Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow General arrow Promovarea tinerilor
Promovarea tinerilor
Evaluare Utilizator: / 0
SlabExcelent 

In cateva zile va fi lansat un proiect de promovare a tineretului din Republica Moldova. Acest proiect va include un site ce va contine informatii despre tineri din diferite domenii (tineri intelectuali, tineri politicieni, tineri artisti, sportivi, etc.). Am considerat ca ar fi o metoda buna de a promova si jucatorii individuali din Clubul nostru. Lund in consideratie ca in fiecare sectiune vor fi circa 100 de persoane, am dori sa colectam informatii despre cateva zeci de jucatori de cuc. In cazul in care doriti sa participati, va rugam sa completati Ancheta (va ia 10 minute sa introduceti informatiile de baza) si sa o expediati pe adresa octavsireteanu AT yahoo PUNCT com. De asemenea, asteptam parerile voastre referitor la implicarea noastra in proiect si alte idei (de genul informatiilor care ar mai putea fi incluse in ancheta, etc.). 

Avem circa 1 saptamana pentru colectarea pachetului de anchete, insa vom avea posibilitatea ulterioara de redactare si completare a informatiilor.  

Pana acum au trimis ancheta: Alexandru Demidenco (Turnul Alb), Irina Breahna, Viorel Chihai, Petru Sula (10 Lei), Octavian Sireteanu (Asachi), Sergiu Gherghelejiu (WTH), Maxim Cebotari (Wikipedia),Veronica Vragaleva, Olga Lopusanschi, Eugen Zolotco (Acord), Alina Cazachevici (Google Moogle), Olga Gherbovet (Fara comentarii), Ion Diaconu, Vadim Turcan (GS), Alexandru Lebedev (Moon Power).

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 7309

  Comentarii (9)
 9 O propunere de imbunatatire a site-ului
Scris de Eugeniu Zolotco, la 25-01-2011 15:17
Asa o propunere. Dat fiind faptul, ca pe cuc.md exista sectiunea "Echipe", care nu este vizitata prea des, se poate de facut mai accesibila informatia respectiva prin plasarea unei scurte prezentari si a logo-ului (daca este) a fiecarei echipe, pe rind, in partea dreapta sau stinga de sus a site-ului.  
 
Ceva de genul asta poate fi vazut pe site-ul UEFA, de exemplu:http://www.uefa.com/memberassociations/index.html - informatia succinta despre una dintre asociatiile-membre apare de fiecare data cind este accesata sectiunea respectiva. 
 
In cazul nostru, pentru a simplifica procesul, am putea pastra afisata informatia despre echipa pe parcursul unei saptamini, de exemplu, dupa care urmeaza sa apara urmatoarea echipa s.a.m.d. 
Continutul prezentarii echipei: denumirea, logo-ul, anul intrarii, lista membrilor actuali, palmaresul (competitiile cistigate) etc. 
 
Apropo, in felul acesta vom prinde doi iepuri: concomitent se va actualiza si palmaresul din sectiunea "Echipe".  
 
In plus, cred ca propunerea data avantajeaza inclusiv si echipele ce la moment nu au trofee in palmares, si anume prin aceea ca comunitatea ii va cunoaste mai bine.
 8 Scris de Marcel Spataru, la 25-01-2011 11:53
Nu va suparati, da nu pot sa inteleg expresia "jucatori individuali". Exista "jucatori generali"? 
 
Ian verificati sensul adjectivului "individual": 
http://dexonline.ro/definitie/individual
 7 Scris de Octavian Sireteanu, la 20-01-2011 12:58
Avem pana acum 11 anchete. Inca 89 si suntem la 100 :)
 6 Scris de Veronica Vragaleva, la 14-01-2011 16:42
Vin si eu cu citeva concretizari. Urmeaza a fi lansat un site despre businessul din Moldova. Una din rubrici "Mindria Moldovei" va include tineri artisti, politieni, businessmani si moderatorii venise cu ideea de a crea si o baza a tinerilor intelectuali. 
Unul din obiectivele care si le traseaza organizatorii este motivarea tinerilor de a ramine in Moldova si de a-si dezvolta potentialul in Moldova. 
Siteul este in proces de lucru si, respectiv, inca nu are o adresa unde poate fi vizualizat. 
 
Dar, mie imi venise intre timp ideea crearii unei astfel de baze si la noi pe site. 
De ce nu? :)
 5 Scris de Octavian Sireteanu, la 13-01-2011 16:17
Din cate am inteles, este un proiect (site) care va promova Moldova si potentialul uman al Moldovei. Nu prea am multe detalii, dar le voi afla si le voi publica. In orice caz, pana cand pastrez la mine toate anchetele primite.
 4 Scris de Marcel Spataru, la 13-01-2011 15:55
Salut,  
se pot cunoaste mai multe detalii asupra proiectului?  
cine il face, cu ce scop (ce inseamna promovare? publicitate sau conexiuni cu eventuali angajatori?)? pe ce durata? s.a.m.d.
 3 Scris de Vitalie Surugiu, la 12-01-2011 18:35
tineri intelectuali - promovati-va :)
 2 Scris de Octavian Sireteanu, la 12-01-2011 17:52
La moment am 3 anchete.
 1 Scris de Octavian Sireteanu, la 11-01-2011 21:05
Vedeti stirea asta.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >

On-line

Avem 2 vizitatori online

Meniu Campionat