Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta

Retele sociale

YouTube
Patreon
 

EVENIMENTE

 

QUIZUL
Zilele de luni, 19:00
Lake House

Campionatul CUC
din 30 martie

 

Formulare

 

Proiecte

EPIQ

 

Zicerea momentului

Nimeni nu e de neinlocuit dar - uneori - este nevoie de mai multe persoane pentru a inlocui una singura. (ClaireMartin)
 

Imagini CUC

Statistici despre site

Membri: 23965
Stiri: 2749
Linkuri: 14
Vizitatori: 35375048

CB Workflows

Accesul restrictionat la aceasta sectiune.
Autentificare obligatorie.
Acasa

BINE ATI VENIT PE PORTALUL JOCURILOR INTELECTUALE!
Nou pe site?
Afla mai multe despre noi, citeste intrebari si vezi imagini de la evenimentele noastre. In sectiunea privata, comenteaza opere de arta, discuta pe forum si scrie in bloguri. Poti deveni membru al unei echipe, participa la campionate si cupe. Cele mai bune ehipe intra intr-un rating, iar cei mai buni jucatori participa la Sedintele Elitare. 

Rezultatele Superligii  Rezultatele Ligii A  Rezultatele Ligii B  Rezultatele Ligii C  Rezultatele Diviziilor

Active Image Active Image CUC Cluj Club Orhei CUC Praga

    BIBLIA JUCATORULUI:
Codul Jocului Intelectual de Echipa cu Timp Fixat
Regulamentului Campionatului
Clarificarile Consiliului Strategic referitor la interpretarea Codului si a Regulamentului
Ghidul pentru depunerea si analiza contestatiilor
Ghidul organizatorului de etapa

 
Sezonul de Vara 2008: Cupa Intel
Evaluare Utilizator: / 3
SlabExcelent 
Index Articole
Sezonul de Vara 2008: Cupa Intel
Pagina 2
  

Echipa Mix a castigat Cupa Intel, confirmand titlul de Campioana a Superligii. Totusi, lupta a fost foarte stransa pana la sfarsit, iar departajarea s-a decis pe cateva intrebari, la limita. In grupa finala au evoluat patru echipe - Mix, Asachi, Lareme si 10 lei. Dupa jocurile directe trei dintre aceste echipe - Mix, Asachi si Lareme au acumulat cate 6 puncte si au fost departajate de numarul total de raspunsuri corecte in jocurile din grupa finala. In finala s-au calificat astfel Mix si Lareme. In jocul direct compus din 10 intrebari, Lareme a iesit inainte dupa primele cinci, dar Mix a reusit sa revina castigand runda la un punct diferenta.

Descarcati de aici fisierul cu rezultatele desfasurate ale etapei finale a Cupei Intel.

Descarcati de aici rezultatele desfasurate ale etapei de calificare.  

Jack-Poturi (numai la etapa de calificare): Lareme (2), Turnul Alb, H5N1, Mix, Asachi (cate 1).

Cupa Intel a fost prima cupa deschisa a verii 2008, organizata în două etape. Prima etapa – Preselectia, s-a desfasurat pe 18 mai 2008 in incinta Muzeului National de Arhiologie şi Istorie a Moldovei unde s-au înfruntat 18 echipe (vezi echipele participante mai jos).

Datorita situatiei din final, cand doua echipe au inregistrat acelasi numar de raspunsuri corecte, acelasi numar de Intel-jokeri şi acelasi numar de Intel Trick, organizatorii au decis ca in etapa finala sa se califice, nu 8 echipe cum era stabilit initial, ci 9 echipe (vezi echipele finaliste mai jos).

Iata lista celor noua echipe finaliste: Acord, Asachi, Mix, Lareme, 10 lei, Extazy, WTH, Chipitoc, Zombii.


Cupa Intel este o cupa deschisă la care poate participa orice echipă cu rating mai mare de 2.00 şi care are la activ cel puţin o prezenta in campionatul regular organizat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

Cupa Intel s-a desfasurat în doua etape:

¨      Preselectia s-a desfăşurat pe 18 mai 2008 cu începere de la ora 11.30 în incinta Muzeului National de Arheologie si Istorie a Moldovei situat pe Str. 31 August 1989 nr.121 A, Sala Albastra.

¨      Etapa „Finala” s-a desfasurat pe parcursul a doua zile – 21-22 iunie 2008.

