Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Sedinte Elitare arrow Viorel Chihai - noul Magistru al Clubului
Viorel Chihai - noul Magistru al Clubului
Evaluare Utilizator: / 5
SlabExcelent 

Chihai ViorelViorel Chihai a devenit Magistru al Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în cadrul celei de-a XXI-a Şedinţe Elitare. Evenimentul a avut loc duminică, 21 decembrie, la Clubul Decadance din Chişinău. Desfăşurată sub genericul „Carnavalul Intelectual”, Şedinţa Elitară a reunit cei mai buni jucători din cadrul Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

Chihai Viorel (a.k.a. Vio): Carpe Diem a fost pista de decolare pentru acest deja guru al CUCului. Majoritatea membrilor echipei CD s-au cufundat in viata matura, raminind prea putini cucheri veritabili pentru a mentzine ekipa la nivel. Astfel Vio a aterizat direct in 10 lei. Inainte de aceasta, smoke testul a fost facut in cadrul echipelor Contact, A4, Hai Sh-om, si desigur la Tzipova, Primorsk, Slobodzia.
(preluat de pe pagina echipei 10 lei).

"Această ediţie este una specială. Pentru prima dată organizăm un Carnaval Intelectual şi astfel marcăm un sfârşit de an fructuos pentru Clubul nostru”, a declarat Marcel Spătaru, preşedintele Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, mascat într-un nobil medieval.

Pe parcursul serii au fost jucate patru runde în formatul „Carte Blanche”: 7 jucători la masă, mai multe întrebări de inteligenţă, logică şi erudiţie, un minut de discuţii per întrebare, jocul până la 10 puncte. Cea mai bună echipă s-a dovedit a fi selecţionata Clubului formată din şapte jucători ce au reuşit să se califice la jocul elitar prin intermediul competiţiei online organizate pe site-ul clubului www.cuc.md.

Viorel Chihai, programator şi lector la Universitatea Tehnică din Moldova, căpitanul selecţionatei www.cuc.md a obţinut cel mai prestigios titlu al Clubului – Magistrul Jocurilor Intelectuale. El s-a alăturat altor 14 Magiştri ai CMJI, printre care lectori universitari, economişti, top-manageri, informaticieni, regizori etc. „Sunt onorat”, a declarat Viorel Chihai, „este visul oricărui participant la jocuri intelectuale de a deveni Magistru. Şi visul meu s-a împlinit”. Irina Breahnă, Magistru CMJI, lector la Universitatea de Stat din Moldova îi urează lui Viorel bun-venit în rândul Magiştrilor: „Viorel merită demult acest titlu. Acum şi el va vedea cât e de greu să fii Magistru”.

Economistul Octavian Sireţeanu a fost desemnat autor al celei mai bune întrebări a serii. Nelly Ciobanu a pus o întrebare despre Balsam de Riga, inspirată de participarea sa la festivalul de la Iurmala, Vitalie Dani a întrebat despre un gest specific al dirijorului, iar băieţii de la Snails – despre creaţia Beatles.

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale este fondat în anul 2000 şi pe lângă Şedinţele Elitare organizează şi promovează jocurile „Ce? Unde? Când?”, „Brain Ring”, "Erudit Cafe" ş.a. Prin activităţile sale, Clubul încurajează dezvoltarea capacităţilor intelectuale, a abilităţilor competitive ale tinerilor, integrarea în mediul social, prin urmare, contribuind la avansarea intelectuală a tinerei generaţii.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 10423

  Comentarii (8)
 8 Scris de Fala Alexandru, la 29-12-2008 14:05
Eu cam tirziu... Dar mai bine tirziu decit niciodata. 
As dori sa-l felicit inca o data pe Viorel cu aceasta frumoasa performanta. 
Este unul dintre cei mai fideli membri ai clubului, e stabil prin prestatie bunai jocuri. Viorel e un multilateral: intelectual, sportsmen( a avut performante in trinte), muzicant(cinta la nai)intr-un cuvint un adevarat cucher.
 7 Scris de PS:
Scris de Capatina Alexandru, la 26-12-2008 17:34
Nu Sandu, eu pur si simplu ma identific. De fiecare data cind vad in vreun mesaj "PS:" citesc mai atent ca nu cumva sa scap vreun mesaj adresat mie:)). 
PS: Nu stiam ca a scrie Post Scriptum ( fie si prescurtat)poate aduce placere oamenilor. 8)
 6 Scris de Capatina Alexandru, la 26-12-2008 17:23
Petru, da tu cind scrii "P.S." primesti aceasi placere ca si restu?
 5 alte poze
Scris de Petru Sula, la 26-12-2008 15:04
Si eu ma voi stradui in timpul apropiat sa adaug pe facebook alte foto de la elitar. 
 
P.S. Viorel, inca o data felicitari! Ai meritat!  
 
P.P.S. Da noi chiar am rupt aproape tot ce se putea rupe
 4 felicitari de la Balti!
Scris de Nicu Poting, la 23-12-2008 22:20
Felicitari! am vazut pozele de pe facebook... de la sedinta elitara. Pozele ys super! ;) Credk shi seara a fost pe masura!
 3 Scris de Veronica Vragaleva, la 23-12-2008 15:55
Inca o data felicitari!!!! 
Chiar ati rupt duminica!!!!!
 2 Scris de Olga Rosca, la 23-12-2008 15:54
http://www.unimedia.md/index.php?mod=home&hmod=newsbyid&id=8773 
 
http://allfun.md/index.php?page=projects&id=1220878497&sid=1220878497&pid=2244
 1 Bravo!
Scris de Ceban Maxim, la 23-12-2008 14:53
Viorel bravo! 
:)  
pentru asha ceva tre sa hai sh-om :) 
 
P.S. Primu nna!

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
Advertisement

On-line

Avem 4 vizitatori online

Meniu Campionat