Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Tabara arrow TVJI 2021
TVJI 2021
Evaluare Utilizator: / 0
SlabExcelent 

TVJI 2021

 

Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale este un eveniment tradițional organizat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale pentru tineri dornici de a petrece timpul nu doar distractiv, dar și cu folos. Recent am încheiat cu succes ediția a XIV-a.

În acest an Tabăra de Vară a avut loc în perioada 1 - 8 august, la Centrul de odihnă și creație „F’Estival”. Timp de 7 zile, 56 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani din toate colțurile Moldovei au avut parte de activități intelectuale, sportive și recreative organizate de voluntarii CMJI și invitații speciali.

Programul Taberei a fost complex - peste 60 ore de activități organizate, și divers - de la joculețe scurte ce pot fi jucate în drum, până la turneul de Brain Ring cu semifinale și finale. Printre cele mai îndrăgite activități anul acesta se numără Jocul Întorsățele, Banalități, Treasure Hunting și Trivia Quiz.

Tinerii au revenit acasă entuziasmați, plini de energie și dornici de a-și împărtăși experiența.

Maxim Pascal, Ungheni

„Odată ce am recepționat pe mail mesajul care confirmă participarea mea la TVJI ediția 2021, eram foarte fericit, căci acum în perioada pandemică nu prea se organizează tabere și efectiv tinerii stau acasă fără de a putea interacționa cu semenii lor (spunând asta nu mă refer la prieteni, ci la tineri încă necunoscuți).

De-a lungul acestor 7 zile de tabără am fost plăcut surprins de receptivitatea, deschiderea spre a face ceva și starea de bine, ce dăinuia pretutindeni. Faza cea mai mișto era că organizatorii ne erau amici, fără de a face diferențierea asta dintre ei și participanți.

Cu certitudine pot spune că TVJI a fost cel mai tare eveniment de vara aceasta și cu cea mai mare plăcere recomand această tabără adolescenților din țară, n-o să regretați.”

Mădălina Jitari, Fălești

„Tabăra de Vara de Jocuri Intelectuale! O nouă experiență minunată și utilă. Şapte zile intense dar atât de productive și inspiraționale. Mulțumesc pentru oportunitatea de a învăța și de a-mi afirma ideile, de a creşte interesul faţă de jocurile intelectuale, stimulându-mi astfel gândirea criică şi dorinţa de a mă informa corect.

Jocurile pregătite (Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Banalități, Licitație, jocuri cu elemente sportive și multe altele.) ne-au testat cunoștințele, logica, dar și capacitatea de a coopera cu alți tineri.

Ideea de competiţie stârneşte dorinţa de a te dezvolta pentru a fi cel mai bun! Nimănui nu îi place să piardă, aşa că face tot posibilul să exceleze şi să demonstreze că poate cât mai mult!

Momente cu mare încărcătură emoțională, de spirit și de suflet, atât pentru participanţi cât și pentru voluntar şi organizatori – ne-am cunoscut mai bine unii pe alții, s-au legat prietenii, destăinuiri de viață, gând și faptă – totul rămâne o vie amintire și lucruri de viitor! Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale cu siguranță va fi întărită, dezvoltată şi continuată.”

Simona Luca, Călărași

“Am învățat multe participând La Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale ediția 14 și nu este o noutate faptul că implicarea în diverse proiecte de anvergură națională este o ocazie inegalabilă pentru dezvoltare personală și profesională. Pentru mine a fost o experiență care m-a făcut mai responsabilă, mai organizată și mai atentă la cei din jur, o experiență prin care am dezvoltat prietenii cu oameni speciali, și care mi-a oferit extrem de multe beatitudini.

Proiecte frumoase pot fi organizate oriunde. Proiecte superbe, eu am avut oportunitatea să particip în #tvji2021 , cu multă emoție, de fiecare dată, și alături de oameni excepționali pe toate planurile. Iar ceea ce este, de asemenea, minunat în Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, este faptul că mă pot implica în proiecte atât de variate, extrem de provocatoare, astfel încât bucuria planificării, implementării și evaluării este diferită de fiecare dată!”

 

Tabăra de Vară este și o platformă unde foștii participanți își pot dezvolta și antrena calitățile de lider, devenind organizatori ai taberei, iar proaspeții absolvenți sunt încurajați să formeze echipe și să participe în cadrul altor activități organizate de CMJI, contribuind astfel la formarea unei noi generații de intelectuali activi, implicați social și civic.

Tabăra de Vară a fost organizată cu succes datorită suportului acordat de: Bucovina, AmCham, AGEPI, BookStore, Cărturești, Diez. Proiectul „Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale’’ a fost implementat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în cadrul Programului de Granturi 2021 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Urmăriți pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu următoarele evenimente organizate.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 697

  Comenteaza primul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
Urmator >
Advertisement

On-line

Meniu Campionat