Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta

Retele sociale

YouTube
Patreon
 

EVENIMENTE

 

QUIZUL
Zilele de luni, 19:00
Lake House

Campionatul CUC
din 30 martie

 

Formulare

 

Proiecte

EPIQ

 

Zicerea momentului

Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca Iuda avea amici ireprosabili. (Ernest Hemingway)
 

Imagini CUC

Statistici despre site

Membri: 23983
Stiri: 2751
Linkuri: 14
Vizitatori: 35419784

CB Workflows

Accesul restrictionat la aceasta sectiune.
Autentificare obligatorie.
Acasa

BINE ATI VENIT PE PORTALUL JOCURILOR INTELECTUALE!
Nou pe site?
Afla mai multe despre noi, citeste intrebari si vezi imagini de la evenimentele noastre. In sectiunea privata, comenteaza opere de arta, discuta pe forum si scrie in bloguri. Poti deveni membru al unei echipe, participa la campionate si cupe. Cele mai bune ehipe intra intr-un rating, iar cei mai buni jucatori participa la Sedintele Elitare. 

Rezultatele Superligii  Rezultatele Ligii A  Rezultatele Ligii B  Rezultatele Ligii C  Rezultatele Diviziilor

Active Image Active Image CUC Cluj Club Orhei CUC Praga

    BIBLIA JUCATORULUI:
Codul Jocului Intelectual de Echipa cu Timp Fixat
Regulamentului Campionatului
Clarificarile Consiliului Strategic referitor la interpretarea Codului si a Regulamentului
Ghidul pentru depunerea si analiza contestatiilor
Ghidul organizatorului de etapa

 
SEDINTA ELITISTA A LIGII JOCURILOR INTELECTUALE ASEM-Editia a II-a
Evaluare Utilizator: / 3
SlabExcelent 

Active Image

Active Image

 

 


Liga Jocurilor Intelectuale ASEM,
in parteneriat cu Librariile Editurii Cartier,
a prezentat... 

Pe 14 mai, la “Venezia Club”, a avut loc cea de-a II-a Sedinta Elitista ASEM, la care au participat in jur de 40 de persoane. In prima etapa, la masa de joc s-au asezat, pe rind, 3 echipe: echipa formata din studentii actuali ai ASEM (capitan Nadejda Melinti), echipa absolventilor, masteranzilor si doctoranzilor de la ASEM (capitan Octavian Sireteanu) si echipa “restu’ lumii”, formata din persoane care nu au nici o legatura cu ASEM, dar au cea mai directa legatura cu jocurile intelectuale (capitan Irina Breahna). Din Comisia de Arbitri au facut parte reprezentanta Editurii “Cartier” Carolina Rautchii, campionul I-ei Sedinte Elitiste ASEM Eugen Zolotco, si Lopusanschi Olga, aka moderatorul evenimentului.   

Pentru a afla mai multe despre desfasurarea jocului, despre Campionul celei de-a Doua Sedinte Elitiste si despre legendarul “Verdi-Weber-Bach-mai pe scurt, asta-i acela, care a scris despre anotimpuri”, cititi mai departe...

Echipa de studenti a deschis seria de jocuri din acea seara. Prima intrebare, la care echipa a raspuns chiar inainte de termen, s-a dovedit a fi, din pacate, si unica intrebare ce i-a adus echipei puncte. Desi, ulterior, echipa a fost de citeva ori aproape de raspunsul corect, jocul s-a terminat cu scorul de 1:5 in favoarea clubului. Tot acest joc a adus cele mai multe stele* pentru raspunsuri corecte spectatorior din sala. 

*Mic DEX elitist: stea - pandativ pe panglica albastra, acordat pentru raspunsuri corecte spectatorilor din sala 

In pauza a fost organizat un mini-concurs pentru public, esenta caruia consta in a raspunde cit mai repede la intrebarea pusa de moderator. Cel mai rapid s-a dovedit a fi Marcel Spataru, care a si obtinut premiul - o carte de la editura "Cartier". 

Urmatorii s-au asezat la masa de joc absolventii ASEM. Atentie! Urmeaza “Verdi-Weber-Bach-mai pe scurt, asta-i acela, care a scris despre anotimpuri”...

