 2009

39,59

Intrebari jucate total

3379

Raspunsuri total

1344

Randament total

39,78

Rating (sf. 2009)

60,75

Loc in rating (sf. 2009)

5

Ultima actualizare: 31/03/2010
 

P  A  L  M  A  R  E  S
Tipul CompetitieiTipul SubcompetitieiDenumirea SubcompetitieiLocul
CampionatLigaLiga A 2008 toamna1
CampionatLigaLiga C 2007 toamna2
CampionatLigaLiga A 2007 primavara2
CampionatLigaLiga C 2008 primavara3
CampionatDivizieDivizia A 2006 primavara3
Sezonul de VaraCupa DeschisaCupa GS 20083

 Motto “10 Lei rulz. 10 Lei nu e o ekipa, 10 Lei e un mod de viatsa!!! Vrei sh tu??”

De ce 10 Lei ???
1. 10 ->matematica, informatica, referintza la CIB
2. Lei-> finantze, referintza la BBV
3. 10, ZECI, initzialele a 2 fondatori: Zincovschi Eugen, Cotrutza Igor
4. Lei, prezentza a 2 lei dupa horoscop la infiintarea echipei (10 din binary=2)
5. 10 e cifra cu care s-a obisnuit membrii echipei in cadrul studiilor la ASEM
6. 10 lei costa Berea Vitanta la infiintzarea echipei
7. 10 lei costa o calatorie cu rutiera pentru intreaga echipa
8. 10 Lei costa ceaiul Nuri
9. 10 lei pe masa shi vorbim
10. 10 simbolizeaza perfectiunea (nu ne plingem de exces de modestie)
Geneza
La inceput a fost cuvintul…Aaa, stop, asta din alta poveste.
La inceput au fost 2 prieteni buni de la liceu (eeei, nu mai erau asa de buni): Oxa cu Dumitrash care au ajuns pe bancile ASEM-ului, si au facut ceea ce colliderul nu a putut sa faca: au pus bazele unei lungi prietenii dintre BBV si CIB.

10 Lei Basics
Primul joc al echipei a avut lok in “daleokii” 2006 la Brain Ring Asem, unde s-au ales cu niste CD-RW de inalta calitate cu inscriptia BOOM pe ele! Aceasta i-a facut sa creda pe eroii nostri ca pot mai mult (adika DVD-RW) shi astfel intr-o simbata de primavara 2006, care cu troleul, care mai burjui cu rutiera, au ajuns toti la Gaudeamus shi si-au facut debutul in diviziile CUC. Iar lumea a inceput sa vorbeasca depre 10 Lei.

 

 

 

Componentza initiala (the (hard)core):

Igor CotrutaCotruţa Igor (a.k.a. Igorash): enciclopedie ambulanta, insa nu intotdeauna informatiile sunt in ordine alfabetica ceea ce ingreuneaza procesul de cautare, vaste cunostinte in diferite domenii, mai ales matematica, fizica, tehnologie avansata, personalitati de vaza, premiu Nobel, cultura generala. Sursa nesecata de explicatii, abilitati de a mentine un ritm de lucru rapid.
Fraza preferata: "Da eu asta shtiu"
In viata de zi cu zi: calatoreste mult, vine rar acasa (mai raruts, dar mai draguts) si aplica in practica cunostintele de la ASEM.
 
Eugen ZinkovskyZincovschi Eugen (a.k.a. Janel): gindire multilaterala, idei originale, lipsite de sens dar deseori corecte, cunostinte in diferite domenii in special: fotbal, economie mondiala, probleme de logica matematica, e cel mai bun la descifrarea codurilor. Ajunge la raspunsul final folosind teoria reducerii la absurd inlaturind variantele incorecte (cyteodata chiar shi pi shelea corecte).
Fraza preferata: “Frumushikă???”
In viata de zi cu zi: tare bravo, mai ales cind doarme. Foarte activ si taty ziulica cauta bugs and errors sh nu le da pashi la o categorie d oameni s s duca linishtits acasa.
 
