Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow General arrow Cautam voluntari pentru 2016!
Cautam voluntari pentru 2016!
Evaluare Utilizator: / 0
SlabExcelent 

Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale caută voluntari pentru activitățile ce vor fi realizate pe parcursul anului 2016!

Gama de activități este foarte largă, începând de la Campionate și Cupe de Ce? Unde? Când?, concursuri de tip Trivia Quiz, Tabăra de Vară și multe altele. De asemenea, și modul de implicare al voluntarilor poate fi foarte divers, de la participarea la organizarea unor concursuri, promovarea acestora, evidența statistică și până la dezvoltarea și susținea resurselor informaționale ale Clubului.

Ne propunem să stabilim câte o persoană responsabilă pentru fiecare domeniu important și un grup de lucru cu care va colabora acesta.

Dacă doriți și aveți timp pentru a vă implica în activitatea Clubului, vă rugăm să o contactați pe Sanda Șerșun (la adresa: sanda.sersun PE gmail PUNCT com, pe facebook sau personal), comunicându-i în ce domeniu concret ați dori să contribuiți.

Avem multe planuri frumoase pentru anul 2016 și vom reuși să le realizăm pe toate doar cu ajutorul Dumneavoastră.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 6005

  Comentarii (1)
 1 Scris de Octavian Sireteanu, la 16-12-2015 13:50
Pe lângă textul de mai sus, planificăm o Ședință a Consiliului Strategic pentru vineri la amiază, 18 decembrie. Dacă aveți propuneri care ar putea fi discutate de membrii CS, scrieți-le aici până vineri dimineața.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >

On-line

Avem 3 vizitatori online

Meniu Campionat