Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Sedinte Elitare arrow Sedinta XIX - Sedinta Magistrilor
Sedinta XIX - Sedinta Magistrilor
Evaluare Utilizator: / 13
SlabExcelent 
 Magistrii Clubului CUC au organizat duminica, 6 ianuarie 2008,
Sedinta Magistrilor "ASII", care a avut loc in Clubul 513.

In cadrul Sedintei la masa de joc s-au asezat 4 echipe de cate 7 jucatori, dupa cum urmeaza:
Echipa I - "JOKERS" Componenta echipei a fost in intregime trasa la sorti din randul celor prezenti in sala.
Echipa II - "JACKS" Echipa jucatorilor care si-au adus cel mai important aport la dezvoltarea jocurilor intelectuale in Moldova, desemnati de Magistri + 1 joker din sala
Echipa III - "QUEENS" Echipa in intregime compusa din reprezentantele sexului frumos, ce au fost trase la sorti din randul celor prezenti in sala.
Echipa IV - "KINGS" Echipa Crupierului, aleasa de Marcel Spataru + 1 joker din sala.

Cititi mai departe pentru a vedea rezultatele Sedintei.

JOKERS - 6-7 (joc prezentat de Victor Lutenco);
Capitan al echipei Jockerilor a fost Magistrul Andrei Panici. Echipa a jucat foarte bine, dar a gresit la ultima intrebare, despre asigurarea impotriva loviturilor exceptionale la golf.

JACKS - 3-7 (joc prezentat de Viorel Mardare);
Capitan al echipei a fost Octavian Sireteanu. In echipa celor care si-au adus cel mai important aport la dezvoltarea Clubului au mai jucat Magistrul ultimei Sedinte Alexandru Fala, Veronica Vragaleva, Lina Acalugaritei, Sandu Coica si Mihai Garnet.
Intrebarile cu un stil specific, pregatite de Viorel, au fost insa prea dificile pentru echipa de Jacks, care nu a reusit sa se apropie de rezultatul Jokerilor.

QUEENS - 3-7 (joc prezentat de Lucia Aprodu);
A fost primul in istoria CUC joc perfect feminin, cu 7 domnisoare la masa de joc si Magistrul Lucia Aprodu in calitate de Crupier.
Desi au oferit cateva raspunsuri la intrebari dificile (mai ales intrebarea despre tantarul pe mobila de piele), echipa a gresit cu alegerea versiunii la trei intrebari mai simple, ceea ce le-a costat pe fete destul de scump. Lucia a oferit totusi un premiu special capitanului acestei echipe, Polinei Meleca.

KINGS - 7-5 (joc prezentat de Sergiu Zamsa).
Inainte de runda, Magistrii si Capitanul echipei KINGS au pus un, deja traditional, pariu. Conform acestuia, titlul de nou Magistru putea sa revina unui jucator al echipei KINGS numai in caz de victorie. Echipa a inceput mai greu, fiind condusa cu 0-2, dar s-a revansat in curand, reusind sa castige 6 runde, inclusiv un super blitz, si sa ajunga la un punct diferenta de victorie. Ultimul raspuns, oferit de Irina Breahna, la intrebarea despre cuvantul "stewardesse" in limba engleza, a venit in timpul suplimentar, pe care echipa l-a obtinut datorita unui raspuns inainte de termen la o intrebare precedenta.

In consecinta, noul magistrul trebuia sa fie ales din echipa care a invins. Magistrii-organizatori au decis totusi ca 2 persoane in echipa castigatoare au meritat acest titlu - Marcel Spataru si Natan Garstea. Felicitari noilor Magistri!

In acest fel, numarul de Magistri ai Clubului s-a ridicat pana la 13.

Urmatoarea, a XX-a Sedinta Elitara va avea loc in primavara, dupa incheierea Campionatului CUC.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 26269

  Comentarii (26)
 26 Scris de Marcel Spataru, la 03-10-2008 13:52
Da, Viorel a raspuns la intrebare. 
Mai mult decat atat, detalii sunt pe site: 
http://www.cuc.md/index.php?option=com_content&task=view&id=1707&Itemid=23
 25 Scris de Viorel Chihai, la 03-10-2008 13:17
A avut loc :) 
XX Sedinta (2008, iunie, Decadence): magistru, Irina Breahna.
 24 Scris de Andrei Panici, la 03-10-2008 12:55
"Urmatoarea, a XX-a Sedinta Elitara va avea loc in primavara, dupa incheierea Campionatului CUC." 
 
