Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Sedinte Elitare arrow SE XXIV: Anul Noua, Anul Nou
SE XXIV: Anul Noua, Anul Nou
Evaluare Utilizator: / 3
SlabExcelent 

 Ultima Ședință Elitară din anul 2009 a avut loc pe 20 decembrie 2009, la Clubul Decadence.

La Ședința Elitară au jucat la masa centrală 4 echipe, conform unui format asemănător celui de la Ședința XXIII. Astfel, Ședința Elitară XXIV a constat din două semifinale și o finală.

În prima semifinală au jucat LAREME și echipa pretendenților în frunte cu Octavian Sirețeanu.
Echipa LAREME s-a impus cu scorul de 5-4, oprind echipa lui Octavian Sirețeanu la scorul de 1-2.

În a doua semifinală au jucat echipa Magiștrilor și echipa pretendenților, căpitan Vasile Troțiuc. Magiștrii au câștigat cu 5-2, în timp ce echipa lui Vasile Troțiuc s-a oprit la scorul de 0-2.

În finala, echipa LAREME a răspuns corect la întrebarea decisivă, ducând scorul la 5-4 și oprind Magiștrii la scorul de 1-3.

Magistru al Ședinței Elitare XXIV a fost ales, aproape în unanimitate, Victor Drăguțan (LAREME).


Contribuție de participare: 60 lei
Pentru grup de 5 persoane: 50 lei / persoană.
Grupurile de 5 persoane vor avea dreptul de a delega un jucător la masa de joc în echipele de pretendenți (excepție fac Magiștrii și membrii echipei LAREME).
IMPORTANT! Biletele colective pentru grupurile de 5 persoane cu dreptul de a delega un jucător la masa de joc trebuie rezervate la unul din telefoanele indicate mai jos, sau printr-un mesaj la acest subiect, până sâmbătă, ora 23:00. Grupurile formate mai târziu nu vor beneficia de reducere și dreptul de a delega un jucător.
Obligatoriu: Ținută la cravată pentru domni, rochie de seară sau costum pentru doamne.

Componența echipelor de pretendenți va fi compusă din persoane delegate de grupuri (în limita numărului grupuri) și din persoane trase la sorți din cele prezente în sală.

Într-o semifinală vor evolua două echipe, care vor disputa în paralel jocuri de până la 5 puncte.

În prima seminifinală va evolua Echipa Campioană a Clubului, LAREME, împotriva unei echipe de pretendenți.
Notă: Componența echipei LAREME pentru Ședința Elitară va fi anunțată de căpitanul echipei, Ion Dodi.
În a doua semifinală va evolua Echipa Magiștrilor, împotriva unei echipe de pretendenți.
Notă: Căpitanul Echipei Magiștrilor Andrei Lutenco va anunța componența Echipei Magiștrilor.

În cazul în care un jucător se va califica în finala Ședinței Elitare în componența ambelor echipe (se poate întâmpla cu unul din cei trei Magiștri din componența echipei LAREME), în finala Ședinței Elitare el va trebui să aleagă echipa în care va juca (nu va putea juca în ambele echipe).

Una dintre echipe va fi echipa ”rosu”, alta echipa va fi echipa ”negru”.

Inainte de o runda, va fi rotita ruleta. In dependenta de culoarea sectorului, echipa respectiva se va aseza la masa de joc. Ea va juca o intrebare pentru un punct impotriva cazinoului (intrebarea va fi extrasa de echipa dintr-un set de pe masa). Scorul echipelor va fi independent unul de altul.
In cazul in care o echipa va acumula al 5-lea punct si va invinge cazinoul inaintea celeilalte echipe, aceasta echipa se va califica in finala.
In cazul in care o echipa va pierde impotriva cazinoului inainta celeilalte echipe, a doua echipa va continua jocul impotriva cazinoului pana la 5 puncte si, in caz de victorie, se va califica in finala.
Daca nici o echipa dintr-o seminifinala nu reuseste sa castige in fata cazinoului, in finala va evolua o a alta echipa trasa la sorti din toti doritorii (jucatorii care au jucat vor fi introdusi in urna de tragere la sorti).

Runda zero: In cazul in care bila cade in dreptul sectorului verde sau a unui sector care a mai fost jucat in semifinala sau finala respectiva, la masa se va aseza echipa care va lasa la masa cel mai putini jucatori (numarul de jucatori pe care echipele vor sa il lase la masa va fi scris de capitani pe fise secrete). In cazul in care ambele echipe lasa acelasi numar de jucatori, procedura se va repeta inca de doua ori (de trei ori in total). Daca dupa a treia oara echipele arata acelasi numar de jucatori, runda zero nu se disputa.