 

Prima intrebare. Imagine cu 4 “matrioshki”. “In vitrina unui magazin rus, linga una dintre creatiile LUI au fost puse figurinile pe care le vedeti in imagine. Cine este el si despre ce creatie merge vorba?" Inca pe parcursul citirii intrebarii, la masa se auzea: "Asta-s anotimpuri... Cine a scris despre anotimpuri?..." Moderatorul: "Timpul!" Echipa: "Verdi!" Dupa care: "Nu, nu Verdi... Weber?...Bach?... Da va zic ca e Verdi!" Si tot asa timp de aproape un minut. O discutie extrem de aprinsa, o avalansa de variante, spectatorii extaziati de atit patos, iar in ultimile 10 secunde 1/2 din echipa intr-un glas: "Vivaldi!!!" Daca ar fi existat premiu pentru cea mai spectaculoasa discutie a versiunilor, cu siguranta l-ar fi luat aceasta echipa la aceasta intrebare :)

 

Echipa a continuat sa lupte pentru fiecare punct, dar pina la urma a pierdut cu diferenta minimala de 4:5. Una din intrebarile care au impiedicat echipa sa ajunga integral in finala i-a fost adresata de Marcel Spataru, in cadrul rubricii “Intrebari de la...” Echipa nu a acceptat propunerea moderatorului de a lasa un jucator la masa pentru a juca super-blitz-ul si fie a pierde, fie a cistiga cu 0:5.

 

A urmat cel de-al doilea mini-concurs pentru public, de data aceasta premiul de la “Cartier” revenindu-i lui Adrian Macari.

 

Al treilea joc s-a dovedit a fi nu mai putin tensionat si interesant decit primele doua. Echipa “restu’ lumii” a reusit sa descurce itele a citorva intrebari destul de complicate, precum a “Intrebarii de la...”, formulata live de Octavian Sireteanu. Aceste succese insa nu au fost suficiente pentru a o aduce in finala serii, echipa suferind infringere cu scorul de 3:5. Aceasta echipa, la fel ca si precedenta, nu si-a asumat riscul de a juca super-blitz-ul.

Astfel, toate cele trei echipe au pierdut de la club, si in finala urma sa joace o selectionata stabilita de arbitri. In aceasta selectionata au intrat: Sergiu Gherghiligiu din echipa studentilor, Irina Breahna si Marcel Spataru din “restu’ lumii” si 3 persoane din echipa absolventilor: Octavian Sireteanu, Alexandru Fala si Vasile Trotiuc. De asemenea, arbitrii au ales 2 persoane care urmau sa se aseze la masa de joc in locul unuia dintre membrii selectionatei in cazul in care echipa va da mai multe raspunsuri gresite: Veronica Vragaleva si Adrian Macari. Capitan a fost aleasa Irina Breahna. 

Finala s-a jucat pina la 6 puncte, si fiecare intrebare s-a disputat cu mult azart. Dupa citeva raspunsuri gresite, in urma tragerii la sorti, din joc a iesit Sergiu Gherghiligiu si a intrat Adrian Macari, componenta data raminind neschimbata pina la sfirsitul jocului. Despre joc se pot spune multe, insa in nici un caz ca a fost liniar si monoton. 0:2 in favoarea echipei. 2:2. 2:3, clubul pierde. 5:3, echipa pierde. Intr-un final, clasicul 5:5. Insa nici cele 2 blitz-uri, nici citeva versiuni alese gresit nu au impiedicat echipa sa-i sufle clubului de sub nas victoria: 5:6.

 

Toti membrii echipei cistigatoare au primit diplome de participare, iar Octavian Sireteanu, Vasile Trotiuc si Adrian Macari au obtinut si "premii de simpatie" din partea arbitrilor: seturi a cite 3 carti de la "Cartier". Cel mai bun autor de intrebari a fost numita Veronica Vragaleva, iar premiul pentru cel mai activ spectator i-a fost acordat lui Petru Sula. Si, in sfirsit, apogeul Sedintei: prin vot unanim a celor 3 mari "puteri" din acea seara, Campionul Celei de-a II-a Sedinte Elitiste a devenit Irina Breahna, care a luat acasa un set suplimentar de carti si Cupa Campionului.

