Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta

Retele sociale

YouTube
Patreon
 

EVENIMENTE

 

QUIZUL
Zilele de luni, 19:00
Lake House

Campionatul CUC
din 30 martie

 

Formulare

 

Proiecte

EPIQ

 

Zicerea momentului

In politica, prostia nu e un handicap. (Napoleon)
 

Imagini CUC

Statistici despre site

Membri: 23965
Stiri: 2749
Linkuri: 14
Vizitatori: 35375629

CB Workflows

Accesul restrictionat la aceasta sectiune.
Autentificare obligatorie.
Acasa

BINE ATI VENIT PE PORTALUL JOCURILOR INTELECTUALE!
Nou pe site?
Afla mai multe despre noi, citeste intrebari si vezi imagini de la evenimentele noastre. In sectiunea privata, comenteaza opere de arta, discuta pe forum si scrie in bloguri. Poti deveni membru al unei echipe, participa la campionate si cupe. Cele mai bune ehipe intra intr-un rating, iar cei mai buni jucatori participa la Sedintele Elitare. 

Rezultatele Superligii  Rezultatele Ligii A  Rezultatele Ligii B  Rezultatele Ligii C  Rezultatele Diviziilor

Active Image Active Image CUC Cluj Club Orhei CUC Praga

    BIBLIA JUCATORULUI:
Codul Jocului Intelectual de Echipa cu Timp Fixat
Regulamentului Campionatului
Clarificarile Consiliului Strategic referitor la interpretarea Codului si a Regulamentului
Ghidul pentru depunerea si analiza contestatiilor
Ghidul organizatorului de etapa

 
Different Challenge
Evaluare Utilizator: / 6
SlabExcelent 

Marti, 12 FEBRUARIE, la Clubul Different a avut loc cel de-al doilea Different Challenge.

Formatul a fost diferit de cel din prima seara.

Cele patru echipe selectate din sala s-au infruntat in runde de definitii.
Ca rezultat, echipa lui Adrian Macari a castigat seara cu un mare avantaj fata de celelalte echipe.

Different Challenge este un concept de format nou, care a demarat marti, 5 februarie, la Clubul Different.

Pentru detalii referitoare la primul joc, vedeti mai departe...

Concursul a inceput cu prima etapa, alegerea alesilor. Celor prezenti li s-au propus patru intrebari la care raspunsul era o cifra. Cei care se apropiau cel mai mult de raspunsul corect deveneau capitanii echipelor care urmau sa fie alese tot de ei.

A doua etapa a fost acumularea capitalului initial. Capitanii alesi in prima etapa si-au format echipele, cu care au intrat in concurs. Din start, fiecare echipa a primit cate 3 carduri (puncte). Aceste carduri au fost puse la bataie, echipele trebuind sa raspunda la cate 8 intrebari (20 secunde de gandire), fiecare raspuns corect insemnand +1 punct, iar fiecare raspuns gresit -1 punct.
In urma acestei runde, dintre echipele din concurs, doua au reusit sa termine etapa cu 5 carduri (echipa lui Octavian Sireteanu si echipa lui Mihai Garnet).

A treia etapa a fost completarea capitalului. Echipele au jucat in paralel 5 intrebari, care puteau fi completate pe parcurs cu indicii. In cazul in care echipa raspundea corect (dupa 20 de secunde), fara a utiliza vreun indiciu, ea acumula 3 carduri. Daca nu aveau raspuns, echipele puteau lua primul indiciu si inca 20 de secunde, dar in acest caz castigul reprezenta doar 2 carduri. Daca insa nici in acest caz echipa nu avea un raspuns, ea mai putea solicita un indiciu si inca 20 de secunde, dar castigul putea reprezenta doar un card de aceasta data. Pe parcursul unei runde (intrebare+indicii) echipa avea dreptul doar la un raspuns, de aceea decizia de a lua sau nu indicii era importanta.