In finala vor evolua doua echipe dupa aceeasi schema ca si in semifinala. Prima echipa care va invinge cazinoul va fi declarata invingatoare si din randurile ei va fi ales noul Magistru. Daca o echipa va pierde, cealalta echipa va putea continua pana la 5 puncte.
In cazul in care ambele echipe finaliste vor pierde, un Magistru va putea fi ales dintr-o echipa care a invins in semifinala.

UPDATE 1: Pe parcursul unei semifinale si a finalei fiecare din cele doua echipe are dreptul sa ceara o data desfasurarea rundei zero. Runda zero trebuie ceruta inainte de rotirea ruletei.

UPDATE 2: Pe parcursul unui joc o echipa de la masa de joc are dreptul de a cere o runda dubla. Runda dubla se desfasoara pe o miza de 2 puncte atat pentru cazinou, cat si pentru echipa. In cazul unei runde duble echipa de la masa va juca 2 intrebari consecutive fara a roti ruleta intre ele. Pentru gandire se va oferi acelasi timp de gandire pentru fiecare intrebare ca si in cazul rundei simple (1 minut). In caz de raspuns corect la ambele intrebari ale rundei duble echipa obtine 2 puncte. In caz de raspuns gresit la una din cele doua intrebari, runda dubla se termina si echipa pierde 2 puncte.

UPDATE 3: 
Dupa 30 de minute de la inceputul unui joc (semifinala sau finala) echipa de la masa de joc va avea dreptul de a juca runde cu mize duble - o intrebare va valora in acest caz 2 puncte. Pentru a face acest lucru, echipa de la masa de joc va lasa la masa doar 3 jucatori. Aceasta regula nu se extinde asupra rundelor zero.
Dupa 50 de minute de la inceputul unui joc (semifinala sau finala), in cazul in care nici echipa, nici cazinoul nu au acumulat  4 puncte,
rundele acestei echipe vor valora 2 puncte (la masa echipele vor juca integral) pana cand sau echipa sau cazinoul vor acumula cel putin 4 puncte. Echipa de la masa va avea dreptul de a juca runde cu mize duble cu trei jucatori la masa in cazul in care cazinoul are 4 puncte. 

Daca pe parcursul serii nici o echipa nu reuseste sa castige in fata cazinoului, nu va fi desemnat nici un Magistru.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 8996

  Comentarii (59)
 59 Scris de Marcel Spataru, la 01-02-2010 14:46
Am scris rezultatele de la penultima Sedinta Elitara. 
Trebuia sa acopar aceasta restanta. 
Mi-au mai ramas cateva, inclusiv ratingul, pe care sper sa-l public pana la inceputul Cupei Socrate.
 58 Scris de Alina Dolghier, la 28-12-2009 21:34
Vitalie, elita fumeaza, numai ca de obicei trabucuri :) cel putin in filme asa arata
 57 Scris de Vitalie Surugiu, la 21-12-2009 23:44
Alina, trebuia sa spui: "mirosul insuportabil de puternic de tigara din par nu-mi dadea pace sa dorm si-mi aminteam jocul" 
 
In rest tat o fost ze best 8)  
 
Da cu interzicerea fumatului in sala trebuie ceva de facut daca vrem sa pretindem ca facem sedinte elitare
 56 Scris de Alina Dolghier, la 21-12-2009 22:53
Fost frumos :) Inca mult timp dupa ce m-am culcat mirosul de tigara din par nu-mi dadea pace sa dorm si-mi aminteam jocul :) 
Felicitari LAREME, magistri si pretendenti pentru prestatie :) 
Si un mare multumesc lui Marcel si Verei :)
 55 Scris de George Burdell, la 21-12-2009 21:14
Pot da sugestii (sau mai mult decat sugestii) despre simularea ruletei (+ teste care sa-i confirme veridicitatea) pe unul din laptopurile disponibile in sala la urmatoarea SE :).
 54 Scris de Marcel Spataru, la 21-12-2009 20:10
Da Dragutsan are cont pe www.cuc.md? 
 