 

Uf, in sfirsit am scos la capat aceasta descriere epico-lirica :) Nu-mi mai ramine decit sa le multumesc tuturor celor care s-au implicat in organizarea acestei sedinte spiritual, fizic, material si intelectual. Un "multumesc" aparte Carolinei Rautchii si Librariilor Editurii "Cartier", sponsorizarea carora ne-a permis sa facem abuz de premiere.

 

S-a deschis deja un loc vacant pentru Campionul celei de-a III-a Sedinte Elitiste ASEM, CV-urile le expediati pina la inceputul Sedintei :)

PS: Regulamentul conform caruia s-a desfasurat jocul este prezentat mai jos: 

Regulamentul de desfasurare a Sedintei Elitiste ASEM 

Liga jocurilor Intelectuale ASEM, in parteneriat cu Librariile Editurii CARTIER, anunta despre desfasurarea celei de a doua Sedinte Elitiste.
Jocul va intruni nu numai studenti si absolventi ASEM (pe care se pune accentul), dar si orice alt doritor sa participe la jocul respectiv.

Astfel, persoanele prezente vor fi repartizate in 3 categorii, respectiv:
1 grup – studentii ASEM;
2 grup – masteranzi, doctoranzi, absolventi ASEM;
3 grup – „restul lumii”. 

Primii se vor aseza la masa de joc echipa formata din 6 persoane, ce fac parte din primul grup. Un raspuns corect aduce echipei un punct, un raspuns gresit – duce la pierderea unui punct si a unuia din jucatori (prin tragere la sorti). Tot prin tragere la sorti se alege din sala, din persoanele inregistrate in grupul 1, un alt jucator. Jocul continua pana cand echipa ori LIGA (adversarii formali ai jucatorilor) acumuleaza 6 puncte. Procedura se repeta si pentru celelalte 2 echipe.

Astfel, echipa finalista, din componenta careia se va alege Campionul, va fi formata:
a)      din jucatorii echipei castigatoare, care au castigat cu cea mai mare diferenta de puncte;
b)      daca toate echipele vor pierde de la Liga, componenta echipei finaliste va fi stabilita in modul urmator: 3 persoane din echipa, ce a pierdut cu cea mai mica diferenta de puncte, doua persoane – din echipa a doua si o persoana din echipa; ce a pierdut cu cea mai mare diferenta de puncte (persoanele vor fi alese de Comisia de Arbitri).
In cadrul echipei finaliste nu vor fi efectuate schimbari la pierderea intrebarilor. Daca echipa finalista castiga, din componenta ei va fi ales Campionul, iar ceilalti membri ai echipei se vor alege cu carti din partea librariilor CARTIER.
Campionul va fi ales in urma a 3 votari:

Votarea 1 – spectatorii – care vor vota pe foite repartizate
Votarea 2 – jucatorii de la masa de joc;
Votarea 3 – Comisia de Arbitri.

Daca toate cele 3 persoane, alese printr-un vot sau altul, sunt diferite, se va declara votare deschisa, decizia finala apartinand Comisiei de Arbitri.In caz de pierdere a echipei finaliste, Campionul va fi ales la fel de la masa de joc. Decizia de acordare a premiilor jucatorilor de la masa de joc ii va apartine Comisiei de Arbitri, adica ei ar putea opta pentru un alt jucator, care a avut o prestatie excelenta in timpul jocului, dar nu a ajuns in componenta echipei finaliste. 

Premiu special va fi acordat celui mai activ spectator, care va reusi sa acumuleze cele mai multe stelute, acordate pentru raspunsuri la intrebarile, ce nu vor fi raspunse de jucatorii de la masa de joc. 

