Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Noutati CUC arrow La Multi Ani si La Multe Jocuri!
La Multi Ani si La Multe Jocuri!
Evaluare Utilizator: / 3
SlabExcelent 

Ca in orice comunitate, se cuvine ca in ajun de Revelion presedintele sa adreseze cateva cuvinte.

Cititi in continuare mesajul presedintelui Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale in ajun de noul an 2008.

Dragi membri ai comunitatii de jocuri intelectuale din Moldova,

In ajun de frumoasele sarbatori de iarna se cuvine sa ne aducem aminte de cele mai calde clipe ale anului care a plecat si sa intram cu incredere si speranta in anul care vine.

In aceste clipe dinainte de magia trecerii dintre ani gandul ma poarta la toti cei care si-au dat o particica din suflet pentru dezvoltarea frumoasei noastre familii.

Anul 2007 a fost un an care va ramane cu siguranta in istoria jocurilor intelectuale din Moldova ca un an in care s-au realizat multe visuri, un an in care s-a muncit foarte mult si in care s-au cules roade bogate.

Anul 2007 a fost anul in care s-a organizat prima Tabara de Vara pentru copii,
anul in care s-a nascut si s-a dezvoltat site-ul comunitatii noastre,
anul in care s-a organizat o competitie de amploare la Brain Ring intre universitati,
anul in care campionatele au ajuns la o alta dimensiune, 
anul in care s-a organizat prima competitie simultana cu 40 de echipe,
anul in care au avut loc pentru prima data sezoanele de iarna si de vara,
anul in care echipele au inceput sa organizeze propriile cupe si sa ofere ciocolate,

A fost de asemenea anul in care au avut loc doua Sedinte Elitare care i-au desemnat Magistri pe inca doi jucatori, Grigori Alhazov si Alexandru Fala.

A fost primul an in care s-au jucat 3843 de intrebari in competitiile oficiale de Ce? Unde? Cand?, cu 740 de intrebari mai mult decat in anul 2006. Si la acestea mai trebuie adaugate cele 500 de intrebari de la competitia interuniversitara de Brain Ring si cele aproape 100 de intrebari de la Sedintele Elitare.

A fost un sezon in care peste 100 de echipe diferite, de elevi, studenti, profesori si tineri profesionisti au participat la competitii intelectuale. Comunitatea a ajuns astfel la mai mult 500 de oameni, dintre care aproape peste 100 sunt activi pe site.

Toate acestea ar fi fost imposibile fara oamenii care au investit timp, resurse, dar mai inainte de toate suflet in dezvoltarea comunitatii noastre.

Imi exprim cele mai sincere multumiri din partea comunitatii (in ordine aleatorie!) lui Octavian Sireteanu, Veronicai Vragaleva, Irinei Breahna, lui Mihai Garnet, Olgai Lopusanschi, lui Alexandru Fala, lui Andrei Lutenco, Linei Acalugaritei, lui Natan Garstea, lui Sandu Coica si intregei echipe de voluntari de la Tabara de Vara. Fara acesti oameni existenta acestei splendide comunitati ar fi fost imposibila!

Gratitudinea mea se repeta in acest final de an si in fata sponsorilor si partenerilor care ne-au ajutat in acest an: compania ASET, Estimator VM, Misiunea EUBAM, BFC Company, Sun Internet, Franzeluta, Moldcell, Venezia Club, Clubul Different, Clubul Prim-Ministrilor din randul tineretului din Moldova.

Sentimente speciale adresez Consiliului National al Tineretului din Moldova si presedintei acestuia, Verei Turcanu. Aportul CNTM a fost extrem de important, si s-a manifestat din perspectiva logistica, a resurselor umane si a competentei. Permiteti-mi sa-mi recunosc recunostinta si pentru sustinerea personala pe care am primit-o de la Vera.

Vreau de asemenea sa adresez un mesaj prietenesc de multe impliniri in anul nou Clubului infratit de limba rusa "Intigra", cu care colaboram de atatia ani. Sper ca in 2008 Clubul "Intigra" sa depaseasca problemele cu care se confrunta astazi si ca multe alte noi echipe sa intre in circuitul de limba rusa.

***

Pentru mine personal, in calitate de presedinte al Clubului, anul 2007 a fost totusi un an greu.

