Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Documente arrow Cluburi Membre
Cluburi Membre
SEDINTA ELITISTA A LIGII JOCURILOR INTELECTUALE ASEM-Editia a II-a
Evaluare Utilizator: / 3

Active Image

Active Image

 

 


Liga Jocurilor Intelectuale ASEM,
in parteneriat cu Librariile Editurii Cartier,
a prezentat... 

Pe 14 mai, la “Venezia Club”, a avut loc cea de-a II-a Sedinta Elitista ASEM, la care au participat in jur de 40 de persoane. In prima etapa, la masa de joc s-au asezat, pe rind, 3 echipe: echipa formata din studentii actuali ai ASEM (capitan Nadejda Melinti), echipa absolventilor, masteranzilor si doctoranzilor de la ASEM (capitan Octavian Sireteanu) si echipa “restu’ lumii”, formata din persoane care nu au nici o legatura cu ASEM, dar au cea mai directa legatura cu jocurile intelectuale (capitan Irina Breahna). Din Comisia de Arbitri au facut parte reprezentanta Editurii “Cartier” Carolina Rautchii, campionul I-ei Sedinte Elitiste ASEM Eugen Zolotco, si Lopusanschi Olga, aka moderatorul evenimentului.   

Pentru a afla mai multe despre desfasurarea jocului, despre Campionul celei de-a Doua Sedinte Elitiste si despre legendarul “Verdi-Weber-Bach-mai pe scurt, asta-i acela, care a scris despre anotimpuri”, cititi mai departe...

Comentarii (49) Vizualizari: 7668

Citeste mai departe...
 
Brain Ring la ASEM
Evaluare Utilizator: / 1
Liga Jocurilor Intelectuale ASEM cu toate că este o organizaţie nouă a reuşit să se afirme prin activităţile pe care le-a organizat pentru studenţii interesaţi de jocurile intelectuale. Cea mai curentă realizare este organizarea etapei a treia a concursului BRAIN RING ASEM.  

Comentarii (1) Vizualizari: 4253

Citeste mai departe...
 
Liga Jocurilor Intelectuale ASEM
Evaluare Utilizator: / 3

Liga Jocurilor Intelectuale ASEM a fost fondată 19 septembrie 2006. La baza ei au stat activităţile Clubului de Dezbateri al ASEM şi Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

Comenteaza primul Vizualizari: 4756

Citeste mai departe...
 
Advertisement

On-line

Avem 2 vizitatori online

Meniu Campionat