Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Noutati CUC arrow I Sedinta Elitara ASEM
I Sedinta Elitara ASEM
Evaluare Utilizator: / 2
SlabExcelent 

 

La 6 martie a avut loc Prima Sedinta Elitara a Ligii de Jocuri Intelectuale de la ASEM.

Campion al acestei prime editii a devenit Eugen Zolotco.

                 

2-6 0-6 3-6 6-5 

La Sedinta au participat aproximativ 30 de studenti de la ASEM si vreo 10-15 invitati.

Echipele au simtit probabil tracul primei experiente si primele in primele trei runde au fost infrante de gazdele serii. Echipele lui Eugen Zincovschi (capitanul echipei 10 lei), Eugen Zolotco (capitanul echipei Mind Hunters) si Natalia Tofan (veteran CUC, membra a echipei Asachi) nu au rezistat presiunii si dificultatii intrebarilor, fiind infrante cu 2-6, 0-6, 3-6. Gazda serii, prezentatoarea Veronica Vragaleva (coordonatorul Ligii de Jocuri Intelectuale ASEM) nu a facut concesii echipelor si jocul a fost intr-adevar pe bune.

Juriul editiei, compus din Olga Lopusanschi (din partea Ligii de Jocuri Intelectuale ASEM),  Alexandu Fala (din partea Clubului CUC) si Grisa Alhazov (din partea Clubului Intigra) au ales echipa finala, compusa din cei mai buni jucatori ai serii. Astfel, la masa de joc pentru runda finala s-au asezat urmatorii jucatori: Marina Botnaru, Ion Ilovan, Eugen Zolotco, Natalia Tofan, Ivan Boaghi si Elena Fialcovschi. Echipa a desemnat pe Natalia Tofan capitan al echipei nou formate.

Finala a fost mai disputata decat celelalte runde. Raspunsul la ultima intrebare a venit cu greu, dar a fost corect. Cel care l-a oferit a si fost rasplatit cu titlul de Campion. Dupa mai multe deliberari in sala, Marcel Spataru a anuntat numele lui Eugen Zolotco a primit Cupa pentru cel mai bun jucator din partea organizatorilor.

Organizatorii au rasplatit si autorul celei mai bune intrebari - Nadejda Melinti (intrebarea despre lucrarea de control care se cheama "Alba ca Zapada"), precum si pe cel mai activ spectator - Elena Fialcovschi

Prima editie a jocurilor elitare ASEM a fost cu adevarat o reusita. Suntem siguri ca acesta este inceputul unei noi traditii in Club!

Mai multe informatii despre Liga Jocurilor Intelectuale de la ASEM gasiti aici sau aici

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 11258

  Comentarii (2)
 2 Scris de Fluturash999, la 12-03-2007 13:06
Felicitari tuturor!!! 
Felicitari EUGEN!!!!!!!!!!! :) :zzz
 1 Scris de Ei!!, la 09-03-2007 10:17
Si de ce nu se aud comentarii de la Sedinta ASEM? Eu de exemplu nu am fost si as vrea sa stiu cum s-a desfasurat totul....

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >

On-line

Avem 1 vizitator online

Meniu Campionat