Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow General arrow Sezonul 2 EPIQ
Sezonul 2 EPIQ
Evaluare Utilizator: / 0
SlabExcelent 

EPIQ Sezonul 2Jocul intelectual EPIQ (Sezonul 2) este un concurs de tip Quiz ce are loc în fiecare zi de luni, de la 19:00 la Berăria Draft ASEM (Chișinău, str. Constantin Tănase 6).

Este un format de joc intelectual apărut pe insulele Britanice care a devenit popular și la noi. Concursul este unul de echipă, de până la 6 jucători, și reprezintă o modalitate excelentă de a petrece timpul interesant și util într-un grup de prieteni. Participanții sunt bombardați cu întrebări de cultură generală, logică și atenție, acestea fiind grupate în 6 runde tematice. Important este că oricine, de la mic la mare, poate veni și contribui la succesul propriei echipe, pentru că întrebările au un specific foarte variat și nu necesită cunoștințe avansate. Participă echipe foarte diverse, începând cu grupuri de prieteni și colegi și până la familii sau chiar formate pe loc.

Pagina de facebook a proiectului poate fi găsită aici. Jocul intelectual EPIQ este un proiect comun realizat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale și Asociația de Jocuri Intelectuale din Moldova. Participarea se face contra unei taxe de participare, iar studenții și elevii beneficiază de o reducere permanentă de 50%.

Link pentru înregistrare la joc: AICI

Clasamentul în sezon:

EPIQ Sezonul 2

Rezultate EPIQ 2.8

EPIQ 2.8

 

 Rezultate EPIQ 2.7

EPIQ 2.7

Rezultate EPIQ 2.6

EPIQ 2.6

Rezultate EPIQ 2.5

EPIQ 2.5

Rezultatele EPIQ 2.4EPIQ 2.4

Rezultatele EPIQ 2.3

EPIQ 2.3

Rezultatele EPIQ 2.2
EPIQ 2.2

Rezultatele EPIQ 2.1

EPIQ 2.1

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 1380

  Comenteaza primul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >

On-line

Meniu Campionat