 Popovici DumitruPopovici Dumitru (a.k.a. Dumitrash) : idei originale si cunostinte aprofundate in toate domeniile, este motorul discutiilor, mereu cauta alternative si astfel alimenteaza discutia cu elemente noi (navodci). Abordeaza problemele din diferite puncte de vedere, mereu lucid, concentrat si pus pe dezbateri continue chiar daca timpul destinat gindirii a expirat.
Fraza preferata: “Tzik-tzik-tzik”
In viata de zi cu zi: tot umbla pi dealuri sh avi sh coline dar nu cele natale, tot sheva fashi la comp si umbla vajnik cu cravata si la 4 ace.
 
 Oxana SutreacÅžutreac Oxana (a.k.a. Oxa): reprezentanta a sexului frumos si destept. Ocupa locul intuitiei feminine in echipa, vine cu solutii pe care baietii nu intotdeauna le inteleg, insa deja s-au obisnuit si accepta propunerile, care kiteodata devin a fi raspunsuri corecte. Un alt rol deosebit de important: aprovizionarea echipei cu renumitele foitze pentru raspunsuri, rol ce o oblige sa iasa din casa de fiece data cu 2 ore mai devreme decit ceilaltzi jukatori. Gindire logica feminina, hotarire, cunostinte generale, de economie, psihologie.
Fraza preferata: "mlyn, iara intrebare cu fotbal"
In viata de zi cu zi: vtikneshte in komp mai mult decit trebuie, este intr-una “pe” client, s jaluie ca nu are sh fashi cu banii.
 
Roxana CoandaCoandă Roxana (a.k.a Roxxie) : reprezentanta a sexului frumos si destept. A intrat in ekipa in urma unui interviu foarte complex; persoana cu cea mai multe experientza de joc, initial jucind cu echipa K-19 in cadrul jocurilor Cuc- Gaudeamus din primavara anului 2006. Cunostinte de cultura generala, din literatura, istorie, lingvistica. Da dovada de originalitate, si vorba multa sa ajunga pentru toata echipa. La moment prezentza la joc se materializeaza in websms-uri taaaari multi si NU la toati mobilele (sa nu aratam cu degetu ca riscam sa raminem fara el :P).
Fraza preferata: "Cu logica feminina nu te pui !!"
In viata de zi cu zi: cum zishe Tuka Lenin “study, study, study”. Roade papushii spre o alta lume a papushilor. Scrie Scrie Scrie pe blog, la univer, sms-uri, comments, mess, skype, feisbook (daca ar fi aici ash zice Vorbeshte Vorbeshte Vorbeshte).

10 Lei Reloaded - al doilea val

Din cauza maturizarii unor membri sau a nedorintei de a se maturiza, 3 dintre initiatorii echipei si-au luat zborul. Iar echipa a cunoscut al 2-lea val.

 Eugen BibiliciBîbîlici Eugen (a.k.a. Jeka) : dupa ce echipa din cauze logistice (aprovizionare cu creieri) a inceput sa scada in rating, la comisia de virf de la Balti a fost luata decizia de a-l inrola in rindurile echipei si pe Jeka (e drept ca se faryma ca piceana in lapte, insa dupa ce i-a fost administrata o doza de 10 Lei e gata déjà sa isi faca tatuaj cu numele echipei). In cadrul jocului abordeaza niste idei prin prisme mai ciudate (intrare prin hojeag), dar care ulterior duc la raspunsuri corecte. Stie multe in geografie, istorie, cinema, muzica, fotbal.

Fraza preferata: “Cum ****?? Ce fel de ***??? ****, ****, ****!!!”
In viata de zi cu zi: Shomer (speram ca temporar), cinefil inrait, microbist (ciine rosu pina la moarte), meloman si un mare fan Vama Veche. Pentru a-l face fericit este de ajuns un singur lucru din 3: un somn bun, o baie fierbinte sau alune {a se citi alunele}.

 

Cotruta VictorCotruţa Victor (a.k.a. Victor): Daca tot am vorbit de o doza de 10 Lei, pai aceasta a ramas intiparita in ADNul Cotruta. Astfel pe urmele lui Big Brother, Viktor s-a infiltrat in inima si sufletul echipei. Cel mai fidel jukator, nelipsind de la nici o etapa. Ii da bine cu temele din sport, tehnologii, mass-media, cinema. In prezent daca tot are 18 ani si e baiat mare, a infiintat o noua echipa (Echipa 17) pentru a cuceri culmile cuc-ului cu un proiect propriu.
Fraza preferata: “dap eu v-am spus..”
In viata de zi cu zi: Se pregateste de cele mai importante examene din viata sa (asa crede el).

