Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta

Retele sociale

YouTube
Patreon
 

EVENIMENTE

 

QUIZUL
Zilele de luni
Lake House

Campionatul CUC
Sezonul 2023T

11 noi - 9 dec

 

Formulare

 

Proiecte

EPIQ

 

Zicerea momentului

Violenta este ultimul refugiu al incompetentei. (Isaac Asimov)
 

Imagini CUC

Statistici despre site

Membri: 23317
Stiri: 2721
Linkuri: 14
Vizitatori: 34404481

CB Workflows

Accesul restrictionat la aceasta sectiune.
Autentificare obligatorie.
Acasa

BINE ATI VENIT PE PORTALUL JOCURILOR INTELECTUALE!
Nou pe site?
Afla mai multe despre noi, citeste intrebari si vezi imagini de la evenimentele noastre. In sectiunea privata, comenteaza opere de arta, discuta pe forum si scrie in bloguri. Poti deveni membru al unei echipe, participa la campionate si cupe. Cele mai bune ehipe intra intr-un rating, iar cei mai buni jucatori participa la Sedintele Elitare. 

Rezultatele Superligii  Rezultatele Ligii A  Rezultatele Ligii B  Rezultatele Ligii C  Rezultatele Diviziilor

Active Image Active Image CUC Cluj Club Orhei CUC Praga

    BIBLIA JUCATORULUI:
Codul Jocului Intelectual de Echipa cu Timp Fixat
Regulamentului Campionatului
Clarificarile Consiliului Strategic referitor la interpretarea Codului si a Regulamentului
Ghidul pentru depunerea si analiza contestatiilor
Ghidul organizatorului de etapa

 
TVJI 2021
Evaluare Utilizator: / 0
SlabExcelent 

TVJI 2021

 

Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale este un eveniment tradițional organizat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale pentru tineri dornici de a petrece timpul nu doar distractiv, dar și cu folos. Recent am încheiat cu succes ediția a XIV-a.

În acest an Tabăra de Vară a avut loc în perioada 1 - 8 august, la Centrul de odihnă și creație „F’Estival”. Timp de 7 zile, 56 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani din toate colțurile Moldovei au avut parte de activități intelectuale, sportive și recreative organizate de voluntarii CMJI și invitații speciali.

Programul Taberei a fost complex - peste 60 ore de activități organizate, și divers - de la joculețe scurte ce pot fi jucate în drum, până la turneul de Brain Ring cu semifinale și finale. Printre cele mai îndrăgite activități anul acesta se numără Jocul Întorsățele, Banalități, Treasure Hunting și Trivia Quiz.

Tinerii au revenit acasă entuziasmați, plini de energie și dornici de a-și împărtăși experiența.

Maxim Pascal, Ungheni

„Odată ce am recepționat pe mail mesajul care confirmă participarea mea la TVJI ediția 2021, eram foarte fericit, căci acum în perioada pandemică nu prea se organizează tabere și efectiv tinerii stau acasă fără de a putea interacționa cu semenii lor (spunând asta nu mă refer la prieteni, ci la tineri încă necunoscuți).

De-a lungul acestor 7 zile de tabără am fost plăcut surprins de receptivitatea, deschiderea spre a face ceva și starea de bine, ce dăinuia pretutindeni. Faza cea mai mișto era că organizatorii ne erau amici, fără de a face diferențierea asta dintre ei și participanți.

Cu certitudine pot spune că TVJI a fost cel mai tare eveniment de vara aceasta și cu cea mai mare plăcere recomand această tabără adolescenților din țară, n-o să regretați.”

Mădălina Jitari, Fălești

„Tabăra de Vara de Jocuri Intelectuale! O nouă experiență minunată și utilă. Şapte zile intense dar atât de productive și inspiraționale. Mulțumesc pentru oportunitatea de a învăța și de a-mi afirma ideile, de a creşte interesul faţă de jocurile intelectuale, stimulându-mi astfel gândirea criică şi dorinţa de a mă informa corect.

Jocurile pregătite (Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Banalități, Licitație, jocuri cu elemente sportive și multe altele.) ne-au testat cunoștințele, logica, dar și capacitatea de a coopera cu alți tineri.

Ideea de competiţie stârneşte dorinţa de a te dezvolta pentru a fi cel mai bun! Nimănui nu îi place să piardă, aşa că face tot posibilul să exceleze şi să demonstreze că poate cât mai mult!

Momente cu mare încărcătură emoțională, de spirit și de suflet, atât pentru participanţi cât și pentru voluntar şi organizatori – ne-am cunoscut mai bine unii pe alții, s-au legat prietenii, destăinuiri de viață, gând și faptă – totul rămâne o vie amintire și lucruri de viitor! Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale cu siguranță va fi întărită, dezvoltată şi continuată.”

Simona Luca, Călărași

“Am învățat multe participând La Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale ediția 14 și nu este o noutate faptul că implicarea în diverse proiecte de anvergură națională este o ocazie inegalabilă pentru dezvoltare personală și profesională. Pentru mine a fost o experiență care m-a făcut mai responsabilă, mai organizată și mai atentă la cei din jur, o experiență prin care am dezvoltat prietenii cu oameni speciali, și care mi-a oferit extrem de multe beatitudini.

