Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta

Retele sociale

YouTube
Patreon
 

EVENIMENTE

 

QUIZUL
Zilele de luni, 19:00
Lake House

Campionatul CUC
din 30 martie

 

Formulare

 

Proiecte

EPIQ

 

Zicerea momentului

Iti petreci cea mai mare parte a vietii facand ce nu trebuie, iar o buna parte a ei, nefacand nimic, toata viata te-ai preocupat de cu totul altceva decat ceea ce ar fi trebuit. (Seneca)
 

Imagini CUC

Statistici despre site

Membri: 23977
Stiri: 2749
Linkuri: 14
Vizitatori: 35408493

CB Workflows

Accesul restrictionat la aceasta sectiune.
Autentificare obligatorie.
Acasa

BINE ATI VENIT PE PORTALUL JOCURILOR INTELECTUALE!
Nou pe site?
Afla mai multe despre noi, citeste intrebari si vezi imagini de la evenimentele noastre. In sectiunea privata, comenteaza opere de arta, discuta pe forum si scrie in bloguri. Poti deveni membru al unei echipe, participa la campionate si cupe. Cele mai bune ehipe intra intr-un rating, iar cei mai buni jucatori participa la Sedintele Elitare. 

Rezultatele Superligii  Rezultatele Ligii A  Rezultatele Ligii B  Rezultatele Ligii C  Rezultatele Diviziilor

Active Image Active Image CUC Cluj Club Orhei CUC Praga

    BIBLIA JUCATORULUI:
Codul Jocului Intelectual de Echipa cu Timp Fixat
Regulamentului Campionatului
Clarificarile Consiliului Strategic referitor la interpretarea Codului si a Regulamentului
Ghidul pentru depunerea si analiza contestatiilor
Ghidul organizatorului de etapa

 
Campionatul XII - Etapa 6
Evaluare Utilizator: / 0
SlabExcelent 
Index Articole
Campionatul XII - Etapa 6
Pagina 2

Pe 19-20 aprilie a avut loc a 6-a etapa a Campionatului CUC. Jocurile sau desfasurat ca de obicei: Sambata - la 15.30, Liceul Gaudeamus - pentru Ligi si Divizii; Duminica - 14.00, Liceul Gaudeamus - pentru Superliga.

Etapa a fost prezentata de Kakulla, Maktub si Chipitoc in Ligi si Divizii. Zombii a prezentat in Superliga.

Pachetul de intrebari din 15 martie 2008 (Etapa 3 - Ligi / 2 - Divizii) partial
Pachetul de intrebari din 05 aprilie 2008 (Etapa 4 - Ligi / 3 - Divizii)
Pachetul de intrebari din 12 aprilie 2008 (Etapa 5 - Ligi / 4 - Divizii)
Pachetul de intrebari din 19 aprilie 2008 (Etapa 6 - Ligi / 5 - Divizii)


Vizualizari: 18637

  Comentarii (126)
 26 Scris de Marcel Spataru, la 18-04-2008 13:06
decizia referitor la ora disputarii SL duminica inca nu s-a luat. 
eu votez pentru ora 12.00. 
altcineva?
 25 Scris de Vitalius
Scris de Capatina Alexandru, la 18-04-2008 12:13
Maine e jocul, dar pronosticul inca nu e deschis.
 24 Scris de Marcel Spataru, la 18-04-2008 10:52
foarte bine ca se propun solutii. 
iata cateva remarci pe care as vrea sa le fac: 
 
* orice redactor, eu inclusiv, cedeaza benevol din timpul propriu si isi ia asupra sa riscul de a supara pe cineva contra posibilitatii de a fi multumit de altcineva. 
de aceea faptul ca cineva redacteaza intrebarile nu inseamna inca ca gata, ele nu pot fi rediscutate, ori ca redactorii au un fel de imunitate la critica. 
de aceea nu trebuie sa intram in conflicte daca cineva este suparat ca le-am "mutilat" intrebarile, sau chiar le-am eliminat cu totul (eu cred ca cel mai mult am mutilat intrebarile echipei Kolaphos, dar cred ca ei nu s-au suparat pe mine:)
 
* in cazul in care echipele ar incerca sa imbine mai multe informatii intr-o intrebare (nu neaparat din aceeasi sursa sau aceleasi domeniu), sa prezinte sursele intrebarilor si sa se asigure ca le testeaza in mod intern (autorul intrebarii va citi intrebarea colegilor de echipa), va asigur ca brakuirea intrebarilor va cobori de la 30% actuale pana la 5%. 
 