 

Draguta DoinaDraguÅ£a Doina (a.k.a. Doinitza): băieÅ£ii din 10 Lei au pus okiu pe domniÅŸoara asta zaraza dupa ce a luat 2 intrebari la rind la SuperLiga (vne igri) la care ei s-au bîhlit. Au cautat sa o amajeaska si alta varianta nu aveau dacit sa ii propuna sa joace in echipa, mai cu seama ca erau locuri vacante. Franceza, literatura si logika feminine sunt domeniile forte ale Doinitzei, dar citeva clipiri din ochi (de genu ;;) ) erau de ajuns ca echipa sa asculte parerea ei si din cu totul alte domenii.
Fraza preferata: ”My dream is to fly, over the rainbow, so high… la-la-la”
In viata de zi cu zi: rupe cartile in franceza, le rupe sh pe frantzuzoashi sh rupe shi minimioarele la frantzuj…

 

10 Lei Revolution – contopiri, membri noi sh a new speedy highway

In vara anului 2008, ekipa 10 Lei a fost deosebit de activa pe piata transferurilor CUC. Astfel prin metode mai mult sau mai putzin pashnice, in ekipa au fost cooptatzi super-staruri CUC. Insa chiar si din postura de super-star, au trecut fiecare prin multiple incercari si teste pina au fost admisi.

 Chihai Viorel
Chihai Viorel (a.k.a. Vio): Carpe Diem a fost pista de decolare pentru acest deja guru al CUCului. Majoritatea membrilor echipei CD s-au cufundat in viatza matura, raminind prea putini cucheri veritabili pentru a mentzine ekipa la nivel. Astfel Vio a aterizat direct in 10 Lei, dar mai intii a fost nevoit sa treaca prin “chinul” testelor, interviurilor multiple si controlului cu Rentghen la Roxxie. Inainte de aceasta, smoke testul a fost facut in cadrul echipelor Contact, A4, Hai Sh-om, si desigur la Tzipova, Primorsk, Slobodzia.
Fraza preferata: “Are, da nu umbla la dinsu :)”
In viata de zi cu zi: Sportsmen, professor, Training team, dushi lista neagra cu restantsieri.

 

Petru SulaPetru Sula (a.k.a. Petruccio): Un alt cucker din Carpe Diem, cu aceeasi soarta. E drept ca au fost niste incercari de a-l fura de ekipa Nuri (noi tat tzinem minte), dar Petru nu s-a lasat dus in ispita. Decizia de a-l invita in 10Lei a fost evidenta dupa citeva ore successive de bancuri la Tzipova. Cei prezenti akolo nu mai au dubii ca Petru merita titlul de Anekdototeka CUC-ului. Cind nu imbla la anekdototeka sa, poate lua orice intrebare de civilizatie britanica sau americana, citate, geografie.
Fraza preferata: “datzi sa va spun un anekdot nou ! ”
In viata de zi cu zi: isi imbogatzeshte teka cu anekdoate, stie traseul Ungheni-Chisinau pe de rost, iar intre timp vb cu Jeka despre lucru (vezi Jeka).

 

Guvir OlegGuvir Oleg (a.k.a. Guviroleg): Cautind experienta si maturitate, echipa a recrutat inca un guru al jokurilor intelectuale, capitan al echipei Gettika, campioni CUC in primavara 2006. Oleg este candidatura potrivita: IT-shnik, gamer, tolkienist, poarta okelari (simbol al inteligentzei), scuipa pe stereotipuri si, cel mai important, stie de Galustyan si de “A Nas rat’ ”. A trecut cu brio testele multiple “Serveste-ma cu o tzigara” de la Jeka.
Fraza preferata: “Hai sa fumam afara”
In viata de zi cu zi: A lucrat pt Guvirn, programeaza, programeaza, urmareste ultimele fantasy, viitor profesor, programeaza.