Componenta Comisiei de Arbitri va ramane secreta pana in ziua jocului, pentru a nu permite influentare sau insinuari de influentare.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 7640

  Comentarii (49)
 49 Scris de Octavian Sireteanu, la 20-05-2008 13:20
Olga, 
1. N-ar fi fost duala. Pentru a fi o intrebare duala, raspunsurile trebuie sa corespunda tuturor informatiilor din intrebare. 
2. As pune ... daca as avea ce.
 48 Scris de Capatina Alexandru, la 20-05-2008 13:08
Sper ca la picnicul urmator prind si norocul asta ... :)
 47 Scris de olga lopusanschi, la 20-05-2008 13:04
2 Alexandru: da descrierea poantei cu Vivaldi e doar o copie care paleshte pe linga original. Pentru a simti intreg farmecul, va trebui sa rogi echipa sa repete faza... :zzz
 46 Scris de olga lopusanschi, la 20-05-2008 13:00
2 Octavian: Hai sa atasam cumva aici si pachetul de intrebari, sa vada lumea ce a pierdut :zzz
 45 Scris de olga lopusanschi, la 20-05-2008 12:57
Shi foarte bine... ca era sa ne jucam de-a dualele 8)
 44 Scris de Octavian Sireteanu, la 20-05-2008 12:48
Noi nu-l stim pe Vivaldi. Ce sa mai vorbim de operele lui Ceaikovski?
 43 Anotimpuri
Scris de Eugeniu Zolotco, la 20-05-2008 12:41
Apropo, da' nimeni nu s-a gindit ca si Ceaikovski a scris o opera cu denumirea "Anotimpurile", fiind si ea foarte cunoscuta?  
Se pare ca "matreshki" sunt mai relevante in acest caz...
 42 Scris de Capatina Alexandru, la 16-05-2008 10:25
ok, acum ca ma-ti intrigat ma lasati pin duminica.
 41 Scris de Veronica Vragaleva, la 16-05-2008 10:18
NIKA!!!! :(  
Trebuia sa vii!!!! ;)  
Sandu, iti povestim duminica, dart asta trebuia vazut.... :roll
 40 Scris de Capatina Alexandru, la 16-05-2008 10:09
Iaka imi pare rau ca n-am fost. Da si intrebare cu Vivaldi?
 39 Scris de Ileancik oduvancik, la 15-05-2008 20:15
tare tare fain o fost!!!! 
 
Vivaldi, era asa de nostim... 
cum toata sala se uita la masa de jucatori, care nu ishi putea aminti....cum il keama pe acela cu anotimpurile..verdi?:grin  
Bravo organizatorilor!!! 
dar oricum, cel mai bravo Olicika!!!!! :)
 38 Scris de Octav, la 15-05-2008 11:45
stai sa termin descrierea indicatorilor agregatsi care caracterizeaza activitatea intreprinderii shi ma apuc shi de descrierea jocului... ca ai ce descrie... in special vivaldi :zzz  
asta olga :zzz
 37 Scris de Octavian Sireteanu, la 15-05-2008 11:37
Vreau si eu sa multumesc organizatorilor. Multumesc "Cartierului" pentru cartile oferite. Apreciez mult. 
Multumesc autorului intrebarii despre Vivaldi. Eu asa discutie a intrebarii inca n-am avut. 
Olga, poate faci o descriere a jocului asa cum l-ai vazut tu?
 36 Scris de olga lopusanschi, la 15-05-2008 11:19
:zzz :zzz :zzz
 35 Scris de Fala Alexandru, la 15-05-2008 10:30
Felicitari tuturor participantilor! 
Felicitari cistigatorilor serii! 
Felicitari noului campion!
 34 Scris de Fala Alexandru, la 15-05-2008 10:22
Pur si simplu:SUPER! 
Multumesc organizatorilor, gazdelor si participantilor!
 33 Scris de Vasile Trotiuc, la 15-05-2008 09:35
A fost o seara superba! Intrebarile au fost foarte bune - dificile si frumoase - cum trebuie sa fie la sedinta elitista. 
Multumesc organizatorilor!
 32 Scris de Veronica Vragaleva, la 15-05-2008 07:50
Felicitari celui de al doilea campion al ASEM-Irina!!!! 
Va multumesc pentru o seara placuta ieri, pentru entuziasm si buna dispozitie!!! 
Mersi Comisiei de Arbitri!!!!
 31 Scris de Turnul Alb, la 13-05-2008 11:42
Thanks, Mersi & Multumesc!
 30 Scris de olga lopusanschi, la 13-05-2008 11:27
Vine Turnu Alb, ura! Ne mai fotografiem o data :zzz :zzz
 29 Scris de Eugeniu Zolotco, la 13-05-2008 11:17
2 Turnul Alb: Venezia Club se afla la Ciocana, pe str.Mircea cel Batrin, nu departe de Lic.Gaudeamus. Coborim la statia care urmeaza dupa Fidesco si traversam strada, la coltul intersectiei vedem Venezia Club. E greu sa te ratacesti.
 28 Scris de Turnul Alb, la 13-05-2008 10:19
Noi vom incerca sa venim, dar ca intotdeauna nu stim unde e Venezia Club. Incercati, va rugam, sa ne explicati.
 27 Scris de olga lopusanschi, la 12-05-2008 20:56
Rf la bilete: biletele pot fi procurate direct la Venezia Club, miercuri, inainte de joc. Nu va faceti griji in privinta identificarii oamenilor cu bilete. Chiar daca nu ii veti gasi, va vor gasi ei shi va vor cere bani :zzz
 26 Scris de olga lopusanschi, la 12-05-2008 20:28
Autorii de intrebari sint rugati sa-si trimita creatiile la Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. Intrebarile selectate vor fi jucate la elitist ASEM, iar autorul celei mai bune - premiat :)
 25 Scris de LiuryuS ., la 12-05-2008 11:06
de unde sau de la cine se poate de cumparat bilete pentru Liga jocurilor Intelectuale ASEM?????
 24 Scris de Veronica Vragaleva, la 12-05-2008 10:04
Mersi mult Ileana pentru concretizare....As vrea sa rog pe cei ce intentioneaza sa vina sa confirme in continuare acest fapt...
 23 2 Veronica
Scris de Ileancik oduvancik, la 09-05-2008 16:51
nu este o problema. 
 
