Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta

Retele sociale

YouTube
Patreon
 

EVENIMENTE

 

QUIZUL
Zilele de luni, 19:00
Lake House

Campionatul CUC
din 30 martie

 

Formulare

 

Proiecte

EPIQ

 

Zicerea momentului

Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti. (David Dunham)
 

Imagini CUC

Statistici despre site

Membri: 23986
Stiri: 2751
Linkuri: 14
Vizitatori: 35462985

CB Workflows

Accesul restrictionat la aceasta sectiune.
Autentificare obligatorie.
Acasa

BINE ATI VENIT PE PORTALUL JOCURILOR INTELECTUALE!
Nou pe site?
Afla mai multe despre noi, citeste intrebari si vezi imagini de la evenimentele noastre. In sectiunea privata, comenteaza opere de arta, discuta pe forum si scrie in bloguri. Poti deveni membru al unei echipe, participa la campionate si cupe. Cele mai bune ehipe intra intr-un rating, iar cei mai buni jucatori participa la Sedintele Elitare. 

Rezultatele Superligii  Rezultatele Ligii A  Rezultatele Ligii B  Rezultatele Ligii C  Rezultatele Diviziilor

Active Image Active Image CUC Cluj Club Orhei CUC Praga

    BIBLIA JUCATORULUI:
Codul Jocului Intelectual de Echipa cu Timp Fixat
Regulamentului Campionatului
Clarificarile Consiliului Strategic referitor la interpretarea Codului si a Regulamentului
Ghidul pentru depunerea si analiza contestatiilor
Ghidul organizatorului de etapa

 
Campionatul XV Etapa 1
Evaluare Utilizator: / 3
SlabExcelent 

 Campionatul CUCIn aceasta duminica (11 octombrie) incepe a 15-a editie a Campionatului CUC.
Jocurile vor avea loc la Biblioteca Municipala B.P.Hasdeu, sediul central din Bl. Stefan cel Mare 148.
Orarul:
15:30 - se aduna lumea in fata bibliotecii; 15:45 - se intra organizat in biblioteca; 16:00 - incepe etapa.

Organizatorii etapei 1 sunt: LAREME (responsabili de etapa), Akuzativ, Maktub si Intel.

Grupurile trase la sorti sunt:
SL (LAREME, Fantastic 7, Nuri, 10 Lei, Mix, Acord, Asachi)
Liga A (Akuzativ, SER, GS, H5N1, Sihastrii, WTH, Tam Tam Tam)
Liga B (Maktub, Boom, Feel Good Inc, Olimp, 777, Apeiron, Kakulla)
Liga C (Intel, Zombii, Chipitoc, Bifidoc, Gladiolus, Extazy, Turnul Alb)

Diviziile nu au fost inca stabilite. Echipele ce doresc sa participe in Divizii, au timp sa se inregistreze folosind formularul pana sambata, 17 octombrie, cand va avea loc prima etapa in Divizii.

Puteti descarca de aici fisierele organizatorilor pentru Superliga, Liga A, Liga B si Liga C.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 9427