 

Corneliu RoscaCorneliu RoÅŸca (a.k.a. Kornelius): Capitan al echipei deja ne-existente G6. 10 Lei au pus pe el okiu inka in perioada evaluarii in aceiasi liga in primavara 2008. Cornel a trecut prin cea mai grea incercare pentru a fi admis in echipa: s-a tuns. In schimb parintii lui ne sunt recunoscatori. Pe el se conteaza la intrebari absolut neluabile de altzi membri ai ekipei, in special in mitologie, religie, literatura, filozofie.
Fraza preferata: “Wai kopkii wai, eu va inteleg, da nish kiar asha”
Pe 15 august 2010 a plecat de printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

 

 

Toate aceste întăriri au confirmat. Astfel, in toamna 2008 am cistigat o Liga grea pentru noi, dar si vesela, alaturi de Kakulla si Nuri. (Din pacate, pina la moment nu am reusit sa ne revedem impreuna in SuperLiga.) Desemnarea lui Viorel Chihai magistru CUC la Sedinta Elitara din decembrie 2008 a incheiat un an deosebit de fructuos.

Primavara anului 2009 a marcat debutul 10Lei in Superliga cu 10 puncte din prima etapa. Totusi dupa un numar record  de  egaluri  11  (10 ++), echipa a ocupat locul 5, si urma sa  retrogradeze. Dar nici nu stii de unde sare iepurele. Olimp renunta la locul din SL (noi tat tzinem minte, multzanim), si echipa isi continua astfel parcursul in Superliga adaugind  cite 7 puncte, shi urcind cite o pozitie in clasamentul final in fiecare sezon.

Primavara 2010 marcheaza astfel locul 3 in campionat, iar vara-toamna 2010 si cistigarea primei cupe: Cupa Kapra 2010 (Stellutza, Tioma  you’are the best).

Insa toate aceste performantze nu ar fi avut loc fara :

Irina Breahna (a.k.a. Irinelu): Atunci cind echipa a inceput sa capete inclinatzii misogine, s-a decis de a inrola inca o fata in rindurile echipei. Dupa mai multe  portzii de macaroane cu brinza, shi multe  alte surprize (a se citi Siurpriznii) de la Criuleni, Irinel s-a integrat perfect in atmosfera  shi spiritul  echipei, fiind o buna gospodina , ce a pus multe lucruri la locul sau.
Ce tzine de domenii forte, atunci Irinush, ne bate pe toti la capitolul limba franceza (asta din spusele lu Jeka), literatura, si in genere nu-i asa ceva care sa fie, shi Irinush sa nu stie...
In viata de zi cu zi: traduce traduce traduce!

Fraza preferata a echipei in ultimii ani:  baietzi, hai nu mai scrietzi nika pe site…
 
Cumva au mai fost amajitzi si acesti oameni si au jukat pentru 10Lei:
Linga Anatolie, Sergiu Stratulat, Doina Leca, Rita Kotenko, Stella Enachi, Constantin Şuiu, Anton Ialău, Alexandru Stoicev, Tatiana Pleșca, Sandu Șeremet, Artiom Artiomov.

Pe parcursul lungii sale istorii, echipa 10Lei s-a mai evidentiat si prin multe alte proiecte-pilot:
• K10 – o combinare de 10Lei si K19, pentru Sezonul de Vara 2007.
• 10 Rupi – un proiect cu Nuri si Sandu Fala pentru Cupa Brain-Ring Asem 2007.
• Hai Sh-om... – Premiul mare la mini-turneul de la tabara de vara de jocuri intelectuale 2008.
• Pina Colada – tipa cocktail de baietzi frumosi pentru Treasure Hunting 2008 (am ajuns NU ultimii).
• Contact – componenta termo-yadernaia pentru Erudit-Café, cu Ileana PârÅ£achi, Stella Enachi si Doina Leca.
• SchwartzeKatze - cu Sandu Cojocari si Sandu Șeremet pentru Campionatul Moldovei 2010. MîÈ›ele negre pe nume KK si ZT ne-au trecut drumul, lasindu-ne pe 5 la etapa româna. Etapa rusa ne-a gasit pe confortabilul pentru o SchwartzeKatze loc 13.
 

 

10 lei

 

Echipe în(e)rudite si Prieteni: Kakulla, Nuri, Extazy, Irinuzza, Olika si Sandu Fală.

Ekipa ideala dupa parerea noastra: 10Lei Extaziatzi de Nuri.