Pur simplu la Campionatul 6,cateva sambete in urma... 
toate echipele au primit niste fluturashi roz, pe care scria ”citeste asta nu e spam...urmareste sirul evenimentelor pe cuc.md, au mai ramas 26(paremise) zile” 
daca adaugam 26(28) zile, stiu ca dadea 14 mai... 
si de asta ma gandeam poate era vorba despre acest eveniment... 
insa, Octavian..spune ca este si altceva... 
care inka e mister... 
that's it.
 22 Scris de olga lopusanschi, la 08-05-2008 10:17
CUC ASEM: azi la ASEM este cuc, la 17.30 undeva prin bl. B, ca de obicei :) Cine mai are energie dupa cuc shi svoiak, mergem la salsa party :zzz
 21 Scris de Veronica Vragaleva, la 08-05-2008 07:46
eu vin :roll  
Pe facebook si pe cuc e acelasi eveniment... de ce? Ileana, imi este blocat facebook-ul:care-i problema ca apar intrebari?
 20 Scris de Ileancik oduvancik, la 07-05-2008 22:55
eu confirm si prezenta mea, shi a Natalitzei (din Nuri) 
 
 
Octavian, daca is 2 diferite , sper mult sa putem savura din plin din ambele...shi sa nu se suprapuna...
 19 Scris de Octavian Sireteanu, la 07-05-2008 20:32
Ileana, din cate stiu eu - sunt 2 evenimente diferite, dar poate ma insel.
 18 :)
Scris de Viorel Chihai, la 07-05-2008 17:48
sau pe facebook :D
 17 Scris de Vasile Trotiuc, la 07-05-2008 17:44
Eu vin.
 16 Scris de olga lopusanschi, la 07-05-2008 17:30
Rugam toti doritorii de a participa la elitist asem sa-si confirme prezentsa. Spre exemplu, printr-un coment la acest subiect :)
 15 Scris de Ileancik oduvancik, la 07-05-2008 17:28
2 Octavian : pai nu era vorba de 14 mai? 
 