  Comentarii (68)
 68 Dabija Orest
Scris de Andrei Lutenco, la 15-10-2009 20:44
da,da m-am referit la statistica si nu la corectitudine...si in Spania parca o fost de doua ori la rand la loterie aceeasi combinatie castigatoare...pur si simplu sansa ca 3 decizii din 3 sa fie luate in unanimitate nu sunt foarte mari daca le raportam la experienta sezonului trecut.... 
dar referitor la modul de analiza a contestatiilor imi pare rau daca va aratati indignati...Marcel o expus mai jos si scrie si in ghid punctele pe care Comisia e obligata sa le indeplineasca, eu pe site nu le-am vazut pe jumatate, deci mi se pare o atitudine incorecta....mai mult, sa inteleg ca ati argumentat in grup decizia, scurt, clar si cuprinzator...era mai bine cand se vedeau anul trecut argumentari individuale, personalizate si mai lungi, nu neaparat mai bune dar oricum... 
p.s. sper ca pe viitor comisia de contestatii sa respecte ghidul, ca de ex> publicarea argumentarii echipei contestatoare, a celorlalte raspunsuri, si poate si argumentari individuale...fleacuri dar oricum :p
 67 Scris de Andrei Lutenco, la 15-10-2009 20:12
si ce este o hotarare CEDO daca nu un fel de contestatie :P
 66 Scris de Andrei Lutenco, la 15-10-2009 20:11
nenumarate decizii ale Curtii Europene a Drepturilor Omului se iau in unanimitate. Asta deatata ca acolo se string oameni cu carte care stiu sa gaseasca solutii corecte.
 65 Scris de Nadia Melinti, la 15-10-2009 14:22
Orest, daca comisia analiza contestatiile dupa principiul ”hai sa nu votam unanim caci nu exista precedent” ar fi fost grav de tot.  
In privinta atitudinii corecte si a violarii catorva puncte esentiale ale regulamentului spune-ne tu, daca stii mai multe, noi vom aprecia asta.
 64 Scris de Kotenko, la 15-10-2009 12:48
Orest, care puncte s-au incalcat si ce inseamna "o atitudine mai corecta"?
 63 Scris de Dabija Orest, la 15-10-2009 11:08
m-am referit la cele 3 decizii adoptate ;)
 62 Scris de Vitalie Surugiu, la 15-10-2009 09:24
nu 3 din 3 da 5 din 5. Parca santem comunishti :grin :grin :grin
 61 Scris de Dabija Orest, la 15-10-2009 09:08
1. nu s-au respectat cateva puncte esentiale ale regulamentului (cu privire la analiza si publicarea acestei analize de catre Comisia de contestaii) 
2. anul trecut atitudinea o fost mai corecta (desi la o etapa a fost exact ca si acum...)(atitudinea nu in sensul acceptarii contestatiilor) 
3. decizii in unanimitate au existat foarte putine anul trecut, de obicei opiniile erau diverse...da ele pot exista, da chiar 3 din 3 :)  
4. fara suparare :p
 60 Scris de Veronica Vragaleva, la 15-10-2009 05:48
Pentru Marcel: Multumesc pentru argumentarea normativa a dorintei mele ;)  
Pentru Comisia de Contestatii: Multumesc pentru conformarea cu prevederile normative ale Comunitatii si pentru ca ati dat o explicatie (cred eu) exhaustiva asupra contestatiilor abordate. 
 
In speranta ca o sa aveti o zi foarte frumoasa toti cei implicati si neimplicati, va zic: O ZI CIT MAI FRUMOASA!!!
 59 Scris de Andrei Lutenco, la 14-10-2009 17:54
nu justific (recunosc, pe alocuri am (singular) admis greseli), doar explic: 
 
- intrebarea despre koreeanul in transport public. Rspunsul corect era \"denumirea statiei\" sau \"denumirea statiei la care sa fie trezit\". Respectiv, pe caciula ceea nu scria \"va rog frumos sa ma treziti....\" ci doar statia. Trebuia doar sa admiti ca destinatia inventie este clara altor calatori, adica e in uz de mai mult timp (la fel cum pe troleibus nu scrie \"acesta este transport public cu numarul cutare\", ci doar numarul. Nu cred ca este vreo problema daca o intrebare cere un rapsuns concret - substantiv propriu (MiTSele), iar alta o categorie - substantiv comun(statie).  
 
- Intrebarea cu haiui 
X - highway (hai ui) 
Y - lost 
XY - lost highway 
Raspuns corect: Lost Highway (filmul lui lynch despre care se intreba) 
 
- fear 1/16 - \"autorul încercat prin aceast lucrare s reprezinte corpul uman uman drept instrument de comunicare nonverbal/invizibil\". \"Comunicare\", hm ... comunicarea presupune simturi. 5 simturi minus 2 (nonverbal, invizibil). 3 ramase - gust, miros, tactil. tactil putin probabil. \"corpul uman uman drept instrument de comunicare\", ce produce corpul uman sa aiba gust sau miros si inca sa fie legat de frica. Transpiratie rece. Transpiratie. BOOM. Complicat dar who said it\'s gonn be easy. Vorba lui Ion Vasilica, \"la masa sunt 6 jucatori si o echipa\". 
 