Vocabular 10 Lei (cel mai folositor amalgam de cuvinte daca vrei sa faci/joci contact cu 10 Lei si sa nu te simti in urma ;):
• Priiveeeeetik!
• Shi ti jalui, Petrushka?
• Tzik-tzik-tzik
• Cine e mica vedeta a serii de astazi …?
• Sinhrofazatron
• Cumatru(a) ai vazut ceva ?
• Cyte gropi treb de sapat?
• Cana di cupru
• Sh-ap eu nu-ti vreu rau…
• I Love Tzika-tzika
• Vrei si tu?
• Stelutza, cinta ne ceva!
• Dorm jiukariile obosite….
• Shibote de kirza
• Shine fashi Contact?
• Konstanzza
• Laitmotivul zburlitului
• Macaroane cu brinza (Petru stie…. shi Irina tot)
• Am cuc da nu umblu la dynsu
• Claritatea deskiderii
• Hai pka, nu am eu aishi cynd
• Ne vedem maini la u4eastok…
 
Advertising pentru Facebook: "Cei care au account pe facebook pot sa vada mai multe foto, video si evenimente pe facebook pe acest link: Facebook 10 lei"
 
Formula succesului:
Echipa se bazeaza pe efectul sinergetic mentinindu-si mereu zimbetul pe buze si umorul la vedere, astfel tinde spre o viata mai lunga. Prieteni buni si echipa in toate, se inteleg din priviri si parerile se respecta nu numai la joc, dar shi la o halba de bere.
Ziua echipei 10 Lei se sarbatoreste pe data de 10 august cu cit mai multa dispozitie buna si bere de 10 lei.

LA MAI MULT SI LA MAI MARE!

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 28540

  Comentarii (54)
 54 Scris de Eugene Zinkovsky, la 02-11-2010 00:03
Some updates. Irinush here you are :)
 53 Scris de Ceban Maxim, la 04-03-2009 14:35
mio placet 
amush fak shi la kakulla :)
 52 Scris de Fala Alexandru, la 05-12-2008 18:25
Felecitari cu promovare! 
Superliga se va imbogati cu 10 lei. :)  
Se va imbogati prin voie buna.
 51 Scris de Eugene Zinkovsky, la 04-11-2008 13:56
2 Petru: Formula succesului asta : 
cuc & halba de bere & anekdoate noi :) 
 
2 Konstantza , 3D asta motiv aparte impreuna cu Extazy shi Kakulla[LIST]
 50 Scris de konstantza dohotaru, la 04-11-2008 13:14
da nii nio plakut Vokabularu vostru de mai sus :)) :p  
 
da atz uitat de 3D...imi pare rau :P
 49 Scris de Petru Sula, la 04-11-2008 12:32
formula succesului e ca jocul si halba de bere de multe ori se combina atit de bine:))
 48 Scris de Petru Sula, la 27-10-2008 17:42
da care cintec???
 47 bravo
Scris de Enachi Stella, la 26-10-2008 22:49
In sfirshit am citit descrierea!!!!! MEGA HUGE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GATA - eu cint data viitoare!
 46 Scris de Lilian Bejan, la 23-10-2008 10:51
hai, c-am inteles sh eu de ce e cea mai vizitata pagina :D
 45 2 Doinitza
Scris de Eugene Zinkovsky, la 22-10-2008 23:51
zaraz, asta in sens boon, tu ai intzeles :) 
 
dar daca sheva, asta nu eu am scris ;))
 44 Scris de Alina Cazachevici, la 22-10-2008 23:11
Wow! Super! 
Asha sunteti de bravo, o descriere de nota 11!!! 
 
Mai ales mi-a placut partea cu echipa ideala :DD 
>:D
 43 Scris de Doina Dragutza, la 22-10-2008 20:52
wow...super...hi hi...zaraza, da?? lask lask :zzz :zzz :zzz  
da descrierea ze best.. 8)
 42 Scris de Eugenia Grosu, la 22-10-2008 17:41
Dace ceva eu o sa scriu cu numele tau :P 
Asta in semn de razbunare fatza de Irina :) 
 
Mersi de apreciere, eu stiu de ce tzie itzi plashi expresia ceea :))
 41 Scris de Eugenia Grosu, la 22-10-2008 17:38
Jenel, asta daca ceva eu am scris msg-ul semnat cu numele Irinei. O fost gliuk! :P
 40 Pentru Fanii 10 Lei
Scris de Eugene Zinkovsky, la 22-10-2008 16:35
Cei care au account pe facebook, pot sa vada mai mullte foto, video si evenimente pe facebook la linkul de mai jos. 
 