2 Viorel : eu nu am simtit cutremur.... si tocmai de 5?! :? ...eh, data viitoare :grin
 14 Scris de Eugenia Grosu, la 07-05-2008 14:13
Da eu eram la lectia de geografie cind am simtit cutremurul si profa mi-a zis ca e de 3. Te pui cu profa mea de geografie? :grin  
 
PS: Ma predau. A fost de 5, ai avut dreptate. M-am convins deja. ;)
 13 Scris de Viorel Chihai, la 07-05-2008 14:04
He he, cutremere intre 3-4 sunt de foarte multe ori pe an, Omul incepe sa simta de la 4 in sus, dar atunci yl simti bine si vezi ca se clatina si mesele (ca in cazul meu), a fost intre 4.5 si 5.
 12 Scris de Eugenia Grosu, la 07-05-2008 13:11
Viorel, nu a fost mai mult de 3.  
PS: L-am simtit si eu. :)
 11 Scris de Veronica Vragaleva, la 07-05-2008 11:01
aha... ma gindeam ca ceva cu cladirea... nu stiu.. wow... am ratat cutremurul... :roll
 10 :D
Scris de Viorel Chihai, la 07-05-2008 10:59
Cum va simtiti dupa cutremur?  
Ora: 11.02 
Aproximativ 5 baluri. Cine si cit da?
 9 Scris de Veronica Vragaleva, la 07-05-2008 10:44
2 Cornel: intrebarile vor fi facute de Olga Lopusanschi care si va modera jocul. De altfel, cei care ar vrea ca sa ajute la a face intrebari, pot sa o faca (in mod normal, Olga va citi numele autorului si riscul ca autorul sa joace intrebarea sa e redus la zero). 
Despre selectarea echipelor: avind in vedere mecanismul de schimbare, componenta primelor echipe va fi aleasa aliator de organizatori.  
LIGA este denumirea alternativa a Clubului (din CE?UNDE/CIND?-ul rusesc) adica organizatorii.
 8 Scris de Corneliu Rosca, la 07-05-2008 09:48
Tak daca misteru' s-a dizolvat eu am cateva intrebari: 
- Cine o sa faca parte din Liga(adversarii jucatorilor)? Daca organizatorii, atunci cine vor face intrebarile? 
- Care va fi criteriul de alegere a celor ce se vor aseza la masa? Intrucat putin probabil ca se vor ivi doar 6 stundenti, 6 masteranzi ASEM si 6 din strainatate...
 7 Scris de Octavian Sireteanu, la 07-05-2008 01:05
Din cate stiu eu, misterul inca nu a fost explicat.
 6 ura!!!
Scris de Ileancik oduvancik, la 07-05-2008 00:08
spuneti k eu is cameloleopardis, dar sunt sigura ca nu-s unica.. 
 
dar voi v-ati prins?!.. 
 
faza ceea cu ”asta nu e spam” pe foite roz... 
 
data era 14 mai :) 
 
misterul a fost descifrat...
 5 Scris de Veronica Vragaleva, la 29-04-2008 10:57
2 Ludmila si toti ceilalti interesati: 
Bd. Mircea cel Batran 7/1 
Se afla la Ciocana, linga Fazanul de Aur si peste drum de Tiras... Ulterior cred ca va fi plasata (as ussual) o harta cu locatia
 4 Scris de Ludmila Braguta, la 29-04-2008 10:26
Salut! As vrea sa stiu adresa "Venezia Club" unde va avea loc liga jocurilor intelectuale. Ms anticipat
 3 Scris de Corneliu Rosca, la 29-04-2008 01:33
Splendid!!
 2 Scris de Eugeniu Zolotco, la 28-04-2008 21:02
Da, participati, ar fi bine sa avem sala "Veneziei" plina de lume, asa ca cele 3 grupe sa fie completate cu jucatori si sistemul "eliminatoriu" sa lucreze efectiv. Sunt sigur ca evenimentul va fi interesant! 
 