A fost un an in care am investit mai mult ca niciodata, spiritual si material, in dezvoltarea comunitatii. Sunt foarte fericit ca multe dintre initiativele mele au fost sustinute de colegi si au fost realizate pana la urma.

Se cuvine totusi sa fii absolut sincer in noaptea de ajun. De aceea va indemn la un mic exercitiu de imaginatie. Daca o sa priviti in spate la tot ce s-a facut anul acesta, o sa va dati seama de costurile de timp si mai ales financiare pe care dezvoltarea unei asemenea comunitati o implica. Din pacate, aportul resurselor exterioare a acoperit doar o jumatate din necesitatile Clubului in 2007.

Vreau sa va destainui ca in acest an am investit personal deosebit de multe resurse in dezvoltarea Clubului. Atat de multe incat ar fi indecent sa dezvalui mai multe detalii. Si, desi sunt absolut fericit de rezultate si nu regret o clipa deciziile pe care le-am luat, imi este un pic trist sa constat ca majoritatea activitatilor comunitatii sunt astazi falimentare din perspectiva economica.

Va rog sa nu interpretati mesajul de mai sus ca unul sceptic. Vi-l transmit pentru ca simt astazi o adevarata intelegere din partea voastra si ca un indemn pentru ca in anul nou care vine sa lucram mai mult asupra eficientizarii activitatilor noastre. Nu trebuie sa ne fie rusine sa recunoastem ca finantele sunt importante, desi nu definitorii!, pentru dezvoltarea unei comunitati.

Spun toate acestea deoarece in anul 2008 vom purta cu totii responsibilitatea pentru ceea ce am facut in 2007. Vreau sa va reamintesc ca unul dintre principiile esentiale ale comunitatii noastre este continuitatea. Astfel, daca toate planurile noastre pentru anul 2008 ar fi sa se realizeze, aceasta va implica investitii si mai mari din partea comunitatii.

Iar pentru 2008 ne propunem sa dezvoltam in primul rand Campionatul CUC, sa organizam o Tabara de Vara de amploare, sa reiteram competitiile de Brain Ring si competitiile inter-sezon. De asemenea, in anul 2008 trebuie sa promovam modalitatea on-line de comunicare, sa dezvoltam site-ul www.cuc.md si sa-l facem util si interesant chiar si pentru cei care nu sunt implicati direct in jocurile intelectuale. Site-ul trebuie sa devina o comunitate virtuala, care sa complementeze rolul lui initial de mijloc de comunicare in cadrul Clubului.

Daca vom fi consecventi, anul 2008 ne va putea aduce si realizarea unor proiecte indraznete, cum ar fi realizarea emisiunilor televizate, implementarea pe scara larga a jocurilor de inteligenta in procesul de invatamant, promovarea jocurilor la nivel regional si deschiderea cluburilor in provincie, pana chiar si organizarea unor competitii internationale in Moldova.

Eu sunt convins ca toate acestea sunt perfect realizabile in cazul in care fiecare membru al comunitatii isi va aduce micul sau aport!

Foarte degraba anul 2007 va fi istorie. Va fi un an in care vom fi lasat multe in spate, dar din care am luat si mai multe cu noi. Intram in 2008 mai bogati cu un an de experiente, de emotii, de amintiri. Asa cum omul este cu adevarat stapan doar pe ceea ce sufletul sau pastreaza, sunt sigur ca multe din cele realizate in 2007, atat in cadrul comunitatii noastre, cat si in afara ei, au ramas in sufletele voastre pentru multi ani inainte.

Va urez Voua si familiilor Voastre un an nou plin de impliniri, in care sa aveti parte de multe bucurii si... jocuri!

La Multi Ani si La Multe Jocuri!

Cu drag,
Marcel Spataru,
Presedintele Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 9778

  Comentarii (15)
 15 Sarbatori Fericite tuturor!!!
Scris de Mariana Cibotari, la 02-01-2008 14:54
Desi e deja 2 ianuarie vreau si eu sa felicit toata lumea..sa va urez un An Nou plin de realizari si de noi senzatii intelectuale:))  
 
uite k am indraznit in cele din urma sa-mi fac account pe www.cuc.md pin' acum ma 'multumeam' sa intru ca vizitator ..:))  
 
cred k am facut-o in primul rind pt ca sa rostesc citeva multumiri si impresii odata ce am pasit in 2008:)  
 