???
 23 Scris de Natan Garstea, la 13-01-2008 20:42
Putem spera la aparitia pe site a intrebarilor de la elitare? De la ambele... Stiu ca de la primul e mai simplu sa la vedem - le are Dl. crupier. Dar pe magistrii-organizatori de la ultimul joc reusim sa-i convingem sa dea intrebarile?
 22 Scris de Roman Vasilascu, la 10-01-2008 22:48
Andrei, mersi pentru apreciere si pentru ca m-ai mentionat ;) Scuze inca o data tie si echipei pentru super-blitz..data viitoare (daca o sa am asa ocazie) oi asculta de capitan :D 
hai bafta!
 21 Sedinte Speciale
Scris de Andrei Panici, la 09-01-2008 15:40
Mi-a placut mult aceasta sedinta. Bravo organizatorilor, dar si celor doi noi magistri - de fapt unu e 'full time' iar cel'lalt, cum a si dorit sa ramana, e 'de onoare'. In acest context mentionez ca era foarte vesel de urmarit din sala comportamentul lui Marcel in calitate de jucator - 8)
 
M-a bucurat mult ca (iarasi, cat n-ar fi de straniu) la loteria jockerilor am avut norocul sa nimesc in echipa - fiind tras ultimul :). Am nimerit intr-o echipa surprinzator de echilibrata cu niste baieti deshtepti dintre care l-as remarca pe Roman - pe viitor sa asculti de capitan daca iti spune sa ramai la masa la super-blitz ;)
 
La mai multe!
 20 Scris de Veronica Vragaleva, la 09-01-2008 14:48
As vrea sa felicit si eu cei doi proaspeti magistri ai Clubului...da...Marcel chiar merita statutul de Magistru Onorific...iar Natan...Natan e foarte bun in ceea ce face...sintem aproape din acelasi timp in Club...Natan fiind pentru mine un exemplu de concentrare, intelect si atitudine... 
Felicitari baieti!!! 
Sinteti bravo!!!
 19 Scris de Veronica Vragaleva, la 08-01-2008 13:23
felicitari tuturor cu ocazia sarbatorilor de iarna. la multi ani si craciun fericit. 
 
nu-mi place ca scriu din numele veronicai, dar e problema site-ului nu a mea :) 
 
felicitari lui marcel pentru titlul de magistru, tu dintre toti chiar meriti. 
 
felicitari si lui natan, si tutoror celor care au jucat, sau care au fost prezenti in sala cel putin. 
 
ma bucur ca am facut[poate mai fac] si eu parte din acest club, sa-i zicem, sau comunitate, cum prefera sa-i zica marcel :)  
 
sa traiti ;) 
 
cristi.
 18 Scris de TIMUR LUCHIN, la 08-01-2008 11:42
ALIA IACTA EST!!!! :) :) :)
 17 Scris de TIMUR LUCHIN website, la 08-01-2008 11:39
:) salut!!!!multumesc Magistrilor pentru organizarea sedintei!!!!!desi echipa mea a pierdut(jokers) ma simt invingator!!!!pentru ca am demonstrat curaj si siguranta!!!atmosfera jocului m-a incurajat pentru o munca intelectuala mai intensiva!!MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 16 Scris de Lucia Aprodu, la 07-01-2008 21:57
Da. Incredibil, dar am reusit in termenii stabiliti. Grand merci, Sergiu Zamsa si ceilalti! Felicitari magistrilor! Mai era cineva in ultima echipa, care merita acest titlu, dar.. tac. Las asta pentru runda urmatoare!:) 
 
Despre intrebari. Eu cred, ca intrebarile CUC trebuie sa fie intrebari de eruditie si de logica la un loc! Doar logica nu e suficienta pentru a fi un bun jucator de CUC, de aceea am bagat intrebari care cer putina eruditie. Bukovskiy si Bukowski, Zorba Grecul fac parte din cultura generala a oamenilor nascuti in a doua jumatate a sec. XX, nu sunt exceptii care sa tina de un segment social specific, de vreo subcultura obscura sau de o epoca demult trecuta. Nu va suparati pentru ceea ce spun: in comparatie cu echipele Intigra, echipele romanofone ale Clubului CUC raman in urma la capitolul eruditie, si asta e o problema! Haideti sa recunoastem (cum o fac eu - comunic mult cu oameni din alte cercuri, oameni inteligenti, si vad foarte clar lacunele propriei mele educatii) si sa lucram la asta! 
 
Cum spunea odata Viorel Mardare la un final de maraton CUC, "Moldoveni, cititi carti!" 
 
