Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta

Retele sociale

YouTube
Patreon
 

EVENIMENTE

 

QUIZUL
Zilele de luni
Lake House

Campionatul CUC
Sezonul 2023T

11 noi - 9 dec

 

Formulare

 

Proiecte

EPIQ

 

Zicerea momentului

Un prost care nu spune nici un cuvant nu se deosebeste de un savant care tace. (Moliere)
 

Imagini CUC

Statistici despre site

Membri: 23317
Stiri: 2721
Linkuri: 14
Vizitatori: 34404365

CB Workflows

Accesul restrictionat la aceasta sectiune.
Autentificare obligatorie.
Acasa

BINE ATI VENIT PE PORTALUL JOCURILOR INTELECTUALE!
Nou pe site?
Afla mai multe despre noi, citeste intrebari si vezi imagini de la evenimentele noastre. In sectiunea privata, comenteaza opere de arta, discuta pe forum si scrie in bloguri. Poti deveni membru al unei echipe, participa la campionate si cupe. Cele mai bune ehipe intra intr-un rating, iar cei mai buni jucatori participa la Sedintele Elitare. 

Rezultatele Superligii  Rezultatele Ligii A  Rezultatele Ligii B  Rezultatele Ligii C  Rezultatele Diviziilor

Active Image Active Image CUC Cluj Club Orhei CUC Praga

    BIBLIA JUCATORULUI:
Codul Jocului Intelectual de Echipa cu Timp Fixat
Regulamentului Campionatului
Clarificarile Consiliului Strategic referitor la interpretarea Codului si a Regulamentului
Ghidul pentru depunerea si analiza contestatiilor
Ghidul organizatorului de etapa

 
RECENSAMANTUL CUC
Evaluare Utilizator: / 10
SlabExcelent 

 

Viorel Mardari - Cel mai titrat jucator de CUC. De patru ori Magistru al Clubului si de doua ori Campion al Superligii in componenta echipei Kapra. Astazi - tanar om de cinema, promitator.Vasile Tofan - Triplu Magistru CUC. Fost membru al echipei TD. Unul dintre cei mai reputati jucatori ai Clubului.Andrei Iovu - Magistru CUCCorneliu Cirimpei - Magistru CUC. Unul dintre cei mai puternici jucatori ai fostei echipe TD. Coordonatorul Ligii Nationale de Dezbateri.Sergiu Zamsa - Magistru CUC. Unul dintre cei mai puternici jucatori ai fostei echipe TD.Victor Dragutan - Campion al Superligii in componenta echipei Galatasaray. In ultimul timp a evoluat pentru Kapra. Este unul dintre cei mai puternici jucatori care nu au devenit (inca) Magistri. Despre culori nu vorbim :)Andrei Nicic - Capitanul primei echipe "Gladivs", de la Facultatea de Istorie USMVictor Bunescu - A jucat in mai multe echipe si a fost foarte bun la mai multe Sedinte Elitare, dar inca nu a reusit sa obtina vreun titlu major. Actualmente businessman.Andrei Perciun - Membru al echipei Aifos, joaca din primii ani de CUC, a evoluat de cateva ori in SuperligaDina Zaiat - Campioana a Superligii in componenta echipei Kapra. Jurnalist.Dumitita Butnaru - Campioana a Superligii in componenta echipei Kapra. Jurnalist.Diana Guja - Campioana a Superligii in componenta echipei Kapra.Mircea Esanu - Capitanul echipei Galatasaray, campioana Superligii.Andrei Smolin - Capitanul echipei "Fenix", astazi nu mai activeazaAndrei Strah - Magistru CUC, magistru in stiinte politice, fost membru al echipei Sfantul Andrei, astazi businessman de succes in afaceri imobiliare