Regulamentul de joc

CUPA INTEL 2008

Cupa Intel 2008 este o competitie deschisa echipelor din cadrul Clubului Moldovenesc de jocuri intelectuale (in continuare CMJI).


I. Organizatori

1.1. Organizator al acestei cupe este echipa INTEL.
1.2. Toate deciziile referitoare la organizarea competitiei si participanti sunt luate de Comitetul de Organizare, in componenta:
-Mihai Garnet
-Vadim Culea
-Victoria Coroban
-Zina Adam
-Valentina Acciu
-Sergiu Stati
1.3. Deciziile referitoare la situatii de joc vor fi luate de juriul concursului, care va fi anuntat inainte de fiecare etapa.

II. Participantii

2.1.În concurs vor participa echipele înregistrate în Ratingul CMJI.
2.2.
Echipele doritoare de a se înscrie vor fi cotate in Ratingul CMJI la momentul înscrierii cu un punctaj mai mare de 2,00.
2.3.
Echipele doritoare de a se înscrie vor avea la activ minimum o participare în cadrul Campionatului regular organizat de CMJI.
2.4.
O echipa este compusa obligatoriu dintr-un capitan si 5 jucatori. O echipa are dreptul de a inregistra si doi jucatori de rezerva.
2.5.
Jucătorii unei echipe sunt aceeaşi pentru ambele etape ale concursului. Este interzisă situaţia cînd un jucător evoluează în prima etapă pentru o echipa, iar apoi in a doua pentru altă echipa.
2.6.
Pentru a participa, echipele trebuie sa se inregistreze completand formularul disponibil pe site-ul www.cuc.md pana pe data de 15 mai 2008, ora 17.00.
2.7.
Lista definitiva echipelor participante va fi anuntata la 16 mai 2008. 

III. Desfasurarea competitiei

3.1. Competitia se va desfasura în doua etape.
3.3.
Etapa „Preselecţie” se va desfasura pe 18 mai 2008 cu începere de la ora 11.30 în incinta Muzeului National de Arhiologie si Istorie a Moldovei situat pe Str. 31 August 1989 nr.121 A, Sala Albastra.
3.4.
Etapa „Finala” se va desfasura pe parcursul a doua zile – 21-22 iunie 2008. Ora si locul desfasurarii vor fi anuntate pe 16 iunie 2008.

IV. Preselectia

4.1. Etapa „Preselecţie” va fi organizată în 4 runde a cite 10 intrebari.
4.2.
Fiecare intrebare raspunsa corect va aduce in contul echipei un punct.
4.3.
In cadrul fiecarei runde vor fi enuntate 2 intrebari cu un grad de dificultate mai mare decit restul intrebarilor care, in eventualitatea unui raspuns corect va permite echipei sa isi adjudece un INTEL-JOKER.
4.4.
In cadrul fiecarei runde vor fi enuntate 2 intrebari-bancuri, fiecare echipa care va raspunde corect la o intrebare de acest tip va acumula un INTEL-TRICK.
4.5.
Dupa cele 4 runde jucate se va intocmi Clasamentul final conform numărului de puncte acumulate de fiecare echipă. Rezultatul final al fiecărei echipe se va calcula prin sumarea punctelor acumulate in cele 4 runde.
4.6.
Concomitent cu intocmirea Clasamentului final al competitiei se va calcula si Clasamentul echipelor conform INTEL-JOKER-ilor şi INTEL-TRICK-urilor acumulate de echipe.
4.7.
In etapa „Finala” se vor califica primele şapte echipe din Clasamentul Final şi echipa care a acumulat cei mai mulţi INTEL-JOKERI, minimum 5. În cazul cand nici o echipa nu acumulează 5 INTEL-JOKERI in etapa „Finala” se califica echipa situata pe locul VIII in Clasamentul Final.
4.8.
In situatia cand doua sau mai multe echipe acumulează acelasi numar INTEL-JOKERI, departajarea se face dupa numarul de intrebari acumulate in concurs. Daca si dupa acest criteriu echipele se afla la egalitate, atunci echipa cu cei mai multi INTEL-TRICK (cumulat cu rezultatul Intel-Joker şi rezultatului Clasamentului final) va avea dreptul sa evolueze in etapa urmatoare.
4.9.
Codul vestimentar al etapei va fi unul Semi-clasic, excluzind articole de vestimentatie sport.
4.10. 
Locul echipelor in sala de joc va fi prestabilit de organizatori prin tragere la sorţi.