Cu respect pentru efortul de autodepasire, pe care il fac toti jucatorii CUC (adica si noi tot!), si cu urari de bine de Craciun, 
 
Lucia Aprodu
 15 Scris de Natan Garstea, la 07-01-2008 17:07
Stimati membri ai comunitatii CUC 
Nu am scris nimic ieri pentru a lua o pauza si a ma descurca cu aceea ce simt si ce vreau sa spun. 
Deci... (unii zambesc ironic) 
Ieri a avut loc un eveniment foarte frumos si deosebit. Deosebit - fiindca a fost altfel atit organizarea, cat si structura jocului. Magistrii au facut un joc pe cinste, au respectat termenul asumat si au reusit sa pregateasca intrebari \"neliniare\". Frumos - fiindca a fost frumos. Magistrii - multumesc din suflet. 
Mi-a placut cum au jucat toate echipele care au fost la masa. Mie intrebarile mi-au parut foarte grele, si daca as fi fost la una din primele trei mese, nu as fi jucat mai bine ca jucatorii din rundele respective. Felicitari tuturor celor care au fost la masa de joc, a fost un show frumos si captivant. 
Colegii de echipa - a fost intr-adevar un joc de echipa. Si majoritatea intrebarilor le-am luat anume ca echipa, dupa discutie si \"descilcirea\" informatiei primite. Iar rolul principal in obtinerea succesului nostru l-a avut capitanul, care cu o mana de fier a dirijat discutiile la masa si a reusit sa aleaga corect persoana care sa raspunda. 
Despre Marcel vreau sa spun ca este intr-adevar \"motorul\" care pune in miscare (in \"dvijenii\") tot ceea ce inseamna \"Ce? Unde? Cand?\", si anume datorita entuziasmului si energiei si puterii si devotamentului lui deja mai multi ani noi cu regularitate ne intalnim pentru a juca. Cred ca aceasta deja este suficient pentru a merita cel mai mare titlu din CUC. Dar in afara de aceasta, Marcel mai este si un jucator foarte bun. De ceva timp jucam impreuna in echipa Carte Blanche si m-am convins de aceasta de nenumarate ori. A fost si corect, si bine ca echipa in care a jucat Marcel sa castige si sa-i asigure ca capitan dreptul de netagaduit de a primi titlul. Mai ales ca a fost unica lui sansa de a deveni magistru. Felicitari, Marcel, ai primit aceea ce ai meritat de 100 de ori pina acum. 
Cit despre mine, chiar a fost o surpriza. Consider ca in CUC sunt multe persoane care merita acest titlu mai mult ca mine, atit pentru meritele fata de club, cit si pentru jocul exceptional. Dar nu o data am avut ocazia sa ma conving ca in jocul nostru Intimplarea conteaza enorm de mult. Asa a fost sa fie sa joc cu echipa care a cistigat. Inca o data merci membrilor echipei pentru aceasta sansa. Si, desigur, multumesc Viorel, Sergiu, Victor si Lucia, mi-ati facut o surpriza pe cit de neasteptata, pe atit de placuta... 
Cu profund respect, 
Natan Garstea, magistru CUC ;) 
 
P.S. Cre ca o sa trebuiasca sa-mi schimb cartile de vizita, mai am ceva de adaugat pe ele...
 14 Mda :)
Scris de Viorel Chihai, la 07-01-2008 14:58
Iaki sa, daca te duci la odihna, se intimpla multe :) 
 
Felicitar Marcel si Natan, sunt convins ca ati meritat titlul de Magistru! 
 
La Multi Ani!
 13 Scris de olga lopusanschi, la 07-01-2008 00:14
Am avut dreptate cei care am crezut in magistri ;) (v. sondajul) 
Un joc foarte interesant organizat intr-un timp record! Multumim pentru acest cadou frumos :) 
A fost o adevarata placere sa joc in echipa de azi (hm, am stat intre doi viitori magistri, a trebuit sa-mi pun o dorinta :zzz
Celelalte echipe - o placere sa asist la jocul vostru! 
Natan, Marcel - felicitari cu prima bufnita si sa nu fie ultima!
 12 Scris de Roman Vasilascu, la 06-01-2008 23:55
in primul rand, vreau sa multumesc magistrilor ca au reusit totusi sa organizeze sedinta elitara in termenii conveniti, pentru ca in caz contrar nu aveam posibilitate sa particip nici la asta. in continuare, as vrea sa mai multumesc perosanelor care au fost implicate direct in organizare acestui eveniment, pentru intrebarile BUNE [cu mici sau mai mari exceptii:) ], organizarea bine-gandita si atmosfera placuta, specifica () CUCului. Intr-un final, felicitari invingatorilor si noilor magistri ai clubului nostru;) 
bafta tuturor
 11 Scris de Octavian Sireteanu, la 06-01-2008 23:31
Bravo Natan, Bravo Marcel + echipa care v-a sustinut! 
Magistrilor, un joc frumos in care am avut parte de o varietate foarte mare de intrebari de la acelea care se luau intr-o secunda pana la intrebari de tipul: LAZ (o sa stiu alta data), Mebeli i Interier (poate cineva sa-mi explice inca o data raspunsul, ca eu asa si n-am inteles), Intrebarea despre capul de bour (foarte interesanta, insa pentru vreo 10 min de gandire) si ultima intrebare a fetelor (pe care daca as mai auzi-o o data - tot n-as putea s-o raspund). 
Referitor la jocul nostru - cu toate ca nu am invins, am primit o placere mare de la intrebarile bune si jocul de echipa. 
Mai astept.
 10 Scris de Fala Alexandru, la 06-01-2008 21:28
Salutare tuturor! 
 