A patra etapa au fost investitiile. La aceasta etapa echipelor li se oferea o introducere in intrebare, dupa care li se propunea sa faca un pariu din cardurile pe care le detineau la acel moment. Pariul trebuia sa fie de minim 1 card si maximum 5 carduri. Dupa pariu, se citea intrebarea si echipele aveau 30 de secunde pentru a raspunde. Daca raspundeau corect, primeau un numar de carduri egal cu pariul pe care l-au pus. Daca raspundeau gresit, pierdeau cardurile pariate. In total, s-au jucat 5 runde.
La sfarsitul acestei runde echipa lui Octavian Sireteanu a acumulat 22 de carduri, echipa lui Mihai Garnet - 15 carduri, echipa lui Sandu Coica - 14 carduri si echipa Ritei Kotenko - 4 carduri.

Ultima runda a fost runda in care echipele s-au confruntat in dueluri directe, a fost etapa concurentei. Echipele, in ordinea descrescatoare a numarului de carduri acumulate pana aici, trebuia sa provoace la o partida directa oricare dintre celelalte echipe din concurs. Inainte de duel, echipa care provoca cealalta echipa stabilea miza. Castigatorul duelului obtinea de la echipa oponenta numarul de carduri mizate.
In primul joc, echipa lui Octavian Sireteanu a provocat echipa Ritei Kotenko la 4 carduri, exact atat cat detinea echipa Ritei la acel moment.
Un duel consta din 8 runde, inainte de care echipele desemnau cate o persoana din echipa oponenta care trebuia sa se ridice de la masa de joc in caz de infrangere in runda. Capitanul echipei nu putea fi ales pana cand ramanea singur la masa.
Rundele reprezentau siruri de definitii (5 definitii citite la interval de 10-15 secunde), la care echipele aveau dreptul sa raspunda o singura data, oricand pe parcursul citirii definitiilor, apasand pe buton si aprinzand lampa de la masa.
In caz de raspuns corect, persoana desemnata din echipa oponenta se ridica de la masa.
In caz de raspuns gresit, echipa oponenta mai avea dreptul la un indiciu suplimentar si inca 15 secunde pentru gandire.
In caz de raspunsuri gresite la ambele echipe, jucatorii desemnati inainte de runda paraseau ambii mesele de joc, cu exceptia cazului in care la una dintre echipe in joc se afla doar capitanul - in acest caz nimeni nu paraseste masa de joc.
Duelul era castigat de echipa care ramanea intr-o componenta mai numeroasa la masa de joc dupa ultima, a opta runda. Echipa castigatoare castiga pariul si cardurile de la echipa oponenta. In caz de egalitate, nici o echipa nu castiga pariul.
In cazul in care echipa reusea, din 8 runde, sa scoata intreaga componenta a echipei adversare de la masa de joc (infrangere totala), ea castiga toate cardurile detinute de echipa infranta la acel moment, indiferent de miza jocului.
In primul joc, echipa lui Octavian Sireteanu a reusit sa castige duelul si a acumulat un total de 26 de carduri.
In al doilea joc, echipa lui Mihai Garnet a provocat echipa lui Sandu Coica la 14 carduri, insa au suferit infrangere totala (intreaga componenta a parasit masa in timpul duelului), ceea ce a insemnat ca echipa lui Sandu Coica au acumulat 29 de carduri, cu trei mai multe decat detinea echipa lui Octavian Sireteanu la acel moment.
In ultimul duel al serii, echipa lui Sandu Coica a provocat echipa lui Octavian Sireteanu (pentru ca celelalte doua echipe erau deja eliminate din concurs, neavand carduri) la 1 card. Astfel, unica sansa a echipei lui Octavian Sireteanu de a castiga concursul era sa obtina o victorie totala in acest duel. Partida insa s-a incheiat la egalitate, mentinand status-quoul, favorabil pentru echipa lui Sandu Coica.

Astfel, prima editie a jocului Different Challenge a fost castigata de echipa in urmatoarea componenta: Sandu Coica, Natan Garstea, Octavian Ursu, Sandu Capatina, Cristian Capatina, Andrei Panici.

Different Challenge nu este ata o competitie in sine, cat posibilitatea de a experimenta noi jocuri intelectuale si de a petrece o seara relaxanta si instructiva in unul dintre cele mai comode localuri din Chisinau.

Urmariti site-ul pentru detalii referitoare la urmatorul Different Challenge.

Relax diferit, chillout intelectual!