* intrebarile echipei Nuri, pentru mine, sunt un interesant studiu de caz. eu le-am comentat.  
mai multe detalii pe privat.
 23 Scris de lina acalugaritei, la 18-04-2008 10:24
eu cam am ramas in urma evenimenteleor 
-despre umbrela, Stefan ea este la oficiul CNTM, daca vrei vino si o ea, str.Puskin 22, Casa Presei et.3 bir.316 sau incerc eu sa ti-o transmit  
-Arcadie, puishor, tu esti un geniu, un colet special pentru mine cu o umbrela si o geanta perfect asortata (tii minte, da?) ce poate fi mai minunat, ard de nerabdarea sa devin fericita posesoare 
o joaca rezultativa  
la toti pe miine si poimiine
 22 Scris de lina acalugaritei, la 18-04-2008 10:22
sunt Veronica 
Absolut de acord, Viorel, mai ales ca, din cite am inteles, Octav a comentat pe e-mail intrebarile, nu in public.... 
foarte neplacut...
 21 Mda
Scris de Viorel Chihai, la 18-04-2008 10:07
Eu vad ca iar se incep acuzatii personale. Un sfat: Aveti mailuri, exista chat, expediati va rog totul acolo! 
 
Credeti-ma nu e placut sa citesc pe forumuri asa ceva! Respectati va rog utilizatorii site-ului! 
 
O zi buna in continuare...
 20 2 comisia de redactare
Scris de Eugene Zinkovsky, la 18-04-2008 09:19
Nu am multe obiectzii fatza de "echipa" de contestatzii, pentru ca imi dau seama de lucrul enorm si neapreciat pe care il fac, si l-au facut. 
de ce "echipa" ? 
Pentru ca de obicei aceasta e compusa doar dintr-o persoana. 
 
Pot sa spun din practica mea, ca redactorul ii vine greu din cauza sursei, traducerii incorecte, sensului ascuns a intrebarii. Nu este sursa adio intrebare... 
 
In rezultat se primesc multe intrebari ale nimanui*  
 
Desi deja sezonul se termina, scopul nostru este sa imbunatatzim ceea ce deja este. 
Mi-a placut sa joc intrebarile redactate etapa trecuta (redactate de Octav), dar ca echipa organizatoare, am fost nemultzumit, si inteleg perfect echipa Nuri, si alte echipe 
 