Merci pentru apreciere. Ma bucur c-a iesit bine :) 
Dar asta datorita voua, celor care au fost prezenti. Poti sa faci cele mai bune intrebari din lume, dar daca n-are cine le juca, ce folos.
 53 Scris de Veronica Vragaleva, la 21-12-2009 16:51
Sedinta de ieri...EXTRAORDINARA!!!!!! 
Felicitari din suflet noului Magistru al Clubului!!! 
Victor e o persoana ce si-a demonstrat valoarea in timp si la Sedinta a stiut sa se faca remarcat!!!! 
Bravo, bravo, bravo!!!!!!!! 
Marce, jos palaria!!!!! 
Foarte, foarte frumos tot organizat. De fiecare data primesc placere de la Sedintele Elitiste si de la atmosfera pe care stii sa o creezi acolo, alaturi de tusovka ta ;)  
Multumesc mult pentru ceea ce faci! 
Vera, Valeria: aveti grija de barbatii vostri sa ramina mereu asa cum sunt!!!!! (asta intre fete fie spus 8)). 
Felicitari tuturor cu asa o sarbatoare!
 52 Scris de Dabija Orest, la 21-12-2009 16:13
ruleta a lut-o razna din cauza gerului...
 51 Scris de Viorel Chihai, la 21-12-2009 10:46
Da, Sedinta Elitara foarte buna :) 
Felicitari Victor! Bravo Marcel! 
 
Referitor la ruleta, sunt de acord cu Natan ;) Imi pare sincer rau ca n-am vazut mai multe jocuri ale echipelor pretendentilor. 
As da o idee la urmatoarea editie - daca o echipa raspunde corect, atunci are loc schimbul echipelor, daca pierde - ramine la masa de joc. Astfel suntem siguri ca fiecare din echipe va juca cel putin 5 intrebari...
 50 Scris de Natan Garstea, la 21-12-2009 10:03
Imi pare mie, sau a fost cea mai reusita editie a jocurilor elitare de pina acum? 
 
Atmosfera a rupt, multa lume si toti interesati de ceea ce se petrece la masa de joc. Intrebarile au fost foarte frumoase, si, ce e mai imortant, accesibile in majoritatea lor pentru a fi luate. Echipele puternice si interesante - mie mi-a placut cum au jucat magistrii, dar si LAREME au fost buni. Merci, Marcel, felicitari, Victor. 
 
P.S. Marcel, gaseste, te rog, 20 de minute libere si fa 100 de aruncari la ruleta ceea, vezi daca e aproape de 50/50. Statistica de ieri arata altfel.
 49 Scris de Adriana Pinzaru, la 21-12-2009 00:12
Foarte frumoasa sedintza elitara, felicitari pentru organizare. 
Felicitari noului magistru!
 48 Scris de Vadim Turcan, la 21-12-2009 00:01
Organizare super ! Felicitari noului magistru ! Jocul a fost foarte interesant . Intrebarile au fost de nota 10 ! . Bravo !
 47 Scris de Marcel Spataru, la 20-12-2009 14:34
Ion, daca poti sa iti organizezi un pulover cu cravata, no problem.
 46 Scris de Ion Vasilica, la 20-12-2009 13:20
poate relaxam un pic dress-codul, avand in vedere gerul de afara? ma gandeam la un pulover, ceva...
 45 Scris de Marcel Spataru, la 20-12-2009 02:33
Atentie la UPDATE 3. 
A fost introdus pentru a evita prelungirea prea lunga a jocurilor. 
Fiecare joc va trebui sa dureze in jur de 1 ora si 10 minute.
 44 Scris de Marcel Spataru, la 19-12-2009 19:13
Pe facebook sunt 80 de participanti confirmati. 
Pe www.cuc.md s-a publicat lista celor 17 grupuri de cate cinci oameni. 
In plus, mai sunt Magistrii si Lareme, dar si un anumit numar de persoane care nu sunt in grupurile de cate 5 dar tot vor veni. 
Dupa toate aparentele, suntem aproape de a depasi pentru prima data cifra de 100 de oameni la un elitar.
 43 Scris de Marcel Spataru, la 19-12-2009 18:57
Acum imagineaza-ti si o situatie in care echipa A are scorul de 3-0. Ea n-ar risca foarte mult incercand sa castige pe o runda dubla.
 42 Scris de Marcel Spataru, la 19-12-2009 18:54
Nu, nu vor fi intrebari de blits. Vor fi intrebari obisnuite ca si la celelalte runde. 
De altfel, stire buna: in tot pachetul nu sunt decat doua blitsuri duble.
 41 Scris de Marcel Spataru, la 19-12-2009 18:54
Exemplul precedent e si mai bun daca Echipa A are scorul de 3-4.
 40 Scris de Marcel Spataru, la 19-12-2009 18:53
Octavian, iata exemplul: 
Echipa A are scorul de 3-3 
iar echipa B are scorul de 4-4. 
Echipa A sta la masa de joc. 
Pentru a evita rotirea ruletei dupa runda, echipa A va lua runda dubla. 
Ideea rundei duble este de a evita rotirea ruletei si de a ramane doua runde consecutive la masa de joc. Asta se poate intampla atunci cand echipa adversara are 4 puncte.
 39 Scris de Octavian Sireteanu, la 19-12-2009 18:28
Stau si ma gandesc care ar fi motivatia pentru o echipa sa ceara o runda dubla. Comparativ cu 2 runde simple: a) 2 raspunsuri gresite (0-2, si aici 0-2). b) 1 rasp corect si 1 rasp gresit (1-1, iar aici 0-2) si c) 2 rasp corecte (2-0 si 2-0). 
Sau vor fi intrebari de blitz?
 38 Scris de Andrei Curararu, la 19-12-2009 17:09
p/u grupurile inregistrate va fi o tragere la sortzi sau care e solutia identificata?
 37 Scris de Marcel Spataru, la 19-12-2009 16:48
Atentie, am introdus doua Update-uri la regulile desfasurarii Sedintei Elitare.
 36 Scris de Marcel Spataru, la 19-12-2009 16:38
Pana acum au fost formate urmatoarele grupuri de 5 persoane (liderul grupului e de obicei cel care a rezervat, fara suparare pentru celalti):  
Elena Zamsa + 4  
Ileana Partachi + 4  
Iustin Sebastian + 4  
Vitalie Surugiu + 4  
4 + Serghei Gherghelijiu  
Eugen Zolotco + 4  
Vadim Culea + 4  
Rita Kotenko + 4  
Veronica Vragaleva + 4  
Adrian Macari + 4  
Alina Cazachevici + 4  
Corneliu Rosca + 4  
Nadia Melinti + 4  
Eugen Zinkovski + 4 
Ala Molcean + 4 
Iulian Gramatki + 4 
Orest Dabija + 4  
 
