Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Tabara arrow Tabara de Toamna de Jocuri Intelectuale 2020
Tabara de Toamna de Jocuri Intelectuale 2020
Evaluare Utilizator: / 0
SlabExcelent 

TTJI 2020
 

CMJI organizează a 14-a ediție a Taberei de Vară (Toamnă) de Jocuri Intelectuale! Și în acest an, evenimentul este realizat cu suportul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova (proiectul este implementat în cadrul Programului de Granturi 2020).

Am amânat organizarea Taberei și planificăm desfășurarea acesteia în perioada 24-31 octombrie 2020. Dacă și până atunci nu se va ameliora situația epidemiologică, va trebui să așteptăm ediția din 2021.

Programul taberei include o gamă largă de jocuri intelectuale. Astfel, tinerii vor învăța și vor putea concura atât în competiții individuale, cât și de echipă, jocuri ce le vor testa cunoștințele, intuiția, logica, dar și capacitatea de a coopera cu alți tineri în circumstanțe diverse. Lista de activități include peste 30 de competiții și activități instructiv-distractive, precum Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Banalități, Licitație, jocuri cu elemente sportive și multe altele. Programul extins mai include și seri de cinema, concursuri umoristice, jocuri de societate și Mafia.

Pe parcursul săptămânii se pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și analiza complexă a întrebărilor. Participanții vor învăța să rezolve probleme într-un mod creativ; vor avea posibilitatea să socializeze cu alți tineri cu preocupări similare. De asemenea, absolvenții taberei vor avea posibilitatea să formeze echipe și să participe în cadrul altor activități organizate de CMJI.

Datorită suportului MECC și al partenerilor, participarea la această ediție a taberei este gratuită, fiind acoperite: cazarea, alimentația, participarea la toate activitățile și transportul Chișinău - Leordoaia - Chișinău.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 343

  Comentarii (1)
 1 Scris de Octavian Sireteanu, la 31-07-2020 17:23
Am amânat organizarea Taberei și planificăm desfășurarea acesteia în perioada 24-31 octombrie 2020. Dacă și până atunci nu se va ameliora situația epidemiologică, va trebui să așteptăm ediția din 2021.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
Advertisement

On-line

Meniu Campionat