 
Deaceea o metoda de imbunatatzire ar fi, tzinerea legaturii cu autorii, fie prin yahoo, posta, mob, alte forme. 
Ca macar echipa organizatoare sa fie pregatita moral imainte de joc. In plus cred ca multe intrebari bracuite initzial vor putea fi apreciate
 19 Scris de Veronica Vragaleva, la 18-04-2008 08:07
Imi cer scuze ca intervin, fara a fi implicata direct. Eu inteleg pozitia echipei Nuri (am si eu cenzori in echipa si ma doare cind nu se accepta unele intrebari). Ideea e ca persoanele, care s-au angajat sa cizeleze intrebarile, chiar fac o mulca enorma. Unele intrebari din pachetele expediate pentru CAmpionat... sunt.. sorry... chiar strasnice in ceea ce tine de stilistica si continut (si nu ma refer neaparat la intrebarile Nuri)...  
De aceea, ca persoana neimplicata direct, va cer si va rog sa nu manifestati critica neconstructiva (alias:aroganta), ci sa apreciati atit cenzorii de intrebari, cit si pe cei, ce vin in fata voastra si va citesc aceste intrebari (ma refer acum la cazul cu diviziile si comentariile de prost gust facute la adresa celor ce citesc intrebarile). 
Niciodata, si inca o data, niciodata, nu ve-ti putea intelege pe cei, ce isi rapesc din timpul propriu (care ar putea cu aceeasi utilitate sa-l petreaca cu persoanele apropiate-Vera stie ce spun ;)) pentru a va face un joc nu numai bine organizat, dar si util din punct de vedere intelectual, atita timp, cit nu ve-ti fi in locul lor. 
O propunere (sper eu, constructiva): propun ca din sezonul urmator echipele din divizii sa se autoorganizeze, iar intrebarile lor sa fie verificate de jucatorii din Ligi. Ce ziceti?
 18 Scris de Lilian Bejan, la 18-04-2008 00:45
1. E evident ca omul care a depus efort aiurea (alcatuind intrebari) se simte cam neplacut. Nu e exclus ca si reactia de aparare sa miroase a aroganta. 
2. Nu e mai putin evident ca cel ce verifica si decide soarta muncii primului se afla intr-o situatie la fel de neplacuta. Mai e si sindromul arbitrului care, indiferent de decizia luata, va fi criticat.
 17 Scris de Octavian Sireteanu, la 18-04-2008 00:40
Stela si multstimata echipa Nuri. Ca sa nu vorbim mult si in dodii si sa nu inteleaga lumea care e faza, propun sa public maine materialul cu intrebarile pe care mi le-ati trimis si nu au fost utilizate. Inteleg ca astfel le veti pierde definitiv, fara posibilitatea de a le mai utiliza candva, dar asta e unica modalitate de a ma apara de jignirile voastre. Astept confirmarea acceptarii. 
PS. Apropo, am verificat si mi-ati trimis 22 de intrebari, nu 23 cum ati afirmat.
 16 eu is Ileana
Scris de Enachi Stella, la 18-04-2008 00:25
Octavian : aroganta nu cred ca ar fi cuvantul potrivit, cu toate ca recunosc , si e evident ca sunt suparata. 
Dupa joc, tu parca ai vorbit cu mine, si deja imi trecuse supararea, eram doar trista, ca mi s-au anulat atytea intrebari, si au fost acceptate unele care s-au jucat de atytea ori (de ex Vishnu=avatar.chiar Acord facuse asa intrebare, eu tin minte precis...) Si era sa fie totul in regula, la nivel de eu trista/dezamagita, dar emailul in care tu ai comentat fiecare intrebare, cu atyta rautate si un aer de superioritate, ca tu eshti maestrul intrebarilor, si eu muritoare de rynd am indraznit sa fac intrebare pe tema care tie nu iti place, sau care tu ai mai jucat...in liga/divizii este lume, eu asta pot sa garantez, care ar fi apreciat intrebarile mele, nu cred ca motivul "m-am saturat de tema asta" este un argument in a nu accepta o intrebare. 
Si dupa toata sarea care ai aruncat-o pe rana inca proaspata, da, eu sunt suparata, shi vreau ca toti sa shtie. Nu aroganta, poate ft copilaroasa, sau cu nazuri, sau vezi tu ce cuvant mai gasesti, dar tu ai procedat chiar foarte neplacut. Daca ramyneai la scuzele de sambata era totul in regula, emailul cela a fost gaz pe foc.
 15 Scris de Enachi Stella, la 17-04-2008 23:17
Octavian, eu cred ca simbata arogant ai fost tu. Sorry, dar din multitutidea de intrebari ai inclus vre-o 6 de-ale tale. Like, se pare ca nu ti-au convenit... Ca sa nu mentionez overloadul de Kurt Vonegut, sau intrebarile cu raspunsuri duale la fotbal. Aici nu e vorba de aroganta, aici e vorba de eforturile depuse de membrii echipelor pentru alcatuirea intrebarilor. Nu spun ca ar trebui acceptate toate intrebarile, dar s-ar putea macar discuta atunci cind e vorba de unele aspecte "neintelese".
 14 Scris de Marcel Spataru, la 17-04-2008 23:12
SCUZE IMENSE!!!! 
Kakulla au trimis de fapt primii, tocmai am vazut in posta!!!
 13 Scris de Marcel Spataru, la 17-04-2008 23:11
pana la acest moment am primit intrebarile de la Chipitoc si Maktub. 
Ce se aude cu Kakulla?
 12 Scris de Zarea Ion, la 17-04-2008 21:32
Parca-i soare... 
 
http://www.gismeteo.ru/towns/33815.htm
 11 Scris de Octavian Sireteanu, la 17-04-2008 15:32
Ileana, am inteles ca esti suparata pe mine. N-am ce face. Cred ca ar trebui sa mai lasi putin din aroganta. 
 