In total am numarat 17 grupuri.  
Tinand cont de faptul ca in rundele semifinale nu pot evolua decat 14 jucatori in echipele pretendentilor, suntem nevoiti sa gasim o solutie. Acum analizam optiunile.  
 
Celelalte persoane prezente in sala vor avea sansa sa se aseze la masa centrala numai daca intr-o runda semifinala vor pierde ambele echipe.
 35 Scris de Vitalie Surugiu, la 19-12-2009 11:47
Tati in ziua de azi vor reduceri :grin :grin
 34 Scris de Marcel Spataru, la 19-12-2009 05:55
Pana acum au fost formate urmatoarele grupuri de 5 persoane (liderul grupului e de obicei cel care a rezervat, fara suparare pentru celalti):  
Elena Zamsa + 4  
Ileana Partachi + 4  
Iustin Sebastian + 4  
Vitalie Surugiu + 4  
4 + Serghei Gherghelijiu  
Eugen Zolotco + 4  
Vadim Culea + 4  
Rita Kotenko + 4  
Veronica Vragaleva + 4  
Adrian Macari + 4  
Alina Cazachevici + 4  
Corneliu Rosca + 4  
Nadia Melinti + 4 
Eugen Zinkovski + 4 
 
In total am numarat 14 grupuri. Daca am gresit undeva (de exemplu am considerat 2 grupuri ca unul) sau daca am omis vreun grup, va rog sa ma informati.  
 
In aceste conditii (neasteptate), reiese ca toate cele 14 locuri la masa pretendentilor sunt ocupate. 
Celelalte persoane prezente in sala vor putea sa se aseze la masa centrala numai daca intr-o runda semifinala vor pierde ambele echipe.
 33 Scris de Ana Bordian, la 18-12-2009 18:54
mda, Marcel cum ai scris tu : Serghei Gherghelijiu + 4 si stiind ca "+4" sunt toate fete, pai tare seamana a harem :), poate totusi: 4 + Serghei Gherghelijiu 8)
 32 Scris de Octavian Sireteanu, la 18-12-2009 15:47
Oho, chiar o sa vina atata lume la SE?
 31 Scris de Marcel Spataru, la 18-12-2009 15:27
Pana acum au fost formate urmatoarele grupuri de 5 persoane (liderul grupului e de obicei cel care a rezervat, fara suparare pentru celalti):  
Elena Zamsa + 4  
Ileana Partachi + 4  
Iustin Sebastian + 4 
Vitalie Surugiu + 4 
Serghei Gherghelijiu + 4 
Eugen Zolotco + 4 
Vadim Culea + 4 
Rita Kotenko + 4 
Veronica Vragaleva + 4 
Adrian Macari + 4 
Alina Cazachevici + 4 
 
In total am numarat 11 grupuri. Daca am gresit undeva (de exemplu am considerat 2 grupuri ca unul) sau daca am omis vreun grup, va rog sa ma informati. 
 