In ceea ce se cheama ferva Ce?Unde?Cind? nu pot spune k am intrat ink pe deplin, intrucit suntem o echipa noua, abia la inceput de drum (Kolaphos), si spre k pe parcurs vom reusi sa ne incadram in tot ce se cheama cuc..:)  
 
As vrea sa-i multumesc Irinei Breahna pt k mi-a sugerat sa creez o echipa si sa participam la Brainring, cred k a fost una din cele mai interesante provocari la care am participat vreodata..  
Am cunoscut noi oameni si kiar noi prieteni si am descoperit un mod nou si captivant de relaxare cu brainul in priza:))  
 
Merci lui Alexandru Fala pt cuvintele de bine, desi noi nu l-am votat pt a fi magistru;))..Bravo Sandu!!:)  
 
Si nu in ultimul rind salutari si numai urari de bine echipei mele..Kolaphos!!  
 
La Multi Ani!!!
 14 Scris de Mariana Cibotari, la 02-01-2008 14:52
Mesajul meu de felicitare l-am scris un pik in alta rubrika..sorry:)
 13 LA MULTI ANI !
Scris de Breahna Irina, la 01-01-2008 17:32
Un 2008 cit mai frumos tuturor! 
Desi ii va fi greu sa rivalizeze cu 2007, totusi vreau sa cred ca ceea ce vom realiza in 2008 ne va permite sa fim si mai mindri de comunitatea noastra. 
 
Daca ar fi sa fac un mic bilant al anului ce a devenit deja istorie, trebuie sa recunosc ca a fost unul dintre cele mai frumoase...si totul datorita voua: 
 
Olga Lopusanschi si Olga Rosca pentru jocurile demonstrative organizate la Eliade, fara de voi reintoarcerea mea in CUC ar fi fost imposibila... 
 
Echipa Apeiron - no comment :)  
 
S. Ferdinande fara de care nu ar fi existat FIA (care a aparut in ajunul deschiderii campionatului, dintr-un capriciu) si lucrurile ar fi evoluat altfel...  
 
Veronica Vragaleva si Sandu Fala pentru ca sunteti atit de deschisi si puteti sa-i faceti pe oameni sa se simta bine, chiar daca nu-i prea cunosc pe cei din jurul lor :zzz  
 
Nadiusa Melinti, Sandu Rusu, Olga Lopusanschi, Cristian Capatina si ceilalti prezenti, pentru cel mai halucinant CONTACT din ultima dimineata de la Tabara de Vara  
 
echipa ASAKI si Octavian Sireteanu pentru ca m-ati adoptat, si pentru titlul de campioni 8)  
 
echipele TMT, MIX si Sirius care s-au calificat in campionatul de primavara... 
 
echipa maFIa - no comment 
 
echipa Kolaphos pentru ca au anulat toate stereotipele legate de Limbi Straine  
:)  
 
echipa Carte Blanche pentru noile provocari 
 
si bineinteles, cum fara el :), Marcel Spataru - cauza primara a tuturor "fenomenelor" enumerate anterior 
 