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 10780

  Comentarii (34)
 34 Scris de Corneliu Rosca, la 14-02-2008 13:01
exact inainte de ultima runda, dupa ce a fost pusa intrebarea descrisa in commentul de mai jos
 33 Scris de Breahna Irina, la 13-02-2008 20:05
Corneliu, da cind anume ai plecat? Pe la intrebare?
 32 Scris de Corneliu Rosca, la 13-02-2008 15:20
Ei nu stiu, mie mi-a placut suficient de data asta, fara s-o vad pe cea precedenta. Si personal mi se va face indeajuns de dor si pana martea viitoare, mai ales daca vad ca Olika isi ia concediu si nici macar la Cupa liceelor n-o sa vina. 
P.S.: "Exprimarea verticala a unei dorinti orizontale"- asta o rupt :)  
P.P.S.: Poate cineva sa comenteze sfarsitul, ca eu a trebuit sa plec ca sa nu scap ultimul troleibuz la Petricani... :)
 31 Scris de Kotenko, la 13-02-2008 14:36
Ieri a fost foarte bine, dar mie prima data mai mult mi-a placut. Pentru ca: 
- etapele difereau una de alta, era mai "different" :P 
- puteai paria fiecare intebare si nu toata etapa, de aceea situatia era mai imprevizibila 
- era mai interactiv pentru ca echipele aveau dreptul sa aleaga jucatorii oponentilor (plus chestia cu "imparat, imparat" era destul de vesela) 
- data trecuta eu am jucat :) 
 
Sunt de acord cu Olea ca o data la 2 saptamini e mai bine, ca sa se faca dor
 30 Scris de olga lopusanschi, la 13-02-2008 09:45
Ei nu, in rutina nu trebuie de transformat! Si asa avem sufisienta rutina in viata :) Lasa differentu sa ramina o sarbatoare in toiul saptaminii de lucru! Eu sint pentru o data la doua saptamini! 
 
Da, a fost foarte distractiv :zzz Da eu nu shtiu deloc antrenori romani :zzz
 29 Scris de Capatina Alexandru, la 13-02-2008 01:13
A fost super, propun sa transformam chestia asta in rutina.
 28 Scris de Eugenia Grosu, la 11-02-2008 19:35
Vreo 15 minute nu e problema. Da incepe la timp, +/- 15 min.
 27 Scris de Iacob ieu, la 11-02-2008 19:27
incepe la timp? 
ca ieu pot veni abia pe la 19:15
 26 Scris de Capatina Alexandru, la 08-02-2008 00:05
Scuze, n-am citit inca odata ce era scris
 25 Scris de Capatina Alexandru, la 07-02-2008 22:59
Nimeni nu stie nimik de marti, ce facem, repetam sau nu?
 24 Scris de Ileancik oduvancik, la 06-02-2008 22:25
Ieri a fost formidabil (rar cand folosesc acest cuvant) 
 
Multumesc lui Marcel pt tot efortul depus.. 
 
si un special pupic Ritei }{
 23 Scris de Kotenko, la 06-02-2008 16:38
Mie mi-a placut foarte mult seara de ieri, a fost o placere sa joc. E foarte incitant formatul - pariurile si duelurile sporesc imprevizibilitatea. Plus simt ca am contribuit la cistigul echipei Mix, prin ceea ca anume noi am pierdut de la echipa lui Octavian :D 
 