Andrian Cerbu - A jucat CUC mai mult la inceputuri, actualmente profesor de dreptChiril Tascic - Fostul capitan al echipei UnLIMited, de la ULIM, bineinteles. Organizatorul principal al Cupei ULIM.Constantin Salagor - Membru al echipei Kapra, dublu Campion al Superligii in componenta acestei echipe. Jurnalist.Cristian Ziliberberg - Capitanul echipei Aifos. Evolueaza de foarte multi ani in Club. A jucat de mai multe ori in Superliga si la Sedintele Elitare.Cristina Batog - Fosta membra a echipei Fahrenheit, a participat in Superliga in al doilea sezon.Cristina Gherasimov - A jucat in mai multe echipe la inceputurile Clubului. Licentiata in Stiinte Politice.Dumitru Alaiba - A jucat in mai multe echipe si la o serie de sedinte elitare, dar inca nu a reusit sa obtina rezultate mari. Totusi, este unul dintre cei mai tari veterani ai clubului. Economist.Dumitru Dediu - A evoluat la primele Sedinte Elitare.Dumitru Grati - Campion al Superligii in componenta echipei Galatasaray. A evoluat mai multi ani in componenta acestei echipe.Dumitru Rusu - Fost membru al echipei Fahrenheit. A evoluat in Superliga CUC.Elena Zamsa - Fostul capitan al echipei Politehnica si coordonatorul clubului de la UTM.Eugen Furculita - A evoluat la mai multe Sedinte Elitare la inceputul istoriei Clubului.Eugen Luchianiuc - Capitanul echipei Freedom si coordonatorul Clubului CUC de la Facultatea de Jurnalism de la USM. A evoluat in Superliga CUC.Eugen Spataru - Capitanul echipei Gaudeamus. A evoluat mai multi ani in Ligile CUC.Igor Beiu - Unul dintre cei mai puternici jucatori ai Clubului care nu au devenit magistri. Fost component-cheie al echipei TD.

Marcel Bostan - Campion al Superligii in componenta echipei Galatasaray.Natalia Iarmenco - Membra a echipei Aifos, joaca CUC de la primul Campionat.Oleg Cristal - Fost capitan al echipei Noi IQ. Jurnalist.Sergiu Cibotaru - Unul dintre cei mai puternici capitani in primii ani de existenta ai Clubului. Actualmente "aproape" Ministru al Educatiei.Simion Ciochina - Dublu Campion al Superligii cu echipa Kapra. Multiplu participant la Sedintele Elitare. Jurnalist.Timur Onica - A evoluat in mai multe echipe. Actualmente masterand la CEU Budapesta.Veronica Bohantov - Capitanul echipei Strainele. A evoluat in Superliga CUC.Natan Garstea - Membru al echipei Mix. Autor al unor ample materiale didactice pentru CUC. Economist.Ala Molcean - campioana a Superligii cu echipa Asachi, absolventa a liceului cu acelasi nume, in prezent - studenta la Universitatea de Medicina din StrasbourgNicu Cristalov - campion al Superligii cu echipa Asachi, absolvent al liceului cu acelasi nume, in prezent - student la Universitatea de Medicina din Rennes.Alexandru Vrabie - a evoluat pentru echipa Asachi, absolvent al ULIM-ului, economist.Andrei Molosnic - membru al echipei Asachi, absolvent al ULIM-ului, angajat al Inspectoratului Fiscal Buiucani.Mariana Jardan - a evoluat pentru echipa Asachi, absolvanta a ASEM-uluiDumitru Croitoru - a evoluat pentru echipa Asachi, absolvent al ULIM-ului, angajat al Inspectoratului Fiscal.Octavian Sireteanu - capitanul echipei Asachi, campion al Superligii, absolvent al Liceului “Asachi”, al Colegiului “Socrate” si al ULIM-ului, economist.

Tudor Grajdieru - a evoluat pentru echipa Asachi, absolvent al ULIM-ului, anagajat Doxyterra.Vasile Brasovschi – campion al Superligii cu echipa Asachi, absolvent al ULIM-ului.Eugen Meleca - a evoluat pentru echipa Asachi, elev la Liceul “Prometeu”.Nicoleta Meleca - a evoluat pentru echipa Asachi, eleva la Liceul “Prometeu”.Victor Bordian – membru al echipei Asachi, absolvent al Universitatii de Medicina din Chisinau.Irina Breahna - membra a echipei Asachi, absolventa a Liceului “Asachi” si a USM-ului.Lina Acalugaritei - membra a echipei Asachi.Cristina Pelivan – campioana a Superligii cu echipa Asachi, absolventa a liceului cu acelasi nume, in prezent - studenta la arhitectura la Strasbourg.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 9941

  Comentarii (3)
 3 Scris de cristi, la 03-07-2007 12:35
he he,au mai aparut oameni... :)
 2 Un inceput...
Scris de Marcel, la 27-06-2007 09:47
E abia un inceput. Pagina a aparut doar ieri, de aceea multi, foarte multi, enorm de multi inca nu sunt inclusi. 
In orice caz, ideea e ca aceasta pagina sa cuprinda pe toti cei care vreodata au jucat CUC.
 1 Daaaaaaaaaa...
Scris de Vasea, la 27-06-2007 09:42
Foarte multi din cei care au pozele nu mai joaca de ani buni. Poate facem un update???

