Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Blog arrow E-abonament "Monitorul Fiscal FISC.md”

INTRODU CONTINUT IN BLOG !
(legaturi catre textele tale vor fi afisate pe pagina profilului tau)

 
E-abonament "Monitorul Fiscal FISC.md”
Evaluare Utilizator: / 0
SlabExcelent 

E-abonament "Monitorul Fiscal FISC.md”: Reducem costurile, extindem posibilitățile

La 30 martie începe campania promoțională «E-abonament „Monitorul Fiscal FISC.md“: Reducem costurile, extindem posibilitățile!»

Trăim într-un nou regim de viteze: zilnic luăm decizii importante și din ce în ce mai mult simțim nevoia de informații operative, calitative și veritabile. Din acest motiv, deja al doilea an consecutiv versiunea completă a revistei noastre – dedicată unei game largi de utilizatori – apare în varianta electronică pe site-ul monitorul.fisc.md.

Pînă în prezent, accesul la toate informațiile publicate pe pagina web era prevăzut doar pentru cei care se abonau la versiunea de tipar “Monitorul Fiscal FISC.md” și obțineau statutul de utilizator premium. 

Cu ocazia zilei de naștere a revistei noastre, oferim cititorilor și abonaților noștri o nouă oportunitate de a accesa în timp util informațiile fiscale de calitate – un abonament electronic care presupune acces la toate informațiile publicate pe site-ul monitorul.fisc.md.


În fiecare zi, în orice moment al zilei, în orice punct al lumii veți avea la dispoziție:

Informații fiscale unice, care reflectă poziția oficială a Serviciului Fiscal de Stat:

Rubrica "Documente și Comentarii" destinată tuturor categoriilor de contribuabili și funcționari fiscali; clarificarea problemelor și situațiilor complexe din domeniul fiscalității, cu care se confruntă în practică agenții economici și contabilii; informații despre impozitarea veniturilor cetățenilor.

În rubrica "Întrebări și răspunsuri" inspectorii fiscali răspund la întrebările contribuabililor referitoare la aplicarea legislației fiscale.

Rubricile "Practica fiscală" și "Consultații juridice" reflectă practica relațiilor fiscale și cadrul juridic aferent, precedentul fiscal în calitate de fundamentare pentru luarea deciziilor.

Documente oficiale ce reglementează relațiile fiscale:

Rubricile "Documente și comentarii", "Monitorul SFS", "Monitorul Oficial al Republicii Moldova" conțin legi, acte normative, hotărîri ale guvernului și alte documente oficiale care reglementează relațiile fiscale, inclusiv în procesul activității antreprenoriale.

Informații actuale necesare pentru activitatea profesională a contabililor și auditorilor:

— Rubrica "SNC noi " — îndrumare și ajutor practic în aplicarea corespunzătoare a noilor SNC; publicații privind tranziția la noile SNC; noile aspecte ale evidenței contabile corelate cu trecerea la noul plan general de conturi contabile — de la practicieni și profesorii disciplinei «Contabilitate». Editorialist — Alexandru Nederiță, doctor în economie, profesor universitar, Academia de Studii Economice.

— Rubrica "Impozitarea nerezidenților" – privind aplicarea normelor fiscale naționale și internaționale în privința persoanelor juridice și fizice nerezidente. Editorialist – șeful Direcției generale politica și legislație fiscală și vamală din cadrul Ministerului Finanțelor — Anastasia Certan.

— Rubrica "Contabilitate practică" – consultații și recomandări ale specialiștilor calificați care, prin intermediul exemplelor practice, vor ajuta să însușiți subtilitățile profesiei contabile. Editorialist — profesor USM și ACAP Liudmila Scacunova.

— Rubrica "e-Aplicații" – ciclu de tutoriale video privind utilizarea sistemului automatizat de contabilitate 1C.

— Rubrica "Servicii electronice" – descrie utilizarea tehnologiei informației în administrarea fiscală, proiecte TI și servicii electronice implementate în Republica Moldova și în străinătate.

Informații constant actualizate pentru mediul de afaceri:

— Rubricile “Editorial” și “Panorama” — dedicate evenimentelor din sfera impozitării, economiei și finanțelor, ce se produc în Moldova și alte țări.

— Rubrica “Evenimente” — privind granturile, bursele, cursurile, instruirile și seminarele petrecute în Moldova și peste hotare.

— Rubricile “Management” și “Prim-plan” — privind gestionarea personalului, management eficient și business-proiecte. Recomandări practice și sfaturile experților.

— Rubricile “Expert”, “Doar cifre”, “Analitică și statistică” — statistici fiscale și economice din Republica Moldova de la prima sursă; opinii, estimări și prognoze ale experților naționali și internaționali cu privire la evoluțiile din domeniile fiscal, finanțe și economie din Moldova și din lume.

Adițional:

 Е-аbonamentul oferă acces nelimitat la arhiva electronică a revistei “Monitorul Fiscal FISC.md” din anii 2011, 2012, 2013, 2014 și 2015.

Veți putea lucra cu aplicații eficiente și comode în utilizare, care facilitează activitatea de zi cu zi a profesioniștilor în domeniul contabilității: Codul Fiscal Electronic, Standarde Naționale de Contabilitate, Planul general de conturi contabile, monitorul cursului de schimb valutar și noile proiecte pe care le pregătim pentru lansare pe monitorul.fisc.md

 Abonamentul electronic include un serviciu adițional “NewsLine” – notificarea prin intermediul poștei electronice despre noile informații ce apar pe pagina web monitorul.fisc.md și ultimele completări din revista “Monitorul Fiscal FISC.md”.

Prin crearea unui abonament electronic pentru versiunea deplină a revistei «Monitorul Fiscal FISC.md”, intenționam să oferim cititorilor acces rapid și comod la resursele informaționale unice: poziția oficială a Serviciului Fiscal de Stat, răspunsurile inspectorilor din cadrul SFS la întrebările contribuabililor, comentarii și analize, lecții de contabilitate, informații fiscale, economice, financiare și știri din sfera afacerilor în timp real. Toate acestea se conțin pe un singur portal monitorul.fisc.md.

Comandînd e-abonamentul în tipmul campaniei promoționale, care se va desfășura în perioada de la 30 martie pînă 31 august 2015, îl veți obține la un preț special de 365 de lei, devenind titular al pachetului „Premium“ pentru un an întreg și astfel veți beneficia de toate avantajele acestuia.

E-abonamentul “Monitorul Fiscal FISC.md” poate fi procurat apelînd la numărul de telefon:
(022) 822 031.Echipa “Monitorul Fiscal FISC.md” aduce sincere mulţumiri partenerilor proiectuluii – Î.S. Fiscservinform,USAID Moldova, ACAP, AO Ecofin Consult, BTS Pro, DaacSystem Integrator, Microsoft Moldova,Moldova Agroindbank,Orange Moldova, Alvim Auto, Victoriabank, CTI Capital, S.A. Bucuria, Clubul moldovenesc de jocuri intelectuale, Mediasucces, Trendeseter, RTS, Moldova in Progres — pentru sprijinul și încrederea acordată pe parcursul acestor 4 ani de activitate.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 25157

  Comenteaza primul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
Urmator >
Advertisement

On-line

Meniu Campionat