Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta

Retele sociale

YouTube
Patreon
 

EVENIMENTE

 

Sezonul de vară CUC
13 iul - Cupa MF
4 aug - Cupa Cafelutsa
17-19 aug - Cupa Phi

QUIZUL
începând cu 22 iul
în zilele de luni, 19:00

TVJI 2024
F'estival
24-31 aug

 

Formulare

 

Proiecte

EPIQ

 

Zicerea momentului

Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca drumul acela nu duce nicaieri. (J.F.Kennedy)
 

Imagini CUC

Statistici despre site

Membri: 24229
Stiri: 2759
Linkuri: 14
Vizitatori: 36382421

CB Workflows

Accesul restrictionat la aceasta sectiune.
Autentificare obligatorie.
Acasa

BINE ATI VENIT PE PORTALUL JOCURILOR INTELECTUALE!
Nou pe site?
Afla mai multe despre noi, citeste intrebari si vezi imagini de la evenimentele noastre. In sectiunea privata, comenteaza opere de arta, discuta pe forum si scrie in bloguri. Poti deveni membru al unei echipe, participa la campionate si cupe. Cele mai bune ehipe intra intr-un rating, iar cei mai buni jucatori participa la Sedintele Elitare. 

Rezultatele Superligii  Rezultatele Ligii A  Rezultatele Ligii B  Rezultatele Ligii C  Rezultatele Diviziilor

Active Image Active Image CUC Cluj Club Orhei CUC Praga

    BIBLIA JUCATORULUI:
Codul Jocului Intelectual de Echipa cu Timp Fixat
Regulamentului Campionatului
Clarificarile Consiliului Strategic referitor la interpretarea Codului si a Regulamentului
Ghidul pentru depunerea si analiza contestatiilor
Ghidul organizatorului de etapa

 
Regulamentul Sezonului de Vara
Evaluare Utilizator: / 2
SlabExcelent 

Sezonul de Vara include toate Cupele organizate de echipele CUC, desfasurate intre Campionatul de Primavara si Campionatul de Toamna. 

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o Cupa pentru a conta in Clasamentul pentru Sezonul Cupelor de Vara si conditiile de acordare a punctelor.

 • Sa participe cel putin 6 echipe;
 • Sa fie facute publice: intentia organizarii Cupei – cu cel putin 96 ore inainte de inceput; data si locul desfasurarii – cu cel putin 48 ore inainte de inceputul Cupei. De asemenea, Cupa trebuie sa fie coordonata cu Consiliul Strategic CUC, pentru a se evita organizarea a 2 cupe concomitent.
 • Sa contina cel putin 30 de intrebari;
 • Sa aiba un caracter deschis (sa poata participa orice echipa);
 • Sa fie inregistrate parcursul si rezultatele Cupei.  

Modul de acordare a punctelor:

6-9 echipe 10-15 echipe 16-23 echipe ≥ 24 echipe
115 p120 p125 p130 p
210 p215 p220 p225 p
36 p310 p316 p320 p
3 p 46 p412 p416 p
  5 p 58 p512 p
  64 p 66 p68 p
  3 p 5 p 76 p
  2 p 4 p 85 p
    3 p4 p 
    10 2 p 10 3 p 
      11 2 p 
      12 1 p 

In numarul de echipe se considera nr. de echipe prezente care au raspuns corect la cel putin 1 intrebare.

De asemenea, se acorda bonusuri pentru Jack-Pot-uri (o singura echipa a raspuns corect la intrebare). Pentru fiecare Jack-Pot se acorda:

 • 10-15 echipe – 1p;
 • 16-23 echipe – 2p;
 • ≥ 24 echipe – 3p.

- Punctele pentru organizarea cupei incluse în Sezonul de Vară se acordă echipei organizatoare. În cazul în care sunt mai multe echipelor organizatoare, punctele se împart egal între acestea. Echipele care participă cu un aport minor la organizarea unei cupe pot fi menționate la capitolul „parteneri” și acestea nu beneficiază de puncte de organizare. Organizatorii cupei trebuie să specifice clar în informația comunicată înainte de cupă care este/sunt echipa/echipele organizatoare.