- Nectar. Se prezinta o teorie a lui Leopold Bloom. Nectarul este ca electricitatea - energie pura. Consecinta - spre deosebire de alimentel pamantesti nu produce deseuri. Consecinta - zeii olimpici nu aveau anus.  
Din nou, complicat, dar who said...
 58 Scris de Alex Railean, la 14-10-2009 16:23
Vreau sa exprim si eu unele idei. 
 
Mi-a placut mediul din biblioteca. Lumina e buna, scaunele sunt comode, este suficient spatiu pe masa. Banuiesc ca acolo iarna va fi mai cald (-: Daca se rezolva problema cu sunetul (sa auda bine si acei care sunt departe de prezentator), atunci va fi si mai bine. 
 
Imi pare bine ca exista si o "biblie CUC" in format de hirtie, in general se vede cum a avut loc un salt spre un alt nivel de calitate. Trebuie doar sa nu uitam sa aducem foarfece (-; 
 
 
Despre intrebari, au fost si bune, au fost si de acelea care nu mi-au placut si de care nu as vrea sa fie in jocul CUC. 
 
Exemple: 
- intrebarea despre lucruri practice si inutile, care avea ilustratia unui chinez in transport public. La prima vedere pare o intrebare buna, insa numai pina la momentul cind te intrebi "ce raspuns as vrea sa primesc la ea?". Raspunsul corect l-am avut, am vrut sa scriu ceva de genul "Va rog sa ma treziti cind ajungem la [insert location here]", dar m-am gindit ca e prea lunga formularea (+ nu stiam cum sa scriu mai bine in romana, ca se primea si mai lung; + problema "ceea ce scrie in paranteze nu se considera"). Daca mai tinem cont si de presiunea cronologica - e putin probabil sa reusesti sa scrii chestia asta. 
 
A raspuns cineva corect la intrebarea asta? Si daca da, ce anume ati scris? 
 
Mi s-a parut straniu si faptul ca prezentatorul, atunci cind a spus care e raspunsul corect, nu a dat un raspuns clar (nu tin minte exact cuvintele sale, dar sper ca tineti minte momentul la care ma refer). E straniu ca dintr-o parte trebuie sa dam raspunsuri super-exacte precum "moTHanul" sau "miTSa", iar pe de alta - intrebari cu raspunsuri care se termina cu "sau orice alta denumire de statie care va vine in cap". 
 
- Intrebarea despre "Highway '45", sau "X sa privim XY". "Highway" e un cuvint, iar "Hai way" (sau "hai uai") sunt 2 cuvinte, deci se primeste ca intr-un caz X = 1 cuvint, iar in altul X = 2 cuvinte. Varianta cu "highway" am avut-o, dar aceasta a fost exclusa. 
 
 
- Intrebarea despre "Fear 1/16th" mi s-a parut interesanta, dar cu regret nu am inteles cum pot sa ajung la raspunsul "transpiratie" din acea informatie care ni s-a dat in intrebare. Cine a raspuns corect, puteti sa-mi spuneti in ce consta "fishka"? 
 
 
- Intrebarea despre "e ca si cum ai bea electricitate". Cred ca nu am fost atent, dar nu inteleg cum s-a facut legatura logica dintre "bei nectar" deci "nu ai anus" (-: Presupun ca raspunsul corect a fost dat de cineva care a citit cartea, dar daca e asa atunci nu e cinstit fata de acei care nu au citit-o 
 