Multumesc mult, Marcel!
 22 Scris de Marcel Spataru, la 06-02-2008 16:23
Dupa experienta de ieri seara, cred ca martea viitoare o sa trecem peste etapa a doua (etapa acumularii capitalului), si vom avea doar patru etape: 
1. Alegerea capitanilor 
2. Acumularea capitalului dupa principiul intrebarilor cu indicii - 6 intrebari 
3. Investitiile - dupa principiul intrebarilor cu introducere 
4. Concurenta - dupa principiul duelurilor directe, pe definitii, cu eliminari ale jucatorilor. Fiecare echipa va putea provoca o alta echipa doar o singura data, in ordinea descresterii numarului de carduri, cu conditia ca ea sa detina carduri la acel moment.
 21 Scris de Ion Dodi, la 06-02-2008 16:10
Acum imi pare rau ca nu am venit:( 
Pare sa fi fost interesant, dar o pereche de fizica si una de electrotehnica pot fi obositoare, mai ales cind sunt predate intr-o engleza schioapa:)
 20 Peste asteptari
Scris de Mihai Girnet, la 06-02-2008 12:29
Pentru o prima organizare: Foarte bine! Marcel nu stiu cand a avut timp pentru toate dar BRAVO. Eu spun ca regulamentul e joc se va imbunatati acum cand s-a experimentat si s-au vazut unele neconcordantze. Oricum trebuie sa mai implicam lume.
 19 Scris de Natan Garstea, la 06-02-2008 13:40
Sandu, da noi intelegem din prima...
 18 Scris de Fala Alexandru, la 06-02-2008 12:01
Salutare! 
Cu toate ca comentez prin mesaje lungi, pentru evenimentul de aseara in afara de un SUPER MARE nu stiu ce sa spun. 
Mi-a placut tare.  
Vreau sa multumesc echipei in care am jucat, ati fost tari, bravi, energici intr-un cuvint extraordinari. Multumesc si adversarilor ati fost bravi.  
Marcel ca de obicei-la nivel inal. 
Different un loc fain.
 17 Scris de Fala Alexandru, la 06-02-2008 12:01
Salutare! 
Cu toate ca comentez prin mesaje lungi, pentru evenimentul de aseara in afara de un SUPER MARE nu stiu ce sa spun. 
Mi-a placut tare.  
Vreau sa multumesc echipei in care am jucat, ati fost tari, bravi, energici intr-un cuvint extraordinari. Multumesc si adversarilor ati fost bravi.  
Marcel ca de obicei-la nivel inal. 
Different un loc fain.
 16 Scris de Paramzina Nadejda, la 06-02-2008 11:51
Oi marooz, marooz, fetelor! Cred ca marozul din club ne-a cam inghetsat mintsile :) Totushi a fost f. bine. Echipa, merci pt joc vesel! Marcel, merci pt organizare. 
nu am fost primii.. ce sa-i faci?...c'est la vie!! ;)
 15 Scris de Eugeniu Zolotco, la 06-02-2008 11:50
Am avut ocazia sa particip la un joc cu adevarat "different" si la o provocare ("challenge") adevarata. Chiar daca aceasta nu a fost o sedinta elitara, am avut impresia ca anume la acest eveniment am asistat. Mmm...Nu pot sa nu repet inca o data: Marcel, un grand MERCI, mai ales pentru acele indicii originale din etapa 2 si remarcabilele definitii din ultima etapa. Si pentru marele efort, bineinteles, efort de a aduce o inovatie in Club... 
Un Challenge regulat - da, pentru jucatori aceasta ar fi o inca o zi de sarbatoare, insa Marcel ma tem ca iarasi va fi lipsit de chillout... 
Apropo, desi nu vreau sa anticipez evenimentele, as dori sa mentionez ca "experimentele" intelectuale vor continua si la sedinta elitara a ASEM-ului, in aceasta primavara, in orice caz noi ne vom stradui ca show-ul sa continue. ;)  
Da' criteriul "trebu' sa fie vorbaret" inseamna ca jucatorul trebu' sa vorbeasca mult la tema (adica, in jurul intrebarii) sau pur si simplu "sa toarne" vorbe multe si marunte pentru distractia tele-spectatorilor? 
Cred ca criteriul decisiv va fi, totusi, harisma jucatorilor, chiar si tacuta (sa ne amintim de Ilia Novikov de la "ChGK" televizat), cu toate ca modul in care aceasta este evidentiata intr-o emisiune TV depinde de maiestria regizorului si de calitatea filmarii.  
Daca ma luati si pe mine, promit ca nu voi inchide gura in timpul jocului. :grin
 14 Scris de Breahna Irina, la 06-02-2008 10:56
da! facem si saptamina viitoare! mai ales ca din cauza Cupelor universitatii si liceelor va trebui sa postim o perioada :sigh
 13 Scris de Breahna Irina, la 06-02-2008 10:54
Ieri a fost foarte bine, un sfirsit perfect pentru o zi oribila! Regulamentul parea foarte confuz pe alocuri, eu m-am pierdut pe la mijloc, desi in timpul jocului totul a devenit mai mult sau mai putin clar, cu exceptia fazei de la urma...oricum Acordo-Zombo-Asaki s-a descurcat destul de bine si mi se pare absolut corect ca monopolistii-capitalistii-burghezii de la Mix sa cistige un joc unde etapele se numesc: acumularea capitalului, completarea, investitiile :p
 12 Scris de Marcel Spataru, la 06-02-2008 10:51
da, probabil ca fara anuntarea din timp a formatului era greu sa se prinda din zbor toate subtilitatile jocului, mai ales ca in afara de intrebari/raspunsuri, conteaza foarte mult si tactica/strategia/calculul, mai ales in ultima etapa. 
 