- În cazul în care nu există o echipă organizatoare a cupei (cupa este organizată de o persoană sau un grup de persoane) nu se acordă puncte de organizare niciunei echipe.

- O echipă poate primi puncte din organizarea unei singure cupe de vară pe parcursul unui Sezon de Vară. Echipa poate participa ulterior la organizarea altor cupe în calitate de parteneră.

- Punctele acordate pentru organizarea cupei sunt egale cu numărul de echipe prezente la cupă care au răspuns la cel puțin o întrebare.

 

In vitrina cu trofee pentru fiecare Cupa la care participa mai mult de 10 echipe se va afisa o cupa. O cupa suplimentara va primi invingatoarea Sezonului de Vara.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 24473

  Comentarii (4)
 4 Scris de George Burdell, la 07-07-2014 12:06
Nu știu ce anume a provocat eșecul sezonului de vară 2013, și aș dori ca acesta să fie prevenit în 2014, deci îmi permit următoarea remarcă: criteriile curente de acordare a punctelor nu stimulează inițiativele de organizare. 
 
1. În cazul în care nu sunt jackpoturi, echipa organizatoare primește un număr de puncte ce corespund unei poziții intermediare între locurile 2 și 3. 
1.a Echipele care sunt în competiție pentru locurile 1 și 2 în Campionatul de Vară (să zicem Lareme și 10 lei) au un dezavantaj evident dacă decid să organizeze o etapă 
1.b. Echipa organizatoare nu este interesată să aibă jackpoturi la etapa ei - nu știu cum sunt percepute jackpoturile de restul jucătorilor, Natan le consideră indicatori ai unui pachet bun atunci când calculează statistica sa 
1.c. Echipa organizatoare este în avantaj dacă la joc vin exact 15 echipe (ea va avea 16, deci cu un punct mai mult decât cei de pe locul 2) și dezavantaj dacă la joc vin exact 16 echipe (ea va avea 17, deci cu 3 puncte mai puțin decât cei de pe locul 2). Desigur, e important ca organizatorii să promoveze evenimentul și să facă să vină cât mai multe echipe la joc, dar o astfel de separare e foarte arbitară 
 
2. Echipa organizatoare nu primește puncte în rating 
2.a Echipele care vor să promoveze sau să se mențină în ligi în baza ratingului nu sunt motivate să organizeze etape, ci doar să participe la jocuri 
2.b. Echipele care organizează etape, dar pentru care ratingul este important, ar reduce diferența în raport cu cei care joacă dacă au un număr semnificativ de sicrie sau întrebări școlărești în pachet 
 
3. Nimic nu diferențiază un pachet prost de 30 de întrebări și un pachet bun de 50 de întrebări 
 
 
 
 
Desigur, nimeni nu organizează sau joacă pentru puncte (eu însămi mă opun spiritului exagerat de competitivitate din club), dar, odată ce acest sistem există, consider că el trebuie îmbunătățit.
 3 Scuze
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 06-07-2007 12:33
ups, sorry, abia acum am dat de informatia referitoare la consiliul strategic de pe site. Asa ca va rog sa nu luati in considerare commentul anterior!!!
 2 Rugaminte
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 06-07-2007 12:04
Explicati va rog notiunea cu serioasa denumire de "consiliul strategic CUC". Daca nu-i problema va rog chiar sa arati si cu degetul la oamenii care fac parte din el.
 1 Scris de cristi, la 05-07-2007 11:33
nu-sh dc da mie nu-mi miroase frumos... poate pt k ma aflu intr-un laborator cu subst chimice prin'prejuru' meu..da nu cred k asta-i cauza... asha de multe conditii ati pus aici...bataie de cap nu alta... ei da ce pot eu sa fac...  
in fine... SA FIE INTR-UN CEAS BUN! 
+ bafta tuturor!