 
Mi-a placut mult intrebarile astea, chiar daca nu am raspuns la unele din ele 
- despre "gadilare",  
- "daca ajungi in celula de alaturi" 
- azpenalreform.az, house.md & co 
- "cine l-ar ingropa pe Ulise?" 
- Leonardo non vinci (noi am scris "veni, vidi, vinci") 
- principe pentru galezi 
- vaduva, care e si dubla "prima doamna"
 57 Scris de Ion Dodi, la 14-10-2009 13:27
Intrebarea 35, Liga A etapa I, echipa GS: raspunsul echipei "Leonardo da perdutto" nu a fost acceptat din cauza ca prin acest raspuns se pierde legatura cu Leonardo da Vinci, legatura pe care care de fapt se si bazeaza intrebarea. De altfel, un argument poate mai putin relevant este si faptul ca in textul intrebarii se mentioneaza ca echipa a facut si egalitati, deci "Leonardo da perdutto" nu reprezinta situatia reala a echipei AC Milan.
 56 Scris de Ion Dodi, la 14-10-2009 13:21
Intrebarea 47, Superliga etapa I, echipa Acord: respinsa din cauza sinonimiei partiale dintre lexemele: "celula" si "camera". Chiar in exemplele oferite de echipa Acord cuvantul camera nu se intalneste fara mentionarea in imediata apropiere a cuvitelor "detinut, celula, inchisoare", cuvinte fara de care lexemul "camera" isi pierde sensul de incapere de retinere a detinutilor.
 55 Scris de Ion Dodi, la 14-10-2009 13:16
Intrebarea 27, Superliga etapa I , echipa Acord: acceptat din cauza ambiguitatii folosirii cuvantului reprezentant in textul intrebarii, ambuiguitate care face posibil tratarea intrebarii in 2 moduri diferite, adica a raspunde prin un reprezentant al unui partid de stanga, ceea ce echipa Acord a si facut, sau a raspunde prin un reprezentant dintre partidele de stanga.  
Acceptate sunt raspunsurile echipelor Acord si Fantastic 7.
 54 Scris de Marcel Spataru, la 14-10-2009 12:34
Daca tot mi-ai adresat mie aceasta intrebare, raspund. 
In conformitate cu Ghidul de depunere a contestatiilor, la care au toti acces 
 
http://www.cuc.md/index.php?option=com_content&task=view&id=1880&Itemid=1 
 
Pasul 8. Public pe site deciziile referitoare la contestatii 
Pâna miercuri, 12:00, public pe site deciziile referitoare la contestacii, concinând: 
 
* grupul, etapa, numarul întrebarii 
* echipa care a depus contestatia 
* raspunsurile tuturor echipelor 
* argumentarea contestatiei depuse de echipa 
* decizia Comisiei, cu detalii referitoare la pozitiile individuale 
* argumentarea deciziei Comisiei de Contestatii (argumentare colectiva sau individuala, dupa caz) 
 