Jenea, o sa fie fotbal, si probabil tot duminica la 18.00 la Manej. Mai scriu un comentariu pentru a confirma. Cineva stie, ce timp se prevede pe duminica?
 10 2 Octav
Scris de Eugene Zinkovsky, la 17-04-2008 12:36
Da fotbal o sa fie , in acest weekend?
 9 2 Octavian
Scris de Ileancik oduvancik, la 16-04-2008 23:25
Da, se poate si de apreciat efortul echipelor, si nu numai de criticat si exclus intrebari fiindca tie ele nu ti-au fost clare. Cei care le alcatuiesc tot invata, lucreaza , unii fac si una si alta. E evident greu sa cenzurezi pachetul intreg de unul singur, de aceea chiar poate ar fi mai bine sa fie mai multe persoane care analizeaza pachetul. Si membrii din echipa, daca sa nu fie alaturi de tine fizic, pot discuta online, atunci cand analizezi intrebarile, si daca ceva nu e bine, se poate de reformulat, solutionat imediat Online...atunci nu ar aparea situatii de genu, ca tu sa trimiti email cu critica la fiecare intrebare , dar ai spune ce nu iti convine deodata si asta s-ar solutiona imediat.
 8 Scris de Octavian Sireteanu, la 16-04-2008 22:44
Eugen, uite eu de exemplu saptamana trecuta am redactat pachetul dupa cum urmeaza: 
vineri intre 15.00-17.00 - la lucru; 
vineri intre 20.00-24.00 - acasa; 
sambata intre 8.00-11.00 - acasa. 
In ce moment trebuiau sa fie prezenti langa mine cei 3 membri din echipe? 
Eu cred ca cea mai buna solutie ar fi ca cei care alcatuiesc intrebari sa indice pentru fiecare sursa (cum a facut-o echipa XPerience). In fine nu sunt decat 20 de intrebari, se poate de depus putin efort.
 7 Scris de shtefan byrsa, la 16-04-2008 21:42
Cotruta Arcadie 
esti glumet:D
 6 Scris de Cotruta Arcadie, la 16-04-2008 21:31
da` lina credea ca so 'imbogatit' cu o umbrela :)  
 
lasa puiu, trimit colet; aici umbrele is multe :)
 5 Scris de shtefan byrsa, la 16-04-2008 21:06
ok Octavian... 
merci
 4 Scris de Octavian Sireteanu, la 16-04-2008 19:42
Stefan, umbrela a luat-o Lina din Asachi. Ea a dus-o la CNTM. Incercam sa facem sa ajunga sambata la Ligi.
 3 Scris de shtefan byrsa, la 16-04-2008 18:10
salut! 
sunt shtefan din B-3 
la concursul de marti,15 aprilie de la liceul,,Puskin'' am venit cu umbrela si m-am incadrat atit de mult in joc incit la plecare am uitat-o :) .cineva din organizatori stie ce s-aintimplat cu ea mai departe? 
(umbrela era neagra)
 2 Pronostic
Scris de Vitalie Surugiu, la 16-04-2008 17:37
Cand se vor "deschide portile" pronosticului? 
De fiecare data cand nu am participat la vreun pronostic cauza a fost ca aseste porti se deschideau prea tarziu, cu o zi sau chiar cu vreo 16-17 ore inaite de joc.
 1 Redactarea intrebarilor
Scris de Eugene Zinkovsky, la 16-04-2008 17:30
Mai multe persoane si-au exprimat opinia ca va fi mai bine, daca intrebarile vor fi redactate impreuna cu un membru din fiecare echipa. Pentru ca se mai intimpla ca multe intrebari bune nu sunt citite din lipsa sursei, sau a informatziei adaugatoare.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4