V. Finala

5.1. Etapa „Finala” se va desfăşura pe parcursul a dou zile – 21-22 iunie 2008. Ora şi locul desfăşurării vor fi anunţate 16 iunie 2008.
5.2.
In prima zi a etapei „Finale” cele 8 echipe calificate vor fi impartite in 2 grupe a cate 4 echipe fiecare.
5.3.
Echipele vor concura dupa sistemul fiecare cu fiecare. Jocul va fi organizat in 3 runde a cate 10 intrebari, stabilidu-se la final un clasament pentru fiecare grupa.
5.4.
Clasamentul în grupa se va stabili dupa cum urmeaza: primul criteriu – numarul de puncte acumulate; al doilea citeriu – numarul de raspunsuri; al treilea criteriu – numarul de INTEL-JOKER acumulati în etapa „Preselecţie”.
5.5.
Echipele de pe locul 1 si locul 2 din ambele grupe se vor califica in Grupa Finala si vor avea dreptul de a concura pentru titlul de Campioana a competitiei. Aici se va folosi acelaşi sistem de joc – fiecare cu fiecare.
5.6.
Echipele de pe locurile 3 si 4 din ambele grupe vor concura pentru locurile 4-8.


Vizualizari: 22577

  Comentarii (154)
 54 Scris de Octavian Sireteanu, la 20-06-2008 15:52
Cine a trimis pana acum?
 53 URGENT
Scris de Mihai Girnet, la 20-06-2008 13:47
Rugam Echipele finaliste care nu au trimis lista nominala a tuturor jucatorilor, sa o faca de urgenta. Organizatorii au nevoie pt a stabili lista la intrare pentru toti care vor juca.
 52 Scris de Marcel Spataru, la 17-06-2008 18:05
totusi curiozitatea nu ma lasa... 
macar cate intrebari vor fi, nu ne spuneti?
 51 privitor la regulament
Scris de Mihai Girnet, la 17-06-2008 13:00
Noi am gasit o formula de joc, dar mai detaliat veti afla inaintea jocului.
 50 Scris de Veronica Vragaleva, la 17-06-2008 09:12
Poate ca in Campionat: cite 3 echipe, fiecare joaca cu fiecare si acea care acumuleaza cele mai multe puncte trece in finala... 
Aici e problema in ceea pe ce ar pune accent organizatorii: pe puncte, (3,1,0) sau intrebari luate... 
Oricum, ca si Marcel, cunt in asteptarea concretizarilor.
 49 Scris de Marcel Spataru, la 17-06-2008 02:23
Citind regulamentul, inca nu am inteles cum vor fi impartite cele noua echipe in 2 grupe a cate 4 fiecare... 
 
Daca se fac grupe de cate trei nu e bine, ca in fiecare runda va trebui sa se odihneasca o echipa si se pierde din intensitatea jocului... 
 