In consecinta, Comisia trebuie sa publice toate detaliile conform procedurii de mai sus.
 53 Scris de Octavian Sireteanu, la 14-10-2009 11:37
Comisia nu e obligata sa raspunda la aceste intrebari, dar poate, daca doreste.
 52 Scris de Veronica Vragaleva, la 14-10-2009 06:49
Gata! Componemta comisiei am vazut-o. Dar as vrea sa vad si celelalte aspecte.
 51 Scris de Veronica Vragaleva, la 14-10-2009 06:48
Va multumesc pentru operativitate. 
Dar as vrea sa se faca publice urmatoarele aspecte: 
Cine au fost membrii comisiei de contestatii? 
In ce a constat contestatia? 
Argumentarea acceptului sau refuzului? 
Nu de alta, dar, de obicei, asa se da un verdict a comisiei. 
Ori, Marcel, ceva am incurcat?
 50 Scris de Ion Dodi, la 14-10-2009 01:26
Rezultatele contestatiilor: 
Intrebarea 27, contestatia echipei Acord - acceptata (unanim) 
Intrebarea 47, contestatia echipei Acord - respinsa (unanim) 
Intrebarea 35, contestatie echipei GS - respinsa (unanim)
 49 Scris de Marcel Spataru, la 13-10-2009 21:08
Eu nu stiu raspunsul exact la intrebare, din pacate. 
Poate intervine Sandu cu comentarii. 
Se pare ca sunt careva rezerve din partea administratiei de la Gaudeamus.
 48 Scris de Alina Dolghier, la 13-10-2009 20:39
Dar de ce nu putem continua la Gaudeamus? Era o atmosfera atat de placuta si individualitatea fiecarei ligi se simtea. Si era la doua minute pe jos de casa mea :p
 47 Scris de Marcel Spataru, la 13-10-2009 18:02
Identificarea problemei este jumatate din solutie. 
Vreau sa confirm ca Biblioteca Hasdeu nu este o solutie batuta in cuie. 
Daca identificati o alta posibilitate, va rog sa-l contactati pe Alexandru Fala, coordonatorul Grupului de Lucru Coordonare Logistica. 
El este persoana responsabila de gasirea salilor pentru jocuri.
 46 Scris de Macari Andrian, la 13-10-2009 10:46
LAREME, Akuzativ,Maktub si Intel va multumesc pentru un pachet de intrebari foarte bun, si pentru organizarea primei etape la un nivel foarte inalt.
 45 Scris de Ion Vasilica, la 13-10-2009 09:35
Absolut de acord si eu cu Alina si Rita. Chiar aveam si o remarca. Sunetul boxelor ajunge foarte slab in capatul opus al salii. Chiar daca iti concentrezi auzul si reusesti sa deslusesti intrebarea, te simti exclus din atmosfera. Asa ca daca se va decide continuarea campionatului la Hajdeu, ar fi bine ca o boxa sa fie plasata in celalalt capat.  
 
Multumesc mult celor care au gasit acest local, care intradevar predispune la activitati cerebrale, dar ei trebuie sa mai stie ca in sala se respira greu...
 44 Scris de Paramzina Nadejda, la 13-10-2009 09:31
fetele, de acord! eu si asha nu totdeauna imi dau seama cu care anume echipa din liga jucam runda, dar acum cu atitia in jur in general fiecare runda adversarul va fi o enigma pentru mine :p eu tocmai am visat azi ca liga B o hatarit sa organizeze etapa urmatoare aparte, sambata, la liceu :grin  
Cred ca biblioteca e perfect loc pentru maraton shi cupe.
 43 Scris de Andrei Lutenco, la 12-10-2009 21:37
Membrii comisiei de contestatii sunt: 
1) Margarita Kotenko 
2) Nadia Melinti 
3) Vadim Culea 
4) Ion Dodi 
5) Roman Vasilascu 
 
rezerva - Andrei Lutenco
 42 Scris de Kotenko, la 12-10-2009 21:35
Absolut de acord cu Alina. Eu nu am simtit ca s-a inceput campionatul... parca continuie sezonul de Vara... cupe, chestii.  
Nish o intimintate, nish nu te pori prikali de concurenti, nish concurentii nu se pot prikali de tine... 
asta, apropo, crede toata echipa Maktub.  
p.s. tare ne bucuram ca au placut intrebarile :)
 41 Scris de Alina Dolghier, la 12-10-2009 18:48
Mie mi-au placut foarte mult intrebarile, dar din pacate nu am putut "gusta" pe deplin din ele din cauza atmosferei mai obositoare pentru mine. Sunt unii oameni care nu se pot concentra cand sunt altii 200 in jur care le respira oxigenul, din pacate, eu is de asta. :sigh Coechipierii mei tot au remarcat faptul ca ii mult mai greu de gandit cand stai la multi metri de vorbitor, dupa o coloana care il astupa, departe de fereastra si cu o multime pestrita in jur.  
 