Bravo, magistrilor pentru pentru ca au organizat aceasta sedinta. A fost interesant si incitant. 
 
Felicitari lui Marcel si Natan pentru cistigarea titlului de magistru. 
A-ti obtinut acest titlu pentru ceea ce sinteti in joc si pentru ceea ce faceti pentru joc. 
 
Marcel fara tine, nici nu ar fi existat ceea ce ,la sedinta, s-a defenit ca “ dvijenia” intelectuala din Moldova. Ai obtinut titlul pentru: carisma, organizare, daruire, intuziazm si abilitati, excelente de jucator: ingeniozitate, gindire critica, fantezie. Bravo! 
 
Natan, cu toate ca esti nu de mult in dvijenie, ai contribuit mult la dezvoltarea clubului. Calmul, siguranta, analizarea la rece a intrebarilor, te evidentiaza. Datorita acestor calitati ai adus in proportie de circa 43% din victorie echipei ”Kings”. Bravo! 
 
Felicitari echipei”Kings”, pentru victorie. Bravo! 
 
Multumesc, coichipierilor din echipa “Jacks”. Cu toate ca am pierdut, am avut onoarea si placerea de a juca cu voi. Ati fost minunati si bravi! 
 
Bine s-au prezentat si echipele “Jockers” si “Queens”, insa au avut defecit de noroc. Pentru prestatia acestor echipe la masa de joc-Bravo! 
 
Va doresc un craciun ferict si, ca in acest an, sa se implineasca dorintele voastre!
 9 Scris de Marcel Spataru, la 06-01-2008 21:08
Felicitari, Natan!  
Va multumesc, Magistrilor!  
Mi-au placut foarte mult intrebarile!
 8 Scris de Marcel Spataru, la 05-01-2008 12:05
Noroc. 
Desi nu sunt printre organizatori, raspund din ceea ce stiu: 
1. Nu va pot spune daca Magistrii au de gand sa formeze echipa JACKS in baza celor care si-au adus cel mai mare aport in 2007 (caz in care cu siguranta ma vor consulta), sau in intregime de la fondarea acestuia (unde cred ca cunosc ei si singuri destul de bine situatia). 
2. Echipa de fete va fi desemnata de Magistri din fetele care vor fi in sala, dar nu vor face parte din celelalte doua echipe desemnate din timp (JACKS si KINGS) 
 
In orice caz, nimeni in afara de Magistari (in cazul echipelor JACKS si QUEENS), mine (in cazul echipei KINGS) si Dumnezeu (in cazul echipei JACKS) nu va sti cu siguranta pana la inceputul sedintei cine se va aseza la masa de joc.
 7 Scris de Veronica Vragaleva, la 04-01-2008 20:44
Salut! 
As avea 2 intrebari: 
1. JACKS" Echipa jucatorilor care si-au adus cel mai important aport la dezvoltarea jocurilor intelectuale in Moldova, desemnati de Magistri - fara suparare, Magistrii sint ATIT de informati despre acest fapt? Daca s-ar putea niste criterii mai concrete. 
2. "QUEENS" Echipa in intregime compusa din reprezentantele sexului frumos - fetele vor fi trase la sorti din sala sau este deja o echipa predefinita?
 6 Scris de Marcel Spataru, la 04-01-2008 18:57
Daca nu au anuntat Magistrii, cred ca nu.
 5 Scris de Corneliu Rosca, la 04-01-2008 18:36
Putem trimite intrebari ca la sedinta precedenta?
 4 Scris de Marcel Spataru, la 04-01-2008 11:37
Atentie! 
Ora de inceput a fost decalara cu jumatate de ora :) 
 
Marcel
 3 Scris de Roman Vasilascu, la 04-01-2008 09:59
URA! URA! URA! :) 
bine ca pe 6:P
 2 CUCi vs Locuri la masa de joc
Scris de Sandu COICA, la 04-01-2008 09:49
Pacat ca de data asta nu o sa fie o runda unde sa fie licitate locurile contra cuci...;) In echipa MIX a mai ramas un jucator care nu a reusita sa joace la ultima Sedinta Elitara. Poate avem noroc la tragere la sorti:D
 1 : )
Scris de lenutza, la 03-01-2008 21:16
shi super!!! maladetz magistrilor ca fac:) 
a sa shie interesant:)

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
Advertisement

On-line

Meniu Campionat