Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Blog arrow joc.md - board games acum și în Moldova

INTRODU CONTINUT IN BLOG !
(legaturi catre textele tale vor fi afisate pe pagina profilului tau)

 
joc.md - board games acum și în Moldova
Evaluare Utilizator: / 4
SlabExcelent 

 După luni de pregătire, am adus în sfârșit peste o sută de titluri de jocuri de societate (board games) în Moldova. Acestea se vând începând de ieri pe pagina www.joc.md, primul magazin de jocuri de societate din țara noastră.

Dacă nu știi ce sunt board game-urile (jocurile de societate) și cu ce se mănâncă ele, răspunsurile detaliate le găsești aici.

Toți membrii înregistrați ai Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale vor beneficia de o reducere de 5% pe site-ul www.joc.md.

 Board game-urile au devenit în ultimii douăzeci de ani un adevărat fenomen cultural în multe țări occidentale, mai ales în Statele Unite și Germania. Popularitatea lor a crescut în Europa după apariția așa-numitelor jocuri germane, caracterizate prin reguli mai puțin complexe decât cele americane, componente atractive, un mare grad de rejucabilitate (replayability sau реиграбельность) și o durată de joc mai scurtă. Cele mai populare titluri, Carcassonne, Ticket to Ride, Agricola, Dominion, Puerto Rico au devenit hituri în ultimii cinci ani în Europa Centrală (mai ales în Cehia și Polonia), iar în ultimii doi ani și în România, în special datorită comunității on-line. Începând cu această lună, jocurile de societate sunt prezente și pe piața moldovenească, unde suntem sigur că își vor forma un public interesat și captivat.

Compania ”Erudit Studio”, cea care a lansat site-ul joc.md, își propune nu numai să distribuie jocuri fabricate în alte țări, dar și să dezvolte propriile sale jocuri de societate. Apariția primului astfel de joc, intitulat ”Whoiz” este planificată pentru vara acestui an.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 17360

  Comenteaza primul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
Advertisement

On-line

Avem 20 vizitatori online

Meniu Campionat