Dar intrebarile :zzz imi era dor! Multumesc 8)
 40 Scris de Eugen Bahnari, la 12-10-2009 15:36
a fost ca un mini-maraton, 
parerea mea! 
:)
 39 Scris de Octavian Sireteanu, la 12-10-2009 14:17
Cate rasp. corecte au dat adversarii in meciurile directe.
 38 Scris de cojocaru olga, la 12-10-2009 14:06
explicati-mi si mie, va rog, ce inseamna al doilea numar in rubrica Raspunsuri corecte, de ex 16:10. multumesc!
 37 Enhacement
Scris de Eugene Zinkovsky, la 12-10-2009 13:58
Cred ca mai multe persoane vor fi deacord de plasat dupa fiecare etapa si o statistica, cum se facea la cupele de vara: Cu numarul de raspunsuri corecte, si ordinea echipelor.
 36 Scris de Viorel Chihai, la 12-10-2009 12:32
Hm, acuma Andrei pregateste-te de mult mult spam :( (Trebuia cumva altfel de scris email-ul, acuma botii vor scana si te vor bombarda...)
 35 Scris de Marcel Spataru, la 12-10-2009 12:09
Va rog sa anuntati componenta Comisiei de Contestatii: 
5 membri + 1 de rezerva, pentru cazurile de conflicte de interese.
 34 update contestatii
Scris de Andrei Lutenco, la 12-10-2009 11:08
pardon, trimiteti contestatiile la Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.  
am uitat ca nu poti trimite mesaje pe grup daca nu esti membru :P
 33 Scris de Andrei Lutenco, la 12-10-2009 10:53
trimiteti contestatiile la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , rog echipele Intek si Akuzativ sa-mi scrie un email la Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. , ca sa le pot face invitatie pe grup.
 32 Scris de Marcel Spataru, la 12-10-2009 08:48
Dragi organizatori,  
La ce adresa doriti sa va parvina textele contestatiilor?
 31 Scris de Ileancik oduvancik, la 12-10-2009 00:29
Bravo Organizatorilor!!! 
 
:zzz
 30 Scris de Marcel Spataru, la 11-10-2009 22:28
Bravo Lareme, Maktub, Akuzativ si Intel!  
Tare interesant pachet, cu multe capcane. Greu de jucat in anumite conditii :) 
 
Felicitari Asachi pentru un joc excelent, la nivelul componentei echipei.
 29 Scris de Octavian Sireteanu, la 11-10-2009 22:13
Am publicat rezultatele. Daca gasiti vreo greseala, va rog sa ma informati. De asemenea, asteptam in doua zile si rezultatele contestatiilor. 
P.S. Multumesc celor din LAREME, Maktub, Akuzativ si Intel pentru o etapa foarte interesanta. N-am produs atata adrenalina de mult timp, inca si acum nu mi-am revenit complet.
 28 Scris de Octavian Sireteanu, la 11-10-2009 21:09
Probabil in vreo 2 ore.
 27 Scris de Vitalie Surugiu, la 11-10-2009 20:23
Cand vor fi publicate rezultatele shi intrebarile?
 26 Scris de Octavian Sireteanu, la 11-10-2009 08:35
Daca este vreo persoana ca incearca sa inregistreze echipa in Divizii folosind formularul si tot nu reuseste, ar putea sa-mi trimita un mesaj privat cu datele echipei sau sa inregistreze echipa printr-un mesaj la stire.
 25 Scris de Ceban Maxim, la 10-10-2009 22:40
park tot normal ... 
intre chrome shi explorer in faza asta nu vad nici o diferentza ...  
 
 
P.S. incercatzi sa stingetzi cash-ul
 24 Scris de Iulian Gramatki, la 10-10-2009 21:33
nu va enervati lume 
take it easy, iaka eu acm is in Liga si nu-mi trebuie formular. 
 