Marcel
 30 Opa
Scris de Guvir oleg, la 17-12-2009 17:38
Opa. Vine Lenutza :). Nis nu stiu de citi ani nu am mai vazut-o :).
 29 Scris de Marcel Spataru, la 17-12-2009 15:28
Tocmai am vorbit cu cei de la Moldova 1. Din pacate, ei nu vor putea veni. 
Ramane privesc.eu si camerele private.
 28 Scris de Marcel Spataru, la 17-12-2009 15:15
Inca nu avem confirmare de la Moldova 1, care intentioneaza sa realizeze o emisiune de la Sedinta. 
In plus, este posibila transmisiunea live pe privesc.eu
 27 Scris de Mihaela Postoronca, la 17-12-2009 15:06
Filmarile de la sedinta se vor difuza la posturile Tv?, sau asa, numai selectiv...
 26 Scris de Marcel Spataru, la 17-12-2009 12:16
Si, da, daca cineva are cateva intrebari pe care le considera bune pentru jocul elitar, le astept pe spatarumATgmailDOTcom 
Atentie, nu trimiteti intrebarile pe alte adrese! Doar pe cea indicata mai sus.
 25 Scris de Marcel Spataru, la 17-12-2009 12:05
Clarificare: 
Magistrii si Membrii echipei LAREME nu pot face parte din grupurile de 5 persoane daca ei vor face parte din echipele respective (Magistrii si LAREME) de la masa de joc. 
 
In cazul in care un Magistru sau un membru al echipei LAREME nu face parte din echipele respective la Sedinta Elitara, si in cazul in care componentele echipelor respective sunt anuntate din timp (adica pana sambata) de Andrei Lutenco si Ion Dodi, Magistrii si membrii echipei LAREME care nu fac parte din echipele respective vor putea face parte din grupurile de 5 persoane si vor putea fi delegate pentru echipele pretendentilor. 
 
Multe litere, dar sper ca mesajul este clar.
 24 Scris de Andrei Lutenco, la 17-12-2009 10:46
Octav, tu ai in vedere pe [cenzurat de Magister Ludi]?
 23 Scris de Marcel Spataru, la 17-12-2009 10:35
Pana acum au fost formate trei grupuri de 5 persoane:  
Elena Zamsa + 4  
Ileana Pirtachi + 4 
Iustin Sebastian + 4
 22 Scris de Corneliu Rosca, la 17-12-2009 01:48
Iar una din cele mai mari enigme ale istoriei omenirii va ramane in continuare un mister de dezlegat si o provocare pentru mintile viitoarelor generatii... se vor forma organizatii secrete ca Prioria din Gaudeamus, Ordinul Cavalarilor Spatari Protectori ai Templului de la Chisinau care se vor angaja in misiunea seculara de a pastra secretul adevaratei identitati a lui Magister Ludi de cei care vor dori sa il fure si sa il foloseasca in scopul malefic de a domina lumea cu puterea ce o vor obtine prin acest secret... iar adevarata identitate a lui, va fi incriptata in creatii de mari maestri ai Prioriei, tablouri ca Mona Lucia Aprodu, Sedinta Elitara cea de Taina, Fala intre stanci, Nasterea lui Natan, Mardare Botezatorul... 
 