Sarbatori fericite!!!!!!!!
 12 Cu NOUL AN!!!
Scris de Nicoleta Spinu, la 01-01-2008 12:06
Va felicit pe toti cu sosirea Noului An!!! Dorindu-Va un An generos, cu prieteni de incredere _i impliniri pe masura viselor!Si desigur un sincer LA MULTI ANI!!! :)
 11 Scris de Veronica Vragaleva, la 31-12-2007 22:28
Sarbatori fericite!!!! 
In citeva ore trecem de hotarul acestui an..si simt un fel de tristete...tristete pentru un an extraordinar, plin de realizari, de vise implinite si de noi provocari care isi vor gasi reflectare si in anul ce urmeaza... 
Da...daca e sa vorbim de Club nu voi repeta statistica si analiza lui Marcel, ingeniozitatea lui Fala sau originalitatea lui Alex...voi spune doar ca in acest an, pe linga satisfactia personala obtinuta in urma jocului in echipa mea si a rezultatelor inregistrate cu aceasta echipa, m-am simtit membra a ceva mare, uimitor si palpitant...nu!! nu sint cuvinte in vint!!!M-am simtit parte a unei comunitati de oameni integri, entuziasmati si binevoitori...In sfirsit un baiat de exceptie si-a luat titlul de mult rivnit si meritat (de Campion al Clubului la ultima Sedinta Elitista)!! :zzz  
Am ajuns si noi in Superliga....da...referitor la superliga...va fi foarte cald la primavara...in rezultatul acestui an formindu-se o Superliga exceptionala...MIX...adversarii si persoanele, ce ne-au fost apropiati, cu care am concurat onest, deschis, binevoitor si foarte...foarte aprig...Am crescut si ne-am dezvoltat ca echipe impreuna...Ne sinteti foarte dragi si sintem mindri ca ne luptam cu voi la anu' 
Si in final, dar nu in ultimul rind, ma inchin pina la pamint persoanelor ce fac parte din Consiliul Strategic (Marcel, Octavian, Olika, Sandu Fala si Andrei Lutenco)!!!Sint persoanele ce au lucrat mai mult ca noi, ca toti ca acesta comunitate sa functioneze si sa ramina o comunitate interesanta si mereu in dezvoltare. 
Marcel...cel mai vrednic Presedinte de Club pe care am reusit sa-l cunosc vreodata...Ai facut in acest an ceea ce foarte putini ar face...U are the best!!! 
I mean it!!! 
Esti extraordinar in ceea ce faci...sper sa vrei sa fii cit mai mult timp cu noi si sa ne ghidezi spre un viitor intelectual de exceptie...Din toata inima-MERSI MULT!!!! 
Pentru intreaga comunitate: 
UN AN CIT MAI PLIN DE REUSITE SI EVENIMENTE, MULTA SANATATE SI ENTUZIASM SI IN ANUL 2008!! 
CLUBUL NOSTRU E CEL MAI TAREEEEEEEEEEEEEEE!!!!! :zzz
 10 Scris de Alex, la 31-12-2007 19:05
Va felicit cu Sarbatorile! Urare in stil CUC pentru CUC: 
 
Cuget! Usurinta! Coerenta! 
Concentrare! Unire! Cuviinta! 
Corectitudine! Utilitate! Corespundere! 
Contributii! Ultraputere ( :) )! Curaj!!! 
La Multi Ani !!!
 9 Scris de Fala Alexandru, la 31-12-2007 01:12
In ultimul mesaj tot e o greseala, am vrut sa scriu forma finala, s-a primit forma fina. 
 
La anul ma corectez.  
 
Iata ce inseamna sa scrii rar pe site. Ma voi stradui sa ma corectez si in aceasta privinta.
 8 Scris de Fala Alexandru, la 31-12-2007 01:09
Tot una si in forma fina am facut o greseala, chiar in prima propozitie
 7 Scris de Fala Alexandru, la 31-12-2007 01:08
Sorry, a doua oara, acelasi mesaj fara, de data asta, chiar fara diacritice si fara greseli. 
 
Salutare! 
 
Fac si eu unele “concluzii”, intr-un stil mai putin formal (cu denumirile unor echipe, care tare imi plac, am facut si niste calambururi). 
 
Anul acesta, am avut o mica aniversare, al cincilea an cind se desfasoara campionatul CUC...  
Acum 5 ani, intr-o simbata de decembrie 2002, in cabinetul 409 (dar poate si altul) al Blocului „C”, al ASEM, s-a petrecut primul Maraton. In sala au fost mai putin de 20 de echipe. 
Intro duminca a lui decembrie 2007 in holul etajului 1, al Liceului „Matei Basarab”, s-a desfasurat al 11 Maraton. Au participat 40 de echipe...  
Am facut o trecere in revista a aceastor doua evenimente, pentru a arata ca cresterea cantitativa a a fost principala realizare de pina in 2007. Anul 2007 a fost unul, in care, pentru club s-a adeverit principiul cantitatea trece in calitate: Site-ul, Cupele organizate de diferite echipe, Tabara de vara, Brai-Ringul, Mafia, Sedintele Eletiste. Acestea sunt realizarile lui 2007, cu mult peste traditionalele campionate si maratoane din anii precedenti... 
 