numai sa incerce sa spuna cineva ca eu nu-s eu sh asha ceva nu am scris
 23 Scris de Catalina Russu, la 10-10-2009 19:18
nici eu nu pot inregistra :((((((((((((((((
 22 Scris de Marcel Spataru, la 10-10-2009 19:16
Un sfat pentru echipele care vor juca maine in Ligi si Superliga: 
Sa va luati cate un foarfece fiecare echipa. Va va ajuta.
 21 ...
Scris de alex lebedev, la 10-10-2009 14:12
acesta e fratele lui alex btw.....folosesc Mozilla completez tot da o sa incerc si cu Chrome sau Explorer daca ceva
 20 Scris de Octavian Sireteanu, la 10-10-2009 10:10
Da, si completati toate campurile. De exemplu, daca nu sunt atatia jucatori, in restul campurilor - puneti vreun x.
 19 Scris de Octavian Sireteanu, la 10-10-2009 10:05
Alex, tu ce browser folosesti, ca acolo scrie ca merge bine cu Internet Explorer.
 18 Scris de Arina Levinschi, la 10-10-2009 03:01
alex, poate totushi rogi pe cineva din MD...
 17 hellllllllllo
Scris de alex lebedev, la 09-10-2009 22:18
de ce nu pot inregistra echipa in divizii ???? completez tot dar nu vrea sa se apese pe inregistrare sau cum butonul acolo ????????????
 16 Scris de Marcel Spataru, la 09-10-2009 12:28
Aceeasi statistica interesanta pentru Ligi: 
Maktub si Intel se vor afla la a 11-a evolutie in Ligi, iar Bifidoc - la a 10-a. 
Chipitoc va fi la a 8-a evolutie in Ligi, Extazy la a 7-a, iar Boom - la a 6-a.
 15 Scris de Marcel Spataru, la 09-10-2009 12:22
Apropo,  
In acest sezon Asachi egaleaza pe Zombii dupa numarul de prezente in Superliga. Acesta va fi al zecelea sezon jucat de echipa Asachi la cel mai inalt nivel al campionatului. 
Pentru Lareme acesta va fi al noualea sezon. 
Pentru Acord - al cincilea, pentru Mix - al patrulea, pentru 10 lei si Nuri al doilea. 
Fantastic 7 este o debutanta a Superligii.
 14 Scris de Marcel Spataru, la 09-10-2009 12:10
Orest,  
Pe undeva - da, cu exceptia faptului ca echipele din afara SL si L nu vor putea juca. 
In plus, nu va fi desemnata oficial o echipa castigatoare dupa nr total de raspunsuri.
 13 Scris de Dabija Orest, la 09-10-2009 12:05
deci va fi o structura de joc similara celei de la maraton??
 12 Scris de Colomiets Alexandru, la 09-10-2009 10:20
Un nou local - ar trebui sa fie interesant...
 11 Scris de Dabija Orest, la 09-10-2009 00:10
pronosticuri vor fi?
 10 Scris de Marcel Spataru, la 08-10-2009 23:25
 
ATENTIE! 
Intrucat jocurile vor avea loc la sediul central al Bibliotecii Municipale B.P.Hasdeu, organizatorii etapei sunt rugati sa fie prezenti la ora 15:00, pentru ca la ora 16:00 sa fie citita prima intrebare.
 
 
Pot veni si spectatori.
 9 Scris de Nadia Melinti, la 08-10-2009 23:21
o clip, v rog:)
 8 Scris de Ion Dodi, la 08-10-2009 22:49
Nu ne sfiim, trimitem intrebari
 7 Scris de Octavian Sireteanu, la 08-10-2009 22:09
SL si Ligile, duminica, la Biblioteca B.P.Hasdeu, de la 16:00.
 6 hmm
Scris de alex lebedev, la 08-10-2009 19:32
de ce nu pot sa ma inregistrez.....straniu completez tot tot si nu vrea sa se apese pe "trimite " sau ce acolo
 5 Scris de Ion Dodi, la 07-10-2009 17:37
15, sambata asta diviziile nu joaca.
 4 Scris de Vadim Culea, la 07-10-2009 15:28
15 sau 25?
 3 Scris de Ion Dodi, la 07-10-2009 14:12
Rog echipele Akuzativ, Maktub si Intel sa trimita cate 15 intrebari pe adresa ion_dodiATyahooDOTcom pana Joi, 8 Octombrie, orele 24:00
 2 Scris de John D., la 06-10-2009 22:10
FoQ la Ghete ! =]
 1 Scris de Ceban Maxim, la 06-10-2009 10:01
primu nna :)