come on :grin let\'s be serious at least a little bit :zzz  
 
(PS cretin) Am avut in vedere noul Magister Ludi, ca noul Magistru in Clubul de Jocuri Intelectuale, intrucat in Castalia erau 12 Magistri (sau 13), pentru fiecare domeniu in parte. Magister Ludi era doar unul dintre ei.
 21 Scris de Octavian Sireteanu, la 16-12-2009 15:24
Voi face o dezvaluire ... M-am gandit mult sa nu o fac, dar cred ca a venit timpul ... 
Magister Ludi nu este Marcel, dar este [cenzurat de Magister Ludi]. Stiu ca [cenzurat de Magister Ludi] va nega si va spune ca in realitate el nu este Magister Ludi si ca nici nu stie cine este Magister Ludi. 
Eu pot sa va comunic si ce l-a determinat pe [cenzurat de Magister Ludi] sa devina Magister Ludi, este vorba de asemanarea sa izbitoare cu Boris Burda, care la randul sau a dorit in tinerete sa intre in rolul de Magister Ludi. 
Iaca asa ... 
:)
 20 Scris de Marcel Spataru, la 16-12-2009 15:21
Da si, Petru, nu vrei? :)
 19 Scris de Petru Sula, la 16-12-2009 12:38
Adika cine va fi in locul lui Marcel? 
Interesting
 18 Scris de Corneliu Rosca, la 16-12-2009 12:20
Hmmm, prea abstract noul sondaj. Nu, eu voi fi mai direct. Deci candidaturile mele pentru viitorul Magister Ludi :)
Ion Dodi, Sergiu Gherghelejiu, Adrian Macari. In my opinion, this is who would deserve it as I left it.
 17 Scris de Andrei Lutenco, la 15-12-2009 16:04
de asta ma temeam :)
 16 Scris de Marcel Spataru, la 15-12-2009 12:32
Andrei, asta a fost scris chiar de la bun inceput. Raspunsul, da, este nu.
 15 Scris de Andrei Lutenco, la 15-12-2009 11:09
Viorel, la un moment dat mi-am dat seama :) 
Marcel, asta inseamna ca magistrii si LAREME nu primesc discount?
 14 Scris de Marcel Spataru, la 15-12-2009 10:57
IMPORTANT! Biletele colective pentru grupurile de 5 persoane cu dreptul de a delega un jucator la masa de joc trebuie rezervate la unul din telefoanele indicate mai jos, sau printr-un mesaj la acest subiect, pana sambata, ora 23:00. Grupurile formate mai tarziu nu vor beneficia de reducere si dreptul de a delega un jucator.
 13 Scris de Viorel Chihai, la 15-12-2009 09:53
Andrei, vezi feisbuk ;)
 12 Scris de Marcel Spataru, la 15-12-2009 00:33
* o sa fie destul de cald. am fost acolo duminica si parca era cald. 
* da, dupa ce un grup inainteaza un jucator, ceilalti patru participa la tragere la sorti 
 
in mod similar, daca un Magistru nu va avea loc in una din echipele din semifinala (se poate intampla), el va fi inclus pentru tragerea la sorti. 
 
de ce nu, facem un sondaj referitor la urmatorul Magistru :)
 11 Scris de Andrei Curararu, la 14-12-2009 22:57
Da , Octavian cred ca ar trebui facut un nou sondaj pe site cu privire la urmatorul magistru .
 10 Scris de Andrei Curararu, la 14-12-2009 22:51
grpuri de 5 pot inainta un jucator... restul participa la tragere la sorti sau nu?
 9 Scris de Alina Dolghier, la 14-12-2009 20:54
In sala o sa fie cald sau cam ca afara?
 8 daca mi se permite
Scris de Andrei Lutenco, la 14-12-2009 20:53
Rog pe toti magistri care vor participa la eveniment sa confirme aici (sa facim sa cie omineste). Pe restu ii sun, saliu!
 7 Scris de Marcel Spataru, la 14-12-2009 16:58
In sala de joc nu se va fuma.
 6 Scris de Natan Garstea, la 14-12-2009 15:17
In sala se va fuma?
 5 Scris de Octavian Sireteanu, la 14-12-2009 13:55
De cand n-are Andrian simtul umorului? 
Poate facem un pronostic pentru urmatorul magistru?
 4 Scris de Corneliu Rosca, la 13-12-2009 19:37
:grin Adrian de cand ai tu simtul umorului? eu sper sa reusesc sa vin fiindca mi-e dor de joc si de comunitate... si de asemenea imi va fi interesant sa vad cine va fi noul Magistru :) dak va fi ales, desigur
 3 Scris de Macari Andrian, la 13-12-2009 18:08
Corneliu , noi te asteptam , poate vei deveni tu noul magistru . :)
 2 Scris de Corneliu Rosca, la 13-12-2009 16:38
Obiectivul urmatoarei saptamani va fi sa reusesc sa termin ce am de facut si sa ajung acasa pentru a fi prezent la acest event :)
 1 Scris de Macari Andrian, la 13-12-2009 01:06
Sper sa fie ales un nou magistru . :)

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Meniu Campionat