Exista practica, ca la sfirsit de an, sa se nominalizeze realizarile si evenimentele, mai importante. Am facut si eu o lista a nominalizarilor ( cu calambururi): 
„We are the champions” 
LAREME (campionii din primavara) 
ASACHI (campionii din toamna) 
„La distante mari alerga bine” 
ZOMBII ( au cistigat maratonul in primavara)  
TILIMILITREAMDIA (au cistigat maratonul in toamna)  
„Valuev si Klicico, paziti-va!” 
TILIMILITREAMDIA (au cistigat BRAIN-RINGUL INTERUNIVERSITAR) 
„Fiinta SOCRATica” 
KAPRA (au cistigat prima editie a cupei „Socrate”) 
„Incaierarea” 
ACORD vs MIX ( cea mai apriga si interesanta confruntare a anului, campionatul de primavara) 
„I-au poreclit”  
Din CHIPITOC in Chipisoc (cea mai galagioasa echipa) 
“Nu pot sta locului” 
SIRIUS (le place, des, sa se duca in liga, iar apoi sa se intoarca in superliga) 
„Locul 2, eto sudiba” 
ZOMBII (a patra oara locul doi, campionatul de primavara) 
“Primii “campioni” europeni”  
ACORD (au cistigat prima editie a cupei „Playing Europe” ) 
„Aici nu se tem de MIXovirusi”  
KLINIKA (au cistigat prima editie a cupei „MIX”)  
„De-ar sti ASACHI” 
ZOMBII (au cistigat prima editie a cupei „ASACHI”) 
„Pot cinta la ACORDeon” 
ASACHI (au cistigat prima editie a cupei „ACORD”) 
„S-au ZOMBat” 
ASACHI (au cistigat prima editie a cupei „ZOMBII”) 
„Au izbutit sa-si puie NURIi mai in vedere” 
GS (au cistigat prima editie a cupei „NURI”) 
„Stiu ca eXPIRIENCE e cuvint strain” 
ZOMBII (au cistigat prima editie a cupei „XPIRIENCE”) 
„Intoarcerea” 
TILIMILITREAMDIA (dupa 3 ani de absenta, echipa s-a intors in campionatul CUC) 
„Descoperirea” 
COLAFOS (o echipa nou-creata, ce a ajuns in semifinalele Brainringului) 
“Pe linga ei, Gates si Abramovici otdihaiut!” 
MIX (au acumulat cei mai multi cuci) 
 
Despre cel mai important... 
Principalul, ce se realizeaza in CUC sunt valorile - acest joc intareste relatiile intre omeni, imbogatind-o cu trairi si amintiri plactue. Iata, doar citeva lucruri bune, ce ni se intimpla noua practicind jocurile intelectuale: respectul si recunostinta fata de adversar, entuziasmul si daruirea, bucuria pentru fiecare raspuns corect si dragostea: dragostea pentru joc, dragostea pentru creatie, dragostea pentru intelegenta, dragostea pentru imaginatie, intr-un cuvint dragostea pentru ceva frumos. 
 
Va doresc sanatate, ferecire si realizari, 
Fie ca in noul an sa nu aveti parte de nenorociri si nevoi, 
Si sa fiti calauziti numai de succes si de bucurii! 
La multi ani! 
 
Fala Alexandru
 6 Scris de Fala Alexandru, la 31-12-2007 01:01
Sorry, acelasi mesaj fara, diacritice. 
 
Salutare! 
 
Fac si eu unele “concluzii”, intr-un stil mai putin formal (cu denumirile unor echipe, care tare imi plac, am facut si niste calambururi javascript:ac_smilie(':)') 
). 
 
Anul acesta, am avut o mica aniversare, al cincilea an cind se desfa_oara campionatul CUC...  
Acum 5 ani, intr-o simbata de decembrie 2002, in cabinetul 409 (dar poate _i altul) al Blocului „C” al ASEM s-a petrecut primul Maraton. In sala au fost mai putin de 20 de echipe. 
Intro duminca a lui decembrie 2007 in holul etajului 1 al Liceului „Matei Basarab” s-a desfasurat al 11 Maraton. Au participat 40 de echipe...  
Am facut o trecere in revista a aceastor doua evenimente, pentru a arata ca cresterea cantitativa a a fost principala realizare de pina in 2007. Anul 2007 a fost unul, in care pentru club s-a adeverit principiul cantitatea trece in calitate: Site-ul, Cupele organizate de diferite echipe, Tabara de vara, Brai-Ringul, Mafia... Acestea sunt realizarile lui 2007, cu mult peste traditionalele campionate _i maratoane din anii precedenti... 
 