eu as avea poate vreo propunere, dar sa vedem ce zic organizatorii.
 48 Scris de Octavian Sireteanu, la 16-06-2008 23:45
:)
 47 Succes tuturor!
Scris de Mihai Girnet, la 16-06-2008 23:04
De data aceasta, toate intrebarile sunt alcatuite de echipa Intel, nu cred ca o sa ajute sa revedeti intrebarile deja jucate... Succes tuturor si va asteptam duminica.
 46 Scris de Octavian Sireteanu, la 16-06-2008 14:33
Posibil :) 
Ma gandeam sa recitesc intrebarile mai vechi :)
 45 Scris de Natan Garstea, la 16-06-2008 14:25
Apropo, Octavian, tie nu ti-au parut cunoscute vre-o doua intrebari???
 44 Scris de Octavian Sireteanu, la 16-06-2008 13:01
Ma gandeam si eu zilele acestea... Continua Cupa Intel? Sa stiu .. sa mai citesc cate ceva.
 43 ggg
Scris de Viorel Chihai, la 16-06-2008 11:55
Azi e 16 iunie. Ce se aude acolo cu Cupa Intel?
 42 Scris de tavian ursu, la 21-05-2008 07:52
da poate la parlament, pe fotoliile acelea roshii:))) :zzz
 41 Scris de Vasile Trotiuc, la 19-05-2008 13:45
Intel, sunteti organizatori foarte buni!!! 
Proiector cu rezultatele on-line ca la turnee internationale!!! 
Intr-adevar acustica a fost cea mai mare problema, insa anturajul era foarte frumos si placut. 
Asteptam cu nerabdare partea finala. Unde o faceti? la Leogrand? ;)
 40 Scris de Veronica Vragaleva, la 19-05-2008 08:21
As vrea sa multumesc echipei Intel pentru organizarea Cupei Intel la Muzeul de Istorie si Arheologie... am avut ocazia sa revad chestiute pe care de mult nu le vazusem.. plus la toate, daca excludem unele divergente acustice, Cupa a fost bunisoara... Sper ca a doua etapa nu va fi mai prejos ca prima...
 39 Scris de Marcel Spataru, la 18-05-2008 10:22
vad ca si K-19 s-a inregistrat in ultimul moment. 
reamintesc ca pentru a participa e nevoie de componenta completa de 6 oameni.
 38 Scris de Adrian Doncenco, la 18-05-2008 09:03
Trebuie s mai gsim înc 2 juctori, în 2 ore. Nimic mai simplu, o s vd peste cine dau în rutier :zzz
 37 Scris de Marcel Spataru, la 17-05-2008 22:50
WTH s-a inregistrat, dar reamintesc ca echipele pot participa numai in componenta de 6 persoane.
 36 Scris de Marcel Spataru, la 17-05-2008 22:48
Zahar Tos este inregistrata entru Cupa Intel.
 35 :(
Scris de Mariana Cibotari, la 17-05-2008 20:13
Echipa Kolaphos isi cere scuze, dar nu va putea fi miine prezenta la cupa Intel..succes tuturor!!
 34 Scris de Eugenia Grosu, la 17-05-2008 15:06
Disclaimer, autor Adrian Doncenco: 
 
Comentariul precedent cu referire la pronosticul primelor 8 locuri - a fost fcut de alta persoana, nu de mine... vad topul cu totul altfel...)
 33 Scris de Adrian Doncenco, la 17-05-2008 14:49
Daca as face un pronostic la primele 8 echipe, care ar merge mai departe as pune asa : 
1 Acord 
2 Mix 
3 Asachi 
4 Lareme 
5 Zombii 
6 Extazy 
7 H5N1 
8 10 Lei 
 
-------------- 
9 Kakula 
10 Kipitok 
 
dar deja depinde de intrebari si norok :)
 32 Scris de Adrian Doncenco, la 17-05-2008 14:43
PS: _,c,,â - de fapt sunt s,t,a,a, literele romane... dar cred ca si-a dat lumea seama... :zzz
 31 Scris de Adrian Doncenco, la 17-05-2008 14:39
Hopa... Se pare c înscrierea s-a încheiat acum 2 zile în urm... 
 
WTH oricum a trimis un formular (acum câteva minute) _i se va prezenta mâine în vasta sa componenc de cel pucin 2 membri...:) Sau poate chiar mai mulci...:)
 30 Catre organizatori
Scris de Lena Holban, la 17-05-2008 14:35
noi(ZT) chiar nu stim ce sa facem..suntem inscrisi sau nu? :cry  
 
puteti afisa cumva lista finala a echipelor participante la cupa? :sigh
 29 Scris de Jeka B, la 17-05-2008 01:15
da, permitetzi lu ZaharTos sa joace : akolo sunt fete frumoase 8)
 28 Scris de Lena Holban, la 16-05-2008 21:40
Da Zahar Tos nu e prin lista de participanti la cupa?! Parca ne-am inscris.. :sigh
 27 2 Marcel
Scris de Ileancik oduvancik, la 16-05-2008 16:05
ggg :p
 26 Scris de Marcel Spataru, la 16-05-2008 12:31
shi:  
18. Bifidoc 
 