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30164061&id=1232384177#/pages/10-LEI/29549237229?ref=ts
 39 Scris de Marcel Spataru, la 22-10-2008 16:07
superba descriere! 
jios palaria! ma tavalesc de ras...
 38 Scris de Eugene Zinkovsky, la 22-10-2008 15:55
Daca n-ash shti ca n-am scris eu mai jos, ap as spune ca am scris eu :zzz  
 
irina 
 
P.S. fraza lu Viorel kiar rupe...
 37 Scris de Breahna Irina, la 22-10-2008 15:28
Ia shi prikolina!!!! 
 
Daaa, baieti, voi sunteti bravo!!!! :zzz  
 
Da fraza lu Viorel rupi....:D
 36 Scris de Corneliu Rosca, la 22-10-2008 13:43
mdaaa.. super!!
 35 Scris de Ileancik oduvancik, la 22-10-2008 12:08
very dispozitie-ridicating 8)
 34 Scris de Eugene Zinkovsky, la 22-10-2008 12:06
Pagina 10 Lei, este updatata. Orice pareri de imbunatatzire a ei sunt binevenite.
 33 Scris de Dumitru Popovici, la 19-10-2008 22:37
haha shi lol descrierea noua :grin tiiijjj
 32 Scris de Enachi Stella, la 13-10-2008 08:35
da da, super emblema!!!! bravo 10 lei, asteptam intrebari super la etapa 2!!!!
 31 Scris de Eugene Zinkovsky, la 10-10-2008 14:25
Mie imi place cum se priveste...  
Treb de pus o bere persoanei care s-o straduit si o facut... Emblema rupe... 
 
Merci Viorel :)
 30 Scris de Enachi Stella, la 18-06-2008 18:18
Dima, chiar ca... lol... Succese la Intel!!!!!! Eu pumnii ii tzin strinshi!!!!!
 29 hemm
Scris de Dumitru Popovici, la 18-06-2008 14:54
hehehe 
tushiri disperate ale unor voci. 
Stella, noi ziua intram, iar tu - noaptea(la noi). asha ca e intr-adevar cum se spunea 24/7 ;)
 28 re:
Scris de Jeka B, la 14-06-2008 21:37
Octavian, de fapt este o conspiratie globala contra echipei Mix, nu iti dai seama!!??!!  
Stellutza, respekt! :) 
Eugenia, +1 :grin
 27 Scris de Enachi Stella, la 12-06-2008 20:59
Baieti, eu nuami ce am observat: CD-RW-uri cu inscriptia BOOM pe ele??? :x Asta nu erau voua destinate, voi nu ati inteles??? :D :zzz  
 
PS: Asta Eugenia. :)
 26 Scris de Enachi Stella, la 12-06-2008 20:54
Asta eu vizitez din State pagina 10 lei in fiecare zi, fiecare ora, fiecare minut, deoarece 10 lei, k si Nuri - RUP! Sorry Octavian, eu sunt vinovata!
 25 progresie geometrica
Scris de tavian ursu, la 12-06-2008 20:41
wow, da cred ca stati 25/24 shi facets refresh la pagina echipei. Poate va calmati, ca degraba o sa facets vreun fatal error la pagina cu numarul vostru de "vizitari"... :eek
 24 Scris de victor c, la 02-12-2007 21:35
Am ramas foarte incintat de maraton! 
A fost un jok foarte interesant, intrebarile alese dintre cele mai bune, shi atmosfera a fost plakuta si cu spirit de joc. 8)
 23 Scris de victor c, la 01-12-2007 15:28
Sunt de acord, 
Siteul a devenit mai frumos shi mai comod :) 
Un mare multzumesk administratorilor pentru efortul depus  
:)
 22 Culoarea rosie
Scris de Eugene Zinkovsky, la 01-12-2007 11:53
Multumesc administratorilor sitului, care au ales culoarea rosie ,  
exact ca de pe bancnotele 10 Lei:)
 