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
ultimul mesaj: 5 ani, 8 luni in urma
 • Octav : Hai
 • Vitalius : Intr-o buna zi cu Soare sper sa trec si eu pe-aproape :)
 • Octav : Vitalie, mai treci :)
 • Vitalius : ViaÈ›a e frumoasă, dar îmi este dor de CUC
 • Vitalius : Demult nunam băgat un comentariu aici.
 • timAK_47 : db.cuc.md - Request timeout. Cine poate reînvia serverul?
 • Vitalius : Așa o întrebare existențialistă: Dacă tot avem campionate externe organizate prin București, Timișoara, Praga, Anenii Noi, poate ar fi cazul să redenumim (sau cum se zice în popor - rebranding) Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în ceva mai atotcuprinzător? De exemplu în loc de Moldovenesc să punem Românesc
 • Octav : Am actualizat Ratingul si Randamentul dupa Cupa Liceelor.
 • Octav : Am actualizat Ratingul È™i Randamentul după etapa 4.
 • Octav : Formularul - «link»
 • Doggyb0w : Salut , vreau să fac contestare la rezultatele de ieri , unde aÈ™ putea scrie cererea?
 • Octav : Am actualizat statisticile după etapa 3.
 • Octav : Am actualizat statisticile.
 • mariabirsan : mulțumesc, Octav, voi încerca :)
 • Octav : Vino la vreun eveniment anunțat și cred că găsești echipă pe loc.
 • mariabirsan : Salut, poate e stupidă întrebarea, dar amflu dacă pot fi primită în vreo echipă CUC. Participasem vreo 3 ani în urmă, acum vreau să revin, că îmi simt creierul în repaos.
 • Octav : Am vorbit cu mai mulți jucători și propunerea este să jucăm fotbal duminică (28 septembrie, de la 16.00, tot la Manej). Cine mai vrea să vină, sunteți bineveniți. Dacă aveți vreo minge bună, aduceți. Eu am s-o aduc pe cea cumpărată dată trecută, da-i cam ușoară.
 • Octav : Am făcut restore la baza de date și parcă merge normal site-ul, doar că s-au pierdut datele din ultimele zile ...
 • potpourri : Pentru că vrem să ne ascundem de ploaie, cupa Ö se deplasează la Paluba, ora 12:00. Stilul informal, participarea gratuită și atmosfera incendiară rămân aceleași :)
 • Octav : Pentru că săptămâna care vine avem finala de la Moldcell Cafe și după tabără mai am nevoie de pregătiri, TQ5 va avea loc cealaltă joi, la 24 iulie.
 • Liosha : contestatii
 • Octav : După Alejandro Falla a fost descoperit un alt tenisist cu potențiali suporteri în comunitate, pe nume Ivan Dodig, din Croația.
 • Zeleni : am vrut sa dau search, sorry :)
 • Zeleni : slogan logo
 • alexdelpier : Etapa de pe 3 noiembrie 2013 a fost cea mai frumoasa din toata istoria campionatelor
 • Octav : Vor mai fi. Urmăriți calendarul de pe site și noutățile de pe pagina de facebook.
 • Scarlet : In anul scoalar 2013-2014, vor mai fi concursuri?
 • Octav : Noroc!
 • Scarlet : hey, Salut la toti:)
 • Octav : Va fi la toamnă. Probabil în luna octombrie.

You have to login before you can shout!

Advertisement

On-line

Avem 2 vizitatori online

Ultimele comentarii

Campionatul CUC 2024...
În SL (conform datelor i...
30/04/24 09:56 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Noi mergem la Biblioteca ...
02/12/23 10:21 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Atenție, la Chișinău v...
28/11/23 09:45 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Sezonul de vară 202...
Până la urmă, încheie...
21/09/23 09:44 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

QUIZUL #35
De data aceasta nu transm...
24/08/23 10:06 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Meniu Campionat

Superliga

XXXV Superliga 2019toam
      S V E I P
ASA ASA  30 18 8 4 44
SER SER  30 18 7 5 43
10L 10L  30 17 8 5 42
LAR LAR  30 13 8 9 34
WTH WTH  30 7 9 14 23
H5N H5N  30 4 6 20 14
MKT MKT  30 3 4 23 10