Organizatorii intreaba celelalte echipe daca vor participa sau nu...
 25 Catre acei care au probleme cu completar
Scris de Alex Railean website, la 16-05-2008 10:48
Pentru a completa formularul, apasati pe orice cimp, iar apoi tastati Shift+TAB pentru a va deplasa cu un cimp in urma; si TAB - un cimp inainte.
 24 Scris de Marcel Spataru, la 15-05-2008 23:25
shi: 
17. Chipitoc
 23 Scris de Marcel Spataru, la 15-05-2008 20:17
inainte de "naisss" trebuie neaparat un "shi"... 
ca altfel nu iese ileancik
 22 Scris de Ileancik oduvancik, la 15-05-2008 20:12
echipa nr 10, e 10 lei 
:zzz naaaaissss
 21 Scris de Marcel Spataru, la 15-05-2008 20:06
Au mai parvenit inca doua formulare: 
15. Akuzativ 
16. Extazy
 20 Scris de Marcel Spataru, la 15-05-2008 18:01
Iata lista echipelor inregistrate la Cupa Intel: 
1. Acord 
2. Asachi 
3. 777 
4. Kolaphos 
5. Zombii 
6. Turnul Alb 
7. Lareme 
8. Kakulla 
9. Fantastic 7 
10. 10 lei 
11. SER 
12. H5N1 
13. Prometeu 
14. Mix
 19 Scris de Eugene Zinkovsky, la 15-05-2008 09:23
Echipa inregistrate treb sa aiba obligatoriu raiting mai mare de 2.0 ?
 18 Scris de Octavian Sireteanu, la 13-05-2008 11:47
Am inregistrat acum si a mers. Cred ca trebuiesc completate toate casutele de sus.
 17 Scris de Artiomov Artiom, la 13-05-2008 11:44
Formularul nu se completeaza; Kakulla vrea sa joace
 16 Scris de Marcel Spataru, la 13-05-2008 10:52
formularul a aparut pe site.
 15 Scris de Turnul Alb, la 13-05-2008 10:26
Turnul Alb vrea sa participe la Cupa Intel, dar, din pacate, nici nu stim unde se acceseaza formularul de inregistrare.
 14 Scris de Andrian Matcovschi, la 13-05-2008 10:14
Echipa 777 doreste sa participe la Cupa Intel. Din pacate nu se acceseaza formularul de inregistrare.
 13 Scris de Adrian Doncenco, la 13-05-2008 08:46
Iunie... E cam... ummm... prea departe...
 12 Gresala
Scris de Mihai Girnet, la 12-05-2008 18:22
Din pacate graba strica treaba. De fapt e pe 18 mai duminica. O sa schimbam cate de curand. Eu am facut o incurcatura cu calendarul. 
Ideea de a petrece finala la sfarsitul lui iunie a venit din faptul ca multa lume este ocupata in aceasta perioada cu BAC, examene de licenta, examene...
 11 Scris de Lilian Bejan, la 12-05-2008 16:40
prima intrebare ce mi-a venit: de ce 17 mai?  
si nu 12 sau 13? :)
 10 Scris de Veronica Vragaleva, la 12-05-2008 15:58
Nu se acceseaza formularul.. unde tre de inregistrat?!??? :eek Acord vrea sa joace!!!!
 9 Scris de Eugene Zinkovsky, la 12-05-2008 15:30
Sunt Eugen Zinkovsky. 
Pina pe 22-21 iunie se poate de organizat inka 2-3 cupe daca tare de vrut... 
poate organizatorii revizuiesc cumva data
 8 Scris de Octavian Sireteanu, la 12-05-2008 15:19
Cred ca e iunie (ca e sambata - duminica). In cazul acesta tot apare o problema finca ar coincide cu tabara de vara ..
 7 iunie/mai ?
Scris de Jeka B, la 12-05-2008 14:37
Etapa „Finala” se va desfasura pe parcursul a doua zile – 21-22 iunie 2008. Ora si locul desfasurarii vor fi anuntate pe 16 iunie 2008. 
 
 
Acolo e iunie sau mai :x  
 
asta , iarasi eu, eugen_zinkovsky
 6 Scris de Jeka B, la 12-05-2008 14:35
Sunt Veronika... Intel, va rog si eu sa revedeti ziua de petrecere a Cupei voastre, adica sa fie alta decit simbata... lucram...
 5 Scris de Octavian Sireteanu, la 12-05-2008 14:29
Am intrat pe site-ul muzeului. Sala arata foarte bine. 
In rest, cred ca desfasurarea concursului sambata ar crea dificultati pentru multe persoane.
 4 hai Duminika
Scris de Eugene Zinkovsky, la 12-05-2008 14:24
Daca e posibil de organizat prima etapa duminika, ar fi fost super...
 3 Scris de Eugene Zinkovsky, la 12-05-2008 14:12
Totul e bine, mai putzin data de 17 mai , care este o zi lucratoare... 
 