Proiecte frumoase pot fi organizate oriunde. Proiecte superbe, eu am avut oportunitatea să particip în #tvji2021 , cu multă emoție, de fiecare dată, și alături de oameni excepționali pe toate planurile. Iar ceea ce este, de asemenea, minunat în Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, este faptul că mă pot implica în proiecte atât de variate, extrem de provocatoare, astfel încât bucuria planificării, implementării și evaluării este diferită de fiecare dată!”

 

Tabăra de Vară este și o platformă unde foștii participanți își pot dezvolta și antrena calitățile de lider, devenind organizatori ai taberei, iar proaspeții absolvenți sunt încurajați să formeze echipe și să participe în cadrul altor activități organizate de CMJI, contribuind astfel la formarea unei noi generații de intelectuali activi, implicați social și civic.

Tabăra de Vară a fost organizată cu succes datorită suportului acordat de: Bucovina, AmCham, AGEPI, BookStore, Cărturești, Diez. Proiectul „Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale’’ a fost implementat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în cadrul Programului de Granturi 2021 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Urmăriți pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu următoarele evenimente organizate.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 1417

  Comenteaza primul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
Urmator >
ultimul mesaj: 5 ani, 1 luna in urma
 • Octav : Hai
 • Vitalius : Intr-o buna zi cu Soare sper sa trec si eu pe-aproape :)
 • Octav : Vitalie, mai treci :)
 • Vitalius : ViaÈ›a e frumoasă, dar îmi este dor de CUC
 • Vitalius : Demult nunam băgat un comentariu aici.
 • timAK_47 : db.cuc.md - Request timeout. Cine poate reînvia serverul?
 • Vitalius : Așa o întrebare existențialistă: Dacă tot avem campionate externe organizate prin București, Timișoara, Praga, Anenii Noi, poate ar fi cazul să redenumim (sau cum se zice în popor - rebranding) Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în ceva mai atotcuprinzător? De exemplu în loc de Moldovenesc să punem Românesc
 • Octav : Am actualizat Ratingul si Randamentul dupa Cupa Liceelor.
 • Octav : Am actualizat Ratingul È™i Randamentul după etapa 4.
 • Octav : Formularul - «link»
 • Doggyb0w : Salut , vreau să fac contestare la rezultatele de ieri , unde aÈ™ putea scrie cererea?
 • Octav : Am actualizat statisticile după etapa 3.
 • Octav : Am actualizat statisticile.
 • mariabirsan : mulțumesc, Octav, voi încerca :)
 • Octav : Vino la vreun eveniment anunțat și cred că găsești echipă pe loc.
 • mariabirsan : Salut, poate e stupidă întrebarea, dar amflu dacă pot fi primită în vreo echipă CUC. Participasem vreo 3 ani în urmă, acum vreau să revin, că îmi simt creierul în repaos.
 • Octav : Am vorbit cu mai mulți jucători și propunerea este să jucăm fotbal duminică (28 septembrie, de la 16.00, tot la Manej). Cine mai vrea să vină, sunteți bineveniți. Dacă aveți vreo minge bună, aduceți. Eu am s-o aduc pe cea cumpărată dată trecută, da-i cam ușoară.
 • Octav : Am făcut restore la baza de date și parcă merge normal site-ul, doar că s-au pierdut datele din ultimele zile ...
 • potpourri : Pentru că vrem să ne ascundem de ploaie, cupa Ö se deplasează la Paluba, ora 12:00. Stilul informal, participarea gratuită și atmosfera incendiară rămân aceleași :)
 • Octav : Pentru că săptămâna care vine avem finala de la Moldcell Cafe și după tabără mai am nevoie de pregătiri, TQ5 va avea loc cealaltă joi, la 24 iulie.
 • Liosha : contestatii
 • Octav : După Alejandro Falla a fost descoperit un alt tenisist cu potențiali suporteri în comunitate, pe nume Ivan Dodig, din Croația.
 • Zeleni : am vrut sa dau search, sorry :)
 • Zeleni : slogan logo
 • alexdelpier : Etapa de pe 3 noiembrie 2013 a fost cea mai frumoasa din toata istoria campionatelor
 • Octav : Vor mai fi. Urmăriți calendarul de pe site și noutățile de pe pagina de facebook.
 • Scarlet : In anul scoalar 2013-2014, vor mai fi concursuri?
 • Octav : Noroc!
 • Scarlet : hey, Salut la toti:)
 • Octav : Va fi la toamnă. Probabil în luna octombrie.

You have to login before you can shout!

Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Ultimele comentarii

Campionatul CUC 2023...
Noi mergem la Biblioteca ...
02/12/23 10:21 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Atenție, la Chișinău v...
28/11/23 09:45 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Sezonul de vară 202...
Până la urmă, încheie...
21/09/23 09:44 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

QUIZUL #35
De data aceasta nu transm...
24/08/23 10:06 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Calcularea punctelor în ...
08/03/23 17:37 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Meniu Campionat

Superliga

XXXV Superliga 2019toam
      S V E I P
ASA ASA  30 18 8 4 44
SER SER  30 18 7 5 43
10L 10L  30 17 8 5 42
LAR LAR  30 13 8 9 34
WTH WTH  30 7 9 14 23
H5N H5N  30 4 6 20 14
MKT MKT  30 3 4 23 10