Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Noutati CUC arrow Etapa III: Zombii preiau conducerea in Superliga
Etapa III: Zombii preiau conducerea in Superliga

 Sambata si duminica au avut loc jocurile etapei a treia a Campionatului CUC. In Superliga s-a impus echipa Zombii, care a obtinut 12 puncte. De remarcat ca in disputele directe, Zombii au fost infranti de Asachi pentru a treia oara consecutiv, de fiecare data la un raspuns diferenta. Din pacate, pentru Asachi victoria in fata lui Zombii a fost unica in aceasta etapa. Lareme au obtinut 10 puncte, iar Sirius - 9 (adica 18, pentru ca alte noua puncte au contat pentru prima runda).

Partida cea mai disputata a serii a fost Zombii-Lareme, care s-a incheiat cu scorul de 9-7, de altfel, cel mai inalt scor inregistrat in Campionat in acest sezon.

In Ligi, pe locurile intai ale grupelor se afla echipele Bifidoc, Carpe Diem si Acord, toate avand cate 34 de puncte dupa 3 etape.

In Liga A doua echipe care au jucat cu o etapa mai putin, 10 lei si Nuri, impart locul doi cu cate 20 de puncte.

In Liga B Carpe Diem a obtinut maximum de puncte in ultima etapa - 15.

In Liga C primele doua echipe sunt despartite de doar doua puncte, Acord si Mix confirmand postura de favorite ale grupei.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 6477

  Comentarii (16)
 16 Scris de Octav, la 25-03-2007 23:19
Am introdus in clasament si rezultatele contastatiilor pentru etapa I si II. Astfel, s-au produs schimbari doar in liga C, unde au fost acceptate 2 contastatii. In urma modificarilor am obtinut: 
Acord +2 
Mix +2 
Mind Hunters -1 
Boom -1
 15 Scris de Octav, la 24-03-2007 21:50
Atentie! Clasamentele prezentate la data de 24.03.07 pe site nu tin cont de rezultatele contestatiilor. In urma modificarilor, clasamentul se va modifica.
 14 multumire
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , la 24-03-2007 17:50
Multumim din partea Sirius. Sper ca celelalte echipe sa nu ne poarta pica. Noi intr-adevar n-am shtiut de prima joaca.
 13 Scris de Roman, la 23-03-2007 23:43
poate ca sunt subiectiv, dar totushi consider ca decizia luata de consiliul strategic nu este una echitabila shi avantajoasa pentru toata lumea, dezavantajata fiind, dupa parerea mea, echipa LAREME. dar, cum a zis shi cineva cateva zile in urma, legea-i dura dar e lege..shi daca asa a hotarat consiliul, inseamna ca aceasta e decizia cea mai buna.. 
numai bine si bafta tuturor
 12 regulament
Scris de Mihaela Isac, la 22-03-2007 21:25
kiar daca intr-adevar au fost si Fia si Sirius si noi, LAREME, dezavantajati, cred ca e mai bine sa lasam totul asa cum este. La urma urmei, se pare ca nu este nici o versiune care sa fie perfecta.  
Dar.. ar putea hotari capitanii ekipelor.
 11 risc sa fiu nepopular
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. website, la 22-03-2007 19:33
Cred ca trebuie sa lasam totul asa cum este, fara intinderi a regulamentului. Citiva ani in urma, atunci cind pentru prima data am jucat in ligi, nu am participat la prima etapa fiindca nu era clar vm putea juca in liga sau nu (probleme organizatorice). Atunci nu am trecut in SL pentru ca am acumulat cu 3 pt mai putin ca prima echipa. Nici nu puneam problema de reabilitare a primului joc. 
Acum se pune problema reabilitarii, si respectiv a schimbarii regulamentului. De ce? Pentru ca echipele nu s/au interesat cind incepe CUC/ul. Sau pentru ca Fala umbla ca un "nebun" (cer scuze Sasha), shi cauta telefonului membrilor echipei. 
Se stie faptul ca cuc/ul incepe prin februarie/martie, puteau sa se intereseze. 
Iar cu privire la echipa Lareme, imi pare ca baietii vor recupera handicapul rapid, am incredere in ei, dar sunt de acord ca au fost defavorizati de soarta. 
Legea-i (regulament) dur dar e lege (regulament)!
 10 Scris de marcel, la 22-03-2007 18:45
sorry... punctaj maxim de 90 puncte am vrut sa zic...
 9 dublare si lareme
Scris de Marcel, la 22-03-2007 17:59
Intr-adevar, echipele care au jucat in prima runda au primit cate 6 puncte in mod automat. 
Prin introducerea regulii de dublare a punctelor, se produce un efect de inflatie a punctelor in campionat.  
Aceasta inflatie dezavantajeaza echipa Lareme.... 
 