Exista practica, ca la sfirsit de an, sa se nominalizeze realizarile si evenimentele, mai importante. Am facut si eu o lista nominalizari ( cu calambururi): 
„We are the champions” 
LAREME (campionii din primavara) 
ASACHI (campionii din toamna) 
„La distante mari alerga bine” 
ZOMBII ( au cistigat maratonul in primavara)  
TILIMILITREAMDIA (au cistigat maratonul in toamna)  
„Valuev si Klicico, paziti-va!” 
TILIMILITREAMDIA (au cistigat BRAIN-RINGUL INTERUNIVERSITAR) 
„Fiinta SOCRATica” 
KAPRA (au cistigat prima editie a cupei „Socrate”) 
„Incaierarea” 
ACORD vs MIX ( cea mai apriga si interesanta confruntare a anului, campionatul de primavara, liga C) 
„I-au poreclit”  
Din CHIPITOC in Chipisoc (cea mai galagioasa echipa) 
“Nu pot sta locului” 
SIRIUS ( des, le place sa se duca in liga, iar apoi sa se intoarca in superliga) 
„Locul 2, eto sudiba” 
ZOMBII (a patra oara locul doi, campionatul de primavara) 
“Primii “campioni” europeni”  
ACORD (au cistigat prima editie a cupei „Playing Europe” ) 
„Aici nu se tem de MIXovirusi”  
KLINIKA (au cistigat prima editie a cupei „MIX”)  
„De-ar sti ASACHI” 
ZOMBII (au cistigat prima editie a cupei „ASACHI”) 
„Pot cinta la ACORDeon” 
ASACHI (au cistigat prima editie a cupei „ACORD”) 
„S-au ZOMBat” 
ASACHI (au cistigat prima editie a cupei „ZOMBII”) 
„Au izbutit sa-si puie NURIi mai in vedere” 
GS (au cistigat prima editie a cupei „NURI”) 
„Stiu ca eXPIRIENCE e cuvint strain” 
ZOMBII (au cistigat prima editie a cupei „XPIRIENCE”) 
„Intoarcerea” 
TILIMILITREAMDIA (dupa 3 ani de absenta, echipa s-a intors in campionatul CUC) 
„Descoperirea” 
COLAFOS (o echipa noua, ce a ajuns in semifinalele Brainringului) 
“Pe linga ei, Gates si Abramovici otdihaiut!” 
MIX (au acumulat cei mai multi cuci) 
 
Despre cel mai important... 
Principalul, ce se realizeaza in CUC sunt valorile, acest joc intareste relatiile intre omeni, imbogatind-o cu trairi si amintiri plactue. Iata, doar citeva lucruri bune, ce ni se intimpla noua practicind jocurile intelectuale: respectul si recunostinta fata de adversar, entuziasmul si daruirea, bucuria pentru fiecare raspuns corect si dragostea: dragostea pentru joc, dragostea pentru creatie, dragostea pentru intelegenta, dragostea pentru imaginatie, intr-un cuvint dragostea pentru ceva frumos. 
 
Va doresc sanatate, ferecire si realizari, 
Fie ca in noul an sa nu aveti parte de nenorociri si nevoi, 
Si sa fiti calauziti numai de succes si de bucurii! 
La multi ani! 
 
Fala Alexandru  
 
:)
 5 Scris de Fala Alexandru, la 31-12-2007 00:56
Salutare! 
 
Fac si eu unele “concluzii”, intr-un stil mai putin formal (cu denumirile unor echipe, care tare imi plac, am facut si niste calambururijavascript:ac_smilie(':)') 
javascript:ac_smilie(':)')). 
 
Anul acesta, am avut o mica aniversare, al cincilea an cind se desf_oar campionatul CUC...  
Acum 5 ani, într-o sîmbta de decembrie 2002, in cabinetul 409 (dar poate _i altul) al Blocului ²C² al ASEM s-a petrecut primul Maraton. În sala au fost mai pucin de 20 de echipe. 
Intro duminca a lui decembrie 2007 in holul etajului 1 al Liceului „Matei Basarab” s-a desfasurat al 11 Maraton. Au participat 40 de echipe...  
Am facut o trecere in revista a aceastor doua evenimente, pentru a arata ca cresterea cantitativa a a fost principala realizare de pina in 2007. Anul 2007 a fost unul, in care pentru club s-a adeverit principiul cantitatea trece in calitate: Site-ul, Cupele organizate de diferite echipe, Tabara de vara, Brai-Ringul, Mafia... Acestea sunt realizrile lui 2007, cu mult peste traditionalele campionate _i maratoane din anii precedenti... 
 