Si apoi, ce super - sa devii campion intr-o seara! (Eu stiu ce-i asta, am aflat anul trecut)
 1 Concurs
Scris de Alexandru Demidenco, la 28-04-2008 20:47
Buna.as putea participa si eu?as vrea sa incerc.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
Urmator >
ultimul mesaj: 5 ani, 6 luni in urma
  • Octav : Hai
  • Vitalius : Intr-o buna zi cu Soare sper sa trec si eu pe-aproape :)
  • Octav : Vitalie, mai treci :)
  • Vitalius : ViaÈ›a e frumoasă, dar îmi este dor de CUC
  • Vitalius : Demult nunam băgat un comentariu aici.
  • timAK_47 : db.cuc.md - Request timeout. Cine poate reînvia serverul?
  • Vitalius : Așa o întrebare existențialistă: Dacă tot avem campionate externe organizate prin București, Timișoara, Praga, Anenii Noi, poate ar fi cazul să redenumim (sau cum se zice în popor - rebranding) Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în ceva mai atotcuprinzător? De exemplu în loc de Moldovenesc să punem Românesc
  • Octav : Am actualizat Ratingul si Randamentul dupa Cupa Liceelor.
  • Octav : Am actualizat Ratingul È™i Randamentul după etapa 4.
  • Octav : Formularul - «link»
  • Doggyb0w : Salut , vreau să fac contestare la rezultatele de ieri , unde aÈ™ putea scrie cererea?
  • Octav : Am actualizat statisticile după etapa 3.
  • Octav : Am actualizat statisticile.
  • mariabirsan : mulțumesc, Octav, voi încerca :)
  • Octav : Vino la vreun eveniment anunțat și cred că găsești echipă pe loc.
  • mariabirsan : Salut, poate e stupidă întrebarea, dar amflu dacă pot fi primită în vreo echipă CUC. Participasem vreo 3 ani în urmă, acum vreau să revin, că îmi simt creierul în repaos.
  • Octav : Am vorbit cu mai mulți jucători și propunerea este să jucăm fotbal duminică (28 septembrie, de la 16.00, tot la Manej). Cine mai vrea să vină, sunteți bineveniți. Dacă aveți vreo minge bună, aduceți. Eu am s-o aduc pe cea cumpărată dată trecută, da-i cam ușoară.
  • Octav : Am făcut restore la baza de date și parcă merge normal site-ul, doar că s-au pierdut datele din ultimele zile ...
  • potpourri : Pentru că vrem să ne ascundem de ploaie, cupa Ö se deplasează la Paluba, ora 12:00. Stilul informal, participarea gratuită și atmosfera incendiară rămân aceleași :)
  • Octav : Pentru că săptămâna care vine avem finala de la Moldcell Cafe și după tabără mai am nevoie de pregătiri, TQ5 va avea loc cealaltă joi, la 24 iulie.
  • Liosha : contestatii
  • Octav : După Alejandro Falla a fost descoperit un alt tenisist cu potențiali suporteri în comunitate, pe nume Ivan Dodig, din Croația.
  • Zeleni : am vrut sa dau search, sorry :)
  • Zeleni : slogan logo
  • alexdelpier : Etapa de pe 3 noiembrie 2013 a fost cea mai frumoasa din toata istoria campionatelor
  • Octav : Vor mai fi. Urmăriți calendarul de pe site și noutățile de pe pagina de facebook.
  • Scarlet : In anul scoalar 2013-2014, vor mai fi concursuri?
  • Octav : Noroc!
  • Scarlet : hey, Salut la toti:)
  • Octav : Va fi la toamnă. Probabil în luna octombrie.

You have to login before you can shout!

Advertisement

On-line

Avem 1 vizitator online

Ultimele comentarii

Campionatul CUC 2023...
Noi mergem la Biblioteca ...
02/12/23 10:21 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Atenție, la Chișinău v...
28/11/23 09:45 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Sezonul de vară 202...
Până la urmă, încheie...
21/09/23 09:44 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

QUIZUL #35
De data aceasta nu transm...
24/08/23 10:06 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Calcularea punctelor în ...
08/03/23 17:37 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Meniu Campionat

Superliga

XXXV Superliga 2019toam
      S V E I P
ASA ASA  30 18 8 4 44
SER SER  30 18 7 5 43
10L 10L  30 17 8 5 42
LAR LAR  30 13 8 9 34
WTH WTH  30 7 9 14 23
H5N H5N  30 4 6 20 14
MKT MKT  30 3 4 23 10