Propunerea care mie mi se pare logica este ca echipei Lareme sa i se considere 3 puncte in jocul direct cu Fia si Sirius din etapa aceasta daca Lareme raspunde la cel putin o intrebare in runda. Echipelor Sirius si Fia li se vor considera desigur punctele obtinute in rundele cu Lareme, asa cum a fost decis, in produs cu 2. 
 
Astfel echipei Lareme nu i se vor adauga puncte din oficiu peste cele pe care poate sa le obtina in concurs. 
De asemenea, toate echipele vor putea acumula un punctaj maxim de 60 de puncte (echipelor Sirius si Fia, datorita noii modificari, nu li se va considera punctul din prima etapa).
 8 Scris de Octav, la 22-03-2007 16:58
Corect. O sa ma gandesc la asta. Poate aveti si voi idei cum am putea rezolva acesta situatie?
 7 Dublare de scoruri
Scris de Mihaela Isac, la 22-03-2007 16:45
Salutare 
In legatura cu dublarea punctajului. Faptul ca nu au fost anuntati e un lukru intr-adevar incorect. Insa, va rog sa aveti in vedere, ca daca lor si le dubleaza punctajul, mai ramane o ekipa dezavatajata : LAREME 
prin faptul ca aceste 2 ekipe au lipsit acea duminika, toate celelalte ekipe au primit practic automat cate 6 puncte(era nevoie de un singur raspuns). LAREME nu a avut acest avantaj, pentru ca acum in fiecare jok trebuie sa lupte cu toate ekipele.  
Acum ekipelor care au lipsit li se dubleaza scorul. Si atunci cum ramane cu LAREME? care raman in dezavantaj de 6 puncte in fata tuturor... si inka si in fata unui punctaj dublat al acestor 2 ekipe..
 6 Scris de Marcel, la 22-03-2007 12:16
Eu am sa incerc sa vorbesc ca jcourile sa inceapa chiar la 16.00, pentru ca si eu am in plan sa merg la fotbal. 
Apropo, mai e cineva care merge la fotbal sambata asta?
 5 Propunere
Scris de Viorel, la 22-03-2007 00:05
Si o propunere ar fi ca jocurile sa se inceapa cit mai curind posibil, adica pe la 16.10, astfel incit sa se finiseze mai devreme, dat fiind faptul ca joaca Moldova-Malta, care se incepe la 19.00.
 4 rugaminte
Scris de Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. website, la 21-03-2007 21:40
Rugaminte oficiala! 
Cit este de posibil de a nu face SL simbata, ci duminica. 
Situatia e de asa natura ca toti membrii echipei Freedom, si au planificate deplasari in ziua de Simbata.
 3 Scris de Octav, la 21-03-2007 16:21
V-as ruga, daca aveti posibilitatea - sa-i anuntati si pe altii despre aceasta modificare. Ar fi foarte rau daca ar ramane cineva neinformat.
 2 Scris de Marcel, la 21-03-2007 15:43
Sambata asta
 1 intrebare
Scris de Filip Adrian, la 21-03-2007 15:34
asha va fi tot timpul sau numai sambata asta?

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >

On-line

Meniu Campionat