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
ultimul mesaj: 5 ani, 6 luni in urma
  • Octav : Hai
  • Vitalius : Intr-o buna zi cu Soare sper sa trec si eu pe-aproape :)
  • Octav : Vitalie, mai treci :)
  • Vitalius : ViaÈ›a e frumoasă, dar îmi este dor de CUC
  • Vitalius : Demult nunam băgat un comentariu aici.
  • timAK_47 : db.cuc.md - Request timeout. Cine poate reînvia serverul?
  • Vitalius : Așa o întrebare existențialistă: Dacă tot avem campionate externe organizate prin București, Timișoara, Praga, Anenii Noi, poate ar fi cazul să redenumim (sau cum se zice în popor - rebranding) Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în ceva mai atotcuprinzător? De exemplu în loc de Moldovenesc să punem Românesc
  • Octav : Am actualizat Ratingul si Randamentul dupa Cupa Liceelor.
  • Octav : Am actualizat Ratingul È™i Randamentul după etapa 4.
  • Octav : Formularul - «link»
  • Doggyb0w : Salut , vreau să fac contestare la rezultatele de ieri , unde aÈ™ putea scrie cererea?
  • Octav : Am actualizat statisticile după etapa 3.
  • Octav : Am actualizat statisticile.
  • mariabirsan : mulțumesc, Octav, voi încerca :)
  • Octav : Vino la vreun eveniment anunțat și cred că găsești echipă pe loc.
  • mariabirsan : Salut, poate e stupidă întrebarea, dar amflu dacă pot fi primită în vreo echipă CUC. Participasem vreo 3 ani în urmă, acum vreau să revin, că îmi simt creierul în repaos.
  • Octav : Am vorbit cu mai mulți jucători și propunerea este să jucăm fotbal duminică (28 septembrie, de la 16.00, tot la Manej). Cine mai vrea să vină, sunteți bineveniți. Dacă aveți vreo minge bună, aduceți. Eu am s-o aduc pe cea cumpărată dată trecută, da-i cam ușoară.
  • Octav : Am făcut restore la baza de date și parcă merge normal site-ul, doar că s-au pierdut datele din ultimele zile ...
  • potpourri : Pentru că vrem să ne ascundem de ploaie, cupa Ö se deplasează la Paluba, ora 12:00. Stilul informal, participarea gratuită și atmosfera incendiară rămân aceleași :)
  • Octav : Pentru că săptămâna care vine avem finala de la Moldcell Cafe și după tabără mai am nevoie de pregătiri, TQ5 va avea loc cealaltă joi, la 24 iulie.
  • Liosha : contestatii
  • Octav : După Alejandro Falla a fost descoperit un alt tenisist cu potențiali suporteri în comunitate, pe nume Ivan Dodig, din Croația.
  • Zeleni : am vrut sa dau search, sorry :)
  • Zeleni : slogan logo
  • alexdelpier : Etapa de pe 3 noiembrie 2013 a fost cea mai frumoasa din toata istoria campionatelor
  • Octav : Vor mai fi. Urmăriți calendarul de pe site și noutățile de pe pagina de facebook.
  • Scarlet : In anul scoalar 2013-2014, vor mai fi concursuri?
  • Octav : Noroc!
  • Scarlet : hey, Salut la toti:)
  • Octav : Va fi la toamnă. Probabil în luna octombrie.

You have to login before you can shout!

Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Ultimele comentarii

Campionatul CUC 2023...
Noi mergem la Biblioteca ...
02/12/23 10:21 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Atenție, la Chișinău v...
28/11/23 09:45 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Sezonul de vară 202...
Până la urmă, încheie...
21/09/23 09:44 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

QUIZUL #35
De data aceasta nu transm...
24/08/23 10:06 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Calcularea punctelor în ...
08/03/23 17:37 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Meniu Campionat

Superliga

XXXV Superliga 2019toam
      S V E I P
ASA ASA  30 18 8 4 44
SER SER  30 18 7 5 43
10L 10L  30 17 8 5 42
LAR LAR  30 13 8 9 34
WTH WTH  30 7 9 14 23
H5N H5N  30 4 6 20 14
MKT MKT  30 3 4 23 10