Sper sa o pastrati :grin
 21 Da
Scris de Dumitru Popovici, la 29-11-2007 21:11
Succes la maraton , eu o sa va tzin pumnii...
 20 cioco
Scris de Dumitru Popovici website, la 10-11-2007 00:44
echipa Boom shi echipa Nuri vin "sa puna cioco pe masa" lol. sa speram ca bancile suporterilor vor fi shi ele suplinite. dupa cum a spus Eugen dispozitzie buna va fi :zzz urare: sa fie la fel de multa dispo buna shi spectatori cata cioco shi jucatori :grin
 19 Scris de Eugene Zinkovsky, la 05-11-2007 17:47
Echipa Nuri, este mereu binevenita, mai ales cu ciocolata :grin  
 
Cred ca vom aranja mesele astfel ca sa incapa cyt mai multe echipe din afara ligii C,  
 
Pina acum oficial s-au inregistrat echipa Nuri(1 masa) plus 
Veronika si Olika .  
 
Inregistrarea continua...
 18 Scris de Nadia Melinti, la 05-11-2007 17:09
Inteleg ca ptru Nuri (vechi si bun prieteni, sustinatori infocati si o sursa interminabila de ciocolata) masa aparte, da?:D
 17 Scris de olga lopusanschi, la 05-11-2007 10:37
Intr-un final, toti vom fi acolo...)))
 16 Scris de Veronica Vragaleva, la 05-11-2007 10:17
I will be there!!!!
 15 Scris de Eugene Zinkovsky, la 05-11-2007 10:12
Echipa 10 Lei organizeaza etapa 5 a sezonului toamna 2007. Cu aceasta ocazie sint invitatzi toti doritorii, care doresc sa-si incerce cunostintzele si norocul :grin  
 
Note: Interzis persoanelor fara simtzul umorului. 
 
Intrebari si buna dispozitzie garantam :x
 14 Scris de Eugenia Grosu, la 03-10-2007 21:21
Da poza e chiar super! (asa ca printre altele)... :) :zzz
 13 to cristi d mai jos, kr de fapt nu snt e
Scris de cristi, la 11-06-2007 15:58
may zero! asta nu-i d gluma, si stii la ce ma refer!!! cum adk poti sa scrii ashe cv, si s lassi lumea sa creada k am personalitate dubla sau k mai exista o cristi pe aci!??!? rushinica!
 12 Scris de cristi, la 16-05-2007 13:48
asteptam sa intri si la 999 :grin
 11 Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 11-05-2007 17:37
hi hi hi 
aveai si voi o cifra de 777 la partea cu vizite:) si am zis sa intru o nu mai fie 777 :grin :x
 10 Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 05-05-2007 14:12
iau shii serios...cum il calshi pe coada devine serios..."reproshuri"...eti in miini ca viata ii frumoasa...she te jelui :cry
 9 10 lei rulz
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 27-04-2007 15:32
10 lei - nu e valuta RM, 
10 lei -e mai mult decit o echipa cuc, 
10 lei -e un simbol, 
10 lei - cel mai sinergetic colectiv, 
 
4ever 10 lei, because 10 lei rulz
 8 -10 tzie pentru posturi nonsens
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. website, la 26-04-2007 18:39
oricine ai fi modul de a face reproshuri este ca a unui fricos. nici nume shi nici contzinut. imi pare rau. :p :grin
 7 10 lei?nu meriti nici macar unu...
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. website, la 25-04-2007 14:31
Bai kidosnicilor,de she na-ti scos un dolar macar de 10....kitzi sintetzi de crutie shi imblati cu lei moldovineshti...ha....ha...ha
 6 Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. website, la 16-04-2007 11:53
duhh, cine altcineva decat Dima.... stelutza serii de astazi.... tzik-tzik LOLz
 5 Scris de cristi, la 02-04-2007 20:27
p.s. kr din voi e neon? dk stau eu s m gindesc, ash opta pt dima...da nu stiu..
 4 :)
Scris de cristi, la 02-04-2007 20:26
faza cu tzik-tzik-tzik, rupe!! pe bune!! :grin intr-o zi o sa ma molipsiti si pe mine :)
 3 1877 a.d.
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. website, la 02-04-2007 12:10
oon link interesant10lei image
 2 aplauze
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. website, la 28-03-2007 23:25
presupun k era vorba de un tzik-tzik-tzik... bravo.... :grin
 1 Scris de cristi, la 24-03-2007 21:50
:clap: asta, e un bravo+aplauze :) 
imi place descrierea membrilor.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Meniu Campionat