cred ca problema nu e in regulament, ci in felul in care l-am comunicat. a fost prea "stufos" pentru a fi anuntat doar verbal. 
faceam mai bine daca il scriam din start pe site... 
 
acuma insa sper ca a devenit mai clar, dupa prima experienta, si dupa descrierea de pe site. 
 
apropo, ce parere aveti, facem si saptamana viitoare?
 11 Scris de Veronica Vragaleva, la 06-02-2008 10:35
Mie mi-a placut mult formatul nou de joc...cred insa ca mai trebuie de lucrat la unele aspecte...sa le zicem...de regulament..al ultimei etape. 
Cu parere de rau inainte de inceperea ultimii etape, nimeni din noi nu a inteles desf si scopul...de aceea si am facut provocarea care am facut-o 
Oricum, mi-ar face placere sa mai joc o data, si daca este sa spunem cine vrea sa fie printre cei 24-eu vreau... 8)
 10 Scris de Marcel Spataru, la 06-02-2008 10:17
jocul de ieri nu a fost conceput pentru TV. 
apropo de TV, va trebui sa facem un prim grup de 24 de persoane (4*6) pentru prima emisiune, si sa-i antrenam pentru ca sa corespunda unui format TV. 
cine vrea sa faca parte din primul grup pentru emisiunea TV? 
conditii: 
tre sa fie vorbaret ;)
 9 Scris de Natan Garstea, la 06-02-2008 09:04
Mie mi-a placut, atit ca joc, cit _i ca rezultat ;) In special partea finala a generat foarte multa adrenalina... 
Va trebui sa ne gindim despre adaptarea pentru TV - jocul ieri s-a primit foarte lung, si nu intra in formatul unei emisiuni TV.
 8 Scris de Marcel Spataru, la 06-02-2008 08:35
Nu stiu cum voi, da eu cred ca aseara jocul a reusit,  
dar chillout-ul nu prea... 
Cel putin pentru mine ;) 
 
Voi ce ziceti?
 7 Scris de Mariana Cibotari, la 04-02-2008 23:36
Kolaphos vine, cred k'n formula integra dak se primeste:)
dak nu, anyway venim..chillout si jocuri..suna tare bine:)
 6 Scris de Marcel Spataru, la 04-02-2008 19:58
Cine vine maine seara la Different? 
V-am pregatit multe surprize... 
Si in plus trebuie sa facem o fatsa frumoasa in fata regizorilor de la Moldova 1 :)
 5 Scris de Nadia Melinti, la 03-02-2008 22:06
Marcel, capul tau nedormit in comparatie cu capul dormit al unora este mult mai organizat si productiv.. asta asa, ca chestie:)
 4 Scris de Breahna Irina, la 03-02-2008 21:51
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! 
 
Pur si simplu eu miercuri nu pot :)
 3 Scris de Marcel Spataru, la 03-02-2008 21:48
OF, vai de capul meu nedormit... 
MARTIII, ORA 19.00 
 
Verificat de doua ori inainte de a apasa pe trimite ;)
 2 Scris de Breahna Irina, la 03-02-2008 21:38
Marcel, te rog, nu agrava si mai tare confuzia din capul meu...ora sapte nu cinci...dar miercuri?...
 1 Scris de Marcel Spataru, la 03-02-2008 20:23
ATENTIE! 
Ora de inceput a Different Challenge este 19.00, adica sapte seara, miercuri. 
Va rog sa veniti numerosi, in cazul in care puteti, bineinteles, pentru ca cel mai probabil va fi o doamna de la Moldova Unu cu care la moment negociem realizarea unui proiect televizat. 
 