Exista practica, ca la sfirsit de an, sa se nominalizeze realizarile si evenimentele, mai importante. Am facut si eu o lista nominalizari ( cu calambururi): 
„We are the champions” 
LAREME (campionii din primavara) 
ASACHI (campionii din toamna) 
„La distante mari alerga bine” 
ZOMBII ( au cistigat maratonul in primavara)  
TILIMILITREAMDIA (au cistigat maratonul in toamna)  
„Valuev si Klicico, paziti-va!” 
TILIMILITREAMDIA (au cistigat BRAIN-RINGUL INTERUNIVERSITAR) 
„Fiinta SOCRATica” 
KAPRA (au cistigat prima editie a cupei „Socrate”) 
„Incaierarea” 
ACORD vs MIX ( cea mai apriga si interesanta confruntare a anului, campionatul de primavara, liga C) 
„I-au poreclit”  
Din CHIPITOC in Chipisoc (cea mai galagioasa echipa) 
“Nu pot sta locului” 
SIRIUS ( des, le place sa se duca in liga, iar apoi sa se intoarca in superliga) 
„Locul 2, MB> AC4L10” 
ZOMBII (a patra oara locul doi, campionatul de primavara) 
“Primii “campioni” europeni”  
ACORD (au cistigat prima editie a cupei „Playing Europe” ) 
„Aici nu se tem de MIXovirusi”  
KLINIKA (au cistigat prima editie a cupei „MIX”)  
„De-ar sti ASACHI” 
ZOMBII (au cistigat prima editie a cupei „ASACHI”) 
„Pot cinta la ACORDeon” 
ASACHI (au cistigat prima editie a cupei „ACORD”) 
„S-au ZOMBat” 
ASACHI (au cistigat prima editie a cupei „ZOMBII”) 
„Au izbutit sa-si puie NURIi mai in vedere” 
GS (au cistigat prima editie a cupei „NURI”) 
„Stiu ca eXPIRIENCE e cuvint strain” 
ZOMBII (au cistigat prima editie a cupei „XPIRIENCE”) 
„Intoarcerea” 
TILIMILITREAMDIA (dupa 3 ani de absenta, echipa s-a intors in campionatul CUC) 
„Descoperirea” 
COLAFOS (o echipa noua, ce a ajuns in semifinalele Brainringului) 
“Pe linga ei, Gates si Abramovici >B4KE0NB!” 
MIX (au acumulat cei mai multi cuci) 
 
Despre cel mai important... 
Principalul, ce se realizeaz în CUC sunt valorile, acets joc intareste relatiile intre omeni, imbogatind-o cu trairi si amintiri plactue. Iata, doar citeva lucruri bune, ce ni se intimpla noua practicind jocurile intelectuale: respectul si recunostinta fac de adversar, entuziasmul si daruirea, bucuria pentru fiecare raspuns corect si dragostea: dragostea pentru joc, dragostea pentru creatie, dragostea pentru intelegenta, dragostea pentru imaginatie, intr-un cuvint dragostea pentru ceva frumos. 
 
Va doresc sanatate, ferecire si realizari, 
Fie ca in noul an sa nu aveti parte de nenorociri si nevoi, 
Si sa fiti calauziti numai de succes si de bucurii! 
La multi ani! 
 
Fala Alexandru
 4 Scris de Capatina Alexandru, la 30-12-2007 22:13
Sarbatori fericite si vise implinite ... :)
 3 Scris de olga lopusanschi, la 30-12-2007 21:49
Am terminat de impodobit bradul :zzz  
Sarbatori fericite tuturor!
 2 La Multi Ani
Scris de Viorel Chihai, la 30-12-2007 19:58
Va doresc citi mai multi cuci si La Multi Ani! ;)
 1 Scris de Capatina Cristian, la 30-12-2007 04:57
Felicitari Marcel !! 
Felicitari Jucatorilor ! 
Vine un an nou in care intram cu dreptul ! :)  
-----CUC the best.-----

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >

On-line

Avem 2 vizitatori online

Meniu Campionat