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
ultimul mesaj: 5 ani, 1 luna in urma
 • Octav : Hai
 • Vitalius : Intr-o buna zi cu Soare sper sa trec si eu pe-aproape :)
 • Octav : Vitalie, mai treci :)
 • Vitalius : ViaÈ›a e frumoasă, dar îmi este dor de CUC
 • Vitalius : Demult nunam băgat un comentariu aici.
 • timAK_47 : db.cuc.md - Request timeout. Cine poate reînvia serverul?
 • Vitalius : Așa o întrebare existențialistă: Dacă tot avem campionate externe organizate prin București, Timișoara, Praga, Anenii Noi, poate ar fi cazul să redenumim (sau cum se zice în popor - rebranding) Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în ceva mai atotcuprinzător? De exemplu în loc de Moldovenesc să punem Românesc
 • Octav : Am actualizat Ratingul si Randamentul dupa Cupa Liceelor.
 • Octav : Am actualizat Ratingul È™i Randamentul după etapa 4.
 • Octav : Formularul - «link»
 • Doggyb0w : Salut , vreau să fac contestare la rezultatele de ieri , unde aÈ™ putea scrie cererea?
 • Octav : Am actualizat statisticile după etapa 3.
 • Octav : Am actualizat statisticile.
 • mariabirsan : mulțumesc, Octav, voi încerca :)
 • Octav : Vino la vreun eveniment anunțat și cred că găsești echipă pe loc.
 • mariabirsan : Salut, poate e stupidă întrebarea, dar amflu dacă pot fi primită în vreo echipă CUC. Participasem vreo 3 ani în urmă, acum vreau să revin, că îmi simt creierul în repaos.
 • Octav : Am vorbit cu mai mulți jucători și propunerea este să jucăm fotbal duminică (28 septembrie, de la 16.00, tot la Manej). Cine mai vrea să vină, sunteți bineveniți. Dacă aveți vreo minge bună, aduceți. Eu am s-o aduc pe cea cumpărată dată trecută, da-i cam ușoară.
 • Octav : Am făcut restore la baza de date și parcă merge normal site-ul, doar că s-au pierdut datele din ultimele zile ...
 • potpourri : Pentru că vrem să ne ascundem de ploaie, cupa Ö se deplasează la Paluba, ora 12:00. Stilul informal, participarea gratuită și atmosfera incendiară rămân aceleași :)
 • Octav : Pentru că săptămâna care vine avem finala de la Moldcell Cafe și după tabără mai am nevoie de pregătiri, TQ5 va avea loc cealaltă joi, la 24 iulie.
 • Liosha : contestatii
 • Octav : După Alejandro Falla a fost descoperit un alt tenisist cu potențiali suporteri în comunitate, pe nume Ivan Dodig, din Croația.
 • Zeleni : am vrut sa dau search, sorry :)
 • Zeleni : slogan logo
 • alexdelpier : Etapa de pe 3 noiembrie 2013 a fost cea mai frumoasa din toata istoria campionatelor
 • Octav : Vor mai fi. Urmăriți calendarul de pe site și noutățile de pe pagina de facebook.
 • Scarlet : In anul scoalar 2013-2014, vor mai fi concursuri?
 • Octav : Noroc!
 • Scarlet : hey, Salut la toti:)
 • Octav : Va fi la toamnă. Probabil în luna octombrie.

You have to login before you can shout!

Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Ultimele comentarii

Campionatul CUC 2023...
Noi mergem la Biblioteca ...
02/12/23 10:21 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Atenție, la Chișinău v...
28/11/23 09:45 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Sezonul de vară 202...
Până la urmă, încheie...
21/09/23 09:44 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

QUIZUL #35
De data aceasta nu transm...
24/08/23 10:06 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Calcularea punctelor în ...
08/03/23 17:37 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Meniu Campionat

Superliga

XXXV Superliga 2019toam
      S V E I P
ASA ASA  30 18 8 4 44
SER SER  30 18 7 5 43
10L 10L  30 17 8 5 42
LAR LAR  30 13 8 9 34
WTH WTH  30 7 9 14 23
H5N H5N  30 4 6 20 14
MKT MKT  30 3 4 23 10