 
Da eu vreu sa joc :cry
 2 Scris de Vasile Trotiuc, la 12-05-2008 14:08
Pai asta va fi un mini-campionat! Bravo Intel, spor la munca!
 1 Scris de Marcel Spataru, la 12-05-2008 13:20
Atentie, Cupa Intel incepe deja saptamana asta, pe 17 mai! 
Asa ca jocurile nu s-au incheiat odata cu Maratonul.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4



 
< Precedent   Urmator >
ultimul mesaj: 5 ani, 5 luni in urma
  • Octav : Hai
  • Vitalius : Intr-o buna zi cu Soare sper sa trec si eu pe-aproape :)
  • Octav : Vitalie, mai treci :)
  • Vitalius : ViaÈ›a e frumoasă, dar îmi este dor de CUC
  • Vitalius : Demult nunam băgat un comentariu aici.
  • timAK_47 : db.cuc.md - Request timeout. Cine poate reînvia serverul?
  • Vitalius : Așa o întrebare existențialistă: Dacă tot avem campionate externe organizate prin București, Timișoara, Praga, Anenii Noi, poate ar fi cazul să redenumim (sau cum se zice în popor - rebranding) Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în ceva mai atotcuprinzător? De exemplu în loc de Moldovenesc să punem Românesc
  • Octav : Am actualizat Ratingul si Randamentul dupa Cupa Liceelor.
  • Octav : Am actualizat Ratingul È™i Randamentul după etapa 4.
  • Octav : Formularul - «link»
  • Doggyb0w : Salut , vreau să fac contestare la rezultatele de ieri , unde aÈ™ putea scrie cererea?
  • Octav : Am actualizat statisticile după etapa 3.
  • Octav : Am actualizat statisticile.
  • mariabirsan : mulțumesc, Octav, voi încerca :)
  • Octav : Vino la vreun eveniment anunțat și cred că găsești echipă pe loc.
  • mariabirsan : Salut, poate e stupidă întrebarea, dar amflu dacă pot fi primită în vreo echipă CUC. Participasem vreo 3 ani în urmă, acum vreau să revin, că îmi simt creierul în repaos.
  • Octav : Am vorbit cu mai mulți jucători și propunerea este să jucăm fotbal duminică (28 septembrie, de la 16.00, tot la Manej). Cine mai vrea să vină, sunteți bineveniți. Dacă aveți vreo minge bună, aduceți. Eu am s-o aduc pe cea cumpărată dată trecută, da-i cam ușoară.
  • Octav : Am făcut restore la baza de date și parcă merge normal site-ul, doar că s-au pierdut datele din ultimele zile ...
  • potpourri : Pentru că vrem să ne ascundem de ploaie, cupa Ö se deplasează la Paluba, ora 12:00. Stilul informal, participarea gratuită și atmosfera incendiară rămân aceleași :)
  • Octav : Pentru că săptămâna care vine avem finala de la Moldcell Cafe și după tabără mai am nevoie de pregătiri, TQ5 va avea loc cealaltă joi, la 24 iulie.
  • Liosha : contestatii
  • Octav : După Alejandro Falla a fost descoperit un alt tenisist cu potențiali suporteri în comunitate, pe nume Ivan Dodig, din Croația.
  • Zeleni : am vrut sa dau search, sorry :)
  • Zeleni : slogan logo
  • alexdelpier : Etapa de pe 3 noiembrie 2013 a fost cea mai frumoasa din toata istoria campionatelor
  • Octav : Vor mai fi. Urmăriți calendarul de pe site și noutățile de pe pagina de facebook.
  • Scarlet : In anul scoalar 2013-2014, vor mai fi concursuri?
  • Octav : Noroc!
  • Scarlet : hey, Salut la toti:)
  • Octav : Va fi la toamnă. Probabil în luna octombrie.

You have to login before you can shout!

Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Ultimele comentarii

Campionatul CUC 2023...
Noi mergem la Biblioteca ...
02/12/23 10:21 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Atenție, la Chișinău v...
28/11/23 09:45 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Sezonul de vară 202...
Până la urmă, încheie...
21/09/23 09:44 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

QUIZUL #35
De data aceasta nu transm...
24/08/23 10:06 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Calcularea punctelor în ...
08/03/23 17:37 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Meniu Campionat

Superliga

XXXV Superliga 2019toam
      S V E I P
ASA ASA  30 18 8 4 44
SER SER  30 18 7 5 43
10L 10L  30 17 8 5 42
LAR LAR  30 13 8 9 34
WTH WTH  30 7 9 14 23
H5N H5N  30 4 6 20 14
MKT MKT  30 3 4 23 10