 
< Precedent   Urmator >
ultimul mesaj: 5 ani, 5 luni in urma
  • Octav : Hai
  • Vitalius : Intr-o buna zi cu Soare sper sa trec si eu pe-aproape :)
  • Octav : Vitalie, mai treci :)
  • Vitalius : ViaÈ›a e frumoasă, dar îmi este dor de CUC
  • Vitalius : Demult nunam băgat un comentariu aici.
  • timAK_47 : db.cuc.md - Request timeout. Cine poate reînvia serverul?
  • Vitalius : Așa o întrebare existențialistă: Dacă tot avem campionate externe organizate prin București, Timișoara, Praga, Anenii Noi, poate ar fi cazul să redenumim (sau cum se zice în popor - rebranding) Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în ceva mai atotcuprinzător? De exemplu în loc de Moldovenesc să punem Românesc
  • Octav : Am actualizat Ratingul si Randamentul dupa Cupa Liceelor.
  • Octav : Am actualizat Ratingul È™i Randamentul după etapa 4.
  • Octav : Formularul - «link»
  • Doggyb0w : Salut , vreau să fac contestare la rezultatele de ieri , unde aÈ™ putea scrie cererea?
  • Octav : Am actualizat statisticile după etapa 3.
  • Octav : Am actualizat statisticile.
  • mariabirsan : mulțumesc, Octav, voi încerca :)
  • Octav : Vino la vreun eveniment anunțat și cred că găsești echipă pe loc.
  • mariabirsan : Salut, poate e stupidă întrebarea, dar amflu dacă pot fi primită în vreo echipă CUC. Participasem vreo 3 ani în urmă, acum vreau să revin, că îmi simt creierul în repaos.
  • Octav : Am vorbit cu mai mulți jucători și propunerea este să jucăm fotbal duminică (28 septembrie, de la 16.00, tot la Manej). Cine mai vrea să vină, sunteți bineveniți. Dacă aveți vreo minge bună, aduceți. Eu am s-o aduc pe cea cumpărată dată trecută, da-i cam ușoară.
  • Octav : Am făcut restore la baza de date și parcă merge normal site-ul, doar că s-au pierdut datele din ultimele zile ...
  • potpourri : Pentru că vrem să ne ascundem de ploaie, cupa Ö se deplasează la Paluba, ora 12:00. Stilul informal, participarea gratuită și atmosfera incendiară rămân aceleași :)
  • Octav : Pentru că săptămâna care vine avem finala de la Moldcell Cafe și după tabără mai am nevoie de pregătiri, TQ5 va avea loc cealaltă joi, la 24 iulie.
  • Liosha : contestatii
  • Octav : După Alejandro Falla a fost descoperit un alt tenisist cu potențiali suporteri în comunitate, pe nume Ivan Dodig, din Croația.
  • Zeleni : am vrut sa dau search, sorry :)
  • Zeleni : slogan logo
  • alexdelpier : Etapa de pe 3 noiembrie 2013 a fost cea mai frumoasa din toata istoria campionatelor
  • Octav : Vor mai fi. Urmăriți calendarul de pe site și noutățile de pe pagina de facebook.
  • Scarlet : In anul scoalar 2013-2014, vor mai fi concursuri?
  • Octav : Noroc!
  • Scarlet : hey, Salut la toti:)
  • Octav : Va fi la toamnă. Probabil în luna octombrie.

You have to login before you can shout!

Advertisement

On-line

Avem 3 vizitatori online

Ultimele comentarii

Campionatul CUC 2023...
Noi mergem la Biblioteca ...
02/12/23 10:21 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Atenție, la Chișinău v...
28/11/23 09:45 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Sezonul de vară 202...
Până la urmă, încheie...
21/09/23 09:44 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

QUIZUL #35
De data aceasta nu transm...
24/08/23 10:06 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Calcularea punctelor în ...
08/03/23 17:37 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Meniu Campionat

Superliga

XXXV Superliga 2019toam
      S V E I P
ASA ASA  30 18 8 4 44
SER SER  30 18 7 5 43
10L 10L  30 17 8 5 42
LAR LAR  30 13 8 9 34
WTH WTH  30 7 9 14 23
H5N H5N  30 4 6 20 14
MKT MKT  30 3 4 23 10