Nu este neaparat sa veniti cu echipe, pentru ca echipele se vor forma pe loc. Dar nici nu este interzis, bineinteles :)

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >
ultimul mesaj: 5 ani, 5 luni in urma
  • Octav : Hai
  • Vitalius : Intr-o buna zi cu Soare sper sa trec si eu pe-aproape :)
  • Octav : Vitalie, mai treci :)
  • Vitalius : ViaÈ›a e frumoasă, dar îmi este dor de CUC
  • Vitalius : Demult nunam băgat un comentariu aici.
  • timAK_47 : db.cuc.md - Request timeout. Cine poate reînvia serverul?
  • Vitalius : Așa o întrebare existențialistă: Dacă tot avem campionate externe organizate prin București, Timișoara, Praga, Anenii Noi, poate ar fi cazul să redenumim (sau cum se zice în popor - rebranding) Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în ceva mai atotcuprinzător? De exemplu în loc de Moldovenesc să punem Românesc
  • Octav : Am actualizat Ratingul si Randamentul dupa Cupa Liceelor.
  • Octav : Am actualizat Ratingul È™i Randamentul după etapa 4.
  • Octav : Formularul - «link»
  • Doggyb0w : Salut , vreau să fac contestare la rezultatele de ieri , unde aÈ™ putea scrie cererea?
  • Octav : Am actualizat statisticile după etapa 3.
  • Octav : Am actualizat statisticile.
  • mariabirsan : mulțumesc, Octav, voi încerca :)
  • Octav : Vino la vreun eveniment anunțat și cred că găsești echipă pe loc.
  • mariabirsan : Salut, poate e stupidă întrebarea, dar amflu dacă pot fi primită în vreo echipă CUC. Participasem vreo 3 ani în urmă, acum vreau să revin, că îmi simt creierul în repaos.
  • Octav : Am vorbit cu mai mulți jucători și propunerea este să jucăm fotbal duminică (28 septembrie, de la 16.00, tot la Manej). Cine mai vrea să vină, sunteți bineveniți. Dacă aveți vreo minge bună, aduceți. Eu am s-o aduc pe cea cumpărată dată trecută, da-i cam ușoară.
  • Octav : Am făcut restore la baza de date și parcă merge normal site-ul, doar că s-au pierdut datele din ultimele zile ...
  • potpourri : Pentru că vrem să ne ascundem de ploaie, cupa Ö se deplasează la Paluba, ora 12:00. Stilul informal, participarea gratuită și atmosfera incendiară rămân aceleași :)
  • Octav : Pentru că săptămâna care vine avem finala de la Moldcell Cafe și după tabără mai am nevoie de pregătiri, TQ5 va avea loc cealaltă joi, la 24 iulie.
  • Liosha : contestatii
  • Octav : După Alejandro Falla a fost descoperit un alt tenisist cu potențiali suporteri în comunitate, pe nume Ivan Dodig, din Croația.
  • Zeleni : am vrut sa dau search, sorry :)
  • Zeleni : slogan logo
  • alexdelpier : Etapa de pe 3 noiembrie 2013 a fost cea mai frumoasa din toata istoria campionatelor
  • Octav : Vor mai fi. Urmăriți calendarul de pe site și noutățile de pe pagina de facebook.
  • Scarlet : In anul scoalar 2013-2014, vor mai fi concursuri?
  • Octav : Noroc!
  • Scarlet : hey, Salut la toti:)
  • Octav : Va fi la toamnă. Probabil în luna octombrie.

You have to login before you can shout!

Advertisement

On-line

Avem 6 vizitatori online

Ultimele comentarii

Campionatul CUC 2023...
Noi mergem la Biblioteca ...
02/12/23 10:21 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Atenție, la Chișinău v...
28/11/23 09:45 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Sezonul de vară 202...
Până la urmă, încheie...
21/09/23 09:44 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

QUIZUL #35
De data aceasta nu transm...
24/08/23 10:06 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Campionatul CUC 2023...
Calcularea punctelor în ...
08/03/23 17:37 Vezi
Scris de Octavian Sireteanu

Meniu Campionat

Superliga

XXXV Superliga 2019toam
      S V E I P
ASA ASA  30 18 8 4 44
SER SER  30 18 7 5 43
10L 10L  30 17 8 5 42
LAR LAR  30 13 8 9 34
WTH WTH  30 7 9 14 23
H5N H5N  30 4 6 20 14
MKT